- 

... η συνέχεια της σειρά που έσπασε ταμεία 
 Τελευταίο ποστ ήταν αυτό: http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 778#908778
- 

Τελευταίο ποστ ήταν αυτό: http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 778#908778
- 

- 

13 ε? Πράσινο το σίκουελ, όπως και το 4. 
- 

Ο χρήστης Kid έγραψε: 
 13 ε? Πράσινο το σίκουελ, όπως και το 4.Ναι... σαν τη ροχάλα ένα πράμα. 
- 

Ο χρήστης Krusenstern έγραψε: 13 ε? Πράσινο το σίκουελ, όπως και το 4. Ναι... σαν τη ροχάλα ένα πράμα. :funis: (άντε να δούμε πότε θα κάνεις επιτέλους την δουλειά σου σαν μοντεράτορ και περάσεις τα εικονίδια που τόσο καιρό ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ) 
- 

Θρύλε Θέε μου Ολυμπιακέ μου 
 Μα τι λέω βραδιάτικα
- 

Και εσένα σε πείραξαν τα ντοκυμαντέρ του Αδούλη; 
- 

Ο χρήστης drdino έγραψε: 
 Και εσένα σε πείραξαν τα ντοκυμαντέρ του Αδούλη;Τι σκατά ντοκυμαντέρ είναι αυτά? Με άλογα? 
- 

σκαστε ρε...εγω κανω κουμαντο εδω μεσα...οποιος μιλησει του την αναψα.. 
- 

Ο χρήστης drdino έγραψε: 
 Και εσένα σε πείραξαν τα ντοκυμαντέρ του Αδούλη;Σιγά μην δώ εγώ αυτά που τον κατάντισαν όπως είναι τώρα 
 Άδη....το χάπι των 12:30 μην ξεχάσεις
- 

Ο χρήστης mirage έγραψε: Και εσένα σε πείραξαν τα ντοκυμαντέρ του Αδούλη; Σιγά μην δώ εγώ αυτά που τον κατάντισαν όπως είναι τώρα μιλησε ο εραστης της ιβηρικης.... 
- 

Ο χρήστης adis4gr έγραψε: Και εσένα σε πείραξαν τα ντοκυμαντέρ του Αδούλη; Σιγά μην δώ εγώ αυτά που τον κατάντισαν όπως είναι τώρα μιλησε ο εραστης της ιβηρικης.... Xερσονήσου. 
- 

Ο χρήστης mirage έγραψε: Και εσένα σε πείραξαν τα ντοκυμαντέρ του Αδούλη; Σιγά μην δώ εγώ αυτά που τον κατάντισαν όπως είναι τώρα μιλησε ο εραστης της ιβηρικης.... Xερσονήσου. Άλλος πολυγαμούλης από δω.. 
- 

με αυτά που λέτε το κλείδωσε ο moderator το άλλο το θέμα!!! κανονίστε απο δω κ πέρα γιατί δεν το βλέπω να μένει για πολύ ζωντανό κ αυτό!! 
- 

Ο χρήστης v@silis έγραψε: 
 με αυτά που λέτε το κλείδωσε ο moderator το άλλο το θέμα!!!κανονίστε απο δω κ πέρα γιατί δεν το βλέπω να μένει για πολύ ζωντανό κ αυτό!! εσυ ετοιμασου για μεταθεση...πετιμπονουμ η μπαμπαορουμ θες? θελουν εναν μελετητη του ροζ........ 
- 

Άδη, έσκασε ο σκληρός ή όχι ακόμα; 
- 

Ο χρήστης drdino έγραψε: 
 Άδη, έσκασε ο σκληρός ή όχι ακόμα;πονηρε.. ακομα αντεχει...πηγα και ειδα για εξωτερικο και θελανε να μου πιασουν το κωλαρακο στο public..στο πλαισιο τον εχει πιο φτηνα.. στο τελος θα παρω 3 πουκαμισα να κανω και μοστρα.. 
- 

Καλά, στο πάμπλικ τον πιάνουν... Βάλε έναν εσωτερικό ρε... 320 γκιγκα με 80 ευρω, Sata. Μήνες τσόντας. 
- 

Ο χρήστης drdino έγραψε: 
 Μήνες τσόντας.Καινούρια μονάδα χωρητικότητας σκληρού! 

Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#13]