-
Βασιλη πως πηγε το μπασκετ?? Ελπιζω οχι σαν το ντριφτ με το ντατσουν..
-
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
Βασιλη πως πηγε το μπασκετ?? Ελπιζω οχι σαν το ντριφτ με το ντατσουν..1-1 αλλά χάσαμε στη διαφορά πόντων...
τα drift με παλιά πισωκίνητα που δεν σε ενδιαφέρει (τουλάχιστον όχι τόσο όσο τα άλλα) αν πάθει τίποτα, στα χωράφια είναι all the money
@pasxo
το δικό μου βασικά δεν το πιάνει κανένα ιταλικό...στις στροφές
κ κάνω 120+χλμ τη μέρα ...όχι κάτι μέτρα που κάνει ένα μαύρο κουβαδάκι ίσα ίσα για να μαζέψεις τα λάδια απο κάτω... -
παιζεις και καλαθοσφαιρα πουλακι μου εσυ?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
παιζεις και καλαθοσφαιρα πουλακι μου εσυ?διδάσκω
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
διδάσκω
μαιστα...θα το χουμε υποψη...
-
@pasxo
το δικό μου βασικά δεν το πιάνει κανένα ιταλικό...στις στροφές
κ κάνω 120+χλμ τη μέρα ...όχι κάτι μέτρα που κάνει ένα μαύρο κουβαδάκι ίσα ίσα για να μαζέψεις τα λάδια απο κάτω...Η πρωτη προταση ειναι απο μονη της για γελια...
Στη δευτερη...:αμα θελω κανω 120 χλμ σε μιση ωρα και πολυ λεω αν δεν εχει διοδια... Οχι σε μια μερα.. -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
διδάσκω
ψάχνεις για δάσκαλο;;
50 -
Καλα,ο chrmes κοιμαται μαλλον τετοια ωρα...αμα περασω απ εξω βεβαια θα ξυπνησει...
-
διδάσκω
ψάχνεις για δάσκαλο;;
50 -
Ειναι περιοδος που ψάχνεις για άντρα?
-
Μεεεερααααα
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Μεεεερααααα+1
ιντα γινεται;
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
ιντα γινεται;
Τίποτα!
Αύριο δίνω μάθημα και δεν λέω να κάτσω να διαβάσω. Μ' αρέσει η χαλαρότητα του σίγουρα κομμένου. -
ιντα γινεται;
Τίποτα!
Αύριο δίνω μάθημα και δεν λέω να κάτσω να διαβάσω. Μ' αρέσει η χαλαρότητα του σίγουρα κομμένου.αν ειναι κατω απο 300 σελιδες το'χεις ανετα το 6αρακι ρε
μη μασας
μετραει να μην εχεις ιδεα καν τι μαθημα ειναι και να το ξεπετας σε μια μερουλα -
Ο χρήστης skye έγραψε:
ιντα γινεται;
Τίποτα!
Αύριο δίνω μάθημα και δεν λέω να κάτσω να διαβάσω. Μ' αρέσει η χαλαρότητα του σίγουρα κομμένου.αν ειναι κατω απο 300 σελιδες το'χεις ανετα το 6αρακι ρε
μη μασας
μετραει να μην εχεις ιδεα καν τι μαθημα ειναι και να το ξεπετας σε μια μερουλαΤέτοια μαθήματα δεν παίζουν εδώ (εκτός από κανένα επιλογής). Μωρέ μια ιδέα την έχω αλλά ρωτάνε διαστημικά πράματα.
-
Σε τι γιατρους θα παμε τα παιδια μας...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Σε τι γιατρους θα παμε τα παιδια μας...Tα παιδιά σας;
Γιατί εσείς θα γλιτώσετε νομίζεις; -
Σε τι γιατρους θα παμε τα παιδια μας...
Tα παιδιά σας;
Γιατί εσείς θα γλιτώσετε νομίζεις; -
Ή στραβά πάει ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε... Κάνεις σχέση με μια γυναίκα. Τη χαϊδεύεις το πρωϊ στο ξύπνημα κάτι θα βρει να γκρινιάξει. Δεν την χαιδεύεις στο βαθμό που θα ήθελε πάλι γκρινιάζει ότι έχεις αλλάξει και δεν είσαι όπως ήσουν στην αρχή . Κάνεις υπομονή μια, κάνεις δύο, τρεις μετά νιώθεις πως γίνεσαι και μπούφος και μετά... Από'δω παν κι'άλλες...Αμάν πια... όλες ζαλίζουν. Αχάριστες...
-
Άπονες και άσπλαχνες....
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#13]