Ο χρήστης Asimov έγραψε:
....................
-Δεν ξερω για ποιες δουλειές έρχεται ο νέος βοηθός, δεν ξέρω επίσης εάν ήταν ο πρώτος βοηθος του Ζόλνταν στην Χάποελ. Εκείνο που ξέρω ειναι ότι είναι προπονητής και δε θα έρθει για να σκουπίζει το παρκέ!
-Για να τον σπρώξει ο Σοφό πρέπει να παίζει και έτσι όπως πάει το πράμα μένει 5ος ψηλός. Για βάλε κάτω και μετρα τους.
-Γιατί κάνει ο Βουγιούκας και δεν κάνει ο Πέροβιτς; Εγώ δεν τον ξέρω τον Πέροβιτς αλλά όπως σου είπα δεν αρέσκεται ο Ομπράντοβιτς σε ψηλούς-σκιάχτρα.Τους θέλει από τα 5 μέτρα και μέσα και όχι κάτω από το πλεχτό. Εμένα έχει βγάλει η γλώσσα μου μαλλι για τον Βούισιστς. Αυτόν θέλω.
-Μην είσαι καθόλου σίγουρος ότι ο Γιαβτόκας εάν μείνει θα είναι έτσι όπως είναι σήμερα. Αλλά μάλλον δε θα μείνει. Τον έχει επιλέξει το Σαν Αντόνιο τον Γιαβτόκας από πέρσι άρα ενδιαφέρθηκαν τ' Αμερικανά *(δε σημαίνει ότι θα πάει εκεί βέβαια, μετά από μια νεκρή χρονιά)
*
-Ο Ντελκ ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να βρει ο Παναθηναϊκός εκείνη τη στιγμή. Η πτώση είχε να κάνει με άλλους λόγους και όχι με αγωνιστικούς. Η ηλικία του ήταν 32 μια χαρά ηλικία είχε για μονοετές συμβόλαιο. Και ο Άιβερσον εάν ερχόταν δε θα κόλλαγε το παιχνίδι του με μας, αυτό δε σημαίνει ότι είναι μπάζο.
- Ο Περπερογλου είναι καλό τριάρι αλλά δεν είναι εκείνο που είχε δείξει ότι μπορεί να είναι. Δεν είπα ότι δεν είναι καλός.
-Και ο Πριγκιόνι είναι καλός παίχτης και δε χρειάζεται να ανοίξω καμια στατιστική για να θυμηθώ ότι πέρσι με σκότωσε με 9 ασιστ εδώ μεσα αλλά και στο περσινό ΦΦ αόρατος ήταν και όχι μονο στο φετινό που 'του έφταιξε' ο Μάλκοβιτς.Πάντως στην Ταού δεν πρέπει να φταίει κανένας Μάλκοβιτς. Για να 'κλέψω' και μια φράση του 'adis4gr' πάει να γίνει η Μπάρτσα της νέας δεκαετίας. Μια είναι ο Μάλκοβιτς , μια είναι ο Ιβάνοβιτς, μια είναι ο Περάσοβιτς, άντε να δω του χρόνου ποιος θα είναι.
-Εγώ αυτά τα περί 'απεριόριστου' τ' ακούω λίγο βερεσέ. Όποιος έχει ...απεριόριστο δεν το διαλαλεί . Πάει και φέρνει ένα 'Μάτσε' (όπως πέρσι) και τελειώνει το παραμύθι.
-Τον Σφαιρόπουλο δεν τον ξέρω τον άνθρωπο και πέρα από τη μάνα του και από σένα άντε και 5-6 ακόμα δεν τον ξέρει κανείς. Ούτε από που έρχεται ούτε που δούλεψε ούτε εάν ήταν στα γαύρικα τμήματα υποδομής ούτε τίποτα. Για να 'σκοτώνεσαι' εσύ έτσι σημαίνει ότι είναι σίγουρα καλός αλλά ένα 'κλικ' πιο κάτω από το ...σκότωμα
Υ.Γ Βρείτε μου ρε ένα 3αράκι που με έχετε γραψει όλοι στα @@ σας:twisted: