-
Αχμ τότε... 950 ελατήρια πρόγραμμα δε λέω δεν είναι φθηνά αλλά πουλάνε την εργοστασιακή εγγύηση τα Ελληνικα λιοντάρια Και ας μην είναι οι ζάντες στο πακέτο,παλι καλή είναι η τιμή στα 18.8.
-
Άστο, δεν το 'χεις...
Στα 950 είναι το εγκεφαλοπείραγμα...
-
Ε δε γαμιέται....τους κλέφτες τους πεζαιους με 950 ένα κωλοπρόγραμμα???
Μόλις μπήκα και διάβασα το άρθρο μέχρι τέλους αλλά μέχρι να κάνω εντιτ ήταν πολυ αργα ...
-
κλέφτες ..... 950
-
Οχι και κλέφτες... ...πατάνε στο όνομα και στην κ@βλα των πεζάκηδων.
Οπως το κόβω, 950 (το πρόγραμμα) + ~800 (οι ζάντες) + ~300 (τα ελατήρια) = 2.050 euro...
-
Αφού έχε 17αρες αλουμινίου από το εργοστάσιο, τις πουλάει.
-
πας δλδ στα20+ χιλιαρικα...ε ποσο εχει το RC?
Το προγραμμα ειναι μια χαρα αν σκεφτουμε οτι δνε χανεις την εγγυηση.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αφού έχε 17αρες αλουμινίου από το εργοστάσιο, τις πουλάει.βγάλε 500 ευρώ και πολλά λέω...~1,5 χιλιάρικο.
-
Γνώμη μου, οι ζάντες είναι υπερβολή. Το πρόγραμμα αξίζει και για την δύναμη, αλλά πάνω από όλα το απενεργοποιούμενο esp. Τα ελατήρια, δεν ξέρω...
-
Πολύ ενδιαφέρον το βρίσκω (ειδικά με την έκπτωση μέλους του PS club) αφού διατηρείται και η εργοστασιακή εγγύηση. Θα ήθελα να δω διάγραμμα καμπύλης ροπής για τον EP6DT με το εν λόγω πρόγραμμα, καθώς και συγκριτικό στην πίστα μεταξύ 207 Rallye με πρόγραμμα-ελατήρια-ζάντες, όπως στην παρουσίαση του Τάσου, και νορμάλ 207 RC.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γνώμη μου, οι ζάντες είναι υπερβολή. Το πρόγραμμα αξίζει και για την δύναμη, αλλά πάνω από όλα το απενεργοποιούμενο esp. Τα ελατήρια, δεν ξέρω...οι ζάντες δεν είναι υπερβολή αφού είναι πολύ ελαφριές και με αυτό τον τρόπο μειώνεται η μη αναρτώμενη μάζα περνώντας πιο εύκολα τη δύναμη στον δρόμο.
όλα σχετικά είναι δηλ.
-
Ελατήρια σε μαμά αναρτήσεις;
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γνώμη μου, οι ζάντες είναι υπερβολή. Το πρόγραμμα αξίζει και για την δύναμη, αλλά πάνω από όλα το απενεργοποιούμενο esp. Τα ελατήρια, δεν ξέρω...Μόνο το απενεργοποιούμενο esp αξίζει, imho. Σιγά μη λείπει η δύναμη στο 'απλό' μοντέλο. Φαντάζομαι πως η παρέμβαση στον εν λόγω διάολο θα μπορεί να γίνει και χωρίς να αγοράσεις όλο το πακέτο.
-
δηλαδη η σκοντα ή σεατ χρεωνουν λιγοτερο το προγραμμα?
και μη ξεχναμε οτι πακετο δινουν και την απεργοποιηση του esp.οι ζαντες αν γραψει ο τασος sidobre διαφορα στο βαρος θα σας πεσει το πληκτρολογιο. ειναι πραγματικα παναλαφρες και τερατα αντοχης.
αυτες τοποθετουνται και στα αγωνιστικα.οσον αφορα τα ελατηρια η εμπειρια αρκετων παιδιων απο τα προιοντα του κονδωρα σε αυτο το τομεα ηταν αριστη (π.χ206) οποτε μη κρινουμε κατι αρνητικα πριν το δουμε. δεν ειναι βλακες να βαζουνε απλα 4 ελατηρια για χαμηλωμα και ομορφια.
αν τρεξει και στο gtcc που λεγεται θα φανουν πολλα πραγματα.
-
Οι ζαντες πρεπει να ειναι οι team dynamics pro race 1 με βαρος γυρω στα 7-7,5kg...Βαζεις κ ενα εξατμισονι κ βουρ για Σερρες!!!
Τωρα που το ξανασκεφτομαι,θα το προτιμουσα λευκο με ανθρακι Κ1...Κακια!!! -
Λογικη τιμη αν κρινεις απο τα προγραμματα για vag.Καλη κινηση παντως επρεπε να αγριεψει λιγο το βατραχι και οι ζαντες ειναι τελειες.
-
Καλό !
-
να σημειώσω πως η σεατ σου κάνει έκπτωση ή σου δίνει και δώρο το ρεβο. Δε θα εκπλαγώ αν γίνει το ίδιο και με την πεζω
-
δωρο το ρεβο?
τεσπα η τιμη εινα αναλογη ολων των προγραμματων για τουρμπο απο αντιπροσωπειες...
καλυτερα ομως θα ταν να πηγαιναν σε πιο βασικα πραγματα αυτα τα λεφτα..
Peugeot 207 Rallye