-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Βρήκες γκόμενα; -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Κριμαααα! Να θες να πάρεις πτυχίο και να σου συμβαίνει τέτοιο πράγμα.Πάντως το να πεις κάτι σε κάποιον (ειδικά φίλο) δεν είναι και τόσο κακό, kotetsi σε βρίσκω υπερβολικό. Μερικές φορές 2-3-5 λέξεις μπορεί να βοηθήσουν κάποιον να ξεκολήσει.
Καλά, δεν μιλάω για την περίπτωση του να αρχίσεις να υπαγορεύεις ολόκληρη απάντηση, αυτό είναι όντως χαζό.ΠΑΝΤΑ βοηθούσα τους συμφοιτητές που κάθονταν γύρω μου, εφ' όσον ήξερα φυσικά. Αυτές τις μαλακίες έκανα, γράφαμε τα ίδια, αυτοί έπαιρναν 5 κι εγώ κοβόμουν. ΠΟΤΕ δεν τους βοήθησα στα 3-4 τελευταία μαθήματα που μου έλειπαν για να πάρω πτυχίο. Ήμουν προσηλωμένος στην κόλλα μου μπας και περάσω τα μαθήματα, όχι στο να εξηγώ στον καθένα τι πρέπει να κάνει.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Μ' αρέσει το καινούριο μου κατοικίδιο!!!
ντροπη να μιλας ετσι για τον kid...
- είναι μικρό (και το kid είναι)
- δαγκώνει ενίοτε
- είναι και λίγο χαζούλι (το kid είναι;;;)
τί είναι;
-
βατραχι?
-
τι τρώει;;
-
Πίτες-γύρο, μακαρόνια με κιμά, σχεδόν ότι και εγώ (και το kid τα τρωει επίσης)
-
Εσύ δεν πήρες τον Kid... τον ratanplan πήρες!
-
Σκύλο πήρες; ή κανένα χαμστεράκι;
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Δε μ' αρέσει στο βαθμό του να έχω σοκαριστεί που μετά από 9 μέρες διάβασμα, ο καθηγητής μου πήρε την κόλλα στην εξέταση επειδή με είδε να μιλάω στο διπλανό μου Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι απάνταγα σε ερώτησή του και δεν αντέγραφα εγώ ο ίδιος. Οκ, δε λέω ότι θεωρητικά είχε άδικο για ό,τι έκανε, στην πράξη όμως 5 χρόνια τώρα ούτε παρατήρηση δε μου είχαν κάνει και μου ήρθε κάπως το με τη μία να μου πάρει την κόλλα. Αν μη τι άλλο ας με άλλαζε θέση.Τεσπα, δε σας νοιάζει και σας, αλλά εμένα με 'σκότωσε' αυτό γιατί ήθελα να πάρω πτυχίο
Ελπίζω αύριο που μου είπε να πάω από το γραφείο του να γίνει κάτι...
Όχι ρε γ:lipsealed:... Μεγάλο κρίμα, εύχομαι να πάνε όλα καλά
-
Δεν μου αρέσει που rip σειρών έχουν μέγεθος 4,5-4,6-4,7 gb αντί των 4,4 που χωράνε τα dvd.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν μου αρέσει που rip σειρών έχουν μέγεθος 4,5-4,6-4,7 gb αντί των 4,4 που χωράνε τα dvd.4482ΜΒ. ε κάνε κανα reprocess
μαλακία πάντως την έχω πάθει κι εγώ -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Δε μ' αρέσει στο βαθμό του να έχω σοκαριστεί που μετά από 9 μέρες διάβασμα, ο καθηγητής μου πήρε την κόλλα στην εξέταση επειδή με είδε να μιλάω στο διπλανό μου Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι απάνταγα σε ερώτησή του και δεν αντέγραφα εγώ ο ίδιος. Οκ, δε λέω ότι θεωρητικά είχε άδικο για ό,τι έκανε, στην πράξη όμως 5 χρόνια τώρα ούτε παρατήρηση δε μου είχαν κάνει και μου ήρθε κάπως το με τη μία να μου πάρει την κόλλα. Αν μη τι άλλο ας με άλλαζε θέση.
Τεσπα, δε σας νοιάζει και σας, αλλά εμένα με 'σκότωσε' αυτό γιατί ήθελα να πάρω πτυχίο
Ελπίζω αύριο που μου είπε να πάω από το γραφείο του να γίνει κάτι...
Όχι ρε γ:lipsealed:... Μεγάλο κρίμα, εύχομαι να πάνε όλα καλά
Και γω το εύχομαι...
Θα ξέρω σε καμια 10αριά ώρες -
δεν μαρεσει που εχω του κοσμου τα πτυχια και επαιρνα 700 ευρω για δουλεια αρκετης υπευθυνοτητας.
δεν μαρεσει που αναγκαστηκα και εφυγα απτην δουλεια μου για να αναλάβω το προπατζιδικο των ηλικιωμένων γονιων μου.
δεν μαρεσει που αφησα το γυμναστηριο λογω μη ορεξης - ελευθερου χρονου και απο μοντελο κοντευω να γινω φακλανας.
δεν μάρεσει το επαγγελμά μου ούτε η σκλαβιά του
δεν μαρεσει που δεν δημιουργω/δεν ανεβαίνω /δεν κάνω καριέραμαρεσει που βγάζω λεφτα και αγόρασα πρόσφατα windsurf ενώ ψαχνομαι και για MR2
μαρέσει που ξεκούρασα τους γονείς μου
μάρεσει που δεν με εκμεταλλεύονται -
Ειδες;Ουδεν κακον αμιγες καλού!!!
Τελικα,με την όλη αυτη εξελιξη,εισαι περισσότερο ευχαριστημενος ή δυσαρεστημενος;
-
τότε οι μέρες μου πέρναγαν πολύ πιο ευχάριστα. Είμουν πολύ καλά με τον εαυτό μου.
Τώρα έχω χάσει τελείως τις ισορροπίες μου. -
Μ'αρέσει που πέρασα ένα πολύ σημαντικό μάθημα:iconcool:
Δε μ'αρέσει που με έβαλε 5 ο ******* -
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Δε μ'αρέσει που με έβαλε 5 ο *******met ?
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
Δε μ'αρέσει που με έβαλε 5 ο *******met ?
και όχι μόνο...
-
Κάλιο 5 και στο χέρι.
-
Μ'αρεσει που ξεκιναω τη χρονια με κλινικη που μου αρεσει πολυ!
Μ'αρεσει που προσπαθω να κανω καθε μερα ποδηλατο!Δε μ'αρεσει που θα προτιμουσα να ψοφησω μονος μου, παρα να μπω σε ελληνικο νοσοκομειο!
(ο νοων νοειτο )
Δε μ'αρεσει που πιστευω πως δεν γεννηθηκα γι'αυτη τη χωρα!
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#3]