-
-
καλησπερα.
Δηλαδη ειναι τοσο δυσκολο να γινει κατανοητο οτι αν γινοταν ο αγωνας τωρα μ'αυτες τις συνθηκες(φωτιες,-1 ειδικη,ελαχιστος κοσμος)θα ηταν κατα των αγωνιζομενων?Γιατι να βαζουμε πονηρες προεκτασεις σε ολα τα θεματα?Γιατι να βαζουμε ασχετα πραγματα στο μπλεντερ του φορουμ και να βγαινουν λανθασμενα συμπερασματα?Γιατι καποιοι εδω μεσα διεκδικουν το αλαθητο?Οποιος κανει χαβαλε-hobby εχει κατανοηση οποιος ειναι 'επαγγελματιας' με την κακη εννοια φωναζει συνεχως και ριχνει κατηγοριες προς πασα κατευθυνση. -
και σε μένα δεν φαινόταν λογικό να γίνει ο αγώνας ενώ ακόμα θα μύριζε καμμένο. καταλαβαίνω τον προγραμματισμό της οργάνωσης που θα πάει χαμένος, όμως σίγουρα θα υπήρχε κόσμος που θα το δει 'εδώ καήκαμε και αυτοί ήρθαν για πανυγηρικές εκκινήσεις'
αυτό λέει σε μένα η κοινή ΜΟΥ λογική... -
Ο χρήστης super_mario έγραψε:
?Γιατι καποιοι εδω μεσα διεκδικουν το αλαθητο?Οποιος κανει χαβαλε-hobby εχει κατανοηση οποιος ειναι 'επαγγελματιας' με την κακη εννοια φωναζει συνεχως και ριχνει κατηγοριες προς πασα κατευθυνση.EΣΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΣΟΥΠΕΡ ΓΚΟΥΦΙ , ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΕΣ ΤΟΣΗ ΣΟΦΙΑ ΜΕΣΑ Σ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ?
-
Δηλαδη ρε παιδια ποιος θελει να παει να τρεξει μετα απο αυτα στον Βολο?Εκτος απο την φωτια οι ειδικες θα ειναι δυο.Στην Λαμια φωναζαμε για τα λιγα χιλιομετρα ειδικων και τωρα στον Βολο ειναι ολα ΟΚ με δυο ειδικες?????Και μακαρι να ειχαμε ολοι μας αυτες τις 'παιδικες' ευαισθησιες που εχει η Maleleni,o Super Mario (η' Super Γκουφη),ο glf κτλ.Τελικα κυριε Χρηστο σωστα.........με τετοιες αντιληψεις δεν σωνεται με τιποτα!!!!!!!!!
-
ΝΑΙ , ΒΡΕ ΜΠΑΡΔΑΚΑΚΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΞΕΚΙΝΑΣ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ .........
ΕΒΑΛΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΛΗΜΜΑ ΑΝ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΔΥΟ ΕΙΔΙΚΕΣ , Η ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΔΕΔΟΜΕΝΟ , ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ .... ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΑΛΑΣΑΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ .
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΤΙΜΑΜΕ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ..... ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΤΙΡΗΣΗ , ΣΩΣΤΟ ΚΙ ΑΥΤΟ .....
ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΔΕΣ ΠΡΩΤΑ , ΜΗΠΩΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΤΙΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΕΣ -
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΝΑΙ , ΒΡΕ ΜΠΑΡΔΑΚΑΚΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΞΕΚΙΝΑΣ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ .........Τι σημαινει λαθος πληροφοριες?????Απ'οτι γνωριζω και να εκαναν τον αγωνα αυτο το Σ/Κ η ειδικη Μηλιες δεν θα γινοταν λογω της φωτιας.Ξερετε κατι διαφορετικο?
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
?Γιατι καποιοι εδω μεσα διεκδικουν το αλαθητο?Οποιος κανει χαβαλε-hobby εχει κατανοηση οποιος ειναι 'επαγγελματιας' με την κακη εννοια φωναζει συνεχως και ριχνει κατηγοριες προς πασα κατευθυνση.
EΣΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΣΟΥΠΕΡ ΓΚΟΥΦΙ , ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΕΣ ΤΟΣΗ ΣΟΦΙΑ ΜΕΣΑ Σ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ?
Μπραβο κυριε Χρηστο οπως παντα κρατατε ψηλα το επιπεδο στο φορουμ.
Εγω ειμαι αυτος που τρεχει μονο γιατι του αρεσει και δεν μπορει να κανει αλλιως και δεν εχει κερδισει τιποτα απο τους αγωνες αντιθετα εχει 'χασει' και σε οικονομικο και σε αλλα επιπεδα.Δεν εχω κανενα προβλημα μ'αυτους που εχουν το μαγαζι τους και οχι το 'μαγαζακι' τους μεσα στους αγωνες αλλα εχω προβλημα μ'αυτους που αλλαζουν γνωμη για προσωπα και καταστασεις μεσα σε μια εβδομαδα.
Υ.Γ Ευχαριστω για την προαγωγη απο ηρωα video game σε σουπερ ηρωα κομικ. -
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΝΑΙ , ΒΡΕ ΜΠΑΡΔΑΚΑΚΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΞΕΚΙΝΑΣ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ .........
ΕΒΑΛΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΛΗΜΜΑ ΑΝ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΔΥΟ ΕΙΔΙΚΕΣ , Η ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΔΕΔΟΜΕΝΟ , ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ .... ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΑΛΑΣΑΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ .
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΤΙΜΑΜΕ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ..... ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΤΙΡΗΣΗ , ΣΩΣΤΟ ΚΙ ΑΥΤΟ .....
ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΔΕΣ ΠΡΩΤΑ , ΜΗΠΩΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΤΙΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΕΣΔηλαδη τωρα στο Βολο δεν ειχατε προβλημα με τα λιγα χιλιομετρα ειδικων?Δεν αναφερω κανεναν με αποκλειστικοτητα,απλα αναφερω αυτους που ειχαμε παρομοιες σκεψεις.Δεν σας κατηγορησε κανεις οτι χαλασατε τον πλανητη η' οτι μισειτε την φυση.Το ΜΟΝΟ που ειπαμε ειναι οτι δεν θα επρεπε να γινει ο αγωνας για τους λογους που αναφεραμε!Για ποιες προτεραιοτητες μιλατε?Την κ@υλ@ την εχουμε ολοι.Μονο το ΧΡΗΜΑ μπορω να φανταστω!
-
Ποιός μίλησε για μείωση των χιλιομέτρων;
Είδατε κάποια ανακοίνωση ή μήπως είναι αυθαίρετο συμπέρασμα από το γεγονός ότι η τρίτη ειδική ΗΤΑΝ μέσα στη φωτιά;
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Ποιός μίλησε για μείωση των χιλιομέτρων;Είδατε κάποια ανακοίνωση ή μήπως είναι αυθαίρετο συμπέρασμα από το γεγονός ότι η τρίτη ειδική ΗΤΑΝ μέσα στη φωτιά;
Εγώ απο ατομα τις λέσχης το ακουσα αυτό .
-
Γιατί θα μπορούσε να σταθεί τέτοιος αγώνας με -2 ειδικές;
Τι συζητάμε τώρα; Εκτός θέματος η λέσχη.....
Ο αγώνας θα έπρεπε να γίνει ή ως είχε ή καθόλου. Έγινε το δεύτερο...Καλύτερα από το να γινόταν κουτσουρεμένος...
Τώρα που το σκέφτομαι θα μπορούσαν στο γυρισμό να προστεθούν και δύο ειδικές...Καρτοντρόμο 1 και 2... -
Παντως περι πενθους ο λογος κλπ (τυπου τυψεων,κλπ με την οσο ποιο καλη εννοια παντα προς αποφυγη παρεξηγησεων )
Περσι στο Σαν Ρεμο ειχε γινει η κοσμοκαταστροφη απο πλημμυρες,βροχες με ουκ ολιγες ζημιες σε σπιτια,αυτοκινητα,δρομους.
Λογω του εκτακτου της περιπτωσης ακυρωθηκε η πρωτη μερα και εγινε κανονικα η δευτερη!Στον προηγουμενο αγωνα στη Γαλλια ειχαμε δυστυχως ενα θυμα-θεατη απο εξοδο αυτοκινητου.
Ο αγωνας συνεχιστηκε στην ουσια του κανονικα.(διακοπηκε η συγκεκριμενη ειδικη)Φυσικα στην περιπτωση μας αν ειπε η χ αστυνομια δεν δεχομαι η χ πυροσβεστικη το ιδιο η κατι αλλο,καλως δεν εγινε,
αλλα επειδη ειμαστε στεναχωρημενοι η συμπασχουμε(που συμβαινει και ειναι λογικο),να μην γινοτανε....
Ουσιαστικα με καλυψε ως προς το ηθικο μερος ο Γκο φορ πολ (με τα γραφομενα του παραπανω),που ειναι και εντοπιτης.Μαλιστα ως προς το ηθικο μερος ,σκεφτειτε οτι καποιοι χαρηκαν που δεν γινεται ο αγωνας αυτο το ΣΚ ,μπας και 'κλεψουν' καμια συμμετοχη.
Εταιρη λογικη ο καθενας μας να κοιταει το συμφερον και να μην μπορει να σκεφτει και κατα συνεπεια να μην νοιαζεται(λογικα κατ εμε και τα δυο,ακομα και να ειναι 'λαθος') τι συμβαινει στον 'διπλανο του' σε αποσταση απο 100 μετρα εως 500χλμ μακρια του. -
ΚΑΛΗΜΕΡΑ Σ'ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ , ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ,ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΓΕΛΩΝΤΑΣ (ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ,ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΛΕΝΕ) ΕΔΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ , ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΩ ΜΕ ΤΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ , ΠΟΥ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΟΝΤΕ ..... ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ , ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ....
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΤΙ , ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΞΕΙ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ , ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΔΟΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ , ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ....ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ , ΜΕΣΑ ΑΠ'ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΑΠ'ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΤΡΙΧΑ ,ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ .
Εγώ απο ατομα τις λέσχης το ακουσα αυτό
ΛΕΕΙ π.χ. Η ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΜΑΣ (που φυσικα την εκτιμω πολυ και το γνωριζει) ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ , ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ , ΠΑΝΩ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΑΣΗ .Εγω ειμαι αυτος που τρεχει μονο γιατι του αρεσει και δεν μπορει να κανει αλλιως και δεν εχει κερδισει τιποτα απο τους αγωνες αντιθετα εχει 'χασει' και σε οικονομικο και σε αλλα επιπεδα
Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΣΟΥΠΕΡ ...? (που δεν τον γνωριζω , αλλα γραφει σαν να ειναι πανω απο σαραντα και να εχει κανει τουλαχιστον 150 αγωνες ) ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ , ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ (δεν μας ειπε για τους καλους ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ?,κι αν εχει καποια παραδειγματα απο φιλους του να μας δωσει) ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ , ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΙΣΩΣ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ..........ΦΙΛΑΚΙΑ... ΚΟΡΙΤΣΙΑ ..
-
Κύριε Χρήστο εγώ στον Σπύρο απάντησα (Εγώ απο ατομα τις λέσχης το ακουσα αυτό ). Στις μέχρι τώρα απόψεις μου δεν το είχα πει γιατί δεν το είχα διαβάσει κάπου. Όμως ειλικρινά επειδή νομίζω ότι ξέρετε ότι έχω αφτιά και ακούω και μου αρέσει να μαθαίνω (κυρίως από ανθρώπους με τόση εμπειρία) γιατί δεν μου εξηγείτε για ποιον λόγω έπρεπε να γίνει και τι κακό κρύβεται πίσω απο την αναβολή.Βλέπετε δεν μπορώ να βρω κάποιους λόγους ποιοοοοοοοοοοοοοοο περίεργους παρά μόνο όντως το κακό που έγινε εκεί και το πένθος όπως λέει και ο κύριος Αμαξόπουλος
-
Mετά απο ενημέρωση...Δεν έχει να κάνει ούτε το το πένθος (που ετσι και αλλιώς υπάρχει) ούτε διάφορα άλλα....
Απλά η πυροσβεστική δεν δίνει 4 πυροσβεστικά οχήματα που χρειάζονται για να γίνει ο αγώνας(τώρα το θυμήθηκαν, όταν τους παρακαλούσαν να σβήσουν τα 2 πρώτα δέντρα )... Διαδικαστικό...Πάει για αναβολη προς Οκτώβριο μεριά..
το Road Book θα παραμείνει το ίδιο, με αλλαγή μόνο των ημερμηνιών. Άρα ίδιες ειδικές και τότε.
-
......νεα ημερομηνια 20-21 Οκτωβριου τελικα
-
Ο χρήστης maleleni έγραψε:
Κύριε Χρήστο εγώ στον Σπύρο απάντησα (Εγώ απο ατομα τις λέσχης το ακουσα αυτό ). Στις μέχρι τώρα απόψεις μου δεν το είχα πει γιατί δεν το είχα διαβάσει κάπου. Όμως ειλικρινά επειδή νομίζω ότι ξέρετε ότι έχω αφτιά και ακούω και μου αρέσει να μαθαίνω (κυρίως από ανθρώπους με τόση εμπειρία) γιατί δεν μου εξηγείτε για ποιον λόγω έπρεπε να γίνει και** τι κακό κρύβεται πίσω απο την αναβολή**.Βλέπετε δεν μπορώ να βρω κάποιους λόγους ποιοοοοοοοοοοοοοοο περίεργους παρά μόνο όντως το κακό που έγινε εκεί και το πένθος όπως λέει και ο κύριος ΑμαξόπουλοςAN ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΑΖΙ , ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΝΘΟΣ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΑΥΤΟ , ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ , ΕΛΕΝΙΤΣΑ , ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΑΝ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ , ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ 99% , ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΠΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ , ΛΟΓΟ ΜΗ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ?.........
ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΣΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΝ ΔΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΗΝΩΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΕΝΖΙΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩ , ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ? -
Μα κύριε Χρήστο τώρα δεν το έχουν το νούμερο?
ΕΕΕΕ τι είμαστε μικρά παιδιά . Όλο το θέμα λοιπόν είναι καθαρά δικό μας. Ας βάλουν τα χρήματα στην άκρη. Τώρα πως τα έχουν και μετά δεννννν….. Για μένα τα προβλήματα είναι 2 και με ξυπνήσατε εσείς για να τα σκεφτώ . Ένα είναι ότι όντως οι αγώνες είναι κοντά και δεν έχεις χρόνο αν συμβεί κάτι κακό να διορθώσεις το αμάξι σου και 2 πρόβλημα θα έχουν όσοι ζούν τους αγώνες και τους πάει πίσω και τους ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες ……. Όμως εγώ νομίζω ότι όταν υπάρχει θέληση και διάθεση όλα γίνονται. Και στο χέρι μας είναι λοιπόν να τον κάνουμε και τότε τον αγώνα!!! -
Ο χρήστης maleleni έγραψε:
Μα κύριε Χρήστο τώρα δεν το έχουν το νούμερο?
ΕΕΕΕ τι είμαστε μικρά παιδιά . Όλο το θέμα λοιπόν είναι καθαρά δικό μας. Ας βάλουν τα χρήματα στην άκρη. Τώρα πως τα έχουν και μετά δεννννν….. Για μένα τα προβλήματα είναι 2 και με ξυπνήσατε εσείς για να τα σκεφτώ . Ένα είναι ότι όντως οι αγώνες είναι κοντά και δεν έχεις χρόνο αν συμβεί κάτι κακό να διορθώσεις το αμάξι σου και 2 πρόβλημα θα έχουν όσοι ζούν τους αγώνες και τους πάει πίσω και τους ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες ……. Όμως εγώ νομίζω ότι όταν υπάρχει θέληση και διάθεση όλα γίνονται. Και στο χέρι μας είναι λοιπόν να τον κάνουμε και τότε τον αγώνα!!!Πολλοι επελεξαν συνειδητα να τρεξουν κενταυρος 1η Ιουλιου (ουσιαστικα κατακαλοκαιρο),με τη ζεστη ,με τις παραλιες να σε ελκυουν ,με τα αυτοκινητα να ψιλουποφερουν,γιατι κρυβει καποια τρανταχτα πλεονεκτηματα η ημερομηνια σε σχεση με το βουνο των Κενταυρων για τους γνωστες (εννοω αυτους που εχουν ξαναπαει στο Βολο).
Τον Οκτωβριο,τα πλεονεκτηματα γινονται μειονεκτηματα
Σε βαθμο που καποιοι (που την εχουν πατησει παραπανω απο μια φορα) να θεωρουν οτι αρχιζει ο παραγοντας ρισκο-δυσαρεσκεια να υποσκελιζει την ευχαριστηση που προσφερει μια διαδρομη που ακουει στο ονομα Καραβωμα.(εδω κολαει φυσικα και η αναλογια κοστους-χρημα/ ευχαριστηση ,και οχι μονο ποσα ευρω εχεις στην τσεπη)
Ως τοτε βεβαια εχει ο Θεος,αλλα.....
ΡΑΛΛΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ - Παρατήρηση προς λέσχη