-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Εγώ μάλλον εκεί θα μείνω...Έλα με το accent για να πάμε μετά για φαγητό.
-
http://www.xwmatinos.gr/forum/viewtopic.php?t=705
Παλαιός Παντελεήμονας!
Οι πληροφορίες, λένε, ότι πρόκειται περί εξαιρετικού τοπίου και ότι διαθέτει εξαιρετική κουζίνα.
Κι επειδή ο Μάκης χάθηκε......τι λέτε για διαδρομή Λιτόχωρο-Πριόνια-Αγιος Παντελεήμονας (μεζεδάκια... )-Λιτόχωρο (ταβέρνα/μάσα/ματς Εθνικής/ξενύχτι με κρασιά)?!
-
-
Βροχή δεν θα έχουμε πάντως!!
-
-
Κέλλερμαν, πολύ παρέα με τον Νταχτιρντίνο κάνεις βλέπω!
-
τους εχει φαει η σαχλαμαρα...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
τους εχει φαει η σαχλαμαρα...+brera
-
( Να μην χάνατε τα post μου να μην σας έπρηζα μου πήρανε το S2000 και μου δώσανε N4 πάλι )
-
αυτα σου αρμοζουν...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
αυτα σου αρμοζουν...- Cuore
-
Κανενα μπανακι θα παιξει ? ? ?
Θαλασσα θα δουμε ή μονο βουνο ?
Ps: Σημερα εκανα το τελευταιο μου μπανιο στα ΚΑΑΥ κ λεω να το συνεχισω το αθλημα μεχρι και Νοεμβριο....
-
προτεινόμενη διαδρομή...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
http://www.xwmatinos.gr/forum/viewtopic.php?t=705Παλαιός Παντελεήμονας!
**Οι πληροφορίες, λένε, ότι πρόκειται περί εξαιρετικού τοπίου **και ότι διαθέτει εξαιρετική κουζίνα.
*Η πλατεία του χωριού, θα έπρεπε να χαρακτηριστεί μια μεγάλη αυλή η οποία στεγάζει την εκκλησία του Αγιου Παντελεήμονα, ανοικτή μέρα-νύχτα, το παλαιό σχολείο, διαμορφωμένο σε ξενώνα και σε παραδοσιακό καφενέ, στο οποίο μπορείς να γευτείς παραδοσιακές πίτες κ γλυκά. Εντυπωσιαστήκαμε από το παλιό καφενέ του χωριού που πρόκειται για ένα δίπατο σπίτι. Μέσα του υπάρχουν έπιπλα και αντικείμενα άξια θαυμασμού και το δουλεύει μια κοπελιά η οποία το έχει διακοσμήσει με πολλή αγάπη και πολύ μεράκι. Σε αυτό γευτήκαμε την τοπική 'πατσαβουρόπιτα' όπως και το 'μυρμηγκάτο'. Τα λυκά της Φωφώς. Ο ουρανίσκος σας θα λυτρωθεί και θα ξεχάσετε κάθε διάθεση για δίαιτα γεύοντάς τες. Στα τρία βήματα ξεκινούν οι τρεις ταβέρνες από τις επτά ταβέρνες του χωριού οι οποίες ενώνονται άκουσον, άκουσον με μικρά ξύλινα μπαλκονάκια. Να σας μιλήσω για φαγητά? Για κρέατα? Για τυριά? Για σέρβις? Για επιδόρπιο προσφορά των ταβερνών μετά τα φαγητό? Η μήπως για τις εκπληκτικές τιμές? Όλη αυτή η μεγάλη αυλή φίλοι μου σκεπάζεται από ένα τεράστιο αιωνόβιο πλάτανο και από πολλές πυκνές κληματαριές. Τον ουρανό? Ναι, τον βλέπεις μέσα από τις τρυπίτσες που επιτρέπουν να περάσει τα φυλλώματα των δέντρων. *
Για το τοπίο γίνεται η επίσκεψη.
Αφήνεις το αμάξι έξω από το χωριό και έχει αρκετό περπάτημα επειδή θα είναι Σάββατο = κόσμος, αμάξια, εκδρομικά λεωφορεία. (Έχω χρόνια να πάω.)
-
Θα παμε για μπανιο ? ? ?
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Θα παμε για μπανιο ? ? ?ΟΧΙ!!
-
ασε το κλιο και πανε!
η διαδρομη προς καρυα θα καραλεει με το κλιο182 που θα μου δωσεις..
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Θα παμε για μπανιο ? ? ?
ΟΧΙ!!
Και στη Μανη γιατι ειχαμε παει ? ? ? ? ?
Δεν το παζαρευω αλλο.
ΘΑ ΠΑΜΕ.ΤΕΛΟΣ.
ασε το κλιο και πανε!
η διαδρομη προς καρυα θα καραλεει με το κλιο182 που θα μου δωσεις..
-
Βρε άρρωστε...φαγωμένος δεν κάνει να κολυμπάς!
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Θα παμε για μπανιο ? ? ?
ΟΧΙ!!
Και στη Μανη γιατι ειχαμε παει ? ? ? ? ?
Δεν το παζαρευω αλλο.
ΘΑ ΠΑΜΕ.ΤΕΛΟΣ.
Χαλόοοουυυυυυυ! Δις ιζ Βόρεια Ελλάδα!
5η Παγκόσμια Συνάντηση του 4ΤΦ: Σχόλια, ερωτήσεις κλπ κλπ