-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
απο Αlpha νομιζω ειναι 1,5εΟσο χρεώνει δηλαδή κι η Εμπορική αν γράψεις αιτιολογία.
-
Απο αλυταρχη προς απαντας τους γρηγορους.
Θα φερω στον Ολυμπο καμια δεκαρια ταβλες 80 χ 1,30μ.Θα τοποθετηθουν και θα στερεωθουν σε μερικα παρμπριζ ΠΡΙΝ την εναρξη της βολτας του Σαββατου.(Προς εγκαθετους,ρουφιανους ,καλοθελητες και συναφη επαγγελματα:Δεχομαι ονοματα για να συμπληρωσω την λιστα που ηδη εχω κανει.)
-
Eμείς με τα
-
Και εμείς με την κακή αναλογία...
-
Μπόνους θα δικαιούνται μονο όσοι εχουνε αυτοκίνητο χρονολογίας πρίν το 1986
-
Οταν περσυ στη Μανη μπροσταρης ηταν ο Κρουσης με το Yaris και οι καυμενες οι κατσικες ακομα δεν κατεβασαν γαλα απο το φοβο τους που μας εβλεπαν να περναμε,καταλαβαινεις οτι και τα κατω των 100 αλογων οχηματα ΔΕΝ χαιρουν καμιας προτιμησεως.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Οταν περσυ στη Μανη μπροσταρης ηταν ο Κρουσης με το Yaris και οι καυμενες οι κατσικες ακομα δεν κατεβασαν γαλα απο το φοβο τους που μας εβλεπαν να περναμε,καταλαβαινεις οτι και τα κατω των 100 αλογων οχηματα ΔΕΝ χαιρουν καμιας προτιμησεως.A, ρε Κρούση έχεις αφήσει κακά προηγούμενα!
Θα το θέσω αλλιώς:
τι μπόνους θα χουμε εμείς με -
Εγώ θα έχω και esp γμτ μαζί μου.
-
Ξέρω πως βγαίνει off. Είναι πιθανόν να πας φυλακή όμως.
Να φέρω τίποτα lexotanil μαζί μου; -
Φέρε rohypnol.
Οχι ότι τα χρειαζόμαστε. Και οι αναθυμιάσεις βενζίνης που θα βγάζει η συμμορία μας, αρκούν.
-
Δεν αρκούν, άσε... η αλήθεια είναι ότι έχω ξενερώσει από αυτήν την άποψη. Εδώ ένα εσάκι πήρα σβέλτα (όχι καν γρήγορα) και άρχισε να ανάβει το λαμπάκι...
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Θα φερω στον Ολυμπο καμια δεκαρια ταβλες 80 χ 1,30μ.Θα τοποθετηθουν και **θα στερεωθουν σε μερικα παρμπριζ **ΠΡΙΝ την εναρξη της βολτας του Σαββατου.(Προς εγκαθετους,ρουφιανους ,καλοθελητες και συναφη επαγγελματα:Δεχομαι ονοματα για να συμπληρωσω την λιστα που ηδη εχω κανει.)
Παράδεισος!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Θα φερω στον Ολυμπο καμια δεκαρια ταβλες 80 χ 1,30μ.Θα τοποθετηθουν και **θα στερεωθουν σε μερικα παρμπριζ **ΠΡΙΝ την εναρξη της βολτας του Σαββατου.(Προς εγκαθετους,ρουφιανους ,καλοθελητες και συναφη επαγγελματα:Δεχομαι ονοματα για να συμπληρωσω την λιστα που ηδη εχω κανει.)
Παράδεισος!
Mε κοτζάμ δυομισάρι μοτέρ τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα βλέπεις;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Παράδεισος!
Mε κοτζάμ δυομισάρι μοτέρ τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα βλέπεις;
Το ότι δεν θα μου κλείσει τα παράθυρα!
-
Κούκος ο Πόρτας.
-
-
Κράτηση και κατάθεση οκ.
Όσοι δεν έχετε πληρώσει ακόμα και ενδιαφέρεστε για πληρωμή σε λογαριασμό της ΕΤΕ, ρωτήστε να σας δώσουν το σχετικό αριθμό.
-
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Κούκος ο Πόρτας.κιντ ο ξυλοκοπος!
-
Αν τα πράγματα συνεχίσουν ως έχουν για μένα τις επόμενες ημέρες, δε θα έρθω.
5η Παγκόσμια Συνάντηση του 4ΤΦ: Σχόλια, ερωτήσεις κλπ κλπ