-
Κατέβασα μια ταινία ( )..το Die Hard 4.0...( )..μαζί και το αρχείο με τους υπότιτλους. Όταν παίζω την ταινία όμως δεν βλέπω τους υπότιτλους (εχω ενεργοποιήσει τα subtitles στο ΜΡ αλλά το ίδιο κάνει και στον DVX player). Πρέπει να κάνω κάτι άλλο στην αποσυμπίεση των αρχείων ή μετά?
-
πρεπει να εχουν ακριβως το ιδιο ονομα τα 2 αρχεια..
ισως θα επρεπε να περιμενεις λιγο να κατεβασεις την 4.1
(τι λεω πρωι πρωι) -
Ο χρήστης tm έγραψε:
πρεπει να εχουν ακριβως το ιδιο ονομα τα 2 αρχεια..Και επίσης πρέπει να είναι στο ίδιο folder με το .avi της ταινίας.
-
Είναι! Και έχουν το ίδιο όνομα, με άλλη κατάληξη φυσικά!
-
Bάλε τον bs player και πέτα τους μέσα με drag 'n' drop.
-
-
Γέλα εσύ και άμα δεις die hard σήμερα, στείλε μου mail.
-
Το είδα...αλλά χωρίς υπότιτλους!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Το είδα...αλλά χωρίς υπότιτλους!!!Όχι, ρε γμτ, έχασες τα βαθιά νοήματα της ταινίας
-
Ναι βρε εγκάθετε! Και τι θα γίνει όταν κατεβάσω να δω το Μετέωρο Βήμα του Πελαργού? Χωρίς υπότιτλους τι θα καταλάβω?!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Είναι! Και έχουν το ίδιο όνομα, με άλλη κατάληξη φυσικά!Θα πας εδω: http://www.videolan.org/vlc/download-windows.html
Θα κατεβασεις την τελευταια εκδωση του VLC player και θα ξεχασεις τι θα πει προβλημα.
Εχει κατι προβληματακια με τα .WMV αλλα αυτα ειναι θεματα της Μικρομαλακης....
Μονο το δικο τους Mediaplayer τα παιζει σωστα... -
Έχουν αρχίσει να κάνουν θόρυβο οι ανεμιστήρες μου, και είπα να τους λαδώσω μήπως βοηθήσει κάπως...
Φαίνονται και σκονισμένοι... ευκαιρία για καθάρισμα κιόλας...Τους καθάρισα, τους λάδωσα και τους ξαναέβαλα
(δεν καθάρισα τις άλλες κάρτες γιατί δεν έχω blower και έχει τελειώσει ο συσκευασμένος κοπανιστός αέρας που είχα)Το βουητό συνεχίζει όμως
Παρατήρησα οτι οι φτερωτές και στους 2 ανεμιστήρες παίζουν πάνω κάτω στον άξονα, και υποθέτω οτι φταίει αυτό για το θόρυβο, οπότε πάω για αλλαγή... -
Προσπαθώ να τυπώσω μια αφίσα, και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Το μαύρο τυπώνεται σαν μπλε ανοιχτό. Μαύρη κεφαλή καινούρια, έγχρωμη σχετικά καινούρια. Δοκίμασα επανεγκατάσταση, τπτ. Η δοκιμαστικη σελιδα βγαζει το μαύρο σωστό. Τι να παίζει;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Προσπαθώ να τυπώσω μια αφίσα, και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Το μαύρο τυπώνεται σαν μπλε ανοιχτό. Μαύρη κεφαλή καινούρια, έγχρωμη σχετικά καινούρια. Δοκίμασα επανεγκατάσταση, τπτ. Η δοκιμαστικη σελιδα βγαζει το μαύρο σωστό. Τι να παίζει;Το μαύρο είναι μαύρο στην αφίσα;
-
Στον υπολογιστή εννοείς; Ναι.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Στον υπολογιστή εννοείς; Ναι.η οθονη σου είναι καλιμπραρισμένη σωστά ?
-
Nαι, η οθόνη δεν έχει πρόβλημα.
Αυτό είναι το αντικείμενο:
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 769#974769 -
Όλα οκ. Τλκ την είχε ακούσει η τρίχρωμη, έβαλα καινούρια οπότε όλα οκ!
-
Πάρε Canon που έχει ξεχωριστή κεφαλή για κάθε χρώμα και εισαι οκ
3 χρονια μαζί του, πάνω απο 15.000(!) εκτυπώσεις (όπου το 70% πάνω απο τα επιτρεπτά όρια βάρους χαρτιου) και ακόμα σκυλί!
-
Είχα epson, cannon και τελικά τα τελευταία 6-7 χρόνια διαφόρους hp που με έχουν ικανοποιήσει απόλυτα σε σχέση με τους άλλους, ειδικά με τους καταραμένους epson.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#11]