Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#9]
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#9]
    • 1
    • 2
    • 53
    • 54
    • 55
    • 56
    • 57
    • 58
    • 55 / 58
    Αντίλογος
    57
    1145
    1015
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • K
      kid last edited by

Ο χρήστης pasxos έγραψε:
      Η αισιοδοξια πηγαζει ως εξης.Επιθεση ειμασταν παντα ενταξει,ομαδα με τα περισσοτερα γκολ,κατι λεει αυτο.Αμυνα που υστερουσαμε γινεται κατι τωρα με τον ραουλ.Κεντρο ακομα ειναι ενα ερωτηματικοαν και με τζολε στολτιδη εχω μια καπως καλη βαση.Αν γινει κινηση για αποκτηση μεσου καλου,η αισιοδοξια θα μεγαλωσει αρκετα,αν οχι απλα θα μεινει οπως ειναι.Παντως,κοιτα,για να χασω το πρωταθλημα στην Ελλαδα εφοσον και οι δυο αλλοι δεν εχουν κανει ΤΙΣ μεταγραφες,θα πρεπει ή να μη μου βγει καμια μεταγραφη απο οσες εκανα,ή να ειναι ολοι οι παικτες για μεγαλο διαστημα ντεφορμε.Οπως καταλαβαινεις οι πιθανοτητες ειναι ελαχιστες.

Ή απλά να παίξουμε σοβαρά με τις μικρές ομάδες εμείς, επειδή τις κατά φαντασίαν μεγάλες, στην 4άρα και στο διπλό τις έχουμε..

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • O
        og2002gr last edited by

Ο χρήστης elteo έγραψε:
        α ok γιατί είχα μία ανησυχία...

πλάκα έκανα ...μην αρπάζεσαι...

Εδω συνηθισα και δεν αρπαζομαι με τον pasxo..σε σενα θα κολλησω;;

pasxe ξεχνας οτι εχεις διωξει τη μιση ομαδα και ξεκινας απο την αρχη. Οποτε ξεχνα το παντα ειχα καλη επιθεση (και ο Παναθηναικος πάντα είχε καλη αμυνα ) Η αμυνα σου ειναι καινουρια και πρεπει να δεσει οτι παικτες και να πηρες., ο Ριμπο εφυγε και ο Τζολε 'φευγει'...οποτε ξεχνα και τη σταθερη σου βαση. Με Καστιγιο, Στολτιδη και Τοροσιδη δεν παιρνεις πρωταθλημα..

• P
          pasxos last edited by

Ολα αυτα που λες οκ,ξεχνας κατι.Εδιωξα τη μιση μου ομαδα που καθοταν στον παγκο.Απο βασικους εδιωξα μονο ανατολακη και Ριβαλντο.Οχι; Τεσπα,ειναι μεγαλη πολυτελεια να τους διωχνεις επειδη δεν κανουν ή δεν τα βρηκατε,και οχι επειδη σε αναγκασε καποια αλλη ομαδα (στη Ριζουπολη πχ... )..

• O
            og2002gr last edited by

Ο χρήστης pasxos έγραψε:
            Εδιωξα τη μιση μου ομαδα που καθοταν στον παγκο.Απο βασικους εδιωξα μονο ανατολακη και Ριβαλντο.Οχι;

Rivaldo=μιση ομαδα

• A
              asimov last edited by

Ρε παιδια give us a break... Δεν προλαβαν να περασουν δυο μηνακια απο την κουπα και ξεψαρωσατε ηδη
              Καθε χρονο τα ιδια... και μυαλο δε βαζετε Σηκωστε το πρωτα τουλαχιστον (λεμε τωρα...) και μετα καντε καζουρα ελευθερα

Μ' αρεσει ρε Πασχε που ασχολεισαι με την ΑΕΚ, που περιμενει ν' αφησουμε καναν παικτη απ' τ' αζητητα ελευθερο να συμπληρωσει εντεκαδα κι εχει 13 χρονια να δει κουπα Ασχολησου με τον βαζελο που, τουλαχιστον, εκλεισε μολις τον τριτο χρονο της δευτερης επταετιας

• M
                manosk last edited by

Ο χρήστης og2002gr έγραψε:

Εδιωξα τη μιση μου ομαδα που καθοταν στον παγκο.Απο βασικους εδιωξα μονο ανατολακη και Ριβαλντο.Οχι;

Rivaldo=μιση ομαδα

Rivaldo = 2 ΑΕΚ ή 3 ΠΑΟ

• P
                  pasxos last edited by

Ο χρήστης Asimov έγραψε:
                  Μ' αρεσει ρε Πασχε που ασχολεισαι με την ΑΕΚ, που περιμενει ν' αφησουμε καναν παικτη απ' τ' αζητητα ελευθερο να συμπληρωσει εντεκαδα κι εχει 13 χρονια να δει κουπα Ασχολησου με τον βαζελο που, τουλαχιστον, εκλεισε μολις τον τριτο χρονο της δευτερης επταετιας

Αμα βαρεθω θα σταματησω να ασχολουμαι...τους τα λεω απλα για να εχω ντοκουμεντα στο τελος της χρονιας οπως περσυ γιατι γουσταρω να πανηγυριζω και αυτοι να χουν την ουρα στα σκελια...θα....θυμασαι τι εκανα στον κουκο με τον μπραβο ε;

• P
                    patrinos last edited by

'Όραμα μας να γυρίσει η Παναχαϊκή στα μεγάλα σαλόνια' !!!

Την πρώτη του συνέντευξη ως ο γενικός διευθυντής της Παναχαϊκής, έδωσε σήμερα το απόγευμα ο Γρηγόρης Γεωργάτος στον Αλέξη Διγενή και τον ΣΠΟΡ FM ΠΑΤΡΑΣ 96,3…
                    Στην αρχή της συνομιλίας ο Γεωργάτος δήλωσε: «Να ευχηθούμε καλή επιτυχία σε όλους μας. Είναι ένα δύσκολο κομμάτι και θέλει δουλειά για να πετύχουμε» ενώ για τη δική του παρουσία είπε: «Έχω κάποιες ιδέες και κάποιες εμπειρίες. Το ποδόσφαιρο είναι απλό και εντός αγωνιστικού χώρου και σε διοικητικό επίπεδο. Θέλει ανιδιοτέλεια για να πετύχει η ομάδα».
                    Στην συνέχεια η συζήτηση «κύλησε» γύρω από τα μεταγραφικά: «Αποκτήσαμε πολύ σημαντικά ονόματα. Η επιτυχία δεν είναι που πήραμε παίκτες από Α’ Εθνική, αλλά που ταιριάζει η φιλοσοφία μας και το όραμα μας. Διαλέξαμε να έρθουν κάποιοι που καταλαβαίνουν ότι η Παναχαϊκή έχει μεγάλη ιστορία και πρέπει να μην τους επιτρέψει η ομάδα να θεωρήσουν την Γ’ Εθνική ως ντεσαβατάζ για τη απόφαση τους. Δεν ξέρω αν θα έχει 7, 10, 15 χιλιάδες κόσμο στο γήπεδο, αλλά η Παναχαϊκή πρέπει να καλύπτει τις φιλοδοξίες αυτών που ήρθαν. Αν όλα πάνε καλά, τον Δεκέμβρη και το καλοκαίρι θα παρακαλάνε να έρθουν στην Παναχαϊκή».
                    Δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη η «στροφή» των Αθηναϊκών ΜΜΕ προς την «βασίλισσα» της Αχαΐας και ο «Γκέο» είπε περί αυτού: «Αν η Παναχαϊκή δεν είχε την ιστορία που έχει τίποτα δεν θα γινόταν. Πριν ένα χρόνο τα ΜΜΕ σε είχαν σε 1-2 γραμμές, που είναι υποτιμητικό για την πόλη και μέσα σε λίγο καιρό καταφέραμε να που όλοι πως αυτή η ομάδα αξίζει να μπει πρωτοσέλιδο και ολοσέλιδο. Πάντως αυτό είναι ανούσιο αν δεν υπάρχει διάρκεια».
                    Σχετικά με τον Κυριάκο Τοχούρογλου και το «ναυάγιο» τη συνεργασίας, ο Γεωργάτος είπε: «Ο Κυριάκος είχε υπερβολικές απαιτήσεις. Η ομάδα δεν πρέπει να γίνει αυτή στην οποία θα πατάνε στην πλάτη της υπέρογκα συμβόλαια. Όσο φίλοι κι αν είμαστε με τον Κυριάκο δεν στενοχωρήθηκα που δεν συμφώνησε. Θα μας καλύπτει κάποιος που πρώτον, είναι καλό παιδί, δεύτερον, έχει όραμα, τρίτον, θα έχει όρεξη για δουλειά, τέταρτον, θα επιδιώξει από την ομάδα μας να παίξει και ψηλότερα (αν αξίζει). Γι’ αυτό παίρνουμε παίκτες 19, 20, 21 ετών».
                    Για την επάνδρωση του ρόστερ και το πότε θα είναι έτοιμη η ομάδα, ο νέος γενικός διευθυντής δήλωσε: «Δεν θα κάνουμε κάτι ανούσιο. Έχω μιλήσει με τον προπονητή και θα έχουμε δύο παίκτες σε κάθε θέση, ώστε να υπάρχει ανταγωνισμός. Όλοι οι φίλαθλοι είναι προπονητές, αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Εμείς θα καλύψουμε ότι θέση χρειαστεί. Μέχρι τις 31 αυγούστου έχουμε δικαίωμα μεταγραφών. Όποιος αποκτηθεί θα θεωρείται βασικός. Εμείς υπολογίζουμε ακόμη και τον Σάμαρη και το Σπανό. Πολλές φορές υπολογίζεις να «βγει» το όνομα, αλλά «βγαίνει» κάποιος μικρός. Κατά 90% είναι δικοί μας και οι Κρόνχολμ, Θανόπουλος και Ουρτάδο».
                    Για το τι περιμένει στην πρώτη προπόνηση της ομάδας την ερχόμενη Δευτέρα, ο Γεωργάτος είπε: «Όλοι να στηρίξουμε την ομάδα με όλες τις δυνάμεις μας. Ο κόσμος πρέπει να στηρίξει την ομάδα να επιστρέψει στα «μεγάλα σαλόνια». Είναι λυπηρό η Παναχαϊκή να μην παίζει στην SuperLeague. Όλοι λένε πως θα βοηθήσουν. Δεν πιστεύω στα λόγια μόνο στα έργα. Τα έργα είναι δύσκολα. Και εγώ έλεγα πριν δύο χρόνια πως θα βοηθήσω αλλά δεν το έκανα. Τώρα με έργα θα το δείξω».
                    Όσον αφορά το να τον δούμε με την κοκκινόμαυρη φανέλα, τα νέα ήταν δυσάρεστα: «Δεν το σκέφτομαι να παίξω. Έχω πολύ τρέξιμο, ούτε προπονήσεις δεν κάνω εδώ και έναν μήνα. Δεν πρέπει να λέμε Γεωργάτος, αλλά Παναχαϊκή. Δεν θέλω μεμονωμένη επιτυχία. Θέλω να χαίρομαι μαζί με τους Πατρινούς».
                    Ο Γεωργάτος μίλησε και για τον Κώστα Μακρή: «Οι παρεξηγημένοι είναι οι πιο ωραίοι τύποι. Ο Μακρής έβαλε λεφτά στην ομάδα και αν δει την Παναχαϊκή να πηγαίνει καλά και να είναι οργανωμένη, θα βοηθήσει. Η Παναχαϊκή είναι κοιμώμενος γίγαντας και θα ξαναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες της».
                    Λίγο πριν το τέλος και απαντώντας σε μήνυμα ακροατή για τις ακαδημίες, ο «Γκέο» είπε: «Οι ακαδημίες είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της ομάδας. Παραπάνω και από τις μεταγραφές. Όλες οι ομάδες υπολογίζονται από την Παναχαϊκή. Όσοι θέλουν να πάνε ψηλά να θέλουν να έρθουν να παίξουν στην ομάδα. Θα έχουμε συνεργασία με όλους».
                    Τέλος, στο κλείσιμο της συνέντευξη και σχετικά με το τι θέλει να προσθέσει, ο Γρηγόρης Γεωργάτος έστειλε μήνυμα στον κόσμο της ομάδας: «Θέλω ο κόσμος να δώσει στα παιδιά που πήραμε να καταλάβουν τι εστί ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ»…

• A
                      asimov last edited by

Ναι μωρε, αλλα αμα ασχολεισαι τους δινεις αξια...
                      Και καλα ο βαζελος ειναι παραδοσιακος αντιπαλος και χρειαζεσαι εναν τετοιον, αλλα η ΑΕΚ μωρε προσπαθει η κακομοιρα τοσα χρονια να κερδισει λιγη σημασια, να βρει κι αυτη εναν παραδοσιακο εχθρο βρε αδερφε, κι ολο στην απ' εξω ειναι... Μην της δινουμε και παραπανω απ' αυτο που της αναλογει

Το πιο αστειο ειναι που μιλανε για ευρωπη κι οι αεκτζηδες, που τοσα χρονια νικη στο CL δεν ειχαν κανει, οχι εκτος, ουτε εντος κι επρεπε να παει 2006 για να τα καταφερουν Εδω και στο UEFA ψαχνω να θυμηθω ποτε κερδισαν τελευταια κι αδυνατω Κι εσυ καθεσαι κι ασχολεισαι... Αστους στον Τρισκαταρατε που τους ελαχε

• O
                        og2002gr last edited by

Ελεος ουτε ο πρωταθλητης δεν γραφει τετοια!!
                        Ακου εκει ο καλυτερος τερματοφυλακας του πρωτου μισου του 2006...

http://62.1.2.102/newspapers/2007/7/14/SCORE_m.jpg

• S
                          syele last edited by

Δεν είναι κακό να ονειρεύεστε φίλοι μου. Τα όνειρα άλλωστε σας 'κρατάνε' στη ζωή.
                          Δεν είναι κακό να τρέφετε ελπίδες. Κακό είναι να ζείτε αποκλειστικά στηριζόμενοι σ' αυτές. Όπως είπε και ο Αριστοτέλης, αυτός που ζει με τις ελπίδες θα πεθάνει νηστικός

• M
                            manosk last edited by

Για κάποιο λόγο γέλασα με το παρακάτω (Freddos από το sport24):

*Εφόσον δεχτούμε ότι οι διαπραγματεύσεις για τον Γκαλέτι κράτησαν όντως οχτώ ώρες, καταλαβαίνετε τι έγινε με τον Ραούλ Μπράβο.

Ο πειρασμός γαργαλάει το σκανταλιάρικο κομμάτι του Φρέντου (γύρω στο 99.9% του χώρου ανάμεσα στις 2 κεραίες) για μια προσπάθεια στους διαλόγους που διεμήφθησαν (=που έγιναν).

Αλλά, ρε γμτ, είναι Παρασκευή. Ποιός θα τους διαβάσει; Να μην το λάβουμε στα υπόψιν δηλαδής;

Δεν πειράζει. Χαλάλι. Μένουμε πιστοί στη νεοελληνική αρχή του 'O tempora, o mores, o hamenes ores' και τους επιχειρούμε.

Ο Ίλια, που λέτε, συναντάει τον Χουάν για να τα μιλήσουνε, για να τα συμφωνήσουνε, με θέμα τη μεταγραφή του Ραούλ Μπράβο.

Ίλια: Όλα Χουάν, κε τάλ;
                            Χουάν: Ίλια; Πάλι εσύ;
                            Ίλια: Σι αμίγο, σι
                            Χουάν: Μι;
                            Ίλια: Σι!
                            Χούαν; Μι;
                            Ίλια: Σι!
                            Χουάν: Πώς μπορώ να σ' εξυπηρετήσω αυτή τη φορά;
                            Ίλια: Ήρθα για παίκτη!
                            Χουάν; Are you serious;
                            Ίλια: No, i am serbian
                            Χουάν: Άρχισες;
                            Ίλια: Και πού 'σαι ακόμα...
                            Χουάν: Πού;
                            Ίλια: ΤΣΑ!
                            Χουάν: ΡΟΣ!
                            Ίλια: ΤΡΩΣ!
                            Χουάν: ΚΑΙ ΞΑΝΑΤΡΩΣ!
                            Ίλια: ΚΑΙ ΞΑΝΑΜΑΝΑΤΡΩΣ!
                            Χουάν: ΚΑΙ ΜΑΤΑΞΑΝΑΜΑΝΑΤΡΩΣ!
                            Ίλια: ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΙ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣ (Σς: εντός κι εκτός έδρας)
                            Χουάν: ΣΑΣ ΝΙΚΑΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ
                            Ίλια: Στο δικό μας (Σς: γήπεδο) δεν χωράει, στο δικό σας κολυμπάει
                            Χουάν: Στο δικό μας κάνεις κρος, στο δικό σας μότο-κρος

(σε αυτό το σημείο τους διέκοψαν γιατί ο γυμνασιάρχης τους ήθελε στο γραφείο του επειδή έκαναν κοπάνα την πρώτη ώρα, στα Αρχαία)

Ίλια: Ήρθα για να αγοράσω παίκτη
                            Χουάν: Γιατί από εμένα;
                            Ίλια: Γιατί έχεις τους καλύτερους
                            Χουάν: Αυτό ξαναπέστο
                            Ίλια: Γιατί έχεις τους καλύτερους
                            Χουάν: Το είπαμε αυτό
                            Ίλια: Ποιό;
                            Χουάν: Ότι έχω τους καλύτερους
                            Ίλια: Αυτό ξαναπέστο
                            Ίλια: Το είπα κι εγώ αυτό
                            Χουάν: Ποιό;
                            Ίλια: Ότι έχεις τους καλύτερους
                            Χουάν: Αυτό ξαναπέστο
                            Χουάν: Το είπαμε αυτό
                            Ίλια: Ποιό;
                            Ίλια: Το είπα κι εγώ αυτό
                            Χουάν: Ποιό;
                            Χουάν: Α, ναι
                            Ίλια: Τί ναι;
                            Χουάν: Ναι, τους έχω
                            Χουάν: ΧΑ! ΣΤΗΝ ΕΦΕΡΑ!

(σε αυτό το σημείο, τους χώρισε ο δάσκαλος γιατί τραβούσε ο ένας τα αυτιά του άλλου)

Χουάν: Ήρθες ν' αγοράσεις παίκτη, σωστά;
                            Ίλια: Σωστά
                            Χουάν: Άσε να μαντέψω. Θέλεις τον... Ραούλ!
                            Ίλια: Μπράβο!
                            Χουάν: Ευχαριστώ
                            Ίλια: Δεν κατάλαβες. Θέλω Μπράβο
                            Χουάν: Γιατί τί έκανες;
                            Ίλια: Έγινα τεχνικός δερβέναγας στον Ολυμπιακό
                            Χουάν: Μπράβο!
                            Ίλια: Ραούλ!
                            Χουάν: Τό 'παμε.
                            Ίλια: Ωραία. Πόσα;
                            Χουάν: Πορτοκαλί
                            Ίλια: Τί πορτοκαλί;
                            Χουάν: Τί πόσα;

(σε αυτό το σημείο, μπουκάρει στην κουβέντα ο Ντέμης)

Ντέμης: ΑΚΙΝΗΤΟΙ! Θέλω τον Ραούλ Μπράβο και τον θέλω τώρα
                            Ίλια: Τί θες;
                            Χουάν: Τί θες;
                            Ντέμης: Θέλω συγκεκριμένους παίκτες και τους μαζεύω σιγά σιγά στην ομάδα μου
                            Ίλια: Ποιούς;
                            Χουάν: Ποιούς;
                            Ντέμης: Τον Καφέ, τον Ραούλ Μπράβο και άλλους
                            Ίλια: Γιατί;
                            Χουάν: Γιατί;
                            Ντέμης: Διότι από τότε που έπαιζα στην Ισπανία και μου την έσπαγε ο Ραούλ, έχω απωθημένο να πω μια φράση που θα τον ταπεινώσει
                            Ίλια: Ποιά;
                            Χουάν: Ποιά;
                            Ντέμης: Ραούλ; Μπράβο! Αυτός είναι Καφές!*

• K
                              kid last edited by

Ο χρήστης syele έγραψε:
                              Δεν είναι κακό να ονειρεύεστε φίλοι μου. Τα όνειρα άλλωστε σας 'κρατάνε' στη ζωή.
                              Δεν είναι κακό να τρέφετε ελπίδες. Κακό είναι να ζείτε αποκλειστικά στηριζόμενοι σ' αυτές. Όπως είπε και ο Αριστοτέλης, αυτός που ζει με τις ελπίδες θα πεθάνει νηστικός

Είσαι τυχερός που το τραπέζι δεν είναι μια βδομάδα αργότερα, αλλιώς θα τα λέγαμε και από την καλή, κι από την ανάποδη.

• M
                                megane98hp last edited by

Ειναι καποια πραγματα που εμεις εδω στην Ελλαδα τα κραζουμε ακομα κι αν αυτα τα πραγματα ειναι κολοσοι στον υπολοιπο κοσμο.
                                Εξηγουμαι.
                                Εγινε η παρουσιαση του Beckam στην Αμερικη με την ομαδα που του τα 'εσκασε'
                                Ειδε κανεις τί διαφημηση ειχε πανω η φανελα του;

HERBALIFE

Μιλαμε για πολλα λεφτα αυτη η εταιρια κι εμεις εδω τους λεμε απατεωνες.

• H
                                  hrdoukas last edited by

Αν και αυτό είναι για τις πυραμίδες και όχι για εδώ....
                                  Σ'αυτού του είδους τις μπίζνες όσο πιο μεγάλος απατεώνας είσαι τόσο πιο επιτυχημένος γίνεσαι

• R
                                    redline last edited by

Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
                                    Αν και αυτό είναι για τις πυραμίδες και όχι για εδώ....
                                    Σ'αυτού του είδους τις μπίζνες όσο πιο μεγάλος απατεώνας είσαι τόσο πιο επιτυχημένος γίνεσαι

**+1 **

• B
                                      bagus last edited by

Ο χρήστης Asimov έγραψε:

Μ' αρεσει ρε Πασχε που ασχολεισαι με την ΑΕΚ, που περιμενει ν' αφησουμε καναν παικτη απ' τ' αζητητα ελευθερο να συμπληρωσει εντεκαδα κι εχει 13 χρονια να δει κουπα

Αζητητα ο Ριβαλντο ? ? ?

10 χρονια ειχατε κ εσεις και υπο πολυ καλυτερες συνθηκες if u know what I mean....

Το πιο αστειο ειναι που μιλανε για ευρωπη κι οι αεκτζηδες, που τοσα χρονια νικη στο CL δεν ειχαν κανει, οχι εκτος, ουτε εντος κι επρεπε να παει 2006 για να τα καταφερουν Εδω και στο UEFA ψαχνω να θυμηθω ποτε κερδισαν τελευταια κι αδυνατω Κι εσυ καθεσαι κι ασχολεισαι... Αστους στον Τρισκαταρατε που τους ελαχε

Στην Ευρωπη η ΑΕΚ εχει κανει πολυ μεγαλυτερα πραγματα απο την ομαδα του λιμανιου....
                                      Για το champions league θα σου πω οτι αν παιζαμε με μεσο καθε χρονια οπως εσεις,θα ειχαμε κανει πολυ νωριτερα τη νικη...Επισης μη ξεχνας οτι εχουμε παιξει 4 φορες ενω εσεις 10-11.....

Αλλωστε το εχει πει και ο Σωτηρακοπουλος σε ανυποπτη στιγμη,οτι αν ολες οι Ελληνικες ομαδες μαζευαν τους βαθμους που μαζευει ο γαυρος καθε χρονο,θα ειμασταν προ πολλου στην 20η και κατω θεση....

Δεν πειραζει ομως,συνεχιστε να ζειτε στις ψευδαισθησεις σας...

Οσο για την Score Og,ειναι της ιδιας ακριβως συνομοταξιας με πρω(κ)ταθλητη και ντερμπυ,δηλαδη φυλλαδα που ουτε για τη τουαλετα δεν κανει....

• A
                                        asimov last edited by

Ο χρήστης Bagus έγραψε:
                                        10 χρονια ειχατε κ εσεις και υπο πολυ καλυτερες συνθηκες if u know what I mean....

α) 9 και β) οχι, i don't know ή, τελος παντων, άλλα θυμαμαι....
                                        Υπενθυμιζω οτι ο Ριβαλντο εμεινε ελευθερος, το ιδιο κι οι Παππας, Καφες κι οποιος αλλος κανει το ιδιο ...ταξιδι, απ' εδω και στο εξης. οποιον θελουμε, τον κραταμε και το σιγουρο ειναι οτι κανεις δεν προτιμα την ΑΕΚ, αν βρεθει στο διλημμα.

Στην Ευρωπη η ΑΕΚ εχει κανει πολυ μεγαλυτερα πραγματα απο την ομαδα του λιμανιου....

Αστειευεσαι, φανταζομαι... Να σου θυμησω οτι μολις το '99 βρεθηκαμε μια ανασα απο τους '4'....

Για το champions league θα σου πω οτι αν παιζαμε με μεσο καθε χρονια οπως εσεις,θα ειχαμε κανει πολυ νωριτερα τη νικη...Επισης μη ξεχνας οτι εχουμε παιξει 4 φορες ενω εσεις 10-11.....

Φτηνη υποθεση. Μπορεις καλυτερα

Αλλωστε το εχει πει και ο Σωτηρακοπουλος σε ανυποπτη στιγμη,οτι αν ολες οι Ελληνικες ομαδες μαζευαν τους βαθμους που μαζευει ο γαυρος καθε χρονο,θα ειμασταν προ πολλου στην 20η και κατω θεση....

Η αληθεια ειναι οτι με τη Ζενιτ εμεις δεν παιξαμε για να παρουμε βαθμους

Πεφτω στην παγιδα που επεσε ο Πασχος

• K
                                          kid last edited by

Ο χρήστης Asimov έγραψε:
                                          Αστειευεσαι, φανταζομαι... Να σου θυμησω οτι μολις το '99 βρεθηκαμε μια ανασα απο τους '4'....

Ο αέρας έφταιγε, εσείς την είχατε κατατροπώσει την Juve, ούτε μία ευκαιρία δεν έκανε, ούτε σας έπαιζε γιο-γιο.

• O
                                            og2002gr last edited by

Ο χρήστης Bagus έγραψε:
                                            Οσο για την Score Og,ειναι της ιδιας ακριβως συνομοταξιας με πρω(κ)ταθλητη και ντερμπυ,δηλαδη φυλλαδα που ουτε για τη τουαλετα δεν κανει....

παλι τα ιδια...Η Derby εχει αποψη! Η 'Α.Η.' και η 'Πρασινη' ειναι γτπ

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 53
                                            • 54
                                            • 55
                                            • 56
                                            • 57
                                            • 58
                                            • 55 / 58