-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ωπα! Ο Παν-αθηναϊκος μας κερδισε;
Εγω νομιζα ο Παν-θρακικος
Κοιτα που δεν ηταν θαυμαΜπερδευεις ΠανΘρακικο με ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Αλλα μην ανησυχεις, φετος με Μακελελε και Ρομενταλ δεν θα εχετε παρομοιες 'ατυχιες' -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Πελάτη.....
Μπα σε καλο σου
Από πότε έχεις να με κερδίσεις είπαμε?
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Πελάτη.....
Μπα σε καλο σου
+Brera
Τα δικαιωματα για τη χρηση της λεξης Kid δεν τα χεις πληρωσει,αρα μην τη χρησιμοποιεις...
-
Δεν μπερδευω τιποτα.
μια ομαδα με πρασινα στο Καραϊσκακη κατα το Μαρτη...
Επαιζε σαν τον Πανθρακικο και με ζαλισεΟ ΠΑΣ ειναι κατηγοριας ΑΕΛ κι Εργοτελη
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Πελάτη.....
Μπα σε καλο σου
Από πότε έχεις να με κερδίσεις είπαμε?
Και τον ΠΑΣ εχω καιρο να τον κερδισω
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Δεν μπερδευω τιποτα.
Επαιζε σαν τον Πανθρακικο και με μπερδεψεΟ ΠΑΣ ειναι κατηγοριας ΑΕΛ κι Εργοτελη
Και κατι καρδουλες απο Ολλανδια μερια σαν τον Πανθρακικο παιζανε..........και κατι 'κρουασαν' απο Νορβηγια το ιδιο.........το κακο ηταν οτι δεν βρεθηκε διαιτητης να σφυριξει πεναλτυ εξω απο την περιοχη
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Δεν μπερδευω τιποτα.
Τόσο πολύ σε πίκρανε το τεμάχιο του Μητσάρα?
Μπορείς να παρηγορηθείς πάντως από το μπασκετικό σου τμήμα, την ανανέωση του συμβολαίου της προπονητάρας σου και τις μεταγραφές που ΘΑ κάνετε.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δεν μπερδευω τιποτα.
Μπορείς να παρηγορηθείς πάντως από το μπασκετικό σου τμήμα, την ανανέωση του συμβολαίου της προπονητάρας σου και τις μεταγραφές που ΘΑ κάνετε.
Κοιτα δεν εχει και αδικο, δωσαμε βαθμους σε ομαδες που ειχαν αναγκη, για να μην πεσουν.......αλλα οποιον θελαμε να κερδισουμε (λεεεεμε τωρα) τον κερδισαμε, και μαλιστα δις.........
-
Το τοπικ ειναι Ποδοσφαιρο-Ομαδες
-
Ο χρήστης RedLine έγραψε:
Δεν μπερδευω τιποτα.
Κοιτα δεν εχει και αδικο, δωσαμε βαθμους σε ομαδες που ειχαν αναγκη, για να μην πεσουν.......αλλα οποιον θελαμε να κερδισουμε (λεεεεμε τωρα) τον κερδισαμε, και μαλιστα δις.........
Ε ναι, το θέμα είναι να μπιμπ αυτές που σε ενδιαφέρουν, όχι όποια σου κάθεται.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Το τοπικ ειναι Ποδοσφαιρο-ΟμαδεςΠανω που ηθελα να ρωτησω τι εγινε στο πολο
-
Κιντ εμας δε μας πειραξε κανενα τεμαχιο κανενός μητσαρα.. Εσας σας πειραξαν,σας πειραζουν και ΘΑ σας πειραζουν τα 3 (Τρια ολογραφως) τεμαχια στη Ριζούπολη..Αν με πιανεις ετσι;
Με τα γκολ μου σου διαλυω την ομαδα για χρονια δλδ,αντε να σε βοηθησω...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Και μηδεν μεταγραφες να κανω παλι απο κατω θα σε εχω.Ακομα δε λες να το χωνεψεις ρε -17 βαθμοί; Παρε τον ταυρομαχο σου τωρα τον Πεσειρο και πηγαινε στο μπασκετ...Αν παίζεις σαν πρωταθλητής στην Ευρώπη χωρίς προκριματικά το οφείλεις στον Παναθηναικό και τους βαθμούς που έχει στην λίστα της Ευρώπης. Εσύ είσαι από κάτω.....
Λοιπόν τσιμουδιά...... -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Κιντ εμας δε μας πειραξε κανενα τεμαχιο κανενός μητσαρα.. Εσας σας πειραξαν,σας πειραζουν και ΘΑ σας πειραζουν τα 3 (Τρια ολογραφως) τεμαχια στη Ριζούπολη..Αν με πιανεις ετσι;Με τα γκολ μου σου διαλυω την ομαδα για χρονια δλδ,αντε να σε βοηθησω...
Αυτο το 3 γνωστο μου φαινεται...χμμμμμ....σε ενα τελικο κυπελου στη Νεα Σμυρνη επαιξε το 3 σαν νουμερο?
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Και μηδεν μεταγραφες να κανω παλι απο κατω θα σε εχω.Ακομα δε λες να το χωνεψεις ρε -17 βαθμοί; Παρε τον ταυρομαχο σου τωρα τον Πεσειρο και πηγαινε στο μπασκετ...
Αν παίζεις σαν πρωταθλητής στην Ευρώπη χωρίς προκριματικά το οφείλεις στον Παναθηναικό και τους βαθμούς που έχει στην λίστα της Ευρώπης. Εσύ είσαι από κάτω.....
Λοιπόν τσιμουδιά......Ρε σεις ελεος.. Αν τε πολυ γραψατε στο ποδοσφαιρο τωρα...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Κιντ εμας δε μας πειραξε κανενα τεμαχιο κανενός μητσαρα.. Εσας σας πειραξαν,σας πειραζουν και ΘΑ σας πειραζουν τα 3 (Τρια ολογραφως) τεμαχια στη Ριζούπολη..Αν με πιανεις ετσι;Με τα γκολ μου σου διαλυω την ομαδα για χρονια δλδ,αντε να σε βοηθησω...
Μην ξεχνας τα 4 στη Λεωφορο
Θα εχουμε εορτασμο επετειου φετος -
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Και μηδεν μεταγραφες να κανω παλι απο κατω θα σε εχω.Ακομα δε λες να το χωνεψεις ρε -17 βαθμοί; Παρε τον ταυρομαχο σου τωρα τον Πεσειρο και πηγαινε στο μπασκετ...
Αν παίζεις σαν πρωταθλητής στην Ευρώπη χωρίς προκριματικά το οφείλεις στον Παναθηναικό και τους βαθμούς που έχει στην λίστα της Ευρώπης. Εσύ είσαι από κάτω.....
Λοιπόν τσιμουδιά......Αν επαιζε κιολας καλα θα ηταν, 10 χρονια δεν εχει κανει σεφτε εκτος εδρας....αλλα φετος με Μακελελε και Ρομενταλ εχει ελπιδες
-
Επέτειο θα έχουμε στην Μαδρίτη.
-
Ο χρήστης RedLine έγραψε:
Κιντ εμας δε μας πειραξε κανενα τεμαχιο κανενός μητσαρα.. Εσας σας πειραξαν,σας πειραζουν και ΘΑ σας πειραζουν τα 3 (Τρια ολογραφως) τεμαχια στη Ριζούπολη..Αν με πιανεις ετσι;
Αυτο το 3 γνωστο μου φαινεται...χμμμμμ....σε ενα τελικο κυπελου στη Νεα Σμυρνη επαιξε το 3 σαν νουμερο?
Καλα, ο,τι και να λες τωρα εσυ,το ξερεις οτι με τον ερωτα που σου εκανα εκεινη τη μερα σε ταπεινωσα για την επομενη δεκαετια.Ξερεις ότι η αγελη που εχεις σημερα για ομαδα οφειλεται σε μενα και τα 3 που εφαγες... Ο,τι και να λες παραπερα ειναι @@..
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Μην ξεχνας τα 4 στη Λεωφορο
Θα εχουμε εορτασμο επετειου φετος4 στην λεωφορο οκ, αλλα και? τι πηρατε στο τελος?
3 στην Νεα Σμυρνη και σηκωσαμε κουπα.
4 στο ΟΑΚΑ και παλι κουπα σηκωσαμε
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#9]