-
Στις 23 Μαίου 2007 - Τετάρτη, ο τελικός του Champions League στο Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας.
vs
Liverpool vs Milan
'Reds' vs 'Rossoneri'
Ποιός θα το πάρει;
-
Στις 23 Μαίου 2007 - Τετάρτη, ο τελικός του Champions League στο Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας.
vs
Liverpool vs Milan
'Reds' vs 'Rossoneri'
Ποιός θα το πάρει;
-
*Ο χρήστης *FlowerPower ** έγραψε:
milan καθως ειμαι evertonH Έβερτον για την Λίβερπουλ είναι ότι είναι ο Εθνικός για τον Ολυμπιακό
-
Ο χρήστης fantomas3004 έγραψε:
milan καθως ειμαι everton
H Έβερτον για την Λίβερπουλ είναι ότι είναι ο Εθνικός για τον Ολυμπιακό
Σωστός .....
-
Ο χρήστης fantomas3004 έγραψε:
milan καθως ειμαι everton
H Έβερτον για την Λίβερπουλ είναι ότι είναι ο Εθνικός για τον Ολυμπιακό
Μήπως καλύτερα ταιριάζει να πούμε, ότι είναι η City για τη United, όπου οι γνήσιοι κάτοικοι του Manchester είναι City και οι... Γιαπωνέζοι United??
Στο κάτω κάτω και οι δύο ομάδες αμερικανικών συμφερόντων είναι πλέον (Liveropool και United), οπότε δε με νοιάζει καθόλου και για τις δύο. Καλύτερα με τη Milan του Μπερλουσκόνι... -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Καλύτερα με τη Milan του Μπερλουσκόνι...Και ο Μπερλουσκόνι εξυπηρετεί κάποια άλλα δικά του συμφέροντα ... αφήστε τα μήν τα ρίχνουμε όλα στους Αμερικάνους
-
το να ειναι η λιβερπουλ στον τελικο και να το εχει παρει ηδη μια φορα αποδεικνυει αυτο που λεω χρονια, οτι το ποδοσφαιρο ειναι αδικο αθλημα..
η man united φετος εκπληκτικη, η λυον παντα εκπληκτικη, η προπερσινη και περσινη τσελσι εκπληκτικη. κι ομως... τον μπ**λο..
και μετα ερχεται η λιβερπουλ η μιζερη, η αθλια και φτανει σε 2 τελικους...αμαν..
-
Αδικία κι ατυχία. Τί να πει και ο γαύρος...
-
Ο χρήστης Mafioso έγραψε:
το να ειναι η λιβερπουλ στον τελικο και να το εχει παρει ηδη μια φορα αποδεικνυει αυτο που λεω χρονια, οτι το ποδοσφαιρο ειναι αδικο αθλημα..η man united φετος εκπληκτικη, η λυον παντα εκπληκτικη, η προπερσινη και περσινη τσελσι εκπληκτικη. κι ομως... τον μπ**λο..
και μετα ερχεται η λιβερπουλ η μιζερη, η αθλια και φτανει σε 2 τελικους...αμαν..
συμφωνω οτι αυτες οι ομαδες που λες παιζουν/επαιζαν πολυ ομορφο ποδοσφαιρο, οπως και μερικες αλλες καποιες χρονιες (arsenal, leeds, monaco, valencia, bayer leverkuzen, eindhoven, paris saint germain και αλλες)
ομως, το ομορφο ποδοσφαιρο και το αποτελεσματικο ειναι δυο διαφορετικα πραγματα.
παραδειγμα, η ιταλια που πηρε το μουντιαλ..η λιβερπουλ δεν παιζει ωραιο ποδοσφαιρο. οι ποδοσφαιριστες της ειναι ατεχνοι αν τους συγκρινεις με μαντσεστερ, μιλαν, ακομα και με ομαδες που παραδοσιακα δεν παιζουν και πολυ ομορφο ποδοσφαιρο οπως η μπαγιερν.
ομως στην ευρωπη παιρνει αποτελεσματα. εχει παιχτες δυνατους με καλη φυσικη κατασταση και ειναι ομαδα με την εννοια της λεξης χωρις βεντετες ( ισως με μοναδικη εξαιρεση τον τζεραρντ)
προσωπικα δεν ηθελα να περασει οπως εχω ξαναπει. ενας τελικος με ομαδες οπως ρεαλ, μπαρτσα, ( και μαντσεστερ, μιλαν οπως απεδειξαν στα ημιτελικα) θα ειχε πιθανοτατα περισσοτερο θεαμα και ανωτερο τεχνικα ποδοσφαιρο. -
Η καταργηση της δευτερης φασης των ομιλων ευνοησε ομαδες οπως η Λιβερπουλ ή η Πορτο του Μουρινιο, ενω δεν ευνοει ομαδες ποιοτικες που ειναι ικανες για το καλυτερο αλλα και για το χειροτερο.
Αρκει απλα να δειτε τις 4αδες των ημιτελικων μεχρι το 2003 (που υπηρχαν 2 φασεις ομιλων) και απο το 2004 και εντευθεν και θα καταλαβετε
-
Δηλαδή, η φετινή Λίβερπουλ δεν θα έφτανε στους 4;
-
Aς παρουμε ενα υποθετικο σεναριο. Στους 8 επαιξαν Λιβερπουλ - Αιντχόφεν. Αν γινοταν 2η φαση ομιλων ο ομιλος θα ηταν Μπαρτσελονα, Λιβερπουλ, Αρσεναλ, Αϊντχόφεν:
Χωρις να ειμαι μαντης, το λογικο ειναι οτι:
- Τη μια απο τις 2 θεσεις θα την επαιρνε η Μπαρτσελονα (που αποκλειστηκε)
- Η Λιβερπουλ θα εφτυνε αιμα να περασει σε σειρα 6 αγωνων τις αλλες 2
-
Συμφωνω. Κατα παραδοση (και λογικη) το νοκ αουτ ευνοει τις εκπληξεις, το ραουντ ρομπιν οχι.
-
greo είναι πολύ υποθετικά όλα αυτά. Την barca την απέκλεισε η Liverpool φέτος σχετικά πιο χαλαρά από την Chelsea.
Όσο για τα ημιτελικά τα τελευταία χρόνια.
Με **2 φάσεις **ομίλων.
1999 - 2000 Semi-finals
Valencia - Barcelona 4-1 1-2
Real Madrid - Bayern 2-0 1-22000 - 2001 Semi-finals
Real Madrid - Bayern 0-1 1-2
Leeds - Valencia 0-0 0-32001 - 2002 Semi-finals
Barcelona - Real Madrid 0-2 1-1
Man. United - Leverkusen 2-2 1-12002 - 2003 Semi-finals
Real Madrid - Juventus 2-1 1-3
Milan - Internazionale 0-0 - 1-1Με 1 φάση ομίλων.
2003 - 2004 Semi-finals
Monaco - Chelsea 3-1 2-2
Porto - Deportivo 0-0 1-02004 - 2005 Semi-finals
Milan - PSV 2-0 1-3
Chelsea - Liverpool 0-0 0-12005 - 2006 Semi-finals
Milan - Barcelona 0-1 0-0
Arsenal - Villarreal 1-0 0-0΄΄Outsiders΄΄ πάντα έφταναν και θα φτάνουν ψηλά. Η Liverpool ήταν έκπληξη το 2005. Φέτος όχι. Η Chelsea τη φετινή χρονιά λίγο θύμιζε την ομάδα των 2 προηγούμενων χρόνων, ενώ η Liverpool αν εξαιρέσεις την αρχή της σεζόν στην Αγγλία έπαιξε πολύ καλά (ειδικά στην Ευρώπη).
-
Κατσε, κατσε! Η Λιβερπουλ απεκλεισε την Μπαρτσελονα με 1 νικη, 1 ηττα στα εκτός εδρας γκολ ΟΚ; Μεχρι να νικησει την Αρσεναλ προσφατα ειχαν συναντηθει 2 φορες και εφαγε 10 γκολ απο την Αρσεναλ. ΟΚ;
Στο πρωταθλημα Αγγλιας ειναι 750 βαθμους πισω απο την κορυφη, ποτε επιαιξε καλα και δεν το αντεληφθην; Με τη Γουϊγκαν; Να μου πεις για τα 4 ευρωπαϊκα φετος, ναι επαιξε καλα ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΕΚΠΛΗΞΗ. Γιατι γενικα αυτη η ομαδα που ζοριζεται με την Πορτσμουθ, ειναι εκπληξη να νικαει σε Φιλιπς και Καμπ Νου.Μπορεις και μονος σου να δεις οτι ΜΟΝΟ η Ληντς θα μπορουσε να χαρακτηριστει εκπληξη οτι εφτασε στους 4, αλλα αυτο συνεβη μια φορα μονο.
ενω απο την καταργηση της Β' φασης ομιλων και εντευθεν ειχαμε μεχρι και 4/4 outsiders ή εστω minnows
-
Μα την μπάρτσα την ξεπέταξε 2-1 στην ισπανία και η μπαρτσελόνα ξύπνησε στο 75' του β' αγώνα. Δεν ήταν και τίποτα φοβερό το 0-1.
Με την (ασταθή φέτος) Άρσεναλ συναντήθηκαν και πρόσφατα. 4-1Στο CL κάποιοι φίλαθλοι θέλουν να βλέπουν μόνο τη ρεάλ, την μπαρτσελόνα, τη γιουβέντους και την μίλαν (άντε και τη μπάγερν για να υπάρχουν οι γερμανοί). Ε δεν παίζουν μόνο αυτοί. Ούτε όταν χάνουν αυτοί πάει πίσω το ποδόσφαιρο.
-
Μακαρι να παρει το ΤσουΛου η Ραπιντ Βιεννης ή η Δυναμο Τιφλιδας.
Με γρια μιλας οχι με γαβρο. Απλα επισημαινω ενα γεγονος. Οτι η Λιβερπουλ (και η Πορτο παλιοτερα, η Τσελσκι, η Μονακο) ευνοηθηκαν απο μια αλλαγη του συστηματος που εγινε ΑΚΡΙΒΩΣ για να ευνοηθουνYΓ Διορθωνω (επειδη εβγαλες γλωσσα). 12 τεμαχια (και οχι 10) ειχε εισπραξει η βαρια φανελλα απο την ασταθη Αρσεναλ (με 2 αποκλεισμους απο κυπελλα) πριν βαλει τα 4...
-
φιλε ipan,
αν εννοεις εμενα κανεις μεγαλο λαθος.
εγω θελω να βλεπω τις ομαδες που παιζουν ωραιο ποδοσφαιρο.
απλα συχνα, αυτες που ειπες παιζουν ωραιο ποδοσφαιρο (μπαρτσα, ρεαλ κλπ)
δεν εχω κανενα απολυτως κολλημα (εκτος του ολυμπιακου αλλα και εκει, νομιζω οτι δεν ειμαι κολλημενος και ο,τι βλεπω λεω).
επειδη ακριβως δεν τρωω κολληματα στο chl απλα βλεπω ποιος παιζει ωραιο ποδοσφαιρο, πριν 1 χρονο ηθελα να το παρει η αρσεναλ. πιο παλια ηθελα να το παρει η λεβερκουζεν. λιγο πιο παλια, η λιντς. η αιντχοφεν. η λυων. η μπενφικα. και αλλες ομαδες εχουν περασει απο τις προτιμησεις μου αναλογα με το πως παιζουν. αλλο το παιζω καλα, και αλλο το παιζω και δεν θα παρει τον θεατη ο υπνοςτο ιδιο ισχυει και στα μουντιαλ οσον αφορα τις προτιμησεις μου. (εκτος της εθνικης ελλαδος, οπως και του ολυμπιακου)
τωρα, η μαντστεστερ ειναι στανταρ στην 3αδα των ομαδων που παιζουν το πιο ωραιο ποδοσφαιρο. γι'αυτο και εχει την καλυτερη επιθεση στην αγγλια με διαφορα 20 τερματων απο την δευτερη τσελσι (και μιλαμε για τσελσι με παιχτες που ανα πασα στιγμη βγαζουν γκολ! ) και τη 2η καλυτερη αμυνα, και αυτο πιστευω γιατι ελειπαν και οι 2 βασικοι αμυντικοι. τα ιδια πανω κατω πιστευω και για την τσελσι. εχει 2 απο τους πιο φορμαρισμενους, και γενικα καλυτερους παιχτες αυτη τη στιγμη στον κοσμο, τον ντρογκμπα και τον ρομπεν. δηλαδη τι να πει το λιβερπουλακι αυτη τη στιγμη μπροστα σε ομαδες που εχουν παιχτες σαν τον κακα, τον μεσι, τον κ.ροναλντο, τον ρουνει κλπ -
greo η φετινή λίβερπουλ θα πήγαινε στους 4 θες δε θες
Δεν αμφισβήτησα τα 12skye όχι δεν πήγαινε προσωπικά σε σένα. Τα ίδια λέμε και με φίλους μου εδώ. Η λίβερπουλ του 2007 δεν έχει καμία σχέση με αυτή του 2005 (και ας μην το πάρει). Και αυτό οφείλεται στον προπονηταρά που έχει και την βελτιώνει συνέχώς. Απλά κάποιοι την κρίνουν φέτος με την εικόνα του 2005 που ήταν κωλόφαρδη αλλά κι αυτό μέχρι ενός βαθμού. Κανείς άχρηστος δεν πήρε CL ή πρωτάθλημα ποτέ. 1 ματς μπορεί.
-
αχρηστη δεν ειναι με τιποτα. ειναι μια δυνατη και αποτελεσματικη ομαδα. τι θα πει κωλοφαρδια το 2005; δεν γυρισε το ματς με τον ολυμπιακο; επρεπε να βαλει 3 γκολ και το εκανε σε ενα ημιχρονο. και οκ πες ο ολυμπιακος ειναι λουζερ, το δεχομαι. με τη μιλαν εκανε το ιδιο ακριβως στον τελικο. συμπτωση που επαναλαμβανεται ως γνωστον....
.......ΑΛΛΑ ωραια μπαλα δεν παιζει
οπως ωραια μπαλα δεν επαιξε και η ιταλια που πηρε το μουντιαλ. κακα τα ψεματα.
βεβαια ισως σε καποιους να αρεσει αυτο το στιλ παιχνιδιου οποτε πασο
Τελικός Champions League, Liverpool vs Milan