-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
εφοσον δεν χρωσταειΦραση-κλειδι
-
Τί συμβαινει με τον Ηρακλη ας πει καποιος. Τί ρεζιλικια ειναι αυτα;
Μεχρι οτι 'Παει για διαλυση' διαβασα. Εκαψαν τα γραφεια της ομαδας, ο Ρεμος προσπαθησε αλλα την 'έκανε με ελαφρια'...Τί φταιει; Αν εχει οικονομικα προβληματα, αν χρωσταει δηλαδη, γιατι δεν εκανε η διοικηση προσπαθεια να εμπαινε στο αρθρο 33 - που μην ξεχναμε δυο ομαδες επωφεληθηκαν; Το λεω αυτο γιατι το αρθρο 33 μολις πριν 1-2 χρονια καταργηθηκε και μπορουσε να ειχε μπει και ο Ηρακλης. Δεν ειναι δυνατον τα χρεη να εγιναν σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα - απο τοτε που καταργηθηκε το 33 δηλαδη.
Μου ειναι δυσκολο να πιστεψω οτι δεν υπαρχει στη Θεσ/νικη ενας δυο λεφταδες να παρουν την ομαδα, εφοσον δεν χρωσταει. Κριμα ρε παιδι μου.
Καταλαβαινεις οτι δεν υπαρχουν σοβαροι επιχειρηματιες, εκτος ολιγων, να αναλαβουν ποδοσφαιρικες ομαδες στην Ελλαδα.
-
Μεχρι οτι 'Παει για διαλυση' διαβασα. Εκαψαν τα γραφεια της ομαδας, ο Ρεμος προσπαθησε αλλα την 'έκανε με ελαφρια'...Τί φταιει; Αν εχει οικονομικα προβληματα, αν χρωσταει δηλαδη, γιατι δεν εκανε η διοικηση προσπαθεια να εμπαινε στο αρθρο 33 - που μην ξεχναμε δυο ομαδες επωφεληθηκαν; Το λεω αυτο γιατι το αρθρο 33 μολις πριν 1-2 χρονια καταργηθηκε και μπορουσε να ειχε μπει και ο Ηρακλης. Δεν ειναι δυνατον τα χρεη να εγιναν σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα - απο τοτε που καταργηθηκε το 33 δηλαδη.
Μου ειναι δυσκολο να πιστεψω οτι δεν υπαρχει στη Θεσ/νικη ενας δυο λεφταδες να παρουν την ομαδα, εφοσον δεν χρωσταει. Κριμα ρε παιδι μου.
Δεν ειναι ακριβως ετσι. Μπορει φερ'ειπειν ο Κοκκαλης να αγορασει το αμαξι σου, αν εσυ δεν το πουλας;
Ο Ρεμος δεν την εκανε με ελαφρα, αλλα του ζητησαν σχεδον 2 εκ. για να του πουλησουν χρεη και μια ομαδα χωρις παικτες
Τωρα το τι εγινε χθες το βραδυ ασε καλυτερα γιατι εμπιπτει στον ποινικο κωδικα, αλλα η κατασταση αν δεν φυγει η παρουσα διοικηση ειναι εκτός ελεγχου και τα χειροτερα ερχονται
-
ο ηρακλης δυστυχως ειναι πολυ κοντα πλεον σε διαλυση...
νομιζω οτι επρεπε να πεσει μπας και φυγει αυτος ο φουφουτος που τον εχει..τωρα ας τον κανουν ασηκωτο να δουμε για ποτε τις δινει τις μετοχες..ζηταει και μισο εκατομμυριο για τον κοπο του ο εγκληματιας..
στα δικα μας περιμενουμε μια ρυθμιση που δε θα μας βολεψει και ευελπιστουμε να εμφανιστει καποιος με 4-5 εκατ ευρω ετοιμα..
-
Το εγκώμιο του Νέρι Καστίγιο έπλεξε ο Σέρχιο Μαρκαριάν τονίζοντας ότι στην παρούσα φάση ο άσος του Ολυμπιακού ενδεχομένως να είναι και ο πιο φορμαρισμένος παίκτης στον κόσμο!
Ο άλλοτε προπονητής του Παναθηναϊκού, του Ηρακλή και του Ιωνικού, ο οποίος εκτελεί πλέον χρέη τεχνικού διευθυντή στην μεξικανική Κρουζ Αζούλ δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για τον 23χρονο διεθνή ποδοσφαιριστή.
'Είναι ένας απίστευτος παίκτης που δίνει μεγάλη δύναμη στην επιθετική γραμμή. Είναι μέσα στους 10 καλύτερους του κόσμου δίχως αμφιβολία.
Δεν ξέρω άλλον να βρίσκεται στην κατάσταση του Καστίγιο αυτή τη στιγμή. Υπάρχουν παίκτες παγκόσμιας κλάσης όπως οι Ροναλντίνιο, Ντέκο και Ετό. Σε αυτό το επίπεδο πιστεύω πως βρίσκεται και ο Νέρι' τόνισε ο 63χρονος Ουρουγουανός τεχνικός.
Ακομα αναρρωτιουνται μερικοι γιατι ο Ολυμπιακος ειναι αλλου στην Ελλαδα;
-
Το εγκώμιο του Νέρι Καστίγιο έπλεξε ο Σέρχιο Μαρκαριάν τονίζοντας ότι στην παρούσα φάση ο άσος του Ολυμπιακού ενδεχομένως να είναι και ο πιο φορμαρισμένος παίκτης στον κόσμο!
Ο άλλοτε προπονητής του Παναθηναϊκού, του Ηρακλή και του Ιωνικού, ο οποίος εκτελεί πλέον χρέη τεχνικού διευθυντή στην μεξικανική Κρουζ Αζούλ δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για τον 23χρονο διεθνή ποδοσφαιριστή.
'Είναι ένας απίστευτος παίκτης που δίνει μεγάλη δύναμη στην επιθετική γραμμή. Είναι μέσα στους 10 καλύτερους του κόσμου δίχως αμφιβολία.
Δεν ξέρω άλλον να βρίσκεται στην κατάσταση του Καστίγιο αυτή τη στιγμή. Υπάρχουν παίκτες παγκόσμιας κλάσης όπως οι Ροναλντίνιο, Ντέκο και Ετό. Σε αυτό το επίπεδο πιστεύω πως βρίσκεται και ο Νέρι' τόνισε ο 63χρονος Ουρουγουανός τεχνικός.
-
Δεν τον πας,οκ,το σχολιο του ειναι αληθες και πραγματικο ομως..
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Δεν ειναι ακριβως ετσι. Μπορει φερ'ειπειν ο Κοκκαλης να αγορασει το αμαξι σου, αν εσυ δεν το πουλας;
Ο Ρεμος δεν την εκανε με ελαφρα, αλλα του ζητησαν σχεδον 2 εκ. για να του πουλησουν χρεη και μια ομαδα χωρις παικτες
Τωρα το τι εγινε χθες το βραδυ ασε καλυτερα γιατι εμπιπτει στον ποινικο κωδικα, αλλα η κατασταση αν δεν φυγει η παρουσα διοικηση ειναι εκτός ελεγχου και τα χειροτερα ερχονται
Κατανοητο το παραδειγμα αλλα κατι δεν μου παει. Οταν ο νυν ιδιοκτητης αγοραζε τον Ηρακλη ηταν κερδοφορα η ομαδα; Ασφαλως οχι. Τωρα τα οικονομικα ειναι καλυτερα; Παλι οχι. Αν κρατησει τον Ηρακλη αυτη τη στιγμη υπαρχει περιπτωση να τον φερει στα ισια του; Παλι οχι. Οποτε ειναι εντελως βλακεια να τον εχει στην ιδιοκτησια του. Το λογικο θα ηταν να τον εδινε, εστω και οσο οσο - δυστυχως - για να μην χειροτερεψει τα οικονομικα, οχι τοσο του Ηρακλη αλλα τα δικα του. Αν δηλαδη η ομαδα βαρεσει διαλυση - χτυπα ξυλο - θα κερδισει τιποτα ο ιδιοκτητης;
Οπως ειπα και πριν αφου η ομαδα χρωστουσε γιατι δεν την εβαλε - ο ιδιοκτητης - στο 33;
Συμπερασμα; Ειναι εντελως ασυμφορο να κραταει την ομαδα. Ας την δωσει σε καποιον αλλο - σιγουρα θα βρεθει - ή εστω σε μια ομαδα Ηρακλειδεων που αγαπανε την ομαδα, ετσι ωστε να ξανασταθει στα ποδια της η ομαδα. -
Ωχχ βλέπω τον Ηρα για Δ' Εθνική...ελπίζω να βγω ψεύτης!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Είπα εγώ ότι δεν είναι αληθές; Αν είναι να πιπιλάμε την κάθε μαλακία που θα πει ο Μαρκαριάν (και ο κάθε Μαρκαριάν) όμως, σωθήκαμε.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Είπα εγώ ότι δεν είναι αληθές; Αν είναι να πιπιλάμε την κάθε μαλακία που θα πει ο Μαρκαριάν (και ο κάθε Μαρκαριάν) όμως, σωθήκαμε.
Ποιος τον χ@ζει τον μαρκαριαν μωρε;Απλα σταθηκα στα bold γιατι κατα τη γνωμη μου ισχυουν.
-
Ο χρήστης ο kouk στις 3 Ιουλιου,μια βδομαδουλα πριν δηλαδη έγραψε:
Βρε Χάρη, πιστεύεις ότι μπορεί ποτέ να έρθει στην Ελλάδα πάικτης επιπέδου Ραούλ Μπράβο? Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Αυτή την εποχή κάνουν μεταγγραφές οι εφημερίδες. Και μετά, βρίζουν τις ομάδες που δεν έκαναν τις μεταγραφές που εκείνες προγραμμάτισαν!!!!Μερικες φορες ειναι καλυτερα να μασαμε παρα να μιλαμε...
http://www.sport24.gr/html/ent/068/ent.186068.asp
Αυτο,γιατι αλλο αεκ,βαζελος,παοκ,αρης,σκοντα κλπ κι αλλο ΟΣΦΠειραιως.-Βαλτε κατω τα ποσα που δαπανηθηκαν για 5 μετεγγραφες απο τον Ολυμπιακο και θα καταλαβετε γιατι δεν χτυπιεται.
κουκ,θυμησου τι σου απαντησα στο μνμ σου οτι τετοιοι παιχτες δεν ερχονται στην Ελλαδα...
Αυτος ειναι ο Ολυμπιακος.
-
Πάσο!!
-
Τα ρεστα μου.
-
Βρείτε ποιος αγοράζει σακάκια 2 νούμερα μικρότερα από αυτό που φοράει και κερδίστε πλούσια δώρα
-
Τα βλεπω!!!
-
Βρείτε ποιος αγοράζει σακάκια 2 νούμερα μικρότερα από αυτό που φοράει και κερδίστε πλούσια δώρα
Αυτος που παει να τραβηξει πιστολι απ την κωλοτσεπη...
-
Το βαφτιστικο του ειναι βρε παλιοπαιδο!Αμεσως εσυ να τον κακολογήσεις τον Ιλια!!!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Βρε Χάρη, πιστεύεις ότι μπορεί ποτέ να έρθει στην Ελλάδα πάικτης επιπέδου Ραούλ Μπράβο? Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Αυτή την εποχή κάνουν μεταγγραφές οι εφημερίδες. Και μετά, βρίζουν τις ομάδες που δεν έκαναν τις μεταγραφές που εκείνες προγραμμάτισαν!!!!
Μερικες φορες ειναι καλυτερα να μασαμε παρα να μιλαμε...
http://www.sport24.gr/html/ent/068/ent.186068.asp
Αυτο,γιατι αλλο αεκ,βαζελος,παοκ,αρης,σκοντα κλπ κι αλλο ΟΣΦΠειραιως.-Βαλτε κατω τα ποσα που δαπανηθηκαν για 5 μετεγγραφες απο τον Ολυμπιακο και θα καταλαβετε γιατι δεν χτυπιεται.
κουκ,θυμησου τι σου απαντησα στο μνμ σου οτι τετοιοι παιχτες δεν ερχονται στην Ελλαδα...
Αυτος ειναι ο Ολυμπιακος.
να βάλω στο τραπέζι και τα περι Ρίμπο-συνταξιούχου όταν ερχόνταν στον Ολυμπιακό...ή θα τινάξω την μπάνκα...;
-
Καλά, αφήστε να παίξει μπάλα πρώτα και βλέπουμε ρε σεις. Αν ερχόταν κι ο Κυργιάκος πάντως, θα μιλούσαμε για ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ άμυνα, μετά από χρόνια
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#9]