-
Πωωω καλα,εχουμε ξεφυγει....Αμφισβητουν τον αιωνιο πρωταθλητη...ρε δεν πατε καλα...ο ενας εχει 14 χρονια να παρει πρωταθλημα και μιλαει. Αν ειναι δυνατον,μονο εδω γινονται αυτα. Ο αλλος εχει 11 χρονια και το παιζει υπερανω...α ρε δεν πατε καλα...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
ενω θα φατε σφαλιαρες στην Ελλαδα......
Ελα φτανει γελασαμε....μην το παρατραβας με τα αστεια...
Σε διαβεβαιωσε οτι δεν θα γινει ετσι ο γνωστος σου στο συμβουλιο του Οσφπ που σου ειπε οτι ο Τουντζαϊ ειχε κλεισει ???
Οκ σε πιστευω
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ημουν πολυ καλυτερος και στα δυο παιχνιδια απλα δε μου εκατσε..
Αρκεί που μου έκατσες εσύ.
ααα ναι τώρα μας συμφέρει να το λέμε ε;
og2002gr
άσε μας τώρα...κι εσύ...
-
Πάντα με συμφέρει που σας έχω πελάτες.. Σε όλα τα σοβαρά αθλήματα.
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Pasxe για πες λιγο με ποια ενδεκαδα θα κατεβαινει φετος ο Ολυμπιακος γιατι με τοσο παρε δωσε εχω μπερδευτει:Μα δεν εχει κλεισει ολη η ομαδα για να σου πω... Οταν κλεισει και το κεντρο το συζηταμε.Αλλα,εγκυκλοπαιδικα,ειρωνικα ρωτας; Θες να πεις οτι θα εχεις καλυτερη ενδεκαδα; (βαλ οσα θες ακομα)...κατσε να βαλω το ac στους 17 βαθμους γιατι εχω αναψει μ αυτα που διαβαζω...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Πάντα με συμφέρει που σας έχω πελάτες.. Σε όλα τα σοβαρά αθλήματα.Εσυ θες επειγοντως μαθηματα Ιστοριας και σεβασμου.Δεν εξηγειται αλλιως...στο μπασκετ λεμε ρεεεεεεεεεεεεεε...ακου σε ολα τα αθληματα...ρε ας τον μαζεψει καποιος.......
-
Pasxe για πες λιγο με ποια ενδεκαδα θα κατεβαινει φετος ο Ολυμπιακος γιατι με τοσο παρε δωσε εχω μπερδευτει:1.Βασαρας
2.Καζναφερης
3.Μπριακος
4.Γερμανακος
5.κτλ κτλ κτλ -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Πάντα με συμφέρει που σας έχω πελάτες.. Σε όλα τα σοβαρά αθλήματα. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πάντα με συμφέρει που σας έχω πελάτες.. Σε όλα τα σοβαρά αθλήματα.
 -
Φέτος σε ποιο άθλημα με κέρδισες?
-
Φωτια το τοπικ
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Pasxe για πες λιγο με ποια ενδεκαδα θα κατεβαινει φετος ο Ολυμπιακος γιατι με τοσο παρε δωσε εχω μπερδευτει:
1.Βασαρας
2.Καζναφερης
3.Μπριακος
4.Γερμανακος
5.κτλ κτλ κτλξέρετε βλέπω αρκετούς...
ξέρω και πέρσι αδικηθηκατε ...
α ρε Βασιλάκηδες Καϊλες...
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Φωτια το τοπικ -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Pasxe για πες λιγο με ποια ενδεκαδα θα κατεβαινει φετος ο Ολυμπιακος γιατι με τοσο παρε δωσε εχω μπερδευτει:
1.Βασαρας
2.Καζναφερης
3.Μπριακος
4.Γερμανακος
5.κτλ κτλ κτλξέρετε βλέπω αρκετούς...
ξέρω και πέρσι αδικηθηκατε ...
α ρε Βασιλάκηδες Καϊλες...
Α ρε Αρτεμηδες Ματσες (οι Γερμανακοι ειναι φιλοι μας,τριβωντας τα χερια παραλληλα)
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Φέτος σε ποιο άθλημα με κέρδισες?Ααααααααααααα,ιστορια για σενα ειναι το.....φετος....
Για θυμησου καλυτερα...
Ρε αντε στο μπασκετ ρεεεεεεεεεεεεεε......δεν το ξαναλεω...
-
Απάντα μωρή κυρία που με κέρδισες φέτος.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Φέτος σε ποιο άθλημα με κέρδισες?
Ααααααααααααα,ιστορια για σενα ειναι το.....φετος....
Για θυμησου καλυτερα...
Ρε αντε στο μπασκετ ρεεεεεεεεεεεεεε......δεν το ξαναλεω...
ε ναι ρε ...μέχρι πέρσι θυμούνται...
πολλά ζητάς κι εσύ..
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
og2002gr
άσε μας τώρα...κι εσύ...Eσενα αφημενο σε εχω.
Πασχε σοβαρα σε ρωταω για να δω απο που πηγαζει τοση αισιοδοξια. Καμια ειρωνια.
-
Η αισιοδοξια πηγαζει ως εξης.Επιθεση ειμασταν παντα ενταξει,ομαδα με τα περισσοτερα γκολ,κατι λεει αυτο.Αμυνα που υστερουσαμε γινεται κατι τωρα με τον ραουλ.Κεντρο ακομα ειναι ενα ερωτηματικοαν και με τζολε στολτιδη εχω μια καπως καλη βαση.Αν γινει κινηση για αποκτηση μεσου καλου,η αισιοδοξια θα μεγαλωσει αρκετα,αν οχι απλα θα μεινει οπως ειναι.Παντως,κοιτα,για να χασω το πρωταθλημα στην Ελλαδα εφοσον και οι δυο αλλοι δεν εχουν κανει ΤΙΣ μεταγραφες,θα πρεπει ή να μη μου βγει καμια μεταγραφη απο οσες εκανα,ή να ειναι ολοι οι παικτες για μεγαλο διαστημα ντεφορμε.Οπως καταλαβαινεις οι πιθανοτητες ειναι ελαχιστες.
-
og2002gr
άσε μας τώρα...κι εσύ...Eσενα αφημενο σε εχω.
α ok γιατί είχα μία ανησυχία...
πλάκα έκανα ...μην αρπάζεσαι...
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#9]