-
Δε μ'αρέσουν που μερικά κανάλια βάζουν βιντεοκλιπ μόνο στο 1/4 της οθόνης και τα υπόλοιπα διαφημίσεις hot, κάλεσέ με τώρα και δε συμμαζεύεται. Εγώ το βιντεοκλιπ θέλω να δω αν θέλω τσόντα θα γυρίσω αλλού
και μιας και μιλάμε για τσόντα, δε μ'αρέσουν τα softcore που βάζει το magic, τόσα λεφτά έχει ο Κόκκαλης εκεί κάνει οικονομία?
-
Μ' αρέσει που χθες BMW καινούργια 330 coupe το φυσούσε και δεν κρύωνε... Λ.Μαραθώνος στη Ν.Μάκρη στο ρεύμα προς Αθήνα, έκανε ανοίγματα και επίδειξη γκαζιού, όσο ήταν ευθεία όμως, στα φανάρια ανάμεσα Ζούμπερι και Αγ.Ανδρέα (και ενώ δεν έπαιζε άλλο αυτοκίνητο αντίστοιχης ιπποδύναμης). Στο τελευταίο φανάρι όμως πήγα από πίσω του. Ξεκινάει και αρχίζουν τα S-άκια (από Αγ.Ανδρέα εως τα φανάρια της Ραφήνας). Όταν είδε ότι δεν μπορούσε να κάνει διαφορά (άλλαζα στις 4.000σαλ ταχύτητα και δεν ξεκολλούσε, μάλλον έστρωνε και δεν το πίεζε ιδιαίτερα και αυτός) και μόλις αρχίζουν οι στροφές έδειχνε να δυσανασχετεί και να ταράζεται (ακολουθούσα σε σταθερή απόσταση αλλά όχι και προφυλακτήρες). Εγώ σταθερές γραμμές βιδωμένο το GTI σε παρότρυνε να το πιέσεις όλο και πιο πολύ (αν και πρυτάνευσε η λογική και δεν το έκανα), εκείνος ανασφαλείς γραμμές πολύ επιφυλακτικά αν και το μαστίγωνε (μάλλον δεν το ήξερε ακόμα), οπότε προτίμησε να το παίξει pasxos.... Μετά απο 3-4 στροφές δεξί φλας και κόβει ταχύτητα.
Δεν μου άρεσε που σήμερα το βράδυ όπως γύριζα σπίτι έπαιξε σκηνικό σε φανάρι με 2 ωραία μωρά με ένα new Corsa, και ενώ με ακολουθούσαν έστριψαν σε ένα στενό δίνοντας μου σήμα, με καθυστέρησε ένας αργόσχολος, και άργησα να κάνω τον κύκλο και τελικά τις έχασα... Κρίμα και είχα όρεξη για παιχνίδι γμτ...
-
Αν εγινε κανα τετοιο καλητερα που τις εχασες τραβελια θα ηταν.....μη σου πω και ο πασχος με καμια συναδελφο του!
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μου αρέσει που το ξημέρωμα ΦΕΥΓΩ ΔΙΑΚΟΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ.
Δε μου αρέσει που θα είναι μόνο για μια εβδομάδα.
Στο Ναύπλιο και εσύ;
Όχι εκεί έχει μόνο ευθείες. Εγώ πάω στα βουνά και για την ακρίβεια Ηπειρώτικα βουνά.
Κριμα κι αμα ερχοσουν βολτα θα σε γνωριζα σε κοσμο... Και στο Ναυπλιο δεν εχει μονο ευθειες...
οπότε προτίμησε να το παίξει pasxos.... Μετά απο 3-4 στροφές δεξί φλας και κόβει ταχύτητα.
Α ρε δε θα σε βρω πουθενα; Θα σου κοπουν οι μαγκιες...
Αν εγινε κανα τετοιο καλητερα που τις εχασες τραβελια θα ηταν.....μη σου πω και ο πασχος με καμια συναδελφο του!
Δε παω με συναδελφους... Και δεν οδηγω 330...μονο 645 κανα δυο τρεις φορες το χρονο...
-
Φυσικα εννοουσα οτι τα 2 τραβελια θα ησουν εσυ με μια συναδελφο σου...τραβελο και αυτη!
-
Α οκ...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
οπότε προτίμησε να το παίξει pasxos.... Μετά απο 3-4 στροφές δεξί φλας και κόβει ταχύτητα.
Σου έχω πει... Κυκλοφορώ και Ολυμπιακό Χωριό αλλά εσύ άφαντος...
Εγώ δεν ξέρω τίποτα... Ακόμα στρώνω κινητήρα...
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Αν εγινε κανα τετοιο καλητερα που τις εχασες τραβελια θα ηταν.....μη σου πω και ο πασχος με καμια συναδελφο του!Ρατανπλανάκο αν τις έβλεπες, είμαι σίγουρος πως θα τις κυνηγούσες και εσύ.
Ξέρεις μπας και σου δώσουν κανένα χαδάκι ή σου πετάξουν κανένα κόκκαλο να γλύψεις...
-
Εγω δεν γλυφω τπτ που μου δινουν ξενες στο δρομο...μπορει αργοτερα να γδυθει και να δεις καμια γαλλοπουλα αναμεσα στα ποδια τους!
Ρωτα και τον πασχο
-
Να στο θέσω σε στυλ Τόκος τότε να το καταλάβεις...
Πιπίνιααααααααααα
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μου αρέσει που το ξημέρωμα ΦΕΥΓΩ ΔΙΑΚΟΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ.Δε μου αρέσει που θα είναι μόνο για μια εβδομάδα.
Μου αρέσει που φεύγεις διακοπές.
Δεν μου αρέσει που μόνο σε μια εβδομάδα θα γυρίσεις!
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Σιγα μη στρωνεις και τα καινουρια σου αμορτισερ... Ολυμπιακο χωριο παταω αραια και που πλεον λεμε γιατι τη στηνουν... Να προσεχεις κι εσυ αν και με το αμαξι που εχεις περνας απαρατηρητος...γκολφ 10 εκατομμυριων...μπουχαχαχα..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Σιγα μη στρωνεις και τα καινουρια σου αμορτισερ... Ολυμπιακο χωριο παταω αραια και που πλεον λεμε γιατι τη στηνουν... Να προσεχεις κι εσυ αν και με το αμαξι που εχεις περνας απαρατηρητος...γκολφ 10 εκατομμυριων...μπουχαχαχα..
Μα δεν πάω για αυτό το λόγο στο Ολυμπιακό. Άλλος είναι ο λόγος...
Όσο για το άλλο, έχει τύχει παραλιακή να μου κολλήσει τσάτσικα από πίσω μπατσικό Octavia για να τσιμπήσω, αλλά τον πήγα ένα ωραιότατο τρενάκι με τα όρια... Πολύ το ευχαριστήθηκα που του το χάλασα...
Αν και μ' αρέσουν (για να είμαστε και εντός τοπικ ) τα διακριτικά αυτοκίνητα και όχι τα αυτοκίνητα-κράχτες, δεν νομίζω ότι το Golf περνάει και τόσο απαρατήρητο...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Μ' αρέσει που χθες BMW καινούργια 330 coupe το φυσούσε και δεν κρύωνε... Λ.Μαραθώνος στη Ν.Μάκρη στο ρεύμα προς Αθήνα, έκανε ανοίγματα και επίδειξη γκαζιού, όσο ήταν ευθεία όμως, στα φανάρια ανάμεσα Ζούμπερι και Αγ.Ανδρέα (και ενώ δεν έπαιζε άλλο αυτοκίνητο αντίστοιχης ιπποδύναμης). Στο τελευταίο φανάρι όμως πήγα από πίσω του. Ξεκινάει και αρχίζουν τα S-άκια (από Αγ.Ανδρέα εως τα φανάρια της Ραφήνας). Όταν είδε ότι δεν μπορούσε να κάνει διαφορά (άλλαζα στις 4.000σαλ ταχύτητα και δεν ξεκολλούσε, μάλλον έστρωνε και δεν το πίεζε ιδιαίτερα και αυτός) και μόλις αρχίζουν οι στροφές έδειχνε να δυσανασχετεί και να ταράζεται (ακολουθούσα σε σταθερή απόσταση αλλά όχι και προφυλακτήρες). Εγώ σταθερές γραμμές βιδωμένο το GTI σε παρότρυνε να το πιέσεις όλο και πιο πολύ (αν και πρυτάνευσε η λογική και δεν το έκανα), εκείνος ανασφαλείς γραμμές πολύ επιφυλακτικά αν και το μαστίγωνε (μάλλον δεν το ήξερε ακόμα), οπότε προτίμησε να το παίξει pasxos.... Μετά απο 3-4 στροφές δεξί φλας και κόβει ταχύτητα.ρε παπάρα εσύ ήσουν και ο άλλος ο γιος του αυνάνα χτες;
περίμενα στο φανάρι της Ραφήνας με την μηχανή...και λέω κοίτα 2 μαλκες...νυχτιάτικα όρεξη έχουνε...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μ' αρέσει που χθες BMW καινούργια 330 coupe το φυσούσε και δεν κρύωνε... Λ.Μαραθώνος στη Ν.Μάκρη στο ρεύμα προς Αθήνα, έκανε ανοίγματα και επίδειξη γκαζιού, όσο ήταν ευθεία όμως, στα φανάρια ανάμεσα Ζούμπερι και Αγ.Ανδρέα (και ενώ δεν έπαιζε άλλο αυτοκίνητο αντίστοιχης ιπποδύναμης). Στο τελευταίο φανάρι όμως πήγα από πίσω του. Ξεκινάει και αρχίζουν τα S-άκια (από Αγ.Ανδρέα εως τα φανάρια της Ραφήνας). Όταν είδε ότι δεν μπορούσε να κάνει διαφορά (άλλαζα στις 4.000σαλ ταχύτητα και δεν ξεκολλούσε, μάλλον έστρωνε και δεν το πίεζε ιδιαίτερα και αυτός) και μόλις αρχίζουν οι στροφές έδειχνε να δυσανασχετεί και να ταράζεται (ακολουθούσα σε σταθερή απόσταση αλλά όχι και προφυλακτήρες). Εγώ σταθερές γραμμές βιδωμένο το GTI σε παρότρυνε να το πιέσεις όλο και πιο πολύ (αν και πρυτάνευσε η λογική και δεν το έκανα), εκείνος ανασφαλείς γραμμές πολύ επιφυλακτικά αν και το μαστίγωνε (μάλλον δεν το ήξερε ακόμα), οπότε προτίμησε να το παίξει pasxos.... Μετά απο 3-4 στροφές δεξί φλας και κόβει ταχύτητα.
ρε παπάρα εσύ ήσουν και ο άλλος ο γιος του αυνάνα χτες;
περίμενα στο φανάρι της Ραφήνας με την μηχανή...και λέω κοίτα 2 μαλκες...νυχτιάτικα όρεξη έχουνε...
Τσου.
Στο φανάρι της Ραφήνας πέρασα μόνος (δεν είχα άλλο όχημα δίπλα και ο BMWδάκιας είχε μείνει αρκετά πίσω) και πήγαινα κυριλέ προς το γρήγορο. Πρέπει να ήταν γύρω στις 1 νομίζω.
-
Vasgti
εντάξει ρε κ εσύ....το στρωνε ο τύπος...αμέσως να του την μπεις.
Ωχ πρέπει να πέρασε και με άλλο ζευγάρι...τα θελε ο κώλος twice.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Vasgtiεντάξει ρε κ εσύ....το στρωνε ο τύπος...αμέσως να του την μπεις.
Γιατί εγώ νομίζεις πως υπερβαίνω τις 4.000σαλ?
Απλά με το DSG μέχρι ο άλλος να αλλάξει ταχύτητα, έχεις προλάβει να επιλέξεις και γεμίσει την επόμενη. Χώρια ότι δεν παίρνεις τα χέρια σου από το τιμόνι.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Vasgti
Απλά με το DSG μέχρι ο άλλος να αλλάξει ταχύτητα, έχεις προλάβει να επιλέξεις και γεμίσει την επόμενη. Χώρια ότι δεν παίρνεις τα χέρια σου από το τιμόνι.
καλά πήρε 330 με manual ;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Vasgti
καλά πήρε 330 με manual ;
Αν δεν είχε manual και τον είχα τόσο άνετα και στις στροφές το πήγαινε έτσι άτσαλα...
Καλύτερα να κατέβει κατηγορία σε κάτι πιο αργό...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
καλά πήρε 330 με manual ;manual βέβαια! αυτά τα αυτόματα είναι αργά, αναξιόπιστα και αυξάνουν υπέρμετρα την κατανάλωση
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#3]