-
Όλα στο κεφάλι είναι κυριολεκτικά και μεταφορικά
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
φαντάσου! εμάς μας εξετάζει ο ίδιος ο mr. Δημητριάδης!dr παίδες , dr....
Όχι τπτ άλλο, αλλά παίζει να βγει κ αντιπρόεδρος, οπότε......
-
μ' αρέσει η μπόρα που έπιασε στη Θεσσαλονίκη
από πέρυσι είχα ν' ακούσω τέτοιες βροντές κ αστραπές!
-
Mάστορα......
Λάθος θέμα
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Όλα στο κεφάλι είναι κυριολεκτικά και μεταφορικάΚαι τα πιτόγυρα?
-
κρασαρε ο δίσκος στο κ$λοπισί....
Πάνε όλα!!!
Οοοολε! -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Πάνε όλα!!!
Οοοολε!Ωχ!
-
Όχι ρε γμτ... Περαστικά...
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Πάνε όλα!!!
Οοοολε!Εγω καπως ετσι εχασα 110 GB τραγουδια,βιντεο,ταινιες και οτι αλλο μπορεις να φανταστεις..
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ωχ!
ναι..όχι τίποτα άλλο... πως βαριέμαι να τρέχω τώρα...καλά, ο,τι χάθηκε χάθηκε...
Πρέπει να πάρω ολόκληρο πισί, μάλλον, αλλά είμαι πανί με πανί αυτή την περίοδο. -
25 GB εγγράφων πριν από ένα χρόνο, 250 GB μουσικής φέτος.
Περαστικά σου Αλέξανδρε...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
25 GB εγγράφων πριν από ένα χρόνο, 250 GB μουσικής φέτος.Περαστικά σου Αλέξανδρε...
πωωω....
Εγώ έχασα ένα τεράστιο αρχείο απο pdf, μελέτες και εργασίες+ οτι έγραφα μια ομιλία όλο το απόγευμα... δούλευε off-line τα τελευταία τρια χρόνια. Και η πλάκα είναι οτι σήμερα το συζήταγα οτι πρέπει οπωσδήποτε να πάρω έναν καινούργιο σκληρό. -
Πίκραααααα!
-
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
Πάνε όλα!!!
Οοοολε!Εγω καπως ετσι εχασα 110 GB τραγουδια,βιντεο,ταινιες και οτι αλλο μπορεις να φανταστεις..
τί μπορείς να κάνεις για να αποφύγεις κάτι τέτοιο?
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Πάνε όλα!!!
Backup, σίγουρα...
Εμένα όμως ήταν το backup σύστημά μου, ενώ μόλις πριν από δυο βδομάδες του είχα βάλει ένα dvd rec ακριβώς για αυτή τη δουλειά! Το δοκίμασα όταν το έβαλα και ξαναλειτούργησα το πισί εχτές...
Αυτή τη βδομάδα ανατινάχτηκε και το κινητό μου ενώ είχα και ένα πρόβλημα υγείας.... γμ την τρέλλα μου, μήπως έχω ανάδρομο ερμή; -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Αυτή τη βδομάδα ανατινάχτηκε και το κινητό μου
πως;;
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Πάνε όλα!!!
Ενας δευτερος σκληρος δισκος ειναι μια καλη ιδεα κ το σκεφτομουν να παρω γιατι ειχα υπερβολικα μεγαλο ογκο δεδομενων αλλα δεν προλαβα..
Υ.Γ. Και μου ελεγε η δικια μου:'μην βαζεις φοντο την φωτο μου γτ μπορει να γινει τπτ'... Μετα απο 2 μερες εχασα τα παντα... Τωρα καλα καλα ουτε στο κινητο την εχω!
-
Aκόμα να γίνει πρώην
-
-
ψιλοπικρα αλλα δε χαθηκαν ολα..εχεις ακομα την αξιοπρεπεια σου..
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#13]