-
Σιγουρα ολοι εχετε οδηγησει ενα αυτοκινητο για γελια...η μαλλον για κλαματα!!
Ποιο αυτοκινητο σας εχει τρομαξει η σας εχει κανει να πειτε ''Τι ειναι αυτο το καρο θεε μου''!
Ποιο αυτοκινητο σας εκανε να ντρεπεστε που βρισκεστε στη θεση του οδηγου!
Ποιο αυτοκινητο, σας εχει κανει να βουλιαξετε στο καθισμα του ετσι ωστε να μην σας παρει κανενα ματι οτι το οδηγατε εσεις!
Βγαλτε τα εσωψυχα σας...Ειμαστε εδω για να σας ακουσουμε!!!
-
Σιγουρα ολοι εχετε οδηγησει ενα αυτοκινητο για γελια...η μαλλον για κλαματα!!
Ποιο αυτοκινητο σας εχει τρομαξει η σας εχει κανει να πειτε ''Τι ειναι αυτο το καρο θεε μου''!
Ποιο αυτοκινητο σας εκανε να ντρεπεστε που βρισκεστε στη θεση του οδηγου!
Ποιο αυτοκινητο, σας εχει κανει να βουλιαξετε στο καθισμα του ετσι ωστε να μην σας παρει κανενα ματι οτι το οδηγατε εσεις!
Βγαλτε τα εσωψυχα σας...Ειμαστε εδω για να σας ακουσουμε!!!
-
matiz!!!!
δεν ξέρω αλλά ντρέπομαι και μόνο που το βλέπω αυτό το αυτοκίνητο!!!
το είχα οδηγήσει ένα βράδυ γιατί η φίλη μου δεν ήταν σε θέση να το πάρει.
το θεωρώ απαίσιο αυτοκίνητο. (sorry αν το έχει κάποιος από το forum. προσωπική άποψη εντελώς)! -
-λιγες μερες πριν επρεπε να οδηγισω ενα παλαιο fiat panda.ακομα και σταματημενοι δεν μου εδεινε σιγουρια..porca miseria.. -
-
Σκαραβαίος. Το δοκίμασα για να το πάρω για δικό μου κι έφυγα απορημένος για τους ήρωες που κατόρθωναν να το οδηγούν. Σκληρό, απότομο, θορυβώδες. Αυτός ο Χέρμπυ, Κέρμπυ (το 'κατσαριδάκι') ήταν μεγάλη απάτη - και μου άρεσε όταν ήμουν μικρός.
-
Μετά από αυτή τη δημοσίευση έγινες ο υπ΄αριθμόν ένα εχθρός του D-JET.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Δανεικό, δεξιοτίμονο, αυτόματο nissan sunny 1600 του 96. Καμιά 90 καθαρόαιμα, αναρτηση βάρκα-γυαλό, τιμόνι - περιστρεφόμενος δίσκος, αναιμικό μοτέρ και κιβώτιο που δεν κατέβαζε ποτέ. Όποτε και να ήθελες δύναμη, απλά δεν την είχες.Ένα κρουασάν θα είχε περισσότερη αίσθηση.
Χμ...εγώ έχω οδηγήσει το 2.0lt αυτόματο το δεξιοτίμονο του θείου μου αλλά από ό,τι βλέπω δεν οφείλεται στην κατάσταση του αυτοκινήτου, αυτή η άθλια αίσθηση που αποκόμησα από το αμάξι... (το αμάξι ήταν εισαγωγή από Αγγλία)
Στο 'δικό μου' μάλιστα για να κατεβάσει σε kick-down, έπρεπε πρώτα να κάνεις καμιά επίκληση στο Δία και στις υπόλοιπες 11 θεότητες του Ολύμπου και αν...
Για να κατεβάσει 1 ταχύτητα, πρέπει να κρατάς ώρα (τουλάχιστον 5sec) το γκάζι τέρμα και το αυτοκίνητο να μην ανέβαζε στροφές (αυτό το ψευτο-πατινάρισμα που κάνουν τα αυτόματα όταν πατάς λίγο το γκάζι και είναι στο όριο να κατεβάσει ταχύτητα) και να μην επιτάχυνε καθόλου.Διαφορετικά, τρώς την 4η στο μάπα μιας και στα ανεβάσματα ήταν πρώτο.Στα κατεβάσματα είχε ένα πρόβλημα-αντίρρηση.
Επίσης η καταλάνωση ήταν απλά τραγική όχι για 2.000cc αλλά για 2.5άρι...Στο χαλαρό και σε ανοιχτό δρόμο (βλέπε εθνική Χανιά-Ρέθυμνο μιας και το αμάξι είναι στην Κρήτη) το 12.0lt/100km τα είχε για φτύσιμο.Σε κίνηση ας μην το συζητάμε.Το hummer ίσως να ήταν πιο οικονομικό.Αλήθεια το 2.0lt πόσα άλογα και ροπή έβγαζε?
ΥΓ:Απορώ γιατί ο θείος μου το κρατά ακόμα ή έστω γιατί δεν το επισκευάζει επιτέλους.Ευτυχώς το αμάξι φρενάρει ακόμα...
-
Τοπ ρεσπέκτ αυτοκίνητο λάντα νίβα με 200Κ σε υπεράθλια κατάσταση με ιδιοκτήτη που προσπαθούσε χρόνια τώρα να το ...καταστρέψει!!! λίγα υποσυστήματα λειτουργούσαν, έπρεπε να πατάς συμπλέκτη για να μην 'χοροπηδάει με κάτω από 2000 στροφές' τιμόνι όργανό γυμναστικής, βασιλίας της υποστροφής αλλά 'ώ τι έκπληξη!!' αξιοπρεπές κιβώτιο
Πάντως όταν πέφτει στα χέρια μου κάνα λεφτάδικο αμάξι τύπου μερσεντές/μεγάλο τζίπ θέλω να κρυφτώ γιατί είμαι σίγουρος ότι πολύς κόσμος θα λέει 'κοίτα το καλόπαιδο πήρε το τουτού του μπαμπά'. Οπότε πραγματικά απολαμβάνω όταν πέσει στα χέρια μου κάνα ημιάθλιο παλίο αμαξάκι. Αλλώστε θυμάσει τι θα πει οδήγηση!!!!
-
-VAZ δίχρονο στο Στρατό (να' ναι καλά η Αν. Γερμανία με τα χρέπια της) με σύνεφα καπνού στο πίσω μέρος....(τι εμπειρία και αυτή...με κοίταγε όλη η Κατερίνη....Γ@μω το αξιωματικό κίνησης που μας υποχρέωσε να κινούμε όλα τα οχήματα). Περιττό να περιγράψω τις ΩΡΕΣ ΑΓΩΝΙΑΣ κατά την διαδρομή Λιτόχωρο - Κατερίνη και πίσω
- **Suzuki Maruti ** που είχα νοικιάσει σε καλοκαιρινές διακοπές. Τρελή επιτάχυνση μέχρι τα 65 ΟΛΟΚΛΗΡΑ χαω και φρένα εκπληκτικά σε αίσθηση...Σαν να πάταγες το ENTER σε Η/Υ ήτανε. Αφού κάποια στιγμή νόμιζα ότι έπαιζα σε κάποια φαιδρή εκδοχή του ColinMcRae σε PS2.....
-
Παναθλιο νιβα του γειτονα. Πωπω, πως τριζει ετσι αυτο το αυτοκινητο? Νομιζα οτι θα αρχισει να διαλυεται σιγα σιγα...
Και το κορυφαιο: θελει να το δωσει για να παρει το ιδιο καινουργιο!
-
Z3 1.8
ΕΛΕΕΙΝΟ (για τα λεφτά του ε) από πολλές απόψεις: ασθενικό, στο περίπου, στριμόκωλο, τιμόνι χάλι, κιβώτιο αργό κλπ κλπ
Απογοήτευση τεράστια με λίγα λόγια (για τα δικά μου τόσο υψηλά στάνταρ βέβαια )
-
Simca / Chrysler / Talbot 'GT'.
Bu-hahaha...ποιότητα του . Επίσης, το GT δεν ξέρω που κολλούσε. Το κόσμημα αυτό ήταν 'εταιρικό' του πατέρα μου για δύο χρόνια.
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Simca / Chrysler / Talbot 'GT'.
Bu-hahaha...ποιότητα του . Επίσης, το GT δεν ξέρω που κολλούσε. Το κόσμημα αυτό ήταν 'εταιρικό' του πατέρα μου για δύο χρόνια.
Θυμάστε τον ήχο του; Σαν ντιζελοκίνητο ακουγόταν! Είχε ένα γαλάζιο ένας στην πολυκατοικία μου ενώ υπήρχαν άλλα δύο στη γειτονιά μου πριν χρόνια, ένα λαχανί σε μέτρια κατάσταση κι ένα κεραμιδί σε πολύ καλύτερη.
-
θελω να βαλω αυτο το θεμα ως διαφοροποιηση του 'οδηγησα'.
Εδω ας γραψει ο καθενας ποια ηταν η χειροτερη του εμπειρια πισω απο το τιμονι,ποιο αυτοκινητο πραγματικα τον εκανε να νιωσει πολυ ασχημα που το οδηγησε και δεν θελει πια να ξαναδει στα ματια του!!
Εκτος απο οδικη συμπεριφορα μπορει να του την εχει σπασει το οτιδηποτε...θα ηταν προτιμοτερο να αναφερουμε προσωπικες εμπειριες(οι οποιες δε θα επιδεχονται αμφισβητησης),ετσι ωστε να μη θεωρηθει πως κραζουμε καποιο μοντελο αδικαιολογητα και αρχισουν οι αντιπαραθεσεις...
Επισης οτι γραψει καποιος εδω θα ναι γνωμη του ,οποτε ας μην το παρουν οι υπολοιποι προσωπικα..
-
ότι ιταλικό έχω οδηγήσει
σόρυ, αλλά δεν κρατήθηκα
-
mini cooper (το παλιό,για το νέο δεν ξέρω ούτε θέλω να μάθω)και γενικώς όλα τα austin,morris klp,απαράδεκτα ακόμα και κατά τη διαδικασία της ανακύκλωσης.
Α33,τρισάθλια ποιότητα κατασκευής,ακόμα ποιό τρισάθλια θέση οδήγησης,ελεεινό κιβώτιο με μόνιμο καρκίνο στην τρίτη,μόνο το μοτέρ άξιζε.
mazda αγροτικά του 78,κάρα με ΜΕΚ.
wartburg
Oλα τα παλιά volvo
θα θυμηθώ κι άλλα......
-
εγω δε μπορω να πω πως τα ιταλικα ειναι τα χειροτερα που εχω οδηγησει...
ισα ισα που το πιο σπαστικο αυτοκινητο,απο το οποιο κατεβηκα σε λιγοτερο απο χιλιομετρο ηταν ενα audi 100
δε λεω πολυ καλο και ποιοτικο παρα τα χρονια του,αλλα το τιμονι πραγματικα μου εσπαγε τα νευρα..ειχε απειρες στροφες σε σημειο που οταν πηγα να το ξεπαρκαρω κοντεψα να βρω στο μπροστινο μουεπισης οσα hyundai εχω οδηγησει(ειδικα accent πρωτης γενιας) ηταν ασχημα αλλα σαν το 100 τιποτα
-
Μπορεί να μην πω για σύγχρονο αμάξι αλλά ορίστε:
Απελπισία οδηγικά ήταν σίγουρα ένα Suzuki Alto ενοικιαζόμενο που είχα οδηγήσει περίπου το 1994-1995._
-
Ό,τι χειρότερο έχω οδηγήσει EVER είναι ένα Lada 2101 Τα πάντα ήταν τραγικά σε αυτό το αυτοκίνητο... τα πάντα όμως. Ανύπαρκτο αμάξι, το οδήγησα αναγκαστικά για 30χλμ και τα είχα δει όλα.
-
Μιας και εθιξες ανατολικο μπλοκ,εγω θελω να οδηγησω Yugo μια φορα στη ζωη μου..
Εχω ακουσει τα χειροτερα
ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΜΑΣ - ΑΣ ΤΑ ΟΔΗΓΑΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ