-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Θελω κι εγω διακοπες με μωραΚι άλλες?
-
Διακοπες ειπα, οχι 'διακοπες'
Για ρομαντικες βολτες, πλατσουρισμα στην ακρογιαλια και κυνηγι στην αμμουδια, φιλακια στο ηλιοβασιλεμα, dinner με θεα κλπ. Κυριλε καταστασεις
Γερασαμε -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Για ρομαντικες βολτες, πλατσουρισμα στην ακρογιαλια και κυνηγι στην αμμουδια, φιλακια στο ηλιοβασιλεμα, dinner με θεα κλπ. Κυριλε καταστασεις
ελεος
-
Και εγώ τέτοια ήθελα, για πρώτη φορά στην ζωή μου, και πήρα τα @@@@ μου.
The past has finally caught up with me...
-
νταξ..
οτι παιρνει κανεις, καλο ειναι! -
Ο χρήστης Funis έγραψε:
ελεοςΜη γελας με τον πονο μου
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
ελεος
Γιατί, πέρα από ανελέητο σεχ δεν μπορούμε να έχουμε και τέτοια δηλαδή;
Είμαστε άνδρες ΒΑΡΒΑΤΟΙ με ευαισθησίες.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Για ρομαντικες βολτες, πλατσουρισμα στην ακρογιαλια και κυνηγι στην αμμουδια, φιλακια στο ηλιοβασιλεμα, dinner με θεα κλπ. Κυριλε καταστασειςIf you want, you can have it, but do you really want it?
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
νταξ..
οτι παιρνει κανεις, καλο ειναι!Συμφωνώ, το κάθετί έχει την αξία του, αρκεί να μπορείς να το εκτιμήσεις.
Εγώ δεν μπορώ να εκτιμήσω το συγκεκριμένο, ο Σαρμαδακος όμως μπορεί,.
-
Πεσ' τα ρε Ντινε
-
Ωχ, μας διαβάζει ο ΚΟΥΚ πάλι... Ρομπααα!!!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
but do you really want it?Μα φυσικα. Ειπε κανεις το αντιθετο?
Το want και το can have ειναι το προβλημα, που δεν κολλανε -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
but do you really want it?
Μα φυσικα. Ειπε κανεις το αντιθετο?
Το want και το can have ειναι το προβλημα, που δεν κολλανεΤότε σήκωνε τα τηλέφωνα.
-
Ρε τι διαβαζω σημερα!! Ειχα καιρο να ασχοληθω με το φορουμ και μου πεσανε ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΔΕΣ, ρομαντικες βολτες κλπ μαζεμενα
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
ελεος
koυkooo
αυτος εδω γραφει με το μπλε του αυτοκινητου σου ρε! -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Τότε σήκωνε τα τηλέφωνα.ρομαντικες βολτες κλπ μαζεμενα
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ελεος
koυkooo
αυτος εδω γραφει με το μπλε του αυτοκινητου σου ρε!Αυτό είναι το μπλέ του αυτοκινήτου του!!! Εγκάθετε πρίμιουμ!!!
-
σορρυ, αλλα αν δεν ειναι ρομαντικη βολτα το να κατεβαινεις προς Ιτεα σουρουπο και να βλεπεις απο το βουνο τη θαλασσα, με ανοιχτα παραθυρα/ηλιοροφες και σουπερ μουσικη, τοτε τι ειναι, νικο τσιαμτσικα?
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
σορρυ, αλλα αν δεν ειναι ρομαντικη βολτα το να κατεβαινεις προς Ιτεα σουρουπο και να βλεπεις απο το βουνο τη θαλασσα, με ανοιχτα παραθυρα/ηλιοροφες και σουπερ μουσικη, τοτε τι ειναι, νικο τσιαμτσικα?να ψάχνεις για βιξ...
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
σορρυ, αλλα αν δεν ειναι ρομαντικη βολτα το να κατεβαινεις προς Ιτεα σουρουπο και να βλεπεις απο το βουνο τη θαλασσα, με ανοιχτα παραθυρα/ηλιοροφες και σουπερ μουσικη, τοτε τι ειναι, νικο τσιαμτσικα?Εξαρταται απο το αν κατεβαινεις με παρεα ή μπακουρι
Ασε που δεν εχω ηλιοροφη
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#13]