-
Το **CORSA OPC **αρχίζει και ε,φανίζεται σιγά σιγά στην ελληνκή αγορά! Προχθές εθεάθη ένα στο δρόμο Θεσ/νίκης-Καβάλας! Εγώ προσωπικά το έχω ήδη παραγγείλει αλλά μαζί με κάτι extras προβλέπω ότι θα έρθει όχι πριν τα τέλη Αυγούστου(πάνω δηλ. απο 3 1/2 μήνες). Το ερώτημα είναι...θα το αγοράζατε? ναι ή όχι....και γιατί?
-
Το **CORSA OPC **αρχίζει και ε,φανίζεται σιγά σιγά στην ελληνκή αγορά! Προχθές εθεάθη ένα στο δρόμο Θεσ/νίκης-Καβάλας! Εγώ προσωπικά το έχω ήδη παραγγείλει αλλά μαζί με κάτι extras προβλέπω ότι θα έρθει όχι πριν τα τέλη Αυγούστου(πάνω δηλ. απο 3 1/2 μήνες). Το ερώτημα είναι...θα το αγοράζατε? ναι ή όχι....και γιατί?
-
-
Έχει μπλε δαγκάνες, οπότε...δαγκωτό!!
Πέρα από την πλάκα, εγώ όχι γιατί δεν μου αρέσει καθόλου εξωτερικά.
-
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... &start=210
-
Θα το αγόραζα
-για την τιμή του
-για τις επιδόσεις τουδεν θα το αγόραζα
-για τους εσωτερικούς του χώρους (οδηγού-συνοδηγού)
-για την 'τραβηγμένη' του εμφανισηΚάπου όμως υπάρχει ήδη ανοιχτο θέμα που ''τρεχει' για αυτο το αυτοκίνητο
-
Σωστά.
OPEL CORSA OPC - Πείτε την αποψή σας!