-
Προς τα τέλη Σεπτεμβρίου ή αρχές Οκτωβρίου, όπως κάθε χρόνο, το Φόρουμ θα εκδράμει!
Φέτος λέμε προς Πλαταμώνα.
Πληροφορίες έχουν ήδη ζητηθεί από ντόπιο Φορουμά!!!
Προκειμένου να ξέρουμε όμως για πόσα δωμάτια μιλάμε (περίπου), γράψτε εδω αν θέλετε να έρθετε.
Ακόμα δεν έχουμε αποφασίσει αν θα γίνει Σεπτέμβρη ή Οκτώβρη, αλλά καλό θα είναι να ξέρουμε για πόσα άτομα θα πρέπει να συζητάμε.
Αν αυτές οι δύο περίοδοι σας βολεύουν, πείτε το.
edit
Οι τελικές ημερομηνίες είναι 12,13,14/10 στο Λιτόχωρο...
-
Προς τα τέλη Σεπτεμβρίου ή αρχές Οκτωβρίου, όπως κάθε χρόνο, το Φόρουμ θα εκδράμει!
Φέτος λέμε προς Πλαταμώνα.
Πληροφορίες έχουν ήδη ζητηθεί από ντόπιο Φορουμά!!!
Προκειμένου να ξέρουμε όμως για πόσα δωμάτια μιλάμε (περίπου), γράψτε εδω αν θέλετε να έρθετε.
Ακόμα δεν έχουμε αποφασίσει αν θα γίνει Σεπτέμβρη ή Οκτώβρη, αλλά καλό θα είναι να ξέρουμε για πόσα άτομα θα πρέπει να συζητάμε.
Αν αυτές οι δύο περίοδοι σας βολεύουν, πείτε το.
edit
Οι τελικές ημερομηνίες είναι 12,13,14/10 στο Λιτόχωρο...
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Θα περάσω και εγώ μια βόλτα.Χωρίς διανυκτέρευση.Ούτε μία ώρα δεν είναι από Θεσσαλονίκη.
Mη μου πεις...
Μεεε... την κούκλα?
Θα κάνουμε και βόλτα με αυτή, φανταστικέ sv2?
Ας ενημερωσει καποιος τον αγαπητο sv2 οτι ειναι πια εθιμο του φορουμ,οποιος ερχεται σε touring για 1η φορα να δινει το αυτοκινητο του σε ολους για να το κανουν μια βολτα...
Καλώς.Θα έρθω με το Accent.
Πάντα ήθελα να οδηγήσω ένα Accent!!!!!!!!!!!!!
-
Παιδάκια, θέλετε να αναλύσουμε λίγο τα προβλεπόμενα συνολικά έξοδα καθότι φτωχοί φοιτητές και το Orion καίει τα κέρατά του;;;
@νδρέας
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Παιδάκια, θέλετε να αναλύσουμε λίγο τα προβλεπόμενα συνολικά έξοδα καθότι φτωχοί φοιτητές και το Orion καίει τα κέρατά του;;;@νδρέας
Ποιο Orion... Κάτι κοιλιές να δεις τι καίνε...
Στα σοβαρά, ένα δωμάτιο (υποθέτω στην περιοχή Λιτοχώρου με καμιά 40αριά ευρώ βρίσκεις) + βενζίνη + καύσιμα οδηγού (που συνήθως καίει περισσότερο από το αμάξι του... )
-
Απόσταση από Αθηνα σε χλμ (μεχρι αθηνα την ξερω καλα την ταριφα) και ποσα περιπου χιλιομετρα θα κανουμε εκει με ενδιαφερει. Η Βενζινη ειναι το μονο που δεν μπορεις να ελέγξεις. Στα φαγητά στο κάτω κάτω αν δω ότι μου βγαίνετε υπερβολικά φαγανοί μπορώ να κινηθώ και ανεξάρτητα στην ανάγκη.
@νδρέας
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Απόσταση από Αθηνα σε χλμ (μεχρι αθηνα την ξερω καλα την ταριφα) και ποσα περιπου χιλιομετρα θα κανουμε εκει με ενδιαφερει. Η Βενζινη ειναι το μονο που δεν μπορεις να ελέγξεις. Στα φαγητά στο κάτω κάτω αν δω ότι μου βγαίνετε υπερβολικά φαγανοί μπορώ να κινηθώ και ανεξάρτητα στην ανάγκη.@νδρέας
Yπολόγισε γύρω στα 20ευρώ το γεύμα για να σαι μέσα. Βέβαια είναι επαρχία και είναι πολύ πιθανόν να κινηθούμε σε χαμηλότερα επίπεδα τιμών. Το γεύμα κάπου στην Ηλεία (μη με ρωτάς που, δεν κατάλαβα ) κατέχει το ρεκορ με 10 ευρώ το άτομο και φαΐ για 2 λόχους.
Το Λιτόχωρο πρέπει να απέχει γύρω στα 400χλμ από την Αθήνα.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Το Λιτόχωρο πρέπει να απέχει γύρω στα 400χλμ από την Αθήνα.400+400+800
800+440=1240Βάλτε και αλλα 60 λέω εγώ για βόλτες εκεί (τουλάχιστον) οπότε έχουμε 1300+ χιλιόμετρα. Οπότε θέλω στην καλύτερη των περιπτώσεων 130 ευρώ για βενζίνες.
βάλτε και 40 x τις ημέρες διανυκτέρευσης για το ξενοδοχείο...
Σκούρα τα πράγματα...
Εκτός αν έρθει και ο Phaethon που άλλο ταξίδι έχουμε συμφωνήσει βέβαια να κάνουμε με το Orion αλλά τέσπα...
@νδρέας
-
Το φαι στην αθηνα πάει στα 22-23 € τη φορά, λογικό είναι να πέσει στα 20 ή και πιο κάτω επαρχία. Απο την άλλη η οικονομία κλιμακως δεν ισχύει για ότι αριθμο και να μιλήσουμε, πρέπει να βρούμε το ικουλίμπτιουμ πόιντ!
1000 χλμ περίπου......130 περίπου € για βενζίνες, και καμια 15ρια για διόδια, και 50 με 100 για δωμάτιο, 200 με 250 € συν τα φαγητά τσιγάρα καφέδες κλπ, νταξ, θα πάρω το κιντ συνοδηγό που δεν θα μπορεί να έρθει να έρθει με το καροτσάκι θα πληρώσει την βενζίνη....μια χαρά!
-
[quote='ratanplan']Το φαι στην αθηνα πάει στα 22-23
-
Καλα οκ και αν σου έχουν πάρει αμαξι, φρόντισε να το πάρει καμια βδομάδα πριν την εκδρομή, γιατί αν στο πάρουν παραπάνω, κάποιος πλάτανος θα το χαίρεται!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Καλα οκ και αν σου έχουν πάρει αμαξι, φρόντισε να το πάρει καμια βδομάδα πριν την εκδρομή, γιατί αν στο πάρουν παραπάνω, κάποιος πλάτανος θα το χαίρεται!Το επόμενο - αν είναι δικό μου δικό μου - δεν βλέπω να το τρακάρω.. Έχω να σου ράψω και ένα κουστουμάκι στα Μέγαρα, μην ξεχνιόμαστε.
-
Ελεος, εντάξει όλοι στεναχωρηθηκαμε που κλείσανε το τόπικ του Αριστου, αλλα δεν είναι αναγκη να πάρεις την θέση του!
-
[quote='Kid'][quote='ratanplan']Το φαι στην αθηνα πάει στα 22-23
-
μικα αμα με πας βολτα με το οριον και μου αποδειξεις οτι ειναι καλυτερο απο το κλιο μου μπορει να σου χορηγησω τη μιση βενζινη..
-
γειά χαρά!Εδώ το κωλοφάνταρο...
Πλέον συνηθισα...
Λοιπόν επειδή έχω χάσει τη μπάλα γενικώς, πότε είναι το ραντεβού και πότε;;;; -
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Πλέον συνηθισα...
Λοιπόν επειδή έχω χάσει τη μπάλα γενικώς, πότε είναι το ραντεβού και πότε;;;;Στο Λιτοχωρο μεσα του Οκτωβρη.Τι λες θα εχεις τελειωσει;
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Πλέον συνηθισα...
Λοιπόν επειδή έχω χάσει τη μπάλα γενικώς, πότε είναι το ραντεβού και πότε;;;;Στο Λιτοχωρο μεσα του Οκτωβρη.Τι λες θα εχεις τελειωσει;
Mέχρι τέλη αυγούστου θα μαι Βόλο...Μετά Μάγαρα. Θα δούμε!Ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
το ικουλίμπτιουμ πόιντ!Αυτό τι είναι?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
το ικουλίμπτιουμ πόιντ!
Αυτό τι είναι?
ικουϊλίμπριουμ εννοεί...
5η Παγκόσμια Συνάντηση του 4ΤΦ: Σχόλια, ερωτήσεις κλπ κλπ