-
το τρυφερο κωλαρακι του ντινου γεμισε με ωραιες μελανιτσες
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
το τρυφερο κωλαρακι του ντινου γεμισε με ωραιες μελανιτσεςκατι σαν παλαμη σχηματιζει η μελανια....
-
Σοβαρά τώρα δεν είναι καλή αυτή του drdino; Εγώ ψάχνω κάτι κάτω από 100
-
Φαντάζομαι οτι θα έχεις κάτι σαν FX5x00 ή Radeon ως 9500 τώρα;
Αν ναι, σχεδόν ο,τιδήποτε πάρεις στα ~100 -
IBM Lenovo ThinkPad X60 tablet 12inch
φρέσκια αγορά...της τελευταίας στιγμής δώρο από τον πατέρα μου για τα γενέθλιά μου.
http://www.play247.gr/index.php?main_pa ... ts_id=5676
-
Εγώ είχα την 5600 με 256 μνήμη αλλά κάηκε, οπότε πήρα αυτή που πήρα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
IBM Lenovo ThinkPad X60 tablet 12inchφρέσκια αγορά...της τελευταίας στιγμής δώρο από τον πατέρα μου για τα γενέθλιά μου.
Με γεια!
(ζήλεψα τώρα... )
-
[quote='StavrosG']Φαντάζομαι οτι θα έχεις κάτι σαν FX5x00 ή Radeon ως 9500 τώρα;
Ευχαριστώ παιδιά!
Να σαι καλά Γρηγόρη.
-
[quote='HighFidelity'][quote='StavrosG']Φαντάζομαι οτι θα έχεις κάτι σαν FX5x00 ή Radeon ως 9500 τώρα;
Ο χρήστης elteo έγραψε:
IBM Lenovo ThinkPad X60 tablet 12inchφρέσκια αγορά...της τελευταίας στιγμής δώρο από τον πατέρα μου για τα γενέθλιά μου.
Παίρνουν οι κακομαθημένοι το tablet pc του μπαμπά και βγαίνουν στο νετ να πουλήσουν μούρη!
-
-
Με γειες, Σάββα ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Πουλάς τον Toshiba?
Δε σας είπα ότι από χθες μέχρι και τώρα προσπαθώ να βγάλω άκρη με τους sata controllers γιατί δε μου έβλεπε τους σκληρούς...
Τώρα έφτασα στο σημείο να βλέπει τους 4 (επιτέλους). Αν καταφέρω και τον τελευταίο είμαστε εντάξει, ξεκινάω να περνώ software.
Ένα έχω να πω όμως: .
-
Με γειά Σάββα και χρόνια πολλά! Έχεις βρει άραγε που μπορούμε να αναβαθμίσουμε τα Lenovo; (θέλω έξτρα μνήμη )
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Με γειά Σάββα και χρόνια πολλά! Έχεις βρει άραγε που μπορούμε να αναβαθμίσουμε τα Lenovo; (θέλω έξτρα μνήμη )Κι εμενα μ' ενδιαφερει αυτο
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
http://www.play247.gr/index.php?main_pa ... ts_id=5676
Μεγειές Σάββα!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Δε σας είπα ότι από χθες μέχρι και τώρα προσπαθώ να βγάλω άκρη με τους sata controllers γιατί δε μου έβλεπε τους σκληρούς...Τώρα έφτασα στο σημείο να βλέπει τους 4 (επιτέλους). Αν καταφέρω και τον τελευταίο είμαστε εντάξει, ξεκινάω να περνώ software.
ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
-
[quote='StavrosG'][quote='HighFidelity'][quote='StavrosG']Φαντάζομαι οτι θα έχεις κάτι σαν FX5x00 ή Radeon ως 9500 τώρα;
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Δε σας είπα ότι από χθες μέχρι και τώρα προσπαθώ να βγάλω άκρη με τους sata controllers γιατί δε μου έβλεπε τους σκληρούς...
Τώρα έφτασα στο σημείο να βλέπει τους 4 (επιτέλους). Αν καταφέρω και τον τελευταίο είμαστε εντάξει, ξεκινάω να περνώ software.
ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
α! αρα ακυρωνεται το ραντεβου μας, σωστα?
-
Κατέβασε το δωρεάν VistaBootPro και εγκατάστησέ το.
Πήγαινε στο 'System Bootloader', διάλεξε Windows Legacy Bootloader και All Drives και πάτα Install Bootloader.
Στην επανεκκίνηση θα εκκινήσει κατευθείαν από τα XP χωρίς να δει καθόλου τα Vista. Αυτό τουλάχιστον κάνει σ' εμένα. Αν θες να ξαναδεί τα Vista, θα το εγκαταστήσεις στα ΧΡ και θα διαλέξεις αντί για το Legacy το Vista Bootloader.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#11]