-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Βασικά, όποιος φτύνει βάζελο πρέπει να παίρνει μπόνους.Σιωπη εσεις!!! Εμας μπορει να μας φτυνουν, εσας ομως σας πηδ@νε ασαλιωτους......μεχρι και 7 συνεχομενες φορες
-
Μετά τα 5-6 πρώτα δεν το καταλαβαίνεις. Ως τα 5 πονάει πραγματικά.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μετά τα 5-6 πρώτα δεν το καταλαβαίνεις. Ως τα 5 πονάει πραγματικά.Εσεις ξερετε καλυτερα για να το λες
-
Δηλαδή εσείς δεν πονάτε ως τα 5;
Πονηρούληδες.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δηλαδή εσείς δεν πονάτε ως τα 5;Πονηρούληδες.
Εμεις δεν θελουμε τον τιτλο της αρχιπουτ@ν@ς
Πηρατε εσεις αυτον τον τιτλο με τον.....κωλο σας -
Ο χρήστης RedLine έγραψε:
Πονηρούληδες.
Πηρατε εσεις αυτον τον τιτλο με τον.....κωλο σαςκαι εσεις με την οπισθεν ερχεστε καθε φορα σε μας αφου ειστε οι καλυτεροι πελατες μας
εσας ομως σας πηδ@νε ασαλιωτους......μεχρι και 7 συνεχομενες φορες
και εσας 8 φορες στην εδρα σας (η βοϊβοντινα) και αλλες 6 η ντιναμο.. ή επειδη βαζετε βαζελινη δεν πιανεται;;
ΥΓ εσυ βαζελος εισαι ή γιουβεντους;
γιατι αν εισαι γιουβε παω πασο.. μας εχετε πελατευσει..
αν ομως εισαι βαζελος ολο ντα πιπα κρασι σε κερναω
δες μεταξυ μας ποιος εχει τις περισσοτερες νικες.. μωρακι μου -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Πονηρούληδες.
Πηρατε εσεις αυτον τον τιτλο με τον.....κωλο σαςκαι εσεις με την οπισθεν ερχεστε καθε φορα σε μας αφου ειστε οι καλυτεροι πελατες μας
εσας ομως σας πηδ@νε ασαλιωτους......μεχρι και 7 συνεχομενες φορες
και εσας 8 φορες στην εδρα σας (η βοϊβοντινα) και αλλες 6 η ντιναμο.. ή επειδη βαζετε βαζελινη δεν πιανεται;;
ΥΓ εσυ βαζελος εισαι ή γιουβεντους;
γιατι αν εισαι γιουβε παω πασο.. μας εχετε πελατευσει..
αν ομως εισαι βαζελος ολο ντα πιπα κρασι σε κερναω
δες μεταξυ μας ποιος εχει τις περισσοτερες νικες.. μωρακι μου1)Και εσας 8 σας εχουμε ριξει
2)Ειμαι και Γιουβεντους αρα κανε πασο, την Γιουβε την εχει αποκλεισει 2 φορες η Παναθα, σε αντιθεση με εσας που φαγατε 7αρα και ακομα να την χωνεψετε
3) Μηπως θυμασαι σε πιο θεσμο ηταν η ηττα απο την Βοιβοντινα και με πιο σκορ? Αν οχι τοτε μονο εντυπωσεις προσπαθεις να αποκομισεις.
4) Οσο για το ποιοι ειναι οι καλυτεροι πελατες, φετος σας πηδηξ@με και στα 2 παιχνιδια
5) Μηπως θυμασαι το 9-1 που χασατε απο την Δυναμο για το βαλκανικο?
6) Εχετε περισσοτερες νικες στα μεταξυ μας, οπως εχετε και τις μεγαλυτερες σε εκταση σκορ ηττες απο μας, εχετε χασει 8-2, και 6-1......Υ.Γ Μηπως θυμασαι ποτε κανατε την τελευταια εκτος εδρας νικη σας για το Champions League??????
-
Ο χρήστης RedLine έγραψε:
μπλα μπλατα ακουω ολα βερεσε οταν εισαι ο καλυτερος πελατης μου
για να με φτασεις στις νικες πρεπει να χανω για καμια 20αρια χρονια
και μπορω να μην κατεβασω ομαδα στο πρωταθλημα για 20 χρονια και παλι να μην με φτασεις στους τιτλουςαπο τριτοδευτερα (και με τοσο μεγαλη αποσταση) δεν ακουω κουβεντα..
-
Ρε Μητσο μπηκες με τον κωδικο μου και τα γραψες αυτα;
-
Καλως τον Ριβαλντο στην Αεκ...καλως τα 3-0...
Αει να δουμε τι θα λενε τωρα τα Αεκακια για τον (προ 3ετων) παππού.
-
ρε πως αλλάζουν οι καιροί...έχω να κάνω καζούρα στον θείο μου όσο δεν πάει...
-
Μεγάλη γάτα ο Ντέμης.
Του δίνει ως βασικές αποδοχές όσα του έδινε και ο γαύρος. Επίσης πολλά πριμ, όπως δηλ. του έδινε και ο γαύρος ως φέτος.
Όμως τα πριμ τα παίρνει κάποιος όταν η ομάδα κερδίζει τίτλους, γι' αυτό ήταν πλέον οικονομικώς ασύμφορος για τον Κόκκαλη. Με την ΑΕΚ ο Ρίμπο θα πάρει τα βασικά, από πριμ μόνο για την έξοδο στο Ιντερτότο, άντε και στο Ουέφα. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μεγάλη γάτα ο Ντέμης.
Του δίνει ως βασικές αποδοχές όσα του έδινε και ο γαύρος. Επίσης πολλά πριμ, όπως δηλ. του έδινε και ο γαύρος ως φέτος.
Όμως τα πριμ τα παίρνει κάποιος όταν η ομάδα κερδίζει τίτλους, γι' αυτό ήταν πλέον οικονομικώς ασύμφορος για τον Κόκκαλη. Με την ΑΕΚ ο Ρίμπο θα πάρει τα βασικά, από πριμ μόνο για την έξοδο στο Ιντερτότο, άντε και στο Ουέφα.Και που να πήγαινε? Στην Ευρώπη δεν είχε μέλλον. Καμιά Αμερική, Ιαπωνία ή θα γύριζε στην πατρίδα του.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μεγάλη γάτα ο Ντέμης.
Όμως τα πριμ τα παίρνει κάποιος όταν η ομάδα κερδίζει τίτλους, γι' αυτό ήταν πλέον οικονομικώς ασύμφορος για τον Κόκκαλη. Με την ΑΕΚ ο Ρίμπο θα πάρει τα βασικά, από πριμ μόνο για την έξοδο στο Ιντερτότο, άντε και στο Ουέφα.Και που να πήγαινε? Στην Ευρώπη δεν είχε μέλλον. Καμιά Αμερική, Ιαπωνία ή θα γύριζε στην πατρίδα του.
-
Πορτομπάγκουυυυυς!!! Αυτοί θέλουν επειγόντως σεμινάρια για να δουν την Αλήθεια ρεεεεε!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πορτομπάγκουυυυυς!!! Αυτοί θέλουν επειγόντως σεμινάρια για να δουν την Αλήθεια ρεεεεε!!!εμεις τη ξερουμε, αλλοι παραμυθιαζονται...
-
Aφού ήρθε ο Ρίμπο (εμένα για αρπαχτή μου κάνει η όλη φάση), ο Λύμπε πάει για άλλες πολιτείες .
Η Νυρεμβέργη δίνει τα ίδια που έδινε και η Μπενφίκα για τον Κατσουράνη που είναι κατά πολύ νεότερος. Θα είναι χαζός να μην τον δώσει ΙΜΗΟ και με αυτά τα χρήματα να κάνει μια πολύ καλή αγορά με προοπτική 5ετίας.
Η ΑΕΚ πάντως θα πρέπει να πέσει από την Ακρόπολη και να βρει πορτοφόλι φέτος με τους ομίλοι.
Λίβερπουλ, Αρσεναλ, Βαλένθια, Σεβίλλη,Βέρντερ, Μπεσίκτας, Σέλτικ, Λάτσιο και πολλές ακόμα που δεν παλεύονται είναι πιθανοί της αντίπαλοι.
Μια από τις υποδεέστερες , σε όνομα, είναι η Δυνάμο Βουκουρεστίου που για τα δικά μας μέτρα και σταθμά είναι ομαδάρα.Άρα μάλλον η αγορά του Ρίμπο γίνεται με σκοπό το πρωτάθλημα και από κει και πέρα ότι βγει (που δε θα βγει)
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Καλως τον Ριβαλντο στην Αεκ...καλως τα 3-0...Αει να δουμε τι θα λενε τωρα τα Αεκακια για τον (προ 3ετων) παππού.
οτι λεγατε και εσεις για τον μιχαλακη?
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Καλως τον Ριβαλντο στην Αεκ...καλως τα 3-0...Αει να δουμε τι θα λενε τωρα τα Αεκακια για τον (προ 3ετων) παππού.
μια που είμαι αεκτσής θα απαντήσω...!
'ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΠΟΛΥ ΠΑΠΠΟΥΣ!!!'
Κ τα 2 πρωταθλήματα των τελευταίων ετών ο Οπυμπιακός τα οφείλει σεον Ριβάλντο κ στον Τζόρτζεβιτς... για τον Ριβάλντο φάουλ δίπλα στην περιοχή είναι κατά 70% γκολ... να δούμε ο Ολυμπιακός τί θα κάνει τώρα...
-
Οι πιθανοί αντίπαλοι της ΑΕΚ
- Λίβερπουλ (Αγγλία) 112.618
- Αρσεναλ (Αγγλία) 104.618
- Βαλένθια (Ισπανία) 99.374
- Σεβίλλη (Ισπανία) 87.374
- Μπενφίκα (Πορτογαλία) 67.107
- Αγιαξ (Ολλανδία) 65.995
- Βέρντερ (Γερμανία) 63.640
- Σέλτικ (Σκωτία) 62.064
- Στεάουα (Ρουμανία) 55.255*
- Λάτσιο (Ιταλία) 51.808