-
μετα απο 1μιση χρονο που εβαλα λαστιχα & εκανα ευθυγραμμιση παλι φθειρονται τα μπροστινα ελαστικα το πελμα τους απο την εσωτερικη σε μεγαλυτερο βαθμο απο πριν, ολα εγιναν σε συνεργειο το μηχανημα φαινεται να εχει καλες προδιαγραφες αφου δειχνει τις αρχικες, τις συνιστωμενες και τις τελικες
το αυτοκινητο δεν εχει φθαρμενα σινεμπλοκ, αμορτισερ σκεφτομαι μηπως ειναι οι προδιαγραφες ετσι για να εχει καλυτερο κρατημα με αποτελεσμα να φθειρονται τα ελαστικα γρηγοροτερα, τι προτεινεται για να διορθωθει αυτο;
διαβασα οτι πιθανον να οφειλεται σε αρνητικο camper -
Δεν εχεις και λίγο κάμπερ πίσω για πολιτικο αυτοκίνητο
-
Οντως καποια εχουν τετοια εργοστασιακη ρυθμιση για κρατηματα. Γιατι να θες να το αλλαξεις αυτο? Σε καποια bmw σειρα 1 και 3, corsa c, και astra F φιλων τα λαστιχα απο μεσα γινονται φυτιλια. Εννοειται με σωστη ευθυγραμιση.
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Δεν εχεις και λίγο κάμπερ πίσω για πολιτικο αυτοκίνητοΠου να δεις τα suv ποσο δινουν πισω, κοντα 2 μοιρες αρνητικο. Παρολα αυτα για μπροστα πιστευω ανεφερει οτι γινεται το 'φαγωμα' απο μεσα
-
τα πισω φθειρονται ομοιομορφα υποδειγματικα, τα εμπρος βγαινουν χαλια μετα απο λιγα χιλιαδες χιλιομετρα
με αυτη την ανομοιομορφη φθορα το υπολοιπο λαστιχο ειναι σχεδον καινουριο
ενω απο την εσωτερικη του για 1mm ειναι 'φαλακρο' και ειναι φορεμενα 1μιση χρονο τωρα -
Για τι αμαξι μιλαμε? Πρεπει να αλλαζουν αρκετα καποια γωνια οι εμπρος τροχοι καθως στριβουν για αυτο και αυτη η φθορα. Παντως δεν μου φενεται για προβλημα.
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Για τι αμαξι μιλαμε? Πρεπει να αλλαζουν αρκετα καποια γωνια οι εμπρος τροχοι καθως στριβουν για αυτο και αυτη η φθορα. Παντως δεν μου φενεται για προβλημα.Tα BMW / MERC αλλάζουν γωνίες όταν στρίβουν οι τροχοί.
-
Σε πολλά, αν όχι όλα, αλλάζουν οι γωνίες όταν πχ στρίβουν ή συμπιέζονται οι τροχοί. Σε Αλλά λιγότερο, σε άλλα περισσότερο.
-
επανερχομαι περι της ευθυγραμμισης, οι εμπρος τροχοι ειχαν αρνητικη συγκλιση(o αριστερος εντονα ο δεξιος λιγοτερο) δηλαδη toe out
οι πισω τροχοι χωρις να εχουν καποιο προβλημα εχουν θετικη συγκλιση toe in δηλαδη τεινουν προς τα μεσα(τα λαστιχα εχουν ομοιομορφη φθορα)
αν ρυθμιστουν οι εμπρος να εχουν την ιδια συγκλιση σε μοιρες(toe in) οπως οι πισω τοτε εχουμε zero toe στους εμπρος τροχους, αρα θα πετυχουμε και ομοιομορφη φθορα -
Λοιπόν, σήμερα επισκεύτηκα κι εγω για πρώτη φορά τον γνωστό σε όλους Δρ. Αναρτησιολόγο. Ο άνθρωπος είναι πολύ καλός στη δουλειά του και έχει διάθεση να σου εξηγήσει κιόλας. Κάτι με έτρωγε μέσα μου μετά την ευθυγράμμιση που έκανα δυο μερες πριν στην Wheelpower και όντως αποδείχθηκε πόσο τρόμπες είναι οι τύποι εκεί οι οποίοι με άφησαν να φύγω με τα κάμπερ του μπροστινού άξονα στο κόκκινο. Να τα βράσω τα hunter αμα βαριούνται να δουλέψουν. Ούτε για ζυγοστάθμιση πλέον εκει. Έλεγα δεν είναι δυνατόν να χαμήλωσα και να μην θέλει τίποτα. Κρίμα τα λεφτά.
Όλα καλά, τέλος καλό.- Δοκιμή σε Αττική οδό με 160+ και το τιμόνι καρφωμένο στην ευθεία. Άψογος.
-
Ο χρήστης TRiBaL81 έγραψε:
Λοιπόν, σήμερα επισκεύτηκα κι εγω για πρώτη φορά τον γνωστό σε όλους Δρ. Αναρτησιολόγο. Ο άνθρωπος είναι πολύ καλός στη δουλειά του και έχει διάθεση να σου εξηγήσει κιόλας. Κάτι με έτρωγε μέσα μου μετά την ευθυγράμμιση που έκανα δυο μερες πριν στην Wheelpower και όντως αποδείχθηκε πόσο τρόμπες είναι οι τύποι εκεί οι οποίοι με άφησαν να φύγω με τα κάμπερ του μπροστινού άξονα στο κόκκινο. Να τα βράσω τα hunter αμα βαριούνται να δουλέψουν. Ούτε για ζυγοστάθμιση πλέον εκει. Έλεγα δεν είναι δυνατόν να χαμήλωσα και να μην θέλει τίποτα. Κρίμα τα λεφτά.
Όλα καλά, τέλος καλό.ποιο καταστημα εινα αυτο που εμεινες ευχαριστημενος?
-
Σου έστειλα μήνυμα.
-
Aν μιλατε για τον Πουπακη, στις Αχαρνες δεν εχει μονο ενα καταστημα?
-
Ναι!
-
Όταν τα φτιάχνει ο ίδιος είναι ΟΚ, όταν τα φτιάχνουν οι βοηθοί δεν...
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Όταν τα φτιάχνει ο ίδιος είναι ΟΚ, όταν τα φτιάχνουν οι βοηθοί δεν...Εναν βοηθο εχει, τον Νικο, τσακαλι φενεται.
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Εναν βοηθο εχει, τον Νικο, τσακαλι φενεται.
Φαίνεται, δεν σημαίνει και ότι είναι.
Οι παρατηρήσεις μου προέρχονται από τα συνεργεία με ότι λένε οι υπεύθυνοι που πηγαίνουν εκεί αυτοκίνητα των πελατών τους.
-
Εμένα πάντως το σέταρε ο ίδιος. Το παιδί ήταν φάτσα δεξιά απασχολημένος με άλλο αμάξι. Νομίζω είναι ο γαμπρός του or something
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Εναν βοηθο εχει, τον Νικο, τσακαλι φενεται.
Φαίνεται, δεν σημαίνει και ότι είναι.
Οι παρατηρήσεις μου προέρχονται από τα συνεργεία με ότι λένε οι υπεύθυνοι που πηγαίνουν εκεί αυτοκίνητα των πελατών τους.
Οι κατηγοριες μεταξυ μαστορων ειναι συνηθες φαινομενο Παναγιωτη. Ο ενας θαβει τον αλλον. Εδω γινεται στους γιατρους παιζοντας με τη ζωη σου, στους μαστορους δεν θα γινεται?
Εγω εχω κανει δουλεια εκει σε 3 αμαξια ,το ενα ειναι το δικο μου και τα αλλα 2 με coilover και γενικο στησιμο. Οι εντυπωσεις ειναι αριστες. Τις δουλειες τις εκανε το παιδι, οχι ο ιδιος.
-
Καλησπερα πηγα σημερα το αμαξι για ευθυγραμιση.Το μηχανημα εδιχνε μια διαφορα του αριστερου με του δεξιου καμπερ περιπου 50 (ή 0.50 δεν θυμαμε καλα) δυστιχος δεν θυμαμε τιμς και αν ηταν + η - .Ομοιοςκαιστο καστερτο αριστερο με το δεξι ειχαν μια διαφορα του 20(η 0,20).Ο μαστορας μου ειπε οτι ετσι πρεπει να ειναι γιατι οταν θα μπεις μεσα θααλαξει.Μουφανηκε πολυ κουλο,εχει δικιο; δεν πρεπει να ειναι ομοια η κανω λαθος;
Συγχωνεύτηκε σε υπάρχον θέμα. Δεν ανοίγουμε νέο θέμα, όταν υπάρχει ήδη κάποιο παρεμφερές. Κάνουμε αναζήτηση πρώτα και μετά γράφουμε. [Admin]
Περί Ευθυγραμμίσεων....