-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πλάκα κάνεις; Είναι Accord.Σας παρακαλώ συμφορουμίτες να σέβεστε τον όρο κάγκουρ χωλ οφ φέημ...
(kagour hall of fame (R)) Πρόκειται για κατοχυρωμένη έκφραση του φόρουμ με προστατευόμενη ονομασία προέλευσηςΉδη πάντως οι πρώτες θέσεις έχουν καταληφθεί από την εξάτμιση σε σχήμα σήματος άουντι καθώς και από την πολυεστερική ...φερράρι έντσο.
Πολλοί ερίζουν για τις υπόλοιπες θέσεις(π.χ. χιουντάι κουπε σοδομισμένα ή 206 με σιδερώστρες) αλλά το κακόγουστα βελτιωμένο πρώην οικογενειακό ακόρντ δεν ανήκει σε αυτά. Αυτό ανήκει στην νεοσύστατη κατηγορία...ο ιδιοκτήτης πρέπει να πάει να....μαμήσει σύντομα -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Πλάκα κάνεις; Είναι Accord.
Σας παρακαλώ συμφορουμίτες να σέβεστε τον όρο κάγκουρ χωλ οφ φέημ...
(kagour hall of fame (R)) Πρόκειται για κατοχυρωμένη έκφραση του φόρουμ με προστατευόμενη ονομασία προέλευσηςΉδη πάντως οι πρώτες θέσεις έχουν καταληφθεί από την εξάτμιση σε σχήμα σήματος άουντι καθώς και από την πολυεστερική ...φερράρι έντσο.
Πολλοί ερίζουν για τις υπόλοιπες θέσεις(π.χ. χιουντάι κουπε σοδομισμένα ή 206 με σιδερώστρες) αλλά το κακόγουστα βελτιωμένο πρώην οικογενειακό ακόρντ δεν ανήκει σε αυτά. Αυτό ανήκει στην νεοσύστατη κατηγορία...ο ιδιοκτήτης πρέπει να πάει να....μαμήσει σύντομα+1 στην πατριδα.. Κι ασε τον Ντινο να λεει..
-
-
Χαχαχα!! Ωραίος ο τύπος!
-
Θεσ/νίκη. Οδός Ανθέων πήγαινα με το scooter και ξαφνικά βλέπω μπροστά μου τον Στέλιο να απεικονίζεται στο πίσω τζάμι μιας ΜL....Το γέλιο ήταν που σκέφτομαι γρήγορα να το απεικονίσω και σταματάω το μηχανάκι για να ανοίξω γρήγορα τη σέλα να βγάλω το κινητό. Και σταματάω λοιπόν δίπλα στο παράθυρο του οδηγού που με βλέπει να βιάζομαι να πάρω κάτι από τη σέλα. Χοντρός με μουστάκι μέχρι το πηγούνι. Ευτυχώς που δεν με πήρε χαμπάρι παιδιά αλλιώς δεν γλίτωνα
-
-
Σημερα πέτυχα μια 3αρα BMW με Μ-pack και είχε αυτοκόλητα με αρκουδακια πίσω
δεν προλαβα να τη βγαλω φωτογραφία -
Το πρωτο του ροκστα το ειδαμε μαζι στο δρομο και επαιζε κατι γυφτικα και τον ακουγαν 8 τετραγωνα πιο κατω!
Το αουντι δεν νομιζω οτι εχει θεση εδω!
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Το αουντι δεν νομιζω οτι εχει θεση εδω!
+1
-
Συμφωνώ.
Πριν λίγο, γυρνώντας από το φούρνο (με το ψάρι στη λαδόκολα στο πόρτμπαγκαζ ) είχα μπροστά μου BMW σειράς 3 20ετίας και βάλε με διαφορετικού πλάτους και τύπου ελαστικά αριστερά και δεξιά.
-
Απλα πιστευω οτι ο ανθρωπος δεν εκανε κατι τοσο καγκουρικο με το να βαλει αλλες 2 εξτρα εξατμισεις...βεβαια ειναι προσωπικο γουστο του καθενος!
Αν και το βλεπω πληρως εναρμονισμενο με το συνολο του αυτοκινητου και πολυ προσεγμενη δουλεια επισης!
Αλλωστε αν το εβγαζε ετσι η αουντι ολοι θα λεγαμε για το σπορ υφος που περνα στο αυτοκινητο της και διαφορα τετοια!Οποτε ταπεινη μου αποψη με δικα μου κριτηρια το αυτοκινητο δεν εχει θεση εδω!
-
Συμφωνώ στο ότι το Audi δεν έχει θέση εδώ.
Νομίζω ότι για να αξίζει κάποιος μια θέση σε αυτή το νήμα πρέπει να δείχνει κακό γούστο και αυτό δεν ισχύει για το Audi. Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα δεν δείχνει άσχημο, κατά την γνώμη μου πάντα.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Συμφωνώ στο ότι το Audi δεν έχει θέση εδώ.Νομίζω ότι για να αξίζει κάποιος μια θέση σε αυτή το νήμα πρέπει να δείχνει κακό γούστο και αυτό δεν ισχύει για το Audi. Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα δεν δείχνει άσχημο, κατά την γνώμη μου πάντα.
Ειναι πολυ λεπτα τα ορια.Και υποκειμενικα βεβαια...
Το AUDI δεν δειχνει κακογουστια παντως.Δεν ειναι ασχημο. -
-
Ο χρήστης bad boy έγραψε:
Δηλαδη οτι ειναι φτιαγμενο ειναι καγκουρια? Δε καταλαβα...
το mazda (αν δεν ηταν και τιγκα στα αυτοκολλητα) και το saxo ειναι πολυ ομορφα και προσεγμενα...
Το mazda το χω δει live...Αυτοκίνητα φτιαγμένα σαν αυτά, μόνο σαν καγκούρικα θα τα θεωρήσουν οι περισσότεροι, δηλαδή του Mazda τι ακριβώς του λείπει για να...ολοκληρωθεί το....καγκουροαριστούργημα;
Περι ορέξεως βέβαια.... αλλά προσωπικά, ειδικά το Mazda είναι περίπου εκτρωματικό....επιεικώς μιλάω κιόλας! -
Ενώ το σάξο, σκίζει Τι καπό είναι αυτό; τελείως κακόγουστο το βρίσκω
-
Ο χρήστης vaglan έγραψε:
Ενώ το σάξο, σκίζει Τι καπό είναι αυτό; τελείως κακόγουστο το βρίσκωΣύμφωνοι, απαίσιο είναι το καπώ, φαντάζομαι απαίσια θα είναι και η αναπνοή του, αλλά το Mazda είναι σοδομισμένο από παντού!
-
Γουστα ειναι αυτα...
Προσωπικα το mazda φαινετε ομορφο, το saxo μου φαινετε ασχημο.Καγκουροποιημενο δεν ειναι κανενα απο τα δυο...
-
Ο χρήστης konnidis88 έγραψε:
Γουστα ειναι αυτα...
Προσωπικα το mazda φαινετε ομορφο, το saxo μου φαινετε ασχημο.Καγκουροποιημενο δεν ειναι κανενα απο τα δυο...
Προσωπικά τα θεωρώ σχεδόν τον ορισμό της καγκουριάς.
Δηλ τι άλλο θα έπρεπε να έχουν κάνει?
Εντάξει δεν έχουν τον πιο καγκουρικο προφυλακτήρα (βασικά αυτός του Aveo που είδα να έχει παραθέσει κάποιος δεν είναι καγκούρικος. Αυτός ανήκει στην κατηγορία 'διαστημόπλοια') αλλά αυτό δεν γλιτώνει την κατάστασηΠρώτη φορά το διαβάζω αυτό το topic, και έπαθα σοκ με τα αυτοκίνητα της προηγούμενης σελίδας
-
Ο χρήστης konnidis88 έγραψε:
Γουστα ειναι αυτα...
Πόσα θες να μας τρελάνεις που λένε...
Αφού κανένα από τα δύο δεν είναι καγκουροποιημένο, μπορείς ν' αναφέρεις κάποιο που είναι;Το Mazda από όσο μπορώ να καταλάβω, έχει όλα τα χαρακτηριστικά: βόδι-κιτ, τεράστιες ζάντες, fake-ανθρακόνημα σε καπώ και οροφή, αεροτομή, αυτοκόλλητα, αν ήταν βράδυ θα είχε και κάνα νέον από κάτω λογικά...
Τι άλλο δηλαδή θα έπρεπε να κάνει το παληκάρι για να λογίζεται κάγκουρας;
Εχει κάνει τόσες προσπάθειες, έχει ρίξει τόσο χρήμα! Μην τον...προσβάλλεις έτσι~
Australia Uber Alles!!!!! [#3]