-
Ο χρήστης JTGANG έγραψε:
ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ??ΚΑΠΟΙΟ ΝΕΟ??
Μου κάνει εντύπωση που κανείς δεν συζητάει για την ακύρωση του Κατσίμη.... Άς περιμένουμε και τα αποτελέσματα της εφέσεως βέβαια αλλά άν επιβεβαιωθεί η παρανομία θα ήθελα να πω ότι δεν το περίμενα από τον συγκεκριμένο αγωνιζόμενο.....
Φιλικά
Γιάννης....ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ-ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΝΤΛΙΑ ΝΕΡΟΥ ???
ΦΙΛΙΚΑ
Μ.Τ -
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΕΙΣΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ , ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΒΑΡΥΤΗΤΑ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ , ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΑΝΕ ΜΗΠΩΣ , ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ?Θα έπρεπε να είμαι δηλαδή για να διατυπώσω την παραπάνω άποψη ????
-
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ , ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ , ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ , ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΥΠΟ (ΠΑΛΙ ΘΕΤΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ) ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΟΛΟΣ .
-
Απ΄όσο γνωρίζω (όχι πολλά) η συγκεκριμένη αντλία δεν ήταν από Evo8 αλλά από Evo7. Παρότι πιθανά να μην υπήρχε δόλος, σίγουρα κάτι τέτοιο είναι παράτυπο.
Ας περιμένουμε την έφεση...
Για ενημέρωση: στην ομάδα Α, εκτός των εξαρτημάτων που το J 255 λέει 'ελεύθερα', πρέπει κάθε τι να προέρχεται από το αρχικό εξάρτημα παραγωγής και, παρά όσες μηχανικές κατεργασίες έχουν γίνει (πχ. γυάλισμα), να είναι δυνατό να διαπιστωθεί η προέλευση του εξαρτήματος από το αρχικό. Αυτό σημαίνει πως, αφού το J 255 δε λέει πως η αντλία είναι ελεύθερη, δεν μπορείς να αλλάξεις αντλία νερού αλλά πρέπει να είναι η αρχική, ενδεχομένως με μηχανικές κατεργασίες. Ακόμα και τα WRC έχουν τη 'μαμά' αντλία νερού (βλ. Peugeot στην Κύπρο πριν 3 χρόνια).
-
Εκτός από το δόλο υπάρχει και κάτι άλλο που λέγεται άγνοια.....
-
ο Μ.Τ. εκανε την πιο σωστη παρατηρηση αλλα περασε στα 'ψιλα'
για να δουμε στον επομενο αγωνα με την 'ομολογκε' αντλια θα πεσει η διαφορα απο τα 3' το χλμ???
γιατι εγω βλεπω να ανεβαινει!
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
ο Μ.Τ. εκανε την πιο σωστη παρατηρηση αλλα περασε στα 'ψιλα'για να δουμε στον επομενο αγωνα με την 'ομολογκε' αντλια θα πεσει η διαφορα απο τα 3' το χλμ???
Άσχετο το ένα με το άλλο....
Μπορεί να μην κέρδισε από την αντλία αλλά η παρατυπία είναι παρατυπία.....
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
ο Μ.Τ. εκανε την πιο σωστη παρατηρηση αλλα περασε στα 'ψιλα'
για να δουμε στον επομενο αγωνα με την 'ομολογκε' αντλια θα πεσει η διαφορα απο τα 3' το χλμ???
Άσχετο το ένα με το άλλο....
Μπορεί να μην κέρδισε από την αντλία αλλά η παρατυπία είναι παρατυπία.....
....ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ-ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΣΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ???
ΦΙΛΙΚΑ
Μ.Τ -
επειδη εισαι αγωνιζομενος θα επρεπε να το ψαξεις το θεμα πιο καλα ....
αυριο μπορει να τυχει και σε σενα....
σιγουρα η παρατυπια ειναι παρατυπια και δικαιως εξω...αλλα και τα 3' το χλμ ειναι 3' και στον επομενο αγωνα που θα φας παλι 3' τι θα κανεις?
ο ιδιος αυτος που εκανε την ενσταση δεν ηταν που ετρεχε στους προηγουμενους αγωνες το ΙΔΙΟ αυτοκινητο σαν 8αρι??
δηλαδη στον τελευταιο που το ετρεξε σαν 7αρι αλλαξε και την τρομπα νερου?απλα αισχος.....
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
επειδη εισαι αγωνιζομενος θα επρεπε να το ψαξεις το θεμα πιο καλα ....αυριο μπορει να τυχει και σε σενα....
σιγουρα η παρατυπια ειναι παρατυπια και δικαιως εξω...αλλα και τα 3' το χλμ ειναι 3' και στον επομενο αγωνα που θα φας παλι 3' τι θα κανεις?
ο ιδιος αυτος που εκανε την ενσταση δεν ηταν που ετρεχε στους προηγουμενους αγωνες το ΙΔΙΟ αυτοκινητο σαν 8αρι??
δηλαδη στον τελευταιο που το ετρεξε σαν 7αρι αλλαξε και την τρομπα νερου?απλα αισχος.....
Αυτό που αναφέρεις είναι δεοντολογία σε προσωπικό επίπεδο.....
Σε ότι αφορά τον αγώνα η απόφαση ήταν αυτή που προβλέπει ο κανονισμός...
Συμφωνώ πάντως μαζί σου ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση τα πράγματα είναι μπλεγμένα με το σου έδωσα - μου έδωσες - αγόρασα - πούλησες κλπ...
Άν αυτός που έκανε την ένσταση, έτρεχε με το ίδιο αυτοκίνητο και ήξερε το 'μυστικό' και γι' αυτό 'εστίασε' και την ένσταση τότε τη να πω....
Σωστή απόφαση τυπικά αλλά ντροπή στον ενιστάμενο.....
-
αμα μαθεις την ιστορια ολη δεν θα πεις μονο ντροπη...
αν απαντησεις την ερωτηση του ΜΤ θα καταλαβεις τι διαπλεκομενο εχει παιχτει...
υ.γ δεν ειμαι κολλητος του κατσιμη και κανενος κατσιμη...
απλα εαν ο βωβος εκανε ενσταση στον λοεμπ με 3' χλμ διαφορα παλι τα ιδια θα ελεγα... -
Ρε παιδιά, μην απαξιώνουμε τις ενστάσεις.
Δικαίωμα του οποιουδήποτε είναι να κάνει ένσταση. Δηλαδή προτιμάτε να σέρνονται οι φήμες και η αρωστημένη 'omerta' που κυριαρχεί πολλές φορές ?
Υπενθυμίζω, πως η συγκεκριμένη ένσταση ήταν σε κάμποσα σημεία, ένα εκ των οποίων ήταν η αντλία νερού, που ήταν και το μοναδικό που βρέθηκε παράτυπο. Αρα πως ήταν 'στημένο' ? Χώρια που είχε προηγηθεί εδώ και 1-2 αγώνες 'πόλεμος' απειλών ένθεν και ένθεν, άρα ήταν όλοι προετοιμασμένοι.
Στο κάτω-κάτω, είναι ευθύνη του κάθε αγωνιζόμενου και του μηχανικού του να προστατεύει την υπόληψή του, ελέγχοντας αν κάθε ανταλλακτικό που βάζει στο αυτοκίνητό του είναι νόμιμο. Τι σημαίνει 'αγόρασα αυτόν τον κινητήρα από τον τάδε και εγώ δεν έχω ιδέα' ? Σημαίνει πως είσαι υποψήφιο θύμα -η γνώση είναι δύναμη...
Οσο για τη συχνή καραμέλα 'ναι αλλά από την αντλία νερού κέρδισε ?', είναι πολύ επικίνδυνη, διότι υπάρχει και το 'ναι αλλά από το πλαστικό πίσω καπώ κέρδισε ?', 'ναι αλλά από τα 5 κιλά λιγότερα κέρδισε ?', και η κατηφόρα απαξίωσης και υποκειμενικής θεώρησης και εφαρμογής των κανονισμών (από δόλο ή άγνοια) δεν έχει τέλος.
-
nass και βεβαια ηταν στημενο!!!!
κανεις λες και δεν ξερεις!!
-
nass το ποιοι ηταν προετοιμασμενοι φανηκε απο το αυτοκινητο του ηλιαδη που το ετρεξε 7αρι ενω ολη την χρονια το ετρεχε 8αρι
δεν ειχαν αγορασει κανενα κινητηρα nass
ολο το αυτοκινητο του αλμπαντακη που τρεχει (ενοικιαζει) ο κατσιμης το εχει φτιαξει απο το μηδεν ο κυρκοςτωρα τυχαινει να σερβιρει ο κυρκος και τον ηλιαδη
δηλαδη εσυ θα ελυνες ΟΛΟ το αυτοκινητο και θα σου πηγαινε και το μυαλο στην τρομπα νερου?
υποψιν τα εβο με αντλια νερου απο 7 ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ προβλημα ουτε με 2,5 μπαρ και 900 ροδασαφως και δικαιωμα του καθενος ειναι να κανει ενσταση και δικαιωμα του καθενος να σχολιαζει τα τεκταινομενα...δεν απαξιωνω το δικαιωμα της ενστασης!!
τωρα για την καραμελα που λες .......αλλη καραμελα βλεπω εγω....
την καραμελα οτι χανω 3' το χλμ απο τρομπα νερουθα φανει βεβαια στον επομενο αγωνα αν εφταιγε αυτο
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ρε παιδιά, μην απαξιώνουμε τις ενστάσεις.ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΕΛΕΝΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΑΠΑΞΙΩΣΗ
ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΓΩΝΑ Ο ΠΟΛΥΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΓΑΡΓΑΡΑ
ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΕΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ 9 ΣΤΟ 8 ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ
ΕΝΩ Η ΑΝΤΛΙΑ ΝΕΡΟΥ ΤΟΥ 8 ΣΤΟ 7 ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ
ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΛΗΝΑΚΙ ΤΟΥ TURBO ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΞΙΖΕ ΑΠΛΗΣ ΕΠΙΠΛΗΞΗΣ
ΝΤΡΟΠΗ ΡΕΕΕΕΕΕ
-
Είσαι άσχετη galiandra ΟΛΑ (μα όλα ρε παιδί μου) όσα είπες είναι λάθος, πως το κατάφερες ? Μάθε πρώτα τι έγινε και το ξανασυζητάμε. Για δες τα αποτελέσματα των αγώνων στους οποίους αναφέρεσαι, ψάξε λίγο και στο Forum
Εχούμε γεμίσει 'γνώστες' και τιμητές των πάντων...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Είσαι άσχετη galiandra :whistlinkΤην επιβολή ποινής 60 δευτερολέπτων στους Λεωνίδα Κύρκο – Γιώργο Πολυζώη για επουσιωδη παρέμβαση στον εκκεντροφόρο του Mitsubishi Lancer Evo VIII.
Ολυμπιακο ραλλυ 2006
Η επουσιώδη παρεμβαση ηταν εκκεντροφορος απο MR
-
Α, τώρα έγινε από MR. Δεν ήταν από 9 τελικά ? Εχεις ιδέα πως ορίζεται το 'επουσιώδης' και γιατί ενέπιπτε στη συγκεκριμένη κατηγορία η συγκεκριμένη παράβαση ?
Για την 'επίπληξη' το 2005 επιμένεις ή μήπως θυμήθηκες τι έγινε ?
Το ό,τι αυτά βρέθηκαν σε αυτεπάγγελτους τεχνικούς ελέγχους και ανακοινώθηκαν εσύ το λες 'γαργάρα' και 'απαξίωση των τεχνικών ελέγχων' ?
Σε αφήνω στο παραλήρημά σου.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Εχεις ιδέα πως ορίζεται το 'επουσιώδης' και γιατί ενέπιπτε στη συγκεκριμένη κατηγορία η συγκεκριμένη παράβαση ?.
....ΚΑΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ, 'ΓΑΛΙΑΝΤΡΕΣ' ΚΑΙ 'ΚΛΑΠΕΤΑ' !!!!!
ΤΑ 'ΤΖΙΤΖΙΚΙΑ' ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΠΟΥΣΙΩΔΗ ??????
ΦΙΛΙΚΑ
Μ.Τ -
Ο χρήστης ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Μ. έγραψε:
ΤΑ 'ΤΖΙΤΖΙΚΙΑ' ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΠΟΥΣΙΩΔΗ ??????
ΦΙΛΙΚΑ
Μ.ΤΟχι, γιαυτό και η κατάληξη δεν ήταν 'επίπληξη' που λέει και ο αδιάβαστος φίλος μας παραπάνω.
7η Ανάβαση Αρχαίας Αιγείρας 16 - 17 Ιουνίου 2007