-
Ανακοινώθηκαν οι συμμετοχές http://www.lavolos.gr
-
Επιτρέπεται στα πληρώματα να οδηγούν στις ειδικές διαδρομές αντίθετα με τη φορά του αγώνα
ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΒΡΗΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΛΟΥΡΙΔΑ ΤΟΥ ....
ΚΑΙ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΟΣΟΙ ΓΥΡΝΑΝΕΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΤΡΙΜ@ΛΑΚΕΣ , ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΩΠΙΚΗ , ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ .... ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ .
Π Ρ Ο Ε Ι Δ Ο Π Ο Ι Η Σ Η
ΕΧΕΙ ΥΠΟΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΥ 28ου ΡΑΛΙ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΘΕΤΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΑΔΙΑ **ΣΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΤΟΥ ΚΟΚ **ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΟΥ ΠΗΛΙΟΥ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΗ ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ, ΜΕ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ. ΟΣΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΙ ΑΠΟ ΚΡΙΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ, ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ , ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΟΚ.
ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ .......
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΡΑΜΠΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ , ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΣΚΕΛΟΝΩΝΤΑΙ ΟΜΑΔΙΚΑ .......... ΩΕΟ ?
ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΕΥΧΕΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟΔΟΥΛΟ , ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΕΤΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΣΑΣ , ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΕΠΙΦΟΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΩΡΑΙΟΥ ΑΓΩΝΑ .........
-
Ζητώ τα φώτα όποιου γνωρίζει για τις ειδικές του Ράλλυ Κένταυρος.
Μπορεί κάποιος να μου πει ποιες είναι οι πιο ενδιαφέρουσες ειδικές και πως μπορώ να οργανώσω πρόγραμμα για την παρακολούθησή τους? (που βρίσκονται, αν υπάρχουν χάρτες κλπ.).
Ευχαριστώ πολύ.
-
ρε παιδιά, τα φώτα σας....
άντε και έρχομαι, που θα έρθω...??
που να πάω και τι να δω????
βοήθεια Χριστιανοί!!!!
-
Ο χρήστης prozak έγραψε:
ρε παιδιά, τα φώτα σας....άντε και έρχομαι, που θα έρθω...??
βοήθεια Χριστιανοί!!!!
ΘΑ ΠΑΣ ΑΠΟ ΒΟΛΟ ΠΡΟΣ ΠΟΡΤΑΡΙΑ. ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ 'ΧΑΝΙΑ'. ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΟΜΟΝΥΜΗ Ε.Δ. (ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΡΑΒΩΜΑ) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ.
ΑΝ ΘΕΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ 1,5 ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΒΡΕΣ ΚΑΛΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ Ε.Δ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες.
Υπάρχει και καμιά άλλη καλή εκτός από τα Χάνια να μου προτείνετε? -
Επίσης το Σάββατο στην πανηγυρική εκκίνηση ποια διαδρομη θα ακολουθησουν τα αυτοκίνητα, μήπως γνωρίζει κανείς?
-
Ο χρήστης prozak έγραψε:
Επίσης το Σάββατο στην πανηγυρική εκκίνηση ποια διαδρομη θα ακολουθησουν τα αυτοκίνητα, μήπως γνωρίζει κανείς?ΣΤΗΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΡΑΜΠΑ ΚΑΙ ΜETA (ΑΠ'ΟΣΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ) ΘΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΟΥ.
ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ Ε.Δ. ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΛΙΕΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΡΕΞΕΙ ΣΤΟ ΠΥΛΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ 2001 ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
και πάλι ευχαριστώ και καλή επιτυχία με το καινούριο αυτοκίνητο!
Αν μπορεί κάποιος άλλος να με ενημερώσει για τις άλλες δυο ειδικές θα το εκτιμούσα..
-
Μπορεις να παρακολουθησεις 1ο περασμα Καραβωμα,οπως λεει ο Λωρης, και δευτερο να δεις το τελειωμα της τριτης ειδικης Μηλειες(?), 100 μετρα απο το φλαιινγκ της ειδικης .
Οι μηλειες ειναι 25 περιπου χλμ συνεχεια απο το Καραβωμα(δηλαδη ο κυκλος του Πηλιου),χωρις να στριβεις πουθενα ακολουθωντας τη φορα του αγωνα.
Η απο την παραλια απο Βολο ,οπως θελουμε να παμε για Τσαγκαραδα αφου περασουμε στην παραλια την Αγρια.(αναποδα η φορα του αγωνα)Η τριτη ειδικη(1η και 4η του αγωνα) ειναι στην Αγρια στριβουμε,οντας οχι στον παραλιακο δρομο,αλλα στον 'απο πανω', σε ενα ψαραδικο αριστερα οπως φευγουμε απο Βολο και δεξια οπως πηγαινουμε στο Βολο, προς χωριο Δρακεια.
Αν δεν εχεις ξαναδει Βολο ,καλυτερα ειναι στο Καραβωμα η και στο τελειωμα της ειδικης μηλειες,για να μπορεις και να φυγεις.
-
ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑ ΟΤΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΟΣ PARC FERME ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠ'ΕΥΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ Ε.Δ.
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ,
ΣΑΣ 'ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ' (ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ) ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΦΙΕΣΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΕΧ '0' (ΠΑΡΑΛΙΑ ΒΟΛΟΥ) ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΠΡΩΙ,ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΤΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ????
ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΛΕΜΕ (ΣΑΝ ΤΟ ΔΕΘ) ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΠΡΩΙΝΟ SERVICE ?
ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΓΩΝΑ ΣΤΙΣ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΣΩΣΤΗΣ 'ΜΑΝΤΕΨΙΑΣ' ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ, ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ?
ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΖΗΤΙΑΝΟΥΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ?
ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΧΕ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. Ε,ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΛΟΓΩ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΒΙΑΣ ΜΕΤΕΤΕΘΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ. ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ !
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΤΕΘΗ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ ΕΧΕΤΕ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑ ΟΤΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΟΣ PARC FERME ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠ'ΕΥΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ Ε.Δ.ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ,
ΣΑΣ 'ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ' (ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ) ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΦΙΕΣΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΕΧ '0' (ΠΑΡΑΛΙΑ ΒΟΛΟΥ) ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΠΡΩΙ,ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΤΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ????
ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΓΩΝΑ ΣΤΙΣ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΣΩΣΤΗΣ 'ΜΑΝΤΕΨΙΑΣ' ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ, ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ?
ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΧΕ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. Ε,ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΛΟΓΩ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΒΙΑΣ ΜΕΤΕΤΕΘΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ. ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ !
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΤΕΘΗ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ ΕΧΕΤΕ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Στερνή μου γνώση να σείχα πρώτα Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα.Με το νου πλουτένει η κόρη με τον ύπνο η ακαμάτα Α ΡΕ ΨΑΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ
-
Ο χρήστης prozak έγραψε:
ρε παιδιά, τα φώτα σας....άντε και έρχομαι, που θα έρθω...??
βοήθεια Χριστιανοί!!!!
ΠΡΟΒΟΛΗ ΜΗΔΕΝ
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ, ΚΡΥΦΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ
και οι θεατές ψάχνονται πως να ρθουν να μας δουν...
και δε το λέω για το συγκεκριμένο αγώνα.. όλη τη χρονιά το ίδιο πράμα βλέπουμε...
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑ ΟΤΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΟΣ PARC FERME ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠ'ΕΥΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ Ε.Δ.ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ,
'EL-EM'
Εδω δεν αλλαξανε απο το road book εναν δρομο που μονοδρομηθηκε και συμφωνα με το 'ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ' road book πρεπει να κινηθουμε κοντρα σε αυτον.Και το καλυτερο ειναι οταν ρωτησα εναν κριτη τι θα γινει με αυτο μου ειπε 'ε ενταξει εκεινη τη μερα θα σας αφησουν μην αγχωνεστε'
Παλι καλα που αλλαξανε και την αναγραφομενη ημερομηνια. -
Ο χρήστης akiskal έγραψε:
ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑ ΟΤΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΟΣ PARC FERME ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠ'ΕΥΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ Ε.Δ.
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ,
'EL-EM'
Εδω δεν αλλαξανε απο το road book εναν δρομο που μονοδρομηθηκε και συμφωνα με το 'ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ' road book πρεπει να κινηθουμε κοντρα σε αυτον.Και το καλυτερο ειναι οταν ρωτησα εναν κριτη τι θα γινει με αυτο μου ειπε 'ε ενταξει εκεινη τη μερα θα σας αφησουν μην αγχωνεστε'
Παλι καλα που αλλαξανε και την αναγραφομενη ημερομηνια.ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΑ ΩΡΑΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΡΙΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΣΤΑ
- ΩΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ
- ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ
- ΩΡΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ???
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
el-em
Οντως, για πειτε και σ' εμάς τους άμοιρους θεατές... Άλλα λέει το rally.gr, άλλα λεέι το site του συλλόγου Βόλου, άλλες ημερομηνίες, άλλες ώρες, τρέχα γύρευε...
Και να θέλει κανάς Χριστανός να δει την εκκίνηση, θα πάει μισή ώρα αργότερα (σύμφωνα με ένα απο όλα τα sites) και θα 'χει φύγει και το τελευταίο αυτοκίνητο... Ε ρε γλέντια...
-
Τελος, μπορει κανεις να πει με βεβαιότητα ότι το ωράριο που είναι στο rally.gr είναι το σωστό? Γιατί οι ημερομηνίες είναι δαφορετικές, καθώς και η ώρα έναρξης (άλλα λέει ο σύλλογος), οπότε όλα πάνε πιο πίσω...
Αμάν ρε παιδιά, ένα αγώνα είπαμε να παρακολουθήσουμε και έχει γίνει σήριαλ...
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
[
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΑ ΩΡΑΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΡΙΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΣΤΑ- ΩΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ
- ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ
- ΩΡΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ???
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Αγαπητε μου ΛΟΥ ΜΟΥ , ζητας πραγματα που φερνουν σε πολυ δυσκολη θεση **εθελοντες χομπιστες **που διοργανωνουν αυτο τον αγωνα , για να ικανοποιησουν μια χουφτα περιθωριακους , επειδη η αρχη του σπορ τους , για 28η φορα τους αναθετει κατι υπερανω των ικανοτητων τους , για το οποιο δεν φερουν καμια ευθηνη ..............
Μην ξεχναμε βασικα πραγματα , και μπλεκομαστε στα δευτερευοντα ......
-
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΠΑΡΚ , ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ..... ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ PROCAR , ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΩΣΙΒΙΕΣ ΛΕΜΒΟΥΣ , ΚΑΙ ΕΡΠΙΣΤΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΒΟΗΘΕΙΑΣ .
(ΟΙ ΓΑΛΩΤΣΕΣ ΕΠΙΒΑΛΟΝΤΕ ΣΤΗ ΒΑΣΙΚΗ ΑΜΦΙΕΣΗ ) -
ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΜΕΤΕΟ , ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΒΡΟΧΕΣ ΜΕ ΤΟ ΤΟΥΛΟΥΜΙ , ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ , ΜΕ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ , ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΠΙΣΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ , ΓΙΑ ΟΛΟΝΥΚΤΙΕΣ ΥΠΕΡ ΦΩΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΧΟΜΠΙΣΤΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΩΝ .........
-
ΕΠΕΙΔΗ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΙ ΚΡΙΤΕΣ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΥΣΚΕΜΑ ΣΤΟ ΣΤΕΓΝΟ , ΣΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ , ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΠΙΔΑ (ΟΠΩΣ Η ΑΝΑΡΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ) ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ........ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟ , ΠΑΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΑ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΑΤΕ , ΓΙΑ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ .........
-
ΠΡΟΣΟΧΗ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ....< ΠΡΟΘΕΣΗ ΕΝΣΤΑΣΕΩΣ > ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ,ΑΦΟΥ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ , ΠΟΥ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΡΗΓΗ ΚΙ Η ΚΑΘΑΡΙΣΡΙΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ .........
ΜΕ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΟΤΕΡΩ , ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΕΡΙ ΩΡΑΡΙΩΝ .......ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΑΠΛΑ ΠΤΕΣΜΑΤΑΚΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ
-
....μπορει τελικα να γλιτωσουμε το νερο
Πηλιο ειναι αυτο βεβαια,αλλα μαλλον αλλαξαν οι μετεωρολογικοι χαρτες και δειχνει ελαφρια(?) βροχη το Σαββατο. ...
Ετσι και αλλιως ειναι το ιδιο για ολους,αν δεν συμβει κατι κατα τη διαρκεια του αγωνα -
πιστευω πως οσο αφορα το πρωινο σερβις τα πραγματα ειναι ακομα πιο σοβαρα απο μια λαθος μαντεψια.φανταστειτε καποιος να παει να ξεκινησει το πρωι και να βρει το ενα λαστιχο 'πλακα'. θα πρεπει να κανει το πρωτο λουπ χωρις ρεζερβα στην περιπτωση δε που ειναι σουπερ ατυχος(μην γελασετε εχουμε και τετοιον )βρισκει 2 λαστιχα 'πλακα' και δεν ξεκιναει καθολου και ενα σωρο αλλες περιπτωσεις που μπορει να τυχουν και το 'ρημαδι' να μην ξεκιναει το πρωι.επισης η σωστη μαντεψια δεν ειναι μονο θεμα επιδοσης αλλα και θεμα ασφαλειας.
προσφατα παντως που ειχαμε παρομοιο θεμα καποιοι ξερολες δεν ακουγαν κανεναν και εκαναν το δικο τους με αστειες δικαιολογιες ευτυχως ολοι σταθηκαμε τυχεροι και δεν εβρεξε.
ΡΑΛΛΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ - Παρατήρηση προς λέσχη