-
θανάση δεν είναι δύσκολο. το έκανα όσο δούλευα στη Siemens. Ξυλώνεις την φασα που ειναι πάνω απο το πληκτρολόγιο.
Πρέπει να υπάρχουν 2 βίδες κάτω από τη φάσα που κρατούν το πληκτρολόγιο. Τις ξεβιδάνεις. Από κάτω από το πληκτρολόγιο είναι μια μεμβράνη (που είναι σαν πολύ μικρή καλωδιοταινία) και καταλήγει στη μητρική. Τη βγάζεις (Πολυ πολύ προσεχτικα) και voila.
Το κάτω μέρος από το πληκτρολόγιο πρέπει να είναι συρταρωτό (έχει δηλαδή 2 αυτάκια από κάτω και 2 βίδες από πάνω).. Αυτά
(Με επιφύλαξη ως προς τα Toshiba)
-
Μια μικρή βοήθεια:
Έχω έναν εξωτερικό σκληρό που τον χρησιμοποιώ για backup. Επειδή, όμως τα αρχεία είναι περί τα 150 GB (και ανεβαίνει), δε βολεύει να τα σβήνω και να τα ξαναγράφω όλα ανά τακτά διαστήματα που παίρνω το backup, αλλά ούτε και να ψάχνω τι άλλαξε και να το γράφω πάνω στο παλιό backup.
Άρα: Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μπορεί να κάνει αυτή τη δουλειά; Να συγχρονίζει κάποιυς φακέλους από τους δύο σκληρούς όποτε του το ζητάω;
(το ίδιο θα με βόλευε και για το stick, που κουβαλάω εργασίες και τα διάφορα της σχολής) -
-
ευχαριστώ πολύ
-
θέμα αυτονομίας wireless mouse...
έχω τώρα Logitech...από το οποίο δεν είμαι ευχαριστημένος. Kρατά 3-4 εβδομάδες. Ακούω καλύτερα λόγια για τα Microsoft...ισχύουν;
-
Χωρίς να ξέρω γενικά τι γίνεται, το δικό μου Microsoft το πήρα πριν τέσσερις μήνες κι ακόμα δεν έχω αλλάξει μπαταρία.
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Χωρίς να ξέρω γενικά τι γίνεται, το δικό μου Microsoft το πήρα πριν τέσσερις μήνες κι ακόμα δεν έχω αλλάξει μπαταρία.έφυγα για MS...
καλά διάβαζα στα διάφορα φόρα...
παρήγγειλα αυτά
Logitech Ultra flat (δυστυχώς δεν υπάρχει wireless...Μου έλειψε η αίσθηση του laptop)
Microsoft 3000 Wireless -
Τί μπαταρία παίρνουν αυτά τα ποντίκια;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ένα όμορφο extension...το Τab Effect, εντυπωσιακό!Μετά από 2 μέρες χρήσης κατέληξα οτι ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ
Εκτός από εξάσκηση για το Ubuntu ( ο καιρός γαρ εγγύς ) είναι πάρα πολύ χρηστικό -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τί μπαταρία παίρνουν αυτά τα ποντίκια;Το Logitech που έχω παίρνει 2 ΑΑ Μάνο...
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Μια μικρή βοήθεια:Έχω έναν εξωτερικό σκληρό που τον χρησιμοποιώ για backup. Επειδή, όμως τα αρχεία είναι περί τα 150 GB (και ανεβαίνει), δε βολεύει να τα σβήνω και να τα ξαναγράφω όλα ανά τακτά διαστήματα που παίρνω το backup, αλλά ούτε και να ψάχνω τι άλλαξε και να το γράφω πάνω στο παλιό backup.
Άρα: Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μπορεί να κάνει αυτή τη δουλειά; Να συγχρονίζει κάποιυς φακέλους από τους δύο σκληρούς όποτε του το ζητάω;
(το ίδιο θα με βόλευε και για το stick, που κουβαλάω εργασίες και τα διάφορα της σχολής)Ο total commander επίσης έχει λειτουργία που κάνει ακριβώς αυτό.
-
kouk: ευχαριστώ
StavrosG: Πού;
-
Commands -> Synchronize Dirs...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Χωρίς να ξέρω γενικά τι γίνεται, το δικό μου Microsoft το πήρα πριν τέσσερις μήνες κι ακόμα δεν έχω αλλάξει μπαταρία.
έφυγα για MS...
καλά διάβαζα στα διάφορα φόρα...
παρήγγειλα αυτά
Logitech Ultra flat (δυστυχώς δεν υπάρχει wireless...Μου έλειψε η αίσθηση του laptop)
Microsoft 3000 Wirelessέχω αυτό
και μπαταρίες άλλαξα σήμερα μετά απο αρκετούς μήνες (νομίζω πάνω απο 6) -
τελευταία στο router μου (USR 9107) αποσυγχρονίζεται η γραμμή (Otenet) ενώ αν βάλω κάποιο άλλο δεν υπάρχει πρόβλημα. Τώρα είμαι με το sagem (να πού χρειάστηκε )
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
θέμα αυτονομίας wireless mouse...έχω τώρα Logitech...από το οποίο δεν είμαι ευχαριστημένος. Kρατά 3-4 εβδομάδες. Ακούω καλύτερα λόγια για τα Microsoft...ισχύουν;
Λοιπον, εγώ θα δώσω πάλι την λύση του...τσιγκούνη:
Εγώ έχω το Wireless Desktop της Logitech, το...φθηνότερο που είχα βρει στα 30 -
παίρνουμε τις μπαταρίες απο τα ρολόγια κ κοιτάμε την ώρα στο κινητό... μέχρι να πάει η mother να πάρει μπαταρίες για ποντίκι-πληκτρολόγιο
-
συνηθως, παντως, το αντιθετο συμβαινει..
δηλαδη τα ποντικια παιρνουν ΑΑΑ και τα πληκτρολογια παιρνουν ΑΑ..
τη λυση του τσιγκουνη την εχω κανει κι εγω, κυριως για τις μπαταριες του ποντικιου, γιατι δεν εχω βρει φορτιστη της προκοπης ΑΑΑ.. εχω εναν super fast charger, αλλα δυστυχως τις πηδαει τις μπαταριες κανονικοτατα... -
Το Scan Spyware βρίσκει στο laptop του γραφείου ένα πρόγραμμα που ονομάζεται watchdog (μετά από κατά λάθος στιγμιαίο πάτημα ενός από τα γμνα links των bots!!! ).
Το διαγράφω αλλά ξαναεμφανίζεται. Αν το βρω με search και το διαγράψω, τότε βγαίνει μήνυμα ότι πρόκειται για κρίσιμι αρχείο των Windows και δεν πρέπει να το σβήσω!!!
Είναι ιός ή πρόγραμμα των ΧΡ?
-
υπαρχουν και τα πολυ καλα mouse της logitech που εχουν ενσωματωμενες επαναφορτιζομες μπαταριες οι οποιες φορτιζουν μολις το βαλεις στην βαση τους.
εγω ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος με αυτο:
http://www.logitech.com/index.cfm/mice_ ... 3&cl=gb,en
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#11]