-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μάλιστα....
Το Usr 9112 μου έχουν δώσει.
Δεν ξέρω αν πέρα από τις βασικές ρυθμίσεις που μου έδωσε η Forthnet πρέπει να κάνω κάτι γιατί σε torrents και Limewire παραμένω στα 70 kb/sec
port άνοιξες;
εεε όχι!
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Σαν να έχεις 768 δλδ. Καλά, τα τόρρεντ δεν είναι ενδεικτικό της ταχύτητας της σύνδεσής σου. Από σάιτ της microsoft ας πούμε με πόσο κατεβάζεις;
εκεί φτάνω τα 300.
απλά πως και στα torrents έχω παραμείνει στα παλια δεδομένα...
καλά είσαι τότε
τα torrents εξαρτάται με τι ταχύτητα σου δίνουν οι άλλοι κ επιπλέον άνοιξε πορτούλες
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Σαν να έχεις 768 δλδ. Καλά, τα τόρρεντ δεν είναι ενδεικτικό της ταχύτητας της σύνδεσής σου. Από σάιτ της microsoft ας πούμε με πόσο κατεβάζεις;
εκεί φτάνω τα 300.
απλά πως και στα torrents έχω παραμείνει στα παλια δεδομένα...
καλά είσαι τότε
τα torrents εξαρτάται με τι ταχύτητα σου δίνουν οι άλλοι κ επιπλέον άνοιξε πορτούλες
να ανοίξω πορτούλες??
Απλό ακούγεται !
Τέλος πάντων αν έχετε κανένα link μην σας ζαλίζω.USR9112 και Bitcomet
-
Πού πας με κλειστές πόρτες; Ούτε 30 δεν θα έπρεπε να έχεις.
http://portforward.com/english/routers/ ... holink.htm
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πού πας με κλειστές πόρτες; Ούτε 30 δεν θα έπρεπε να έχεις.http://portforward.com/english/routers/ ... holink.htm
καλά ντε
Πάω να τις ανοίξωΕυχαριστώ Μάνο!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πού πας με κλειστές πόρτες; Ούτε 30 δεν θα έπρεπε να έχεις.http://portforward.com/english/routers/ ... holink.htm
κλασσική περίπτωση βλάβης που έλεγε και ο Τσάκωνας...
οι 9 στους 10 αρχάριους που ξεκινούν με dsl (μέσα κι εγώ) δεν ξέρουν ότι πρέπει να ανοίξουν πόρτες στο ρούτερ τους.
-
συγγνωμη, δεν υποστηριζει το εν λογω uPnP?
-
εγώ κ με το προηγούμενο (router) κ με αυτό δεν έχω ανοίξει πόρτες... αλλά κατεβάζω κανονικά
-
εγώ κ με το προηγούμενο (router) κ με αυτό δεν έχω ανοίξει πόρτες... αλλά κατεβάζω κανονικάτο προηγουμενο στανταρ (οπως και αυτο πιθανοτατα) χρησιμοποιει το uPnP και κανει mapping αναλογα με τις απαιτησεις... αν χρησιμοποιεις μtorrent, ριξε μια ματια στο logger του για να το διαπιστωσεις!
-
...τίποτα
παραμένει κολλημένο στα 70 σε limiwire & torrents
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
εγώ κ με το προηγούμενο (router) κ με αυτό δεν έχω ανοίξει πόρτες... αλλά κατεβάζω κανονικά
το προηγουμενο στανταρ (οπως και αυτο πιθανοτατα) χρησιμοποιει το uPnP και κανει mapping αναλογα με τις απαιτησεις... αν χρησιμοποιεις μtorrent, ριξε μια ματια στο logger του για να το διαπιστωσεις!
τώρα που το λες έριξα μια ματιά γιατί οι ταχύτητες ήταν κάπως χαμηλες (όχι πολύ)
ΑΛΛΑ
δεν μπορώ να ανοίξω Port
κάνω ότι λέει στο Portforward αλλά @@όλα φαίνονται μια χαρά αλλά όταν ανοίγω το utorrent μου λέει ότι δεν έχω ανοίξει την αντίστοιχη πόρτα
εφαγε πόδι κ το firewall της nvidia μπας κ έφταιγε αυτό αλλά δεν είδα προκοπή
edit
τα κατάφερα τελικά
ήθελε κ άλλες ρυθμίσεις στο router
ένα τεράστιο μπράβο στα παιδιά στο adslgr Που φτιάχνουν tutorials!!! -
Ρε παιδιά, υπάρχει κανένα πρόγραμμα μηχανολογίας; π.χ να εμφανίσει ενα μοτέρ σε 3D και να αφαιρείς διάφορα εξαρτήματα, τι είναι το καθενα, πως λειτουργεί κλπ... αλλα σε τελείως εικονικό περιβάλλον. ευχαριστω.
-
το προηγουμενο στανταρ (οπως και αυτο πιθανοτατα) χρησιμοποιει το uPnP και κανει mapping αναλογα με τις απαιτησεις... αν χρησιμοποιεις μtorrent, ριξε μια ματια στο logger του για να το διαπιστωσεις!
τώρα που το λες έριξα μια ματιά γιατί οι ταχύτητες ήταν κάπως χαμηλες (όχι πολύ)
ΑΛΛΑ
δεν μπορώ να ανοίξω Port
κάνω ότι λέει στο Portforward αλλά @@όλα φαίνονται μια χαρά αλλά όταν ανοίγω το utorrent μου λέει ότι δεν έχω ανοίξει την αντίστοιχη πόρτα
εφαγε πόδι κ το firewall της nvidia μπας κ έφταιγε αυτό αλλά δεν είδα προκοπή
edit
τα κατάφερα τελικά
ήθελε κ άλλες ρυθμίσεις στο router
ένα τεράστιο μπράβο στα παιδιά στο adslgr Που φτιάχνουν tutorials!!!είδες διαφορές?
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
συγγνωμη, δεν υποστηριζει το εν λογω uPnP?Το uPnP πρέπει να θεωρείται κίνδυνος αδφαλείας και να απενεργοποιείται, αν εντοπίζεται ανοιχτό.
-
Ο χρήστης jm000 έγραψε:
Ρε παιδιά, υπάρχει κανένα πρόγραμμα μηχανολογίας; π.χ να εμφανίσει ενα μοτέρ σε 3D και να αφαιρείς διάφορα εξαρτήματα, τι είναι το καθενα, πως λειτουργεί κλπ... αλλα σε τελείως εικονικό περιβάλλον. ευχαριστω.Διάλεξε και πάρε:
Για hardcore πράγματα:
Solidworks 2007 Pro
Solid Edge 18
Pro-E Wildfire 3Ποιό Light:
Rhino 3d
Autocad Mechanical
3d Max 9.0Αν έχεις κάποια πείρα σε τρισδιάστατη σχεδίαση και νομίζεις ότι σου περισεύει καμια βδομάδα (full) για τα βασικά tutorials με το Solidworks ή το Pro-e θα κάνεις τα πάντα.
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Το uPnP πρέπει να θεωρείται κίνδυνος αδφαλείας και να απενεργοποιείται, αν εντοπίζεται ανοιχτό.
+1
Σιγά μη το αφήσω ενεργοποιημένο ώστε το κάθε malware να στήνει server στο μηχάνημά μου πανεύκολα. -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Το uPnP πρέπει να θεωρείται κίνδυνος αδφαλείας και να απενεργοποιείται, αν εντοπίζεται ανοιχτό.
+1
Σιγά μη το αφήσω ενεργοποιημένο ώστε το κάθε malware να στήνει server στο μηχάνημά μου πανεύκολα.Το uPnP ειναι ασφαλες εφοσον ο κατοχος του PC ξερει τι του γινετε.... δηλαδη τι εγκαθιστα/τρεχει/κλπ. Αν τωρα στο μηχανημα καποιος ριχνει οτι βρει μπροστα του, τοτε οντως υπαρχει καποιο ζητημα...
Υπαρχει ενα παρα πολυ μικρο προγραμματακι παντως το οποιο το τρεχεις και σου βγαζει μια λιστα με το τι προγραμμα εχει ανοιξει ποια πορτα.
Αυτο... http://www.adslgr.com/forum/downloads.p ... ile&id=968
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Ρε παιδιά, υπάρχει κανένα πρόγραμμα μηχανολογίας; π.χ να εμφανίσει ενα μοτέρ σε 3D και να αφαιρείς διάφορα εξαρτήματα, τι είναι το καθενα, πως λειτουργεί κλπ... αλλα σε τελείως εικονικό περιβάλλον. ευχαριστω.
Διάλεξε και πάρε:
Για hardcore πράγματα:
Solidworks 2007 Pro
Solid Edge 18
Pro-E Wildfire 3Ποιό Light:
Rhino 3d
Autocad Mechanical
3d Max 9.0Αν έχεις κάποια πείρα σε τρισδιάστατη σχεδίαση και νομίζεις ότι σου περισεύει καμια βδομάδα (full) για τα βασικά tutorials με το Solidworks ή το Pro-e θα κάνεις τα πάντα.
... μαλλον δεν ήμουν κατανοητός και ζητώ συγνώμη γιαυτό, ενωούσα ενα πρόγραμμα ας πούμε εκπαιδευσης για τα μέρη ενός κινητήρα αυτοκινήτου, δεν θέλω να σχεδιάσω. Πχ να εμφανίζει εναν κινητήρα τον οποίο θα μπορώ να 'λύσω' να εξερευνήσω την λειτουργεία του, κλπ κλπ. οπως προείπα εκπαιδευτικής φύσεως. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!
-
http://www.stevepdesign.demon.co.uk/gallery.htm
Κάτι τέτοιο ψάχνεις αλλά θα το έβαζα μόνο σε μηχάνημα που το χρησιμοποιώ για δεύτερο (αρχεία .exe, active-x κλπ). -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
+1
Σιγά μη το αφήσω ενεργοποιημένο ώστε το κάθε malware να στήνει server στο μηχάνημά μου πανεύκολα.Το uPnP ειναι ασφαλες εφοσον ο κατοχος του PC ξερει τι του γινετε.... δηλαδη τι εγκαθιστα/τρεχει/κλπ. Αν τωρα στο μηχανημα καποιος ριχνει οτι βρει μπροστα του, τοτε οντως υπαρχει καποιο ζητημα...
Υπαρχει ενα παρα πολυ μικρο προγραμματακι παντως το οποιο το τρεχεις και σου βγαζει μια λιστα με το τι προγραμμα εχει ανοιξει ποια πορτα.
Αυτο... http://www.adslgr.com/forum/downloads.p ... ile&id=968
ετσι..
στον υπολογιστη μου στο σπιτι, με firewall το ρημαδι το linksys και το uPnP ανοιχτο ποτε δεν αντιμετωπισα οποιοδηποτε προβλημα..
το μονο εξτρα που τρεχω ειναι antivirus και αραια και που κανενα cleansweep..
στην τελικη πας στη σελιδα του mapping και βλεπεις τι εχει ανοιξει..
μη τρελλαινομαστε!
αλλιως ξεκινανε τα προβληματα!
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#11]