-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Οσον αφορά στο όνειρό του με τη νέα του ομάδα: 'Ο καθένας έχει το δικό του όνειρο. Το δικό μου είναι το πρωτάθλημα Ευρώπης'.
Πρωτάθλημα Ευρώπης με τον γαύρο?
Κατι μου θυμηζουν οι δηλωσεις του Ραουλ-αυτος ειναι καφες- Μπραβο
Αντε και του χρονου ρε.....
χορτάσαμε από μπεσαμέλ-ΑΕΚ και είπαμε να το ρίξουμε στα φρούτα...
άσε μας ρε πορτομπάγκους τώρα...να μιλάει ο κιντ πάει στο διάολο...αλλά όχι κι εσείς...λυπηθείτε μας.
έλεοοοοοοοοοοοοοοοοοςςςςςςςςςςςςς
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
....Edit: Κουκ τους αφησες ελευθερους να αλωνιζουν ομως κ δεν μου αρεσει....
Ευτυχως γυρισα για να τους βαλω στη θεση που τους αρμοζει(βλεπε το πουτ@ν@κι της Ευρωπης )
..έχεις δίκηο Πορτομπάγκους...αλλά έλειπες και δεν είχα πληροφόρηση!!!
-
Καλά, αν ΔΕΝ βγείτε 4οι, θα είναι εκπληκτική πορεία για τα δικά σας δεδομένα.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Καλά οκ, αν αμφισβητείς τον Παναθηναικό του 96, καλύτερα να σταματήσεις να ασχολείσαι με την μπάλα και να ασχοληθείς με το πλέξιμο.δεν τον αμφισβήτησα...μάθε να επικοινωνείς!
ΕΙΠΑ ότι εφόσον το κατάφερε μια ελληνική ομάδα για μένα είναι εφικτό.
Σίγουρα δεν είναι για τα γέλια και την απαξίωση που βλέπω εδώ μέσα.
-
Ενω εσεις Πασχερν που εχετε περασει με την «αξια» σας θα καταπληξετε παλι εε?
Ε ρε τι διαβαζω σημερις.......
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ενω εσεις Πασχερν που εχετε περασει με την «αξια» σας θα καταπληξετε παλι εε?Ε ρε τι διαβαζω σημερις.......
τι διαβάζεις;
για έναν τυχάρπαστο τερματοφίσκουλα που πήρατε διαβάζεις....γέλα ελεύθερα.
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Edit: Κουκ τους αφησες ελευθερους να αλωνιζουν ομως κ δεν μου αρεσει....
Ευτυχως γυρισα για να τους βαλω στη θεση που τους αρμοζει(βλεπε το πουτ@ν@κι της Ευρωπης )
Τη βρισκεις τη φορμα σου σιγα σιγα ε; Αλλα μη φας,θα σφαξουμε...
Για την πρωτη προταση...ο koyk δε μας αφησε ελευθερους ...καθε αλλο...εγω τον εβαλα στη θεση του με το Ραουλ....σου ειπα να κανεις μια ανασκπηση τις προηγουμενες σελιδες,να δεις τι εγραφε....του τη φυλαγα και δικαιωθηκα... Οποτε τωρα,ουτε μιλια ουτε λαλια..
Στη δευτερη προταση,τα χουμε πει,καλυτερα το πουτανακι της Ευρωπης παρα το πουτανακι της Ελλαδας...αυτη τη θεση την εχεις εσυ σε συνεργασια με το βαζελο,κι αυτο θα γινεται στους αιώνες των αιωνων,αμην.τεσπα,νομιζω οτι πολυ ασχοληθηκαμε με τους εχω-14-χρονια-να-παρω-πρωταθλημα....Ουτε η janna jameson αντιστοιχα στο πρωταθλημα να ησασταννσας τα εχουμε κανει ολα..ολα ομως..
-
Πωπωω καταιγισμος απο post λεμε......
Για θυμισε μου ρε Σαββα τι κανατε περσι στας Ευρωπας......
Ποσους βαθμους πηρατε ?? Ποσους ??
Ποσες αγωνιστικες φαγατε για τους «αυτους τους φιλαθλους εχουμε αυτους θελουμε» ? Ποσες ???
Αστο ασχολησου με μπαντμιγκτον καλυτερα ρε
-
Μια εξαιρετική «μεταγραφή» πραγματοποίησε το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
από τον Πάτος...σε αυτό...μια χαρά!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Καλά οκ, αν αμφισβητείς τον Παναθηναικό του 96, καλύτερα να σταματήσεις να ασχολείσαι με την μπάλα και να ασχοληθείς με το πλέξιμο.
δεν τον αμφισβήτησα...μάθε να επικοινωνείς!
Χαρακτήρισες τον Παναθηναικό μικρομεσαία ομάδα, τον Παναθηναικό που κέρδισε εκτός έδρας τον νυν πρωταθλητή Ευρώπης και είχε κάνει μια εκπληκτική πορεία με 1 μόνο ήττα μέχρι εκείνη την στιγμή αν θυμάμαι καλά.
Επίσης, πως χαρακτηρίζεις μικρομεσαία ομάδα μια ομάδα που την τελευταία 10ετία, έφτασε 1 φορά στα ημιτελικά του chl, 2 φορές στους 8 του chl και άλλη μία στους 8 του ουέφα όντας μάλιστα η μόνη ομάδα που κέρδισε την Πόρτο στην έδρα της επί εποχής Μουρίνιο?
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Πωπωω καταιγισμος απο post λεμε......Για θυμισε μου ρε Σαββα τι κανατε περσι στας Ευρωπας......
Ποσες αγωνιστικες φαγατε για τους «αυτους τους φιλαθλους εχουμε αυτους θελουμε» ? Ποσες ???
η μνήμη σου σταματά στο πέρσι...λογικό ...Ζενίτ το ανάγνωσμα ...ήρωες της Ευρώπης!
είπαμε τον βάζελο τον παραδέχομαι...το Χανούμι ....μόνο γέλια μου προκαλεί...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ενω εσεις Πασχερν που εχετε περασει με την «αξια» σας θα καταπληξετε παλι εε?
Ε ρε τι διαβαζω σημερις.......
τι διαβάζεις;
για έναν τυχάρπαστο τερματοφίσκουλα που πήρατε διαβάζεις....γέλα ελεύθερα.
Ενας ενας ρε δεν σας προλαβαινω....
Γελαω γιατι νομιζετε οτι θα φτιαξετε ομαδα που θα παει καλα στην Ευρωπη,ενω θα φατε σφαλιαρες στην Ελλαδα......
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Καλά οκ, αν αμφισβητείς τον Παναθηναικό του 96, καλύτερα να σταματήσεις να ασχολείσαι με την μπάλα και να ασχοληθείς με το πλέξιμο.
δεν τον αμφισβήτησα...μάθε να επικοινωνείς!
Χαρακτήρισες τον Παναθηναικό μικρομεσαία ομάδα, τον Παναθηναικό που κέρδισε εκτός έδρας τον νυν πρωταθλητή Ευρώπης και είχε κάνει μια εκπληκτική πορεία με 1 μόνο ήττα μέχρι εκείνη την στιγμή αν θυμάμαι καλά.
Επίσης, πως χαρακτηρίζεις μικρομεσαία ομάδα μια ομάδα που την τελευταία 10ετία, έφτασε 1 φορά στα ημιτελικά του chl, 2 φορές στους 8 του chl και άλλη μία στους 8 του ουέφα όντας μάλιστα η μόνη ομάδα που κέρδισε την Πόρτο στην έδρα της επί εποχής Μουρίνιο?
ε να μην σας πειράξω λίγο;
το ζουμί είναι σε αυτό που λέω επάνω.-
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ενω εσεις Πασχερν που εχετε περασει με την «αξια» σας θα καταπληξετε παλι εε?Ε ρε τι διαβαζω σημερις.......
Εγω να δεις τι γελιο εχω ριξει σημερον... Με την αξια μου ειμαι εκει που ειμαι..δε πιστευω να το αμφισβητεις στ αληθεια...Σε πηρα απο παντου φετος και σε ολες τις στασεις...Και περσυ και παντα και συνεχεια ετσι θα σε πηγαινω..ειναι γραφτο σου,τι να κανουμε.Δλδ,μισο,πηρα τσατσικο πρωταθλημα εννοέις; Τεσπα,περνα τους ομιλους και τα ξαναλεμε...Αν πανε τα παιχνιδια στα πεναλτυ δε σας βλεπω καλα βεβαια με τον Λεμενς... Α,και επισης,ψαχνετε για επιθετικο...ο...παπας δε σας κανει; Κοιτα,αν περιμενεις κανα χρονο ακομα θα σου δωσουμε και το Μπορχα αφου οπως παει το πραμα εχεις καταντησει το ΙΚΑ του Ολυμπιακου...
-
'Πήρα από παντού == 1 νίκη και 1 ήττα' κατά το κατά πάσχον λεξικόν.
Φαντάσου τι έκανες σε μας που κάθισες να χάσεις 2 φορές.
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
ενω θα φατε σφαλιαρες στην Ελλαδα......Ελα φτανει γελασαμε....μην το παρατραβας με τα αστεια...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πωπωω καταιγισμος απο post λεμε......
Για θυμισε μου ρε Σαββα τι κανατε περσι στας Ευρωπας......
η μνήμη σου σταματά στο πέρσι...λογικό ...Ζενίτ το ανάγνωσμα ...ήρωες της Ευρώπης!
είπαμε τον βάζελο τον παραδέχομαι...το Χανούμι ....μόνο γέλια μου προκαλεί...
Κακως.....Γελια πρεπει να σου προκαλει μονο η ομαδουλα σου,γιατι το χανουμι εχει κανει περισσοτερα πραγματα απο εσενα στην Ευρωπη....
Πασχερν ναι ρε εισαι με την ....... «αξια» σου εκει που εισαι....Μην μου αγχωνεσαι....
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
'Πήρα από παντού == 1 νίκη και 1 ήττα' κατά το κατά πάσχον λεξικόν.Φαντάσου τι έκανες σε μας που κάθισες να χάσεις 2 φορές.
Ρε αστο σου λεω...τραβα στο μπασκετ...ποσες φορες να στο πω;Ημουν πολυ καλυτερος και στα δυο παιχνιδια απλα δε μου εκατσε..τι να λεμε τωρα.Τερματισες 17 βαθμους πισω ρε;Αν ναι,αστο μη μιλας καν.Αν οχι,τραβα στο μπασκετ..
-
Pasxe για πες λιγο με ποια ενδεκαδα θα κατεβαινει φετος ο Ολυμπιακος γιατι με τοσο παρε δωσε εχω μπερδευτει:
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ημουν πολυ καλυτερος και στα δυο παιχνιδια απλα δε μου εκατσε..Αρκεί που μου έκατσες εσύ.
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#9]