-
Επειδή είμαι και λίγο άσχετος πως στο διάλο να κάνω εγκατάσταση;
-
Το ξαναεγκατέστησα από το internet και πάλι την ίσια μαλακία βγάζει.
Καμια ιδέα; -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Καμια ιδέα;Γκουγκλισα το error message που αναφερεις, και βρηκα την απαντηση.
-
Θα του την πεις ή θα τον αφήσεις να παιδεύεται?
-
Θα με αφήσει να παιδεύομαι
H λύση μάλλον σε κάποιο forum είναι, αλλά επειδή δυσκολεύομαι πολύ να διαβάσω (πρόβλημα στα μάτια) αν μπορεί κάποιος ας γράψει εδώ. Ευχαριστώ. -
Hauppauge WinTV-PVR PCI II (Encoder-16)
ζηταω αυτο το αρχειο....
επειδη δεν μπορω να το βρω στο νετ, θερμη παρακληση οποιος το εχει ας το στειλει στο popolaros@gmail.com
-
Δεν δοκιμάζεις τους οδηγούς για απλό pci?
http://www.hauppauge.com/pages/support/support.html -
Μια παλιά κάρτα τηλεόρασης που δεν υπήρχαν οδηγοί για ΧΡ δουλεύει μια χαρά με το dscaler.
-
Κάπου σε αυτό το θέμα είχα διαβάσει για ένα antivirus που είναι freeware στο net.
Αν μπορεί κάποιος ας γράψει +/- καθώς και που μπορώ να το βρω.
Ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Κάπου σε αυτό το θέμα είχα διαβάσει για ένα antivirus που είναι freeware στο net.Αν μπορεί κάποιος ας γράψει +/- καθώς και που μπορώ να το βρω.
Ευχαριστώ!
http://www.activevirusshield.com/antivi ... /index.adp
-
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Hauppauge WinTV-PVR PCI II (Encoder-16)ζηταω αυτο το αρχειο....
επειδη δεν μπορω να το βρω στο νετ, θερμη παρακληση οποιος το εχει ας το στειλει στο popolaros@gmail.com
Mολις έκανες το gmail σου spamail
-
πώς μπορώ να βάλω το σταθερό σε sleep mode ?
(δεν θέλω το Stand-by των Win XP)
-
Αναβαθμίζεις σε Vista.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αναβαθμίζεις σε Vista.μια χαρά είναι το Stand-by...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
πώς μπορώ να βάλω το σταθερό σε sleep mode ?(δεν θέλω το Stand-by των Win XP)
Δεξί κλικ στην επ. εργασίας ---> Ιδιότητες ---> καρτέλα Προφύλαξη Οθόνης ---> Ενέργεια... ---> καρτέλα Αδρανοποίηση ---> Ενεργοποίηση αδρανοποίησης
Για να μπει σε αδρανοποίηση: Έναρξη ---> Σβήσιμο υπολογιστή... ---> πατάς Shift και το Αναμονή γίνεται Αδρανοποίηση ---> Επιλέγεις και είσαι OK.
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
πώς μπορώ να βάλω το σταθερό σε sleep mode ?
(δεν θέλω το Stand-by των Win XP)
Δεξί κλικ στην επ. εργασίας ---> Ιδιότητες ---> καρτέλα Προφύλαξη Οθόνης ---> Ενέργεια... ---> καρτέλα Αδρανοποίηση ---> Ενεργοποίηση αδρανοποίησης
Για να μπει σε αδρανοποίηση: Έναρξη ---> Σβήσιμο υπολογιστή... ---> πατάς Shift και το Αναμονή γίνεται Αδρανοποίηση ---> Επιλέγεις και είσαι OK.
Eυχαριστώ
Πως το 'ξυπνάς' από το sleep mode?
-
Η αδρανοποίηση είναι το hibernate. To sleep mode είναι μια νέα δυνατότητα που υπάρχει μόνο στα windows vista και σβήνει/ανάβει τον υπολογιστή γρηγορότερα σε σχέση με το hibernation, ενώ διατηρεί τα προγράμματα που τρέχουν εκείνη τη στιγμή ενεργά. Νομίζω ότι η διαφορά έγκειται στο ότι το hibernate εγγράφει τα δεδομένα που είναι αναγκαία στο σκληρό και σβήνει τελείως το pc, ενώ το sleep mode (το οποίο στα vista το χρησιμοποιώ συνέχεια γιατί είναι όντως βολικό) τα εγγράφει στη μνήμη και διατηρεί το pc σε κατάσταση σαν αυτή του standby - με τα προγράμματα όμως να μένουν ανοιχτά, αν και όχι σε λειτουργία όσο μένει σ' αυτή την κατάσταση.
-
τώρα δέσαμε...έχασα την μπάλα...
στα XP (άσε τα svista)...τι είναι καλύτερο StandBy ή Hibernate ;
-
Μάλλον το standby είναι προτιμότερο. Γρήγορη επαναφορά και οικονομία στο ρεύμα - μείωση φθοράς των εξαρτημάτων.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#11]