-
400 αγγελίες για corsa d
264 grandeκλπ
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω και τι έχουν πάθει οι ιδιοκτήτες και τα πουλάνε τα Rallye/GT/RC...Πάνω από 100 αγγελίες μόνο στο car.gr για Rallye/GT/RC...
Και άλλες τόσες σε φόρουμς, εφημερίδες και άλλα sites...Και πάνω από 200 αγγελίες γενικά για το 207 μόνο στο car.gr...
Αυτοκίνητο που εμφανίσθηκε το 2006 και ήδη έχουν γεμίσει οι μάντρες με μεταχειρισμένα...
Αυτοκίνητα που ακόμα δεν έχουν κλείσει 4ετία...και τα πουλάνε άρον-άρον...
Τρομερό χάσιμο μεταπωλητικής αξίας. Ούτε το Hyundai μου δεν είχε χάσει τόσα λεφτά...
Και αυτό τι λέει δηλαδή? Αφού το 207 έχει κάνει πάταγο και έχει πουλήσει πάρα πολλά αμάξια. Φυσικό να έχει πολλά σε αγγελίες. Δεν πουλάνε όλα τόσο πολύ. Άσε που αυτά που βλέπεις στα forum είναι και στο car. Πολλές οι εκδόσεις, πολλές οι πωλήσεις, πολλές και οι αγγελίες. Βασικά αυτές οι αγγελίες για το 207 σε διάστημα 4 χρόνων δε νομίζω οτι είναι πολλές. Για κοίτα πόσα έχουν πουληθεί σύνολικα. Θα είναι πολύ λίγα σε σχέση με το συνολικό νούμερο που έχει πουληθεί φαντάζομαι.
Επίσης πολύς κόσμος πουλάει τα αυτοκινητά του στην 2ετία. Δε μου λεέι κάτι. Όλα πλέον δεν κρατάνε αξία. Όχι μόνο τα 207. Πουλήθηκε golf gti του 2008, 17000 από 33000. Τι να λέμε τώρα..Και μη μου πείτε είναι δίλιτρο. Μισή τιμή είναι! Και το σήμα να έχει 200 ευρώ πάνω? Και για 5 χρόνια να το πληρώνεις 200 ευρώ πάνω, έχεις γλιτώσει 15000 αντί για 16000. Εντάξει πάσο...Δε με χαλάει..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Αν σκεφτεις οτι εχεις ενα ιδιο μαλλον δε σε συμφερει αυτο που κανεις τωρα..
Πετα του μια θυρα usb και κρατα το μεχρι να πεθανει..Έχω θύρα USB και λέω πράγματι να την πετάξω...
Το 207 δεν υπάρχει περίπτωση να το πουλήσω για να πάρω άλλο, ειδικά από την στιγμή που δεν μου έχει παρουσιάσει πρόβλημα σοβαρό (μηχανή/ηλεκτρικά/αμάξωμα/συναρμολόγηση/στήσιμο)
Έρχονται δύσκολες μέρες και έχουν προτεραιότητα άλλα πράγματα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
400 αγγελίες για corsa d
264 grandeκλπ
Για το 207 μου κάνει εντύπωση όχι για τα άλλα...
-
παντως το κιβωτιο του με μια μικρη τροποποιηση που μπορει να κανει καποιος με 40-50€ γινεται μια χαρα...
οχι τπτ ιδιαιτερο αλλα εξτρα πολυουρεθανη στην βαση του κιβωτιου, της powerflex...
με μονο αρνητικο λιγους κραδασμους στην επιλογη της 1ης...
κοροιδευα το φιλαρακι μου με το 207 για το κιβωτιο του μεχρι που το εβαλε και μου το εδωσε.
απλα καμια επαφη...
(οχι οτι το 207 χρειαζεται συχνα αλλαγες)το 207 με τα 150 μια χαρα αμαξι ειναι (το δε rc το θεωρω οπλο)απλα δεν ειναι ραλλυ σε αισθηση αλλα πραγματικα με λιγα σχετικα χρηματα μεταμορφωνεται, τα περισσοτερα προβληματα ηταν λογω νεοτητας και καταπληκτικης αντιμετωπισης αντιπροσωπειας και φυσικα απο κοσμο που ειδε τουρμπο και μπηκε(κατα το ειδε φως κ μπηκε) νομιζοντας οτι με ΦΠΕ θα ξεμπαζωνει τον δρομο και θα φευγει καροτσες και κολωνες στον 'κολλητο'
-
Ο χρήστης bab2112 έγραψε:
και φυσικα απο κοσμο που ειδε τουρμπο και μπηκε(κατα το ειδε φως κ μπηκε) νομιζοντας οτι με ΦΠΕ θα ξεμπαζωνει τον δρομο και θα φευγει καροτσες και κολωνες στον 'κολλητο'+άπειρο
-
Διαβάζω από αρκετούς ιδιοκτήτες για το κιβώτιο του ΤΗP.
Δεν έχω καταλάβει όμως που τελικά υπάρχει πρόβλημα.
Μπορεί κάποιος να μου πει τι αρνητικό έχει το κιβώτιο; ... -
Αλλάζουν ταχύτητες με τους αγκώνες.
-
Ρε συ τι γλώσσα μιλάς;
Δεν καταλαβαίνω. Τι 'αγκώνες' λες; ...
-
Είναι νάνοι εννοεί
-
Θέλει να πει ότι δεν έχει τίποτα ιδιαίτερο το κιβώτιο, αυτοί είναι κουλοί και δεν ξέρουν να το λειτουργήσουν.
Μάλλον.. -
Λες;
Ωστόσο αρκετοί λένε κάτι ιστορίες για το κιβώτιο, αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμα τι εννοούν.Τέλος πάντων. Σημασία έχει που το δικό μου κιβώτιο είναι άριστο σε όλα τα κουμπώματα, οπότε όλα ok...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Λες;
Ωστόσο αρκετοί λένε κάτι ιστορίες για το κιβώτιο, αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμα τι εννοούν.Τέλος πάντων. Σημασία έχει που το δικό μου κιβώτιο είναι άριστο σε όλα τα κουμπώματα, οπότε όλα ok...
Τα ΜΑ (καταβολές από αρχαία 106 κλπ) όντως έχουν θέμα αντοχής στην κακομεταχείριση.
Όταν τα ΒΕ (με κάτι συγχρονιζέ ΝΑ! σε σχέση με τα ΜΑ) που φοράνε τα ΤΗΡ τα ζητάνε σε dragsterαδικα 106 κλπ και αντέχουν πρέπει να σαι κουλός ή κοντράκιας με flat out αλλαγές στον κόφτη, σκίσιμο κρύα, αλλαγές βαλβολίνης του αγίου ποτέ για να τα κουρέψεις.Τώρα για ελαττωματικά κομμάτια, παντού υπάρχουν τέτοια.
-
Και το δικό μου δεν έχει παρουσιάσει τίποτα..Μια χαρά είναι και κουμπώνουν όλες με τη μια..Τώρα πώς θα βελτιωθεί με τη βάση της powerflex δεν ξέρω. Σε αίσθηση ίσως?
-
μονο αν δοκιμασεις θα καταλαβεις πως και ποσο θα βελτιωθει... βρες καποιον με Powerflex και δοκιμασε.
-
Σχετικα με το κιβωτιο μετα απο 23000 χρησης. Γρατζουναει αρκετα, πεταει τη οπισθεν συχνα πυκνα ενω την εχεις η νομιζεις οτι την εχεις κλειδωσει, ενιοτε και τη πρωτη. και γενικως το σασμαν ειναι ''κουταλα'' οποιος εχει οδηγησει golf v θα καταλαβει τη διαφορα των 2 κιβωτιων, τεραστιο χασμα..
Αυτα μονο για το σασμαν...η συνεχεια κατοπην παραγγελιας..
-
Έλα;
Μην ακουω μαλακίες... μια χαρά είναι το κιβώτιο... όποιος δεν είναι ικανός να αλλάξει μια ταχύτητα, ας πάει σε αυτόματο .-
-
Ο χρήστης koliatsos44 έγραψε:
Σχετικα με το κιβωτιο μετα απο 23000 χρησης. Γρατζουναει αρκετα, πεταει τη οπισθεν συχνα πυκνα ενω την εχεις η νομιζεις οτι την εχεις κλειδωσει, ενιοτε και τη πρωτη. και γενικως το σασμαν ειναι ''κουταλα'' οποιος εχει οδηγησει golf v θα καταλαβει τη διαφορα των 2 κιβωτιων, τεραστιο χασμα..Αυτα μονο για το σασμαν...η συνεχεια κατοπην παραγγελιας..
Τo THP παρουσιάζει τέτοια συμπτώματα;
Έχω οδηγήσει πολλά αυτοκίνητα και golf και passat και ... και ... και ...
Κιβώτια που μου έχουν φανεί πραγματικά περίεργα ήταν στο προηγούμενο corsa, στο swift της δεκαετίας 1990, στο Yugo που είχα το 2000, σε Astra G 1.4 και σε ένα επαγγελματικό Seat Inca...και κάποια άλλα άλλων ετών...
Περίεργο ήταν και το κιβώτιο του 206 που είχα το 2001/2002 που με αλλαγή βαλβολίνων άλλαξε εντελώς η συμπεριφορά του.Το THP (μέχρι στιγμής) δεν μου έχει δώσει την παραμικρή αφορμή για να πω ότι είναι περίεργο σε αυτό το τομέα.
-
Ισως να ειναι θεμα βαλβολινων, αλλα ειλικρινα συγκρινοντας το δικο μου thp σε σχεση με το πενταρι το golf της οικογενειας σε θεμα σασμαν ειναι απλα η μερα με τη νυχτα. Και ειναι καθαρα δικη μου αποψη εχοντας γνωμη και εχοντας οδηγησει και τα 2 και θα ηθελα η αποψη μου να ειναι σεβαστη και οχι δεκτη, για αυτο χαρακτηρισμοι τυπου ''μαλακιες'' και ''πηγαινε σε αυτοματο'' κρατα τες για τη παρτυ σου.
Φιλικα παντα -
Εμένα πάντως με βοήθησες να καταλάβω τα συμπτώματα του κιβωτίου που επικαλούνται αρκετοί ιδιοκτήτες THP.
Πάντως έχω μία υποψία ότι το φαινόμενο αφορά περισσότερο τα 3θυρα ('Rallye') ή κάνω λάθος; Άγνωστο...Θεωρητικά μία αλλαγή βαλβολινών ίσως να αλλάξει την συμπεριφορά προς το καλύτερο.
Πάντως στο 206 είχα βάλει MOTUL και το κιβώτιο πραγματικά μεταμορφώθηκε.
Peugeot 207 Rallye