-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
έχω συνοδηγήσει σε smart for2 (όχι brabus) με 180 σταθερά στην εθνική και από φρένα μια χαρά και νιώθεις ότι είσαι σε μεγαλύτερο αμάξι δεν τρέμει τπτ. stable as a rock
τσ τσ κλέβει τόσο πολύ το κοντέρ; +40 km/h ;
180 και σταθερό...noway.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Χθες δεν κρατήθηκα και διαπληκτίστηκα έντονα με μια κυρία 50άρα σε στυλ Λιάνα Κανέλη... .
Είμαστε στην άνοδο της Κηφισίας στην αριστερή στροφή στην Sato στο Μαρούσι ... αριστερή εγώ (λίγο πιο πίσω) στην μεσαία (πιο μπροστά μου) η Λιανα με ενα μπλε RAV... πάνω στην στροφή και χωρίς λόγο την παίρνει με μια τροχή που κλείνει και την μισή αριστερή λωρίδα χωρίς φλας μάλλον λόγω άγνοιας που έιναι η μεσαία λωρίδα ... της κορνάρω για να μην τρακάρουμε αφ΄ενός και να πάει λίγο πιο δεξια αφ΄ ετέρου να περάσω.
Δεν το κάνει τελικά και στο επόμενο φανάρι έρχεται και σταματάει δίπλα μου και μου λέει- Τι θέλεις, γιατί κορνάρεις???
- Με κλειστό παράθυρο της απαντώ με παλλόμενη κίνηση του χεριου
- Σε εμένα???
- (Κατεβάζω παραθυρο) Ναι σε σένα!!!! που στρίβεις σαν βαρκάρισσα!!!!
- Μου είπε κάτι γαλλικά και ξεκίνησε από την μεσαία λωρίδα κάνοντας σλάλομ σε όλο το μήκος της Κηφισίας για να μην μπορώ να την προσπεράσω ...... εκει τρελάθηκα !!!! και όπως έκανε τις τιμονιές με το RAV σε μια τιμονιά της μπήκα από την αντίθετη και σταματάω δίπλα της στο φανάρι του ΚΑΤ!!!!!! Μα την παναγία είπα να κατέβω!!!!! Κρατήθηκα και απλά άνοιξα το παράθυρο και της είπα κάτι πολύ χοντρό 'Θα στο .... όλο από κ...αρακι σου μέχρι το ..ρύγγι μαζί και το RAVAKI.
Παλιοχαρακτηρα.
Παντως αυτο δεν μπορω να το καταλαβω.....πως μερικες γυναικες βριζουν αβερτα στο δρομο...δεν φοβουνται μην πεσουν σε κανενα 'τρελο' που γραφει στα παλια του τα παπουτσια τα περι ' τις γυναικες δεν τις χτυπαμε' ??και τις τουλουμιαση στο ξυλο???
Επρεπε να της έλεγες το βριδίδι διαφορετικά:
'Θα σου .... το κ~λαράκι μέχρι κλπ κλπ, αλλά είσαι και πολύ μπάζο, οδηγικά και εμφανισιακά'
Θα το θυμόταν για καιρό...
Δεν χαμπαριάζουν αν τους θίξεις τα ...οδηγικά προσόντα! Αν τους θίξεις τη....γυναικεία χάρη, την ακούνε κανονικά!ΕΝΑ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΤΗ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΤΥΠΙΕΤΑΙ
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
- Κρατήθηκα και απλά άνοιξα το παράθυρο και της είπα κάτι **πολύ χοντρό **'Θα στο .... όλο από κ...αρακι σου μέχρι το ..ρύγγι μαζί και το RAVAKI.
Χοντρό ήταν αυτό? Το πιο πιθανό θα ήταν να σου έδινε το τηλέφωνό της.
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
......ΕΝΑ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΤΗ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΤΥΠΙΕΤΑΙ
¨Ετσι ακριβώς.....
ή και ένα ''ΚΑΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΓ@ΜΗΤΗ!!'
-
Μπράβο ρε παιδιά μου εμπλουτίσατε το λεξιλόγιο και είχα αρχίσει να στερεύω από ιδέες
-
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
......
ΕΝΑ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΤΗ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΤΥΠΙΕΤΑΙ
¨Ετσι ακριβώς.....
ή και ένα ''ΚΑΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΓ@ΜΗΤΗ!!'
Υπαρχει μια κατηγορια γυναικων που βγαινουν στο δρομο για να εισπραξουν μπινελικια (κοινως φειαχνονται) δυστυχως οι περισσοτεροι μπαινουμε στο παιχνιδι τους . Ενα πολυ ψυχραιμο 'μα ηλικιωμενη γυναικα να μιλατε ετσι' η κατι παρομοιο την εχει σκοτωσει .
-
Υπαρχει μια κατηγορια γυναικων που βγαινουν στο δρομο για να εισπραξουν μπινελικια (κοινως φειαχνονται) .
'Φτιάχνονται' με μπινελίκια και στο δρόμο τώρα εκτός άπό το γνωστό σημείο?
Από σήμερα θα αρχίζω να βρίζω γυναίκες οδηγούς αδιακρίτως μπας και πέσω σε καμιά βιτσιόζα (ευτυχώς η γυναίκα μου δεν παρακολουθεί το forum)
-
Ο χρήστης dinosm έγραψε:
Υπαρχει μια κατηγορια γυναικων που βγαινουν στο δρομο για να εισπραξουν μπινελικια (κοινως φειαχνονται) .
Από σήμερα θα αρχίζω να βρίζω γυναίκες οδηγούς αδιακρίτως μπας και πέσω σε καμιά βιτσιόζα (ευτυχώς η γυναίκα μου δεν παρακολουθεί το forum)
νομίζεις...
-
Ο χρήστης dinosm έγραψε:
Δεν ειπα ολες , θα σε προκαλεσουν αυτες , το αδιακριτως δεν χρειαζεται . Για το γνωστο σημειο μιλαω , αλλα δεν σημαινει οτι θα σου κατσουν κιολας . Να μην σε παρω και στο λαιμο μου .
-
[](ευτυχώς η γυναίκα μου δεν παρακολουθεί το forum)[/b] [/quote]
νομίζεις... [/quote]
Ακομα ψαχνω για ενα ποσταρισμα που εγινε απο μενα χωρις εμενα
-
[](ευτυχώς η γυναίκα μου δεν παρακολουθεί το forum)[/b]νομίζεις...
Δεν μου αρέσουν οι γυναίκες που βρίζουν ούτε αυτές που πρακαλούν. Ότι και να συμβεί δεν δίνω σημασία και σκέφτομαι μόνο τη γυναίκα μου.
(Κάτσε να φυλάγομαι λίγο γιατί κάτι θα ξέρουν περισσότερο αυτοί...)
-
Ο χρήστης dinosm έγραψε:
[](ευτυχώς η γυναίκα μου δεν παρακολουθεί το forum)[/b]
νομίζεις...
Δεν μου αρέσουν οι γυναίκες που βρίζουν ούτε αυτές που πρακαλούν. Ότι και να συμβεί δεν δίνω σημασία και σκέφτομαι μόνο τη γυναίκα μου.
(Κάτσε να φυλάγομαι λίγο γιατί κάτι θα ξέρουν περισσότερο αυτοί...)
Η γυναικα μου ειναι καλη,ομορφη και μαγειρευει ωραια
-
τις εφαγαν αποτι φαινεται
-
Double post
-
-
Το ΖΩΟ της φωτογραφιας βρισκεται απο το πρωι παρκαρισμενο ακριβως εξω απο την πορτα του σπτιου μου. Να σημειωθει οτι ο πατερας μου ειναι αναπηρος και ο μονος τροπος να κινηθει ειναι με το αναπηρικο αμαξιδιο. Το ΖΩΟ λοιπον εχει παρκαρει ΑΚΡΙΒΩΣ πανω στη ραμπα.
Τροχαία.... Θα του πάρουν πινακίδες και το αμάξι
-
Υπάρχει κάποια σήμανση για τη ράμπα, είναι αυτή πάνω στο πεζοδρόμιο ή εκτείνεται στο οδόστρωμα; Αν υπάρχει η σήμανση και η ράμπα δεν είναι αυτοσχέδια (πχ ένας κουβάς τσιμέντο στην άκρη του δρόμου), κλήση στην τροχαία.
Γράφω τα παραπάνω, γιατί μια αυτοσχέδια ράμπα, εκτός από παράνομη αν δεν υπάρχει ειδική άδεια, μπορεί κάλλιστα να έχει τοποθετηθεί από κάποιν για να ανεβοκατεβάζει το καλάθι της λαϊκής ή το μοτοποδήλατό του, πράγμα που δεν απαγορεύει σε τρίτους να σταθμεύουν εκεί (εφόσον εννοείται δεν ανεβαίνουν στο πεζοδρόμιο και δεν απαγορεύται η στάθμευση γενικά στο συγκεκριμένο δρόμο).
-
Η ραμπα ειναι αυτοσχεδια. Το ζητημα δεν ειναι να τον εκδικηθω ή κατι τετοιο με την τροχαια, ειναι να μην συμβει κατι και χρειαστει η ραμπα. εγω ο,τι και να συμβει μπορω να βγω απο το σπιτι, ακομα και πανω απ' το αμαξι... Αλλα θελει πολυ μυαλο για να καταλαβει οτι ενοχλει;;;
Μολις ηρθε να το παρει μια κυρια 50-55 ετων. δεν με πηρε χαμπαρι οταν βγηκα να της πω οτι ενοχλει, οποτε δεν μπηκα στον κοπο να της μιλησω... Λογικα ειδε το σημειωμα στο τζαμι...
-
Τότε φοβάμαι ότι η τροχαία δεν μπορεί να κάνει κάτι.
Βάλτε τουλάχιστον ένα σηματάκι για να ξέρει ο καθένας ότι όντως ενοχλεί άνθρωπο με πρόβλημα και όχι κάποιον που θεωρεί δικό του το δρόμο μπροστά στο σπίτι του. -
Ο χρήστης sttpod έγραψε:
Η ραμπα ειναι αυτοσχεδια. Το ζητημα δεν ειναι να τον εκδικηθω ή κατι τετοιο με την τροχαια, ειναι να μην συμβει κατι και χρειαστει η ραμπα. εγω ο,τι και να συμβει μπορω να βγω απο το σπιτι, ακομα και πανω απ' το αμαξι... Αλλα θελει πολυ μυαλο για να καταλαβει οτι ενοχλει;;;Μολις ηρθε να το παρει μια κυρια 50-55 ετων. δεν με πηρε χαμπαρι οταν βγηκα να της πω οτι ενοχλει, οποτε δεν μπηκα στον κοπο να της μιλησω... Λογικα ειδε το σημειωμα στο τζαμι...
Τυπικά δεν είναι παράνομος και βέβαια δεν ωφείλει να γνωρίζει ότι υπάρχει άνθρωπος με ανάγκη στο σπίτι. Ωστόσο θα συμφωνήσω ότι δεν μπορεί κάποιος να παρκάρει τόσο κολλητά στην εξώπορτα ενός σπιτιού, γιατί αν παραστεί ανάγκη (ασθενοφόρο, πυρκαγιά κ.λπ.) εμποδίζει. Αλλά το να ζητώ από το μυαλό να 'δουλέψει' τόσο πολύ, είναι ουτοπία (με δεδομένη την έμφυτη γαϊδουριά των συμπολιτών μας).
Ωστόσο, γιατί δεν έβγαλες άδεια για τη ράμπα; Δεν είναι δύσκολο.
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#6]