-
Γιατι ρε κουρσαρε, τι δεν υπαρχει; Δεν εχουν ροπαρα τα τουρμπιγιον;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γιατι ρε κουρσαρε, τι δεν υπαρχει; Δεν εχουν ροπαρα τα τουρμπιγιον;Ροπη εχουν... εκρηξεις δεν εχουν για να σε διωξουν ευθεια. Απο εκει και περα αμα το επιδιωκεις, ειτε ατμοσφαιρα ειτε τουρμπιγιον τα βγαζεις στο χαντακι αμα θες.
-
....
-
Εγω δεν καταλαβα οτι ο σκυλος εννοουσε οτι φευγουν ευθεια αλλα οτι ανοιγουν γρηγοροτερα στις εξοδους λογω της ροπης.
-
οκ... εχουμε θεμα κατανοησης του σκυλιου... παω να τον βρισω στο MSN
-
corsair εχεις προβλημα κατανοησης, φυσικαι και εννοω οτι λογο ροπης φευγουν (ξεκολανε, επιταχυνουν πως σκατα να στο πω) πολυ καλητερα. Με ενα ατμοδαφιρικο πρεπει να εισαι σε συγκεκριμενο φασμα στροφων στην εξοδο για να πατησεις και να φυγει.
Α ρε drdino
εμεις οι γαλλοι καταλαβαινομαστε! -
Nα μπορούσε να βάλει και κάτω τη δύναμη που λέτε το 207 μουφοRallye και όλα θα ήταν διαφορετικά...
Προχειρότητα στο μεγαλείο της είναι το 207, το γνωρίζουμε μήνες τώρα απο το GT. Ανοίγει το μπροστινό μέρος πιο γρήγορα απο το 106 λόγω και της επιπλέον ροπής και στο άφημα γυρνάει πιο απότομα χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Άν δεν είχε τo ESP θα είχε ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα, τώρα απλώς δε μπορέι να οδηγηθεί με τρόπο «Rallye». -
Το οδηγησες Παύλο;
Και ενταξει,συγκρινόμενο με το ραλύ που οδηγειται με 'τρόπο ραλύ' το 207 δεν μπορει να αποδωσει (το ξερει και η κουτση Μαρια)
Συγκρινόμενο όμως με αλλα τουρμπάκια (που αποτελούν την αναπόφευκτη πραγματικότητα της συγχρονης κατηγορίας),πώς σου φανηκε; -
ατμόσφαιρα VS turbo
στη συγκεκριμενη περίπτωση
Fiesta ST vs 207 GT
http://www.fastestlaps.com/index.php?pa ... a36454a6a9
-
Συγκρινόμενο δε με το κόρσα το gsi,εχει ίδιο γυρολόγιο παρότι είναι ενα δευτερόλεπτο ταχύτερο στο 0-100
http://www.fastestlaps.com/index.php?pa ... f2931aec0c
Ενω ριχνει 1' στο polo gti
http://www.fastestlaps.com/index.php?pa ... c9a3c18c45
-
Αν και δεν ειδα τα βιντεακια (ακομα) εγω πιστευω (παροτι δεν θελω να βγει αληθινο καθως ειμαι 106κιας ) οτι ενα στοκ 106 με ενα στοκ 207 βγαινουν ισοπαλια....το 106 θα ειναι πιο φαν του ντράιβ που λενε κα ιστο σωριο μου, ενω το 207 θα ειναι πιο αποτελεσματικο-γρηγορο. Τορα μην παμε σε πολυ στενο στροφιλικη που το 106 εινα ιστο στοιχειο του ούτε σε καμπες των 200χλμ που το 106 δεν ειναι όχι φαν....αλλα η ταν η επι τας
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
φαν του ντράιβ που λενε κα ιστο σωριο μουΚορακίστηκα τα λένε εκει στο χωριό σου μου φαίνεται
-
Οχι ρε συ απλα ειναι αγγλομαθεις... φαν του ντράιβ, τερν ιν, τρέιλ βρέικινκ κλπ
-
Εχω την εντυπωση,βασιζομενος στο 0-100 κ την τελικη,οτι αναφερεται στο παλιο corsa Gsi(1.8 125 αλογα)...
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Το οδηγησες Παύλο;Ναι Αντρέα, το οδήγησα και προφανώς απογοητεύτηκα που έχει το όνομα Rallye. Σε σύγκριση με Fiesta ST μένει αρκετά πίσω καθώς δεν έχει ούτε τη ρυθμισημότητα ούτε το feedback. Αρχίζεις να στρίβεις και μόλις δείς οτι η ροπή ανοίγει το εμπρός μέρος αφήνεις και γυρνά σχετικά απότομα με μόνο σκοπό να επέμβει το ESP. Το ESP δεν παρεμβαίνει γιατί είναι ευαίσθητο αλλά γιατί το πίσω μέρος ( η ανάρτηση γενικότερα) δε φαίνεται να μπορεί να διαχειριστεί τις δυνάμεις που αναπτύσονται.
Πέρα απο αυτά συμφωνώ και εγώ πως είναι ένα αξιόλογο και γρήγορο αυτοκίνητο με πολύ καλή ποιότητα κύλισης για τις 17άρες που φοράει, καλή ηχομόνωση, καλή ποιότητα κ.α. αλλά τι να τα κάνεις αυτά σε ένα Rallye όταν λείπουν τα «βασικά»; -
Ημουνα που ήμουνα αρνητικός απέναντί του,λόγω της περσυνης εμφανισής του στην πίστα (σαν GT βεβαια,αλλα ποια η διαφορα; ) μου φαίνεται οτι τωρα αρχιζω να μην το γουσταρω καθόλου.
Με το φιέστα,την ειδες τη συγκριση παραπάνω που δινω σε λίνκ.Φαίνεται πολύ αποτελεσματικότερο το φιέστα,και αν ειναι και πιό ευχαριστο στο οδηγημα,τοτε...αντε γεια.
-
Ανδρέα το τελευταίο που θέλω να κάνω είναι να σε επηρεάσω...
Εμένα έτσι μου φάνηκε οδηγώντας το σε διαδρομή που κάνω συχνά με το 106 μου. Η ακρίβεια στο turn in αλλά και ισορροπεία του αυτοκινήτου κατά τη διάρκεια του στριψίματος δε συγκρίνεται.Θέλω Mazda 2 Rallye...
-
Δεν συγκρίνεται σε σχέση με τι ρε συ;
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
με μόνο σκοπό να επέμβει το ESP. Το ESP δεν παρεμβαίνει γιατί είναι ευαίσθητο αλλά γιατί το πίσω μέρος ( η ανάρτηση γενικότερα) δε φαίνεται να μπορεί να διαχειριστεί τις δυνάμεις που αναπτύσονται.Στα bold κάτι δεν καταλαβαίνω!
Για το όνομα Rallye κλπ. συμφωνώ 100%, οι τρίχρωμες γραμμές και η επωνυμία μου μυρίζουν από μακριά -
Ότι ο λόγος που παρεμβαίνει το esp είναι το ελλιπές στήσιμο του πίσω μέρους, όχι ότι αυτό έχει δυνατότητες και το κόβει το esp. Αυτό εννοεί ο Παύλος.
Peugeot 207 Rallye