-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Funky, δεν σου είπαν να μην παίζεις με τον πόνο του ντιριντίνου; Δλδ, δεν κοιμάμαι που δεν κοιμάμαι τα βράδια και έχω για παρέα τα μποτ με τον μέλ γκίπμσον να χτυπάει μαλακίες, θέλεις να μου προσθέσεις και άλλα άγχη; Μπράβο, ωραία αγάπη κηρύττεις. Αλλά μην ανησυχείς, για όλα υπάρχει τρόπος αντιμετώπισης. Να προσέχεις στις κατηφόρες μην μείνεις από φρένα....Όχι ρεεεε......πληζ........400 ευρώ μου βγήκαν δισκόπλακες και τακάκια............
Το 'euro trip' με το 'Scottie doesn't know, Scottie doesn't know' το θυμάσαι; Και εκεί Γερμανία ήταν...Berlin...
-
Αυτήν την φορά θα χρειαστεί να αλλαξεις και αμάξι-και θα πληρώσεις και από πάνω για να το πουλήσεις. Οπότε πάρε πίσω ότι είπες μην τα σπάσω όλα εδώ πέρα.
Και ναι, το θυμάμαι το scottie doesn't know.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Funky, δεν σου είπαν να μην παίζεις με τον πόνο του ντιριντίνου; Δλδ, δεν κοιμάμαι που δεν κοιμάμαι τα βράδια και έχω για παρέα τα μποτ με τον μέλ γκίπμσον να χτυπάει μαλακίες, θέλεις να μου προσθέσεις και άλλα άγχη; Μπράβο, ωραία αγάπη κηρύττεις. Αλλά μην ανησυχείς, για όλα υπάρχει τρόπος αντιμετώπισης. Να προσέχεις στις κατηφόρες μην μείνεις από φρένα.... -
καλα ρε..μετα λετε οτι εγω δε παω καλα...σχεδιαζετε τη δολοφονια μου και ο μοναδικος μου υπερασπιστης θα φυγει γκασταρμπαιτερ στη γερμανια...
ποτε θα μηνυσω το φορουμ και θα σας τα παρω ολα...
-
SCOTTIE DOESN'T KNOW, SCOTTIE DOESN'T KNOW!!!!!!!
-
Τα παίρνω πίσω, γκασταρμπάιτερ...αλλά σιγά την απειλή. Ούτως ή άλλως θα πλήρωνα για να ξεφορτωθώ τον ισπανογερμανικό κουβά!
-
funky doesn't know...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
funky doesn't know...Kouλadis4gr doesn't know....
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
funky doesn't know...+1
και ο πρόκτωρ doesn't know http://www.youtube.com/watch?v=tTJMerul33E
Funky, με τους εφιάλτες μου δεν παίζουνε. Είπαμε, είμαι ευαίσθητος.
-
γιουρο-βιζι-ον θα δουμε?
-
Εγώ όχι, πάω για κανένα ποτάκι. Αλλά τώρα που το σκέφτομαι, μαλακία, θα είναι το ακριβώς αντίθετο όταν έχει τσάμπιονς λιγκ. Ξιφομαχίες θα παίζουμε.
-
κατσε για γιουροβιζιον
θα φαω και μεριδα γυρο..
-
Λένε πως είμαι γκαντέμης
Παλιοκουμούνι, ανάρχας
Χωρίς αιτία φρικάρω
Κι άλλα πολλά εμπριμέΠιάσαν τα πόστα κοθώνια
Όλα τα ξέρουν, ξεράδια
Κι ήρθαν λέει να μας σώσουν,
Που να μην σώσουνε ποτέrefrain:
Να δεις που κάποτε
Θα μας πούνε και μαλάκες
Να δεις που κάποτε
Θα μας πούνε και χαζούς
(2x)Μου 'ρχεται ρεύμα τριάντα
Του τηλεφώνου σαράντα
Νερό και νοίκι εξήντα
Και τα κοινόχρηστα δεκαεφτάΓύρω σαΐνια κανάγιες
Τρώνε με δέκα μασέλες
Θέλουν βρεμένη σανίδα
Και τους φερόμαστε κι ευγενικάrefrain
Κάνω εξετάσεις για κοίλη
Όσοι γιατροί, τόσες γνώμες
Γρίπη συκώτι στομάχι
Πάω στο ΙΚΑ με βρίσκουν καλάΆστα να πάνε στο διάολο
Κάθε καρέκλα και χάχας
Όλα πηγαίνουν στο φούντο
Κι αυτοί εκεί τη λιλής το χαβάrefrain
(2x)Πάντα επίκαιρος ο Γιάννης Μηλιώκας
-
φερτε τη μολδαβη τωρα....
-
παω να παρω το αμαξι να κατεβω για ποτο..θα το αφησω απεξω να πουλησω μουρη..σιγουρα θα το κοιτανε ολοι...
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
παω να παρω το αμαξι να κατεβω για ποτο..θα το αφησω απεξω να πουλησω μουρη..σιγουρα θα το κοιτανε ολοι...Και κυρίως τα στρουμφάκια.
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
παω να παρω το αμαξι να κατεβω για ποτο..θα το αφησω απεξω να πουλησω μουρη..σιγουρα θα το κοιτανε ολοι...άλλαξες αμάξι;;
-
ασε που μπορω να το παρκαρω και παρανομα χωρις προβλημα!
-
οργανωνω και εκστρατεια στη μακεδονια..τη πραγματικη, οχι τη δικια μας..
τι ποδια...
-
τα εχω παιξει μαλλον...
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#12]