-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
O Koυκ εμένα μου έδωσε καπελάκι, νια νια νια.Μώβ?
-
Εσένα ρε μλκ είναι εξορισμού λαδωμένο. Γράφει φίατ μπροστά.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εσένα ρε μλκ είναι εξορισμού λαδωμένο. Γράφει φίατ μπροστά.Μη μου ξαναμιλησεις.-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
O Koυκ εμένα μου έδωσε καπελάκι, νια νια νια.kouk εισαι ο tbag? prison break speaking..
και γω θελω... θα μαι καλο παιδι..
υγ. ακυρο το καλο παιδι, βαριεμαι...παω καφε..
-
Μόνος σου πας;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Εσένα ρε μλκ είναι εξορισμού λαδωμένο. Γράφει φίατ μπροστά.
Μη μου ξαναμιλησεις.-
Έλα ρε συ, πλακίτσα....
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μόνος σου πας;οχι..θα ψωνιζα καμια ευκολη αλλα ο αλλος μου χει παρει τον κουβα και εφυγε εις τη χαμωπολη να δει την εκθεση..
υγ. αμα δειτε κανα λεον τουρμπο πεταμενο πουθενα καντε μια κληση στο φωνοκιβωτιο να παω να το μαζεψω...καθε φορα που κατεβαινει κατω μαλακια κανει...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μόνος σου πας;Με μπιάτσις αποκλείεται, με άντρες πόσιμπλι.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μόνος σου πας;
Με μπιάτσις αποκλείεται, με άντρες πόσιμπλι.
τζαμπα το πληρωμενο lower.. οπως και το διπλωμα αποτι βλεπω...
-
Λες να πάω και εγώ για κανέναν καφέ; Να βγάλω και τον πέζουλα βόλτα; Να πω στον θάνο ή ακόμα τρώει αυτός;
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Μόνος σου πας;
Με μπιάτσις αποκλείεται, με άντρες πόσιμπλι.
τζαμπα το πληρωμενο lower.. οπως και το διπλωμα αποτι βλεπω...
Τουλάχιστον εγώ γνώρισα την υπερστροφή, εσύ με το γκολφ, που να τα κάνεις αυτά?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
O Koυκ εμένα μου έδωσε καπελάκι, νια νια νια.
kouk εισαι ο tbag? prison break speaking..
και γω θελω... θα μαι καλο παιδι..
υγ. ακυρο το καλο παιδι, βαριεμαι...παω καφε..
-
Μου την σπάνε οι backstabbers.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μου την σπάνε οι backstabbers.Give more info..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μου την σπάνε οι backstabbers.
Give more info..
Να τους φροντίσουμε
-
3 χρόνια έτρεχα για να δημιουργήσω επίσημο σύλλογο ντιμπέιτ στο ΑΠΘ. Και τώρα, κάποια άτομα που είναι επίσημα και ιδρυτικά μέλη του συλλόγου αποφάσισαν να κάνουν δικό τους πρωτάθλημα, χωρίς να ενημερώσουν τον σύλλογο επισήμως, ούτε καν τον πρόεδρό του (εμένα). Και φυσικά, με ψάχνουν απεγνωσμένα τις 2 τελευταίες βδομάδες επειδή δεν έχουν κριτές, για να πάω ως τέτοιος. Εγώ εδώ και 3 μήνες που μάθαινα ότι κάτι γίνεται τους έλεγα πως είμαι διατεθειμένος να τους βοηθήσω, και πως ό,τι χρειάζονται σε know-how οργάνωσης τους το δίνω χωρίς δεύτερη κουβέντα. Αλλά μου έλεγαν μαλακίες, θα σου πούμε, και δεν ξέρουμε ακόμα κτλ κτλ.
-
να σου πω..μαστουρωμενο εισαι?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
3 χρόνια έτρεχα για να δημιουργήσω επίσημο σύλλογο ντιμπέιτ στο ΑΠΘ. Και τώρα, κάποια άτομα που είναι επίσημα και ιδρυτικά μέλη του συλλόγου αποφάσισαν να κάνουν δικό τους πρωτάθλημα, χωρίς να ενημερώσουν τον σύλλογο επισήμως, ούτε καν τον πρόεδρό του (εμένα). Και φυσικά, με ψάχνουν απεγνωσμένα τις 2 τελευταίες βδομάδες επειδή δεν έχουν κριτές, για να πάω ως τέτοιος. Εγώ εδώ και 3 μήνες που μάθαινα ότι κάτι γίνεται τους έλεγα πως είμαι διατεθειμένος να τους βοηθήσω, και πως ό,τι χρειάζονται σε know-how οργάνωσης τους το δίνω χωρίς δεύτερη κουβέντα. Αλλά μου έλεγαν μαλακίες, θα σου πούμε, και δεν ξέρουμε ακόμα κτλ κτλ.Δώσε ( Χ,Υ,Ζ ) και τα υπόλοιπα είναι δική μου δουλεία
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
να σου πω..μαστουρωμενο εισαι?Moi?
Kellerman, θα είναι λύτρωση. Λέω να το παίξω Bauer.
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#12]