-
-
καλά η φωτό είναι έντεχνα μονταρισμένη αλλά δεν παύει να γίνεται του καλωδίου το κάγκελο πίσω και πλάγια από το desktop μου...
-
ασ επερνες κατι all in one για να γλυτωσεις 5 καλωδια (με γρηγορο υπολογισμο)
η φωτο συγκρινει ανόμοια πράγματα
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
ασ επερνες κατι all in one για να γλυτωσεις 5 καλωδια (με γρηγορο υπολογισμο)η φωτο συγκρινει ανόμοια πράγματα:rtfm:
ξέρω το mac pro αντι του imac...
-
Μπορεί κάποιος να μου προτείνει μικρή ψηφιακή μηχανή, όχι Κανον, μέχρι 170 ευρώ με μεγάλη εγγύηση;;;
-
Olympus μ720. 149
-
γιατι οχι κανον παρακαλω?
θα κρατησω την αναπνοη μου, μεχρι να μου πειτε! -
Κάνεις καλά μακροβούτια?
-
Γιατί η Canon S2 IS powershot, 14 μήνες μετά την αγορά της και με πολύ ελαφρά χρήση (4-5 φορές) σταμάτησε να λειτουργεί. Οπως ειπαν και στο σερβις έκαψε τα ηλεκτρονικά του φακού και ήθελαν 250 ευρώ για να τη φτιάξουν.
Είπα τότε να πάρω μια κάμερα καλή να μου κρατήσει και έσκασα 550 ευρώ. Κάνον δεν ξαναπαίρνω.-
Νίκο ο φωτοδεσμός που είναι; έχει site?
-
Μου κρασάρει αρκετά συχνά ο windows explorer (όχι ΙΕ)...τι μπορεί να φταίει;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μου κρασάρει αρκετά συχνά ο windows explorer (όχι ΙΕ)...τι μπορεί να φταίει;τα windows είναι μαλλον
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Μου κρασάρει αρκετά συχνά ο windows explorer (όχι ΙΕ)...τι μπορεί να φταίει;
τα windows είναι μαλλον
-
Άλλο πρόβλημα με το ρημάδι ...
Τα xp παγώνουν ξαφνικά, λίγα λεπτά ή ακόμα και δευτερόλεπτα μετά το άνοιγμα. Παγώνουν τα πάντα,ποντίκι,πληκτρολόγιο,όλα.
Καμιά ιδέα; -
Ο χρήστης balo έγραψε:
Τα xp παγώνουν ξαφνικά, λίγα λεπτά ή ακόμα και δευτερόλεπτα μετά το άνοιγμα. Παγώνουν τα πάντα,ποντίκι,πληκτρολόγιο,όλα.
Καμιά ιδέα;να χαμηλωσεις το A/C
-
Το έκανα,τίποτα!
Άλλη ιδέα; -
Kαποια συσκευη ή driver κατα την φορτωση θα φταιει.
Κατι σου ειπα τωρα βεβαιαΠερασες κατι καινουργιο πριν αρχισει να το παρουσιαζει?
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
Το έκανα,τίποτα!
Άλλη ιδέα;κάποια κατσαρίδα μπήκε στο tower σου...
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
Καμιά ιδέα;στη μανα σου το είπες
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Καμιά ιδέα;στη μανα σου το είπες
-
Λοιπόν, έχουμε μία ταινία η οποία είναι 1 αρχείο (avi) και έχουμε και υπότιτλους οι οποίοι είναι για 2 cds.
Μπορώ να κάνω κάτι;
Δεν βρίσκω ένα αρχείο υπότιτλων δυστυχώς.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#11]