-
Ναι. Το δίκλινο δωμάτιο είναι 50 ευρώ, οπότε για 2 διανυκτερεύσεις 8έλεις 100 ευρώ (50 το άτομο).
Βενζίνες, διόδια κτλ βάλε καμιά 100-120αρα για να 'σαι μέσα (μπρος-πισω), φαγητά/ποτά κτλ κανένα 40αρι την μέρα στο περίπου.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Aπό το wikipedia.com/Δαμόκλειος_ΠαντόφλαΗ Παντόφλα του Δαμοκλή έλκει την ιστορική της αξία από ένα μύθο. Ο μύθος λέει ότι ο Δίας με τη μορφή κούκου κάλεσε για συμβούλιο όλους τους ανθρώπους στον Όλυμπο. Οι 'δυνατοί' της εποχής όπως π.χ. ο Χαρμακλής από τις Αιγές, ο Ολύμπιος ο Αθηναίος, ο ιερέας Φανκιεύς εκ Θέρμης, ο Ταύρος ο Αθηναίος, ο Ηλιλείας από την Ολυμπία και ο Θεός του Κάτω Κόσμου Άδης, εμφανίστηκαν στο συμβούλιο. Ο Δαμοκλής (Ντινοκλής στο πρωτότυπο) πήρε τη γυναίκα του. Την δεύτερη μέρα η γυναίκα του Δαμοκλή βαρέθηκε τόσο πολύ τον Κούκο Δία και τους υπόλοιπους που συζητούσαν για τα ηλεκτρονικά βοηθήματα και τι πέλμα στα σανδάλια να φορέσει ο καθένας για την πίστα, έδωσε μια με την παντόφλα της στον Δαμοκλή, έφτυσε στα μούτρα τον Θεό Άδη και τους καταράστηκε σε αιώνια υποστροφή ισχύος. Πριν προλάβει ο Κούκος Δίας να αντιδράσει, η γυναίκα του Δαμοκλή πήρε την πρωθιέρεια (του Φανκιέα) και έφυγαν προς τη Θέρμη για να ζητήσουν άσυλο στον βασιλιά Χόνδο, που τις περίμενε με ανυπομονησία και εκπτώσεις.
Βιβλιογραφία: Ομήρου Παντοφλιάς
Aπό το wikipedia.com/Δαμόκλειος_Παντόφλα
Άλλη εκδοχή του μύθου λέει ότι στο συμβούλιο αυτό, ο Κρουσεστέρων διέπραξε ύβρη αναφερόμενος στο montrealblauελεφάντινο άρμα του Κούκου Δία ως μωβ. Αμέσως ο Κούκος Δίας ξεκίνησε να τον κυνηγάει προς τα Λείβηθρα, την Πόλη των Μουσών, και όλοι όρμησαν ξωπίσω τους. Πρώτος ο Κρουσεστέρων (το άρμα του με τα 115 άλογα είχε καμμένη φλάντζα και ήρθε με ένα δανεικό), δεύτερος ο Κούκος Δίας με το montrealblauελεφάντινο άρμα του, τρίτος ο Μιράζιος με Pirelli οπλές στα άλογά του, τέταρτος ο Δαμοκλής (Ντινοκλής) με το λιοντάρι του και στην οπισθοφυλακή να σέρνονται ο ιερέας Φανκιέυς με το τέθριππο Σάνιον και ο σοφός Δάπων με το ΖΧ.
Προσπαθώντας ο Δαμοκλής να προλάβει τον Μιράζιο που ξυπνούσε τα ζώα στο βουνό με τα Pirelli του, πίεσε παραπάνω από όσο έπρεπε και η γυναίκα του, σήκωσε την παντόφλα και του έσκασε ένα παντοφλοσκάμπιλο (Ομηρικός όρος, σημ. χτύπημα με παντόφλα) στο μάγουλο. Ο ήχος φλααααπ που ακούστηκε έδιωξε όλες τις αρκούδες πίσω στο Νυμφαίο στην Πίνδο όπου βρίσκονται και μέχρι σήμερα.
Αιδεσιμώτατος on fire!!!
-
tm, μη το πουλησεις το GTI μεχρι τοτε, θελω να δω καποια πραγματα...
-
Δύσκολα ζητάς Σπύρο...
-
το ξερω, αλλα και παλι δε με πειραζει να δω το s2000...
-
Κρύβε λόγια, κρύβε λόγια.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Κρύβε λόγια, κρύβε λόγια.o ιδιος τα λεει
-
Δεν κρατιέται ο άτιμος.
-
πληροφοριες λενε οτι τα βραδυα τα βγαζει σε εκθεση στη Βουλα...
-
Μπα, το παίζει Sherlock Holmes. Εχει πάρει σβάρνα όλες τις αντιπροσωπείες της H μπας και βρει τον χαμένο θησαυρό (aka το μοναδικό S2K test drive που κανείς δεν ξέρει πού βρίσκεται).
Αν γράψω ότι μίλησα με τον Pai Mei και του θύμισα για την εκδρομή και μου είπε ότι θα το σκεφτεί, θα είναι πολύ εγκάθετο εκ μέρους μου? Λέτε έτσι να τον πιέσω να έρθει? (ποιο άλλο βάζουμε? αυτό: ?).
-
Νικόλα, σ' ευχαριστώ κι από 'δω.
Είσαι ένας πραγματικός εγκάθετος...Δυστυχώς, έχει πέσει αρκετή δουλειά και το βλέπω μάλλον δύσκολο...
Μέσα στα διάφορα ωραία που θα χάσω, θα είναι και η κογιοτική εμφάνιση-έκπληξη μεγατόνων...
Περιμένω φωτογραφίες (σε περίπτωση που δεν έρθω)...
Το μέρος έχει και σημαντική, μεταπολεμική ιστορική σημασία...ΥΓ. Κογιότ, ελπίζω κάποια στιγμή να φέρεις τους συμπατριώτες σου σε επαφή με εκπρόσωπους της βαλκανικής, θηλυκής τάξης πραγμάτων, για μία ανταλλαγή πολιτισμικών ιδεών...
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Περιμένω φωτογραφίες (σε περίπτωση που δεν έρθω)...Με 'συννεφάκια' ή χωρίς?
Τι μου δίνεις?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Με 'συννεφάκια' ή χωρίς?
Τι μου δίνεις?
Συννεφιασμένες πάντα...
Σου δίνω μία βόλτα με 106R, να δεις πώς είναι τα πραγματικά σπορ αυτοκίνητα...
-
Pai Mei, κάτιτίς εξωτικό είχα παρουσιάσει στις Σέρρες το Μάη, αλλά ήσουν απών.
Θα βάλω μεν τα δυνατά μου, αλλά κι εσείς δεν βοηθάτε τους εαυτούς σας, με το να μην έρχεστε προς τα πάνω.
Για τα περί εκπλήξεως, ας μην το γλωσσοτρώμε. Κάτσε να έρθω κατ' αρχήν, εγώ βλέπεις χρειάζομαι και άδεια απομακρύνσεως. -
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Με 'συννεφάκια' ή χωρίς?
Τι μου δίνεις?
Συννεφιασμένες πάντα...
Σου δίνω μία βόλτα με 106R, να δεις πώς είναι τα πραγματικά σπορ αυτοκίνητα...
-
Ασε μας ρε Νίκο. Ολο θηλυκά ακούω και θηλυκά δε βλέπω. Ούτε καν σε φωτό.
-
-
Kατατοπιστικότατη φωτό!
-
Χμμμ, ααα ναι τι ωραίο κράνος... Και τι χρώμα τα γυαλιά...
Πάλι ο Ανδρέας βγήκε κερδισμένος δηλαδής ε? -
Εγω παντως θα γνωριζω σε 4-5 μερες αν θα τα καταφερω(που θα τα καταφερω )
5η Παγκόσμια Συνάντηση του 4ΤΦ: Σχόλια, ερωτήσεις κλπ κλπ