-
Θα σου πρότεινα να του κάνεις ένα reset, αλλά [πόντιος-mode]δε θυμάμαι τον συνδυασμό πλήκτρων[/πόντιος-mode].
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
ναι σωστά...απλά έχω γεμίσει από άπειρες μικρές βλακείες στο σπίτι μου...Τέλος πάντων !
Τις οποίες βλακείες, μόλις τις πετάξεις κάτι θα γίνει και θα τις χρειαστείς.
Γ@μώ το Μέρφυ και το νόμο του. -
ξέρει κανείς τι ΑΚΡΙΒΩΣ κάνουν οι διακόπτες SW1(Term on/off) και SW3 (extended/short) στο netmod και πώς πρέπει να τους έχω ?
-
Ένα εκατομμύριο χρήστες κατέβασαν τον browser της Apple για Windows
Η Apple ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι η νέα έκδοση του browser Safari για Windows εγκαταστάθηκε σε ένα εκατομμύριο υπολογιστές τις πρώτες 48 ώρες διάθεσης του στο Διαδίκτυο.
Η έκδοση του Safari για το λειτουργικό σύστημα των Windows έγινε διαθέσιμη τη Δευτέρα, δημιουργώντας ένα ακόμη πεδίο ανταγωνισμού της Apple με την Microsoft. Ο εν λόγω browser καταλαμβάνει μέχρι στιγμής μερίδιο αγοράς της τάξης του 5% με περίπου 18 εκατομμύρια χρηστές να τον χρησιμοποιούν στους υπολογιστές Macintosh.
Ο αριθμός που ανακοίνωσε η Apple μπορεί να θεωρηθεί εντυπωσιακός δεδομένης της ύπαρξης δύο δημοφιλών browser για Windows, του Internet Explorer και του Mozilla Firefox. Ωστόσο, ήδη έχουν εντοπιστεί πολλά προβλήματα ασφαλείας στην έκδοση του Safari για Windows, γεγονός που ώθησε την εταιρεία να παρέχει μια ενημέρωση που λύνει θεωρητικά αυτά τα προβλήματα.
-
καταναλωνει πολυ μνημη γαμωτο....
-
Είναι προβληματικός στα windows.
-
...σαν τον Firefox πουθενά. Δεν τον αλλάζω με τίποτα.-
-
Ποιος ειναι κατα τη γνωμη σας ο πιο ελαφρυς (και χρηστικος) browser?
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Ποιος ειναι κατα τη γνωμη σας ο πιο ελαφρυς (και χρηστικος) browser?από πόρους ο Opera ...από χρηστικότητα για μένα Firefox.
-
μετα απο πολυ καιρο εκανα update το wmp και την εκανα τη βλακεια γιατι προφανως ειναι μουφα...τωρα δεν εχω windows media player, εχω και αλλα αλλα θελω και αυτο..
ριξτε καμια συμβουλη..
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Ποιος ειναι κατα τη γνωμη σας ο πιο ελαφρυς (και χρηστικος) browser?Πιο ελαφρυς (text only): links, w3m
Πιο ελαφρυς (GUI): opera, καποια λιγο παλαιοτερη εκδοση (π.χ. opera 7)
Πιο χρηστικος: opera (IMHO)
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
μετα απο πολυ καιρο εκανα update το wmp και την εκανα τη βλακεια γιατι προφανως ειναι μουφα...τωρα δεν εχω windows media player, εχω και αλλα αλλα θελω και αυτο..ριξτε καμια συμβουλη..
Foobar2000 για μουσική και VLC για βίντεο.
-
Μπορω να κανω κατι για να μειωσω τον θορυβο απο τον υπολογιστη μου (ανεμιστηρακι), γιατι αρχισε και μου παίρνει τα αυτια;;
-
ένα όμορφο extension...το Τab Effect, εντυπωσιακό!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ένα όμορφο extension...το Τab Effect, εντυπωσιακό!Cool αλλά με ζαλίζει λίγο...
-
Τώρα κάτι άλλο.
Δουλεύω με έναν Toshiba φορητό.
Μπορώ να βγάλω με κάποιο τρόπο το πληκτρολόγιο για να το καθαρίσω;
Το έχω δει που το κάνουν σε κάποια laptops αλλά δεν ξέρω πως...
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
ένα όμορφο extension...το Τab Effect, εντυπωσιακό!
Cool αλλά με ζαλίζει λίγο...
+1
κυκλοφόρησε το νέο Ad-Aware 2007.
-
Τώρα κάτι άλλο.Δουλεύω με έναν Toshiba φορητό.
μπατονετες, οινοπνευμα και υπομονη. Τιποτε αλλο... Αν εχει μαζεψει και σκουπιδια μεσα, κρατα τον αναποδα και με κανα spray η μηχανημα φυσα τον.
-
στο παλαιό μου Satellite
(είχα κάνει μία επέμβαση παλιότερα αλλά δεν είναι τίποτα το πληκτρολόγιο απλά κουμπώνει σε κάποια σημεία)
(κάντε κλικ στις εικόνες για μεγένθυση)
ξεβιδώνω την μικρή αυτή πλακετίτσα που είναι για τα power buttons
κάτω από το ασημένιο κέλυφος βρίσκεται ο Intel Celeron
και voila ...η CPU με το σύστημα ψύξης της
...ανασηκώνω λίγο και ιδού!...ο παστωμένος μου Celeron 1,33άρης!
-
Μια φορα το έκανα σε ένα hp και χρειάστηκε να ξηλωθεί ολόκληρο το laptop.
Γνώμη μου είναι να μην το πειράξεις αφού όλα τα εξαρτήματα είναι τόσο λεπτοκαμωμένα που υπάρχει ο κίνδυνος να σπάσει κάτι.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#11]