-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
maresei pou oso kanw install to Ubuntu mporw na eimai sto internet!!
Welcome to light world.
(again)
-
Re katevazei apo to internet packages kai ta kanei epitopou install
-
δε μ'αρέσει που το ubuntu σου δεν έχει υποστήριξη ελληνικών
-
νομιζεις λοιπον
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
...Εγω εχω ενα παραπλήσιο εδω και χρονια (Crosman .357/8 ) και εχω ριξει με αυτο εκατονταδες βολές σε ντενεκεδακια κ.λ.π. (ο αγαπημενος μου στοχος ειναι μανταλάκια στο σκοινί ) χωρις να εχω το παραμικρο πρόβλημα...Την ψώνισα! Δεν ήθελε πολύ για να κολλήσω το μικρόβιο. Σήμερα το πρωί παρήγγειλα και το Walther CP99 Compact.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
...Εγω εχω ενα παραπλήσιο εδω και χρονια (Crosman .357/8 ) και εχω ριξει με αυτο εκατονταδες βολές σε ντενεκεδακια κ.λ.π. (ο αγαπημενος μου στοχος ειναι μανταλάκια στο σκοινί ) χωρις να εχω το παραμικρο πρόβλημα...
Την ψώνισα! Δεν ήθελε πολύ για να κολλήσω το μικρόβιο. Σήμερα το πρωί παρήγγειλα και το Walther CP99 Compact.
ante twra na ma8eis na skopeyeis ka8ws katevainei tin vounoplagia me ta ski
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
νομιζεις λοιπον -
απο που Chris?
-
Από το ίδιο κατάστημα που αγόρασα και το Colt.
Αν δείτε βέβαια τις τιμές που παίζουν στην Αμερική, θα κλάψετε, αλλά δεν νομίζω ότι το συγκεκριμένο είδος θα περνούσε και πολύ εύκολα τελωνείο.
-
το έχω αυτό σε αεροβόλο με πλαστικές σφαίρες... εντυπωσιακό...
πάντως αυτά με CO2 θέλουν άδεια νομίζω... αν σε πιάσει αστυνομία ίσως να πας αυτόφορο για οπλοκατοχή... δεν είναι απλά πράγματα...
στο χωριό έχουμε μια καραμπίνα winchester, την κλασική καουμπόικη, που οπλίζει ωθώντας την λαβή προς τα κάτω... είναι 2 ετών... αυτό κ αν είναι όπλο... είναι απίστευτο να οπλίζεις έτσι...
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
...πάντως αυτά με CO2 θέλουν άδεια νομίζω... αν σε πιάσει αστυνομία ίσως να πας αυτόφορο για οπλοκατοχή... δεν είναι απλά πράγματα...Όχι ακριβώς. Το κατάστημα συμπληρώνει μια φόρμα (Δήλωση Πωλήσεως Όπλου) με τα στοιχεία ταυτότητας σου, τα στοιχεία του καταστήματος και τον τύπο του όπλου και σου δίνει αντίγραφο. Εξυπακούεται ότι αν σε σταματήσουν για τυπικό έλεγχο και σου βρουν το Βάλτερ στο ντουλαπάκι θα πας σούμπιτος μέσα.
-
αυτό για το blowback το πήρες?
ο hunter με 'έβρισε' όταν του έδειξα κάτι ανάλογα και μου πρότεινε το crosman 357 -
Ακριβώς! Επίσης επειδή το Colt 1911A είναι τεράστιο και πολύ βαρύ (μακάρι να έφτιαχνε η umarex και μια commander έκδοση του). Το Βάλτερ το περιμένω την Τρίτη και έχω αρχίσει να κοιτάζω και το S&W 586 4.
Την ψώνισα για τα καλά σ'λέω!
Να υποθέσω ότι σχεδίαζες να πάρεις το Desert Eagle?
...ante twra na ma8eis na skopeyeis ka8ws katevainei tin vounoplagia me ta ski...Καθώς θα με κυνηγούν οι Τούρκοι πράκτορες ανάμεσα στα δέντρα της Παναγίας Σουμελά στον Πόντο. Η καταδιώξη θα τελειώνει σε γκρεμό όπου φυσικά θα διαφεύγω ανοίγοντας το αλεξίπτωτο ελευθέρας που είχα κρυμμένο στο σακίδιο, πάνω στο οποίο θα είναι σταμπαρισμένη η Ελληνική σημαία.
-
Μ' άρεσε που πήγα χθές στο γήπεδο Χαριλάου.
Δε μ' άρεσε που παιδιά μοίραζαν φυλλάδια των υποψηφίων στις εκλογές
-
Μου αρέσει που για ακόμα μία φορά είμαι ερωτευμένος
Δεν μου αρέσει, που με ψιλο παίζει...
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Μου αρέσει που για ακόμα μία φορά είμαι ερωτευμένοςΔεν μου αρέσει, που με ψιλο παίζει...
Γι αυτό ξύπνησες νωρίς; Δεν μπορούσες να κοιμηθείς;
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Μου αρέσει που για ακόμα μία φορά είμαι ερωτευμένος
Δεν μου αρέσει, που με ψιλο παίζει...
Γι αυτό ξύπνησες νωρίς; Δεν μπορούσες να κοιμηθείς;
ναι
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
...Εγω εχω ενα παραπλήσιο εδω και χρονια (Crosman .357/8 ) και εχω ριξει με αυτο εκατονταδες βολές σε ντενεκεδακια κ.λ.π. (ο αγαπημενος μου στοχος ειναι μανταλάκια στο σκοινί ) χωρις να εχω το παραμικρο πρόβλημα...
Την ψώνισα! Δεν ήθελε πολύ για να κολλήσω το μικρόβιο. Σήμερα το πρωί παρήγγειλα και το Walther CP99 Compact.
Καλα ρε,θα μας τρελάνεις;Μεχρι χτες δεν ελεγες οτι εκανες λάθος που αγορασες κατι που δε σου χρειαζεται;Και τωρα αγορασες ακομα ενα;Συλλογη θελεις να κανεις;
ΕΝΤΙΤ:
Ακριβώς! Επίσης επειδή το Colt 1911A είναι τεράστιο και πολύ βαρύ (μακάρι να έφτιαχνε η umarex και μια commander έκδοση του). Το Βάλτερ το περιμένω την Τρίτη και έχω αρχίσει να κοιτάζω και το S&W 586 4.
Ξεκολλα Χρηστο.Παιχνιδια ειναι,μην ξοδευεσαι τζαμπα.
-
το επόμενο ποστ του θα είναι....έκανα μ@λακία αγορά. Πέταξα πάλι τα λεφτά μου.
-
νομιζεις λοιπονΑς μην ξαναδούμε λοιπόν φραγκολεβαντίνικα στις δημοσιεύσεις σου!
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#3]