-
Μια ολοκληρη μερα .......Και ακομη να μαθουμε για τισ ενστασεις ...στους πρωταγωνιστες θαβονται μαλλον ..ακομη σηκωμενα τα εχουν τα αυτοκινητα και τα ελεγχουν ...?????????????ΑΡΑΓΕ????
-
Ο χρήστης karapetsanosj έγραψε:
γιατί δεν υπάρχουν αποδείξεις.....
Φιλικά
ΓιάννηςΜηπως οτι δεν ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ δεν πρεπει και να μνημονευεται καθολου?
Αποδεικνύονται περίτρανα αλλά ο JTGANG δεν θέλει να ανακατέψει τα πράγματα και να προκαλέσει σχόλια σαν και το δικό σου που τελικά δεν απέφυγε.....
Αποδειξτε τα λοιπον για να αποφευγε(ι)εται σχόλια σαν το δικο μου και πλειστων αλλων. Συμπερασματικα η τα οσα λεγονται και γραφονται αποδεικνυονται ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ (ετσι δεν γραφεις?) με στοιχεια, ονοματα και οχι με:......'ακουσα, μου ψιθυρισαν, εστησα αυτι σε πιτς......', η μεχρι να αποδειχτουν ειναι γραφομενα με αλλους πιθανον στοχους. Και δεν υπερασπιζομαι ΚΑΝΕΝΑΝ. Αλλα μιληστε αν ξερετε κατι συγκεκριμμενα και ΕΠΩΝΥΜΑ προ παντων να ξερουμε και οι υπολοιποι τι γινεται.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΠΕΤΣΑΝΟΣΑφού λοιπόν έχεις το μόνιμο ύφος του έξυπνου και του καθηγητή για πές μου τι σκοπό μπορεί να εξυπηρετώ??? Εσύ έχεις να χάσεις πελάτες και ζείς από αυτή την δουλειά όχι εγώ....
Τώρα αν θέλεις να σου πώ σε ποιούς αναφέρομαι μπορώ να σου πώ με pm και θα δείς ότι έχει αποδειχτεί ότι όντως έχουν παρανομήσει αφού έχουν τιμωρηθεί στο παρελθόν....
-
ΚΑΝΕΝΑ VIDEO AΠΟ ΑΙΓΕΙΡΑ????
-
Κάποια βιντεάκια που τράβηξα από την Κ2 στο 2ο σκέλος των χρονομετρημένων το Σάββατο από το κινητό μου:
http://www.youtube.com/watch?v=TeKZWYq4L8E
http://www.youtube.com/watch?v=GZN93YiVy_c
http://www.youtube.com/watch?v=VELHoDltOGo
http://www.youtube.com/watch?v=p_X6rVYZ5HU
Youtube Video...και κάποιες φωτο από το Fiesta ST του Παυλογιαννη μετά την τρομερή του έξοδο.
http://img403.imageshack.us/img403/5485/dsc00082nq7.jpg
http://img152.imageshack.us/img152/7391/dsc00084mm5.jpg -
Ο χρήστης filmpa έγραψε:
Δημιουργούμε αυτό το topic για ένα και μοναδικό λόγο.Θέλουμε μέσα εδώ να καταγραφούν όλες οι απόψεις-σκέψεις-ιδέες που θα κάνανε την Ανάβαση Αρχαίας Αιγείρας ασφαλέστερη και πιο ευχάριστη οδηγικά αλλά και αρτιότερη οργανωτικά.
Ίσως καταλήξουμε σε κάτι που πραγματικά να δώσει άλλη πνοή στον μηχανοκίνητο αθλητισμό!!!!!!
Αγαπητοι φιλοι, πηγαινεται στο http://www.youtube.com και στο search βαλτε την λεξη subida. Ετσι λεγεται η αναβαση στα Ισπανικα. Απολαυστε τα βιντεο (ειδικα απο εκεινη του Fito που ειναι και στο ευρωπαϊκο πρωταθλημα) και παρτε ενα σωρο ιδεες ειδικα για το θεμα ασφαλειας. Υποψη οτι η Fito μαζευει 80 χιλιαδες κοσμο (και οχι, αυτο δε υπολογιστηκε βαση του μοναδικου συστηματος μετρησης που διαθετει ο υποφαινομενος).
-
Ο χρήστης JTGANG έγραψε:
Αφού λοιπόν έχεις το μόνιμο ύφος του έξυπνου και του καθηγητή για πές μου τι σκοπό μπορεί να εξυπηρετώ???....
Κοιτα....οτι δεν αποδεικνυεται λεγεται και ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ γι αυτο και δεν υπογραφεις επωνυμα, και απλα........ψιθυριζεις!
Τώρα αν θέλεις να σου πώ σε ποιούς αναφέρομαι μπορώ να σου πώ με pm και θα δείς ότι έχει αποδειχτεί ότι όντως έχουν παρανομήσει αφού έχουν τιμωρηθεί στο παρελθόν....
Και γιατι αφου εχουν παρανομησει και εχουν τιμωρηθει δεν το λες δημοσια να το μαθουμε και εμεις οι υπολοιποι. Αραγε η εχεις 'κενα' σε οσα λες, η φοβασαι κατι, η εγραψες κατι γιατι 'επρεπε να ΤΟ γραψεις'....ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ?
-
Αντί να 'τρώτε τα μουστάκια σας' για τις ενστάσεις ( και ίσως να 'μπαίνετε σε ξένα αμπέλια' ), γιατί δεν κάνετε καμμία αναφορά στο ROLL CAGE του Ford του συμπαθούς συναθλητού μας ΠΑΥΛΟΓΙΑΝΝΗ ????
Οι φωτό , μιλάνε απο μόνες τους (για όσους ξέρουν ή/ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ να τις διαβάζουν ) : το 'κλουβί' δούλεψε , την έκανε τη δουλειά του.
Χωρίς να έχω ΑΠΟΛΥΤΩΣ καμμία σχέση , είτε με τον αγωνιζόμενο, είτε με τον μηχανικό του , να τους πώ ΜΠΡΑΒΟ για το επίπεδο εμπλοκής τους στους Αγώνες , και μακάρι να έχουν το σθένος να αντιμετωπίσουν τη ζημιά .
Όμως , θα έχουν να θυμούνται , όπως ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ και όλοι μας , πως μόνο με σωστά μέτρα ασφάλειας , είμαστε πραγματικά ασφαλείς .Αποστόλης.
-
'....ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ?Συγνωμη που επεμβαινω αλλα αν κρινουμε απο την ηλικια των μελων της 'αρχης του σπορ' και τα καμωματα τους μαλλον . . . οσο πιο μικρος τοσο το καλυτερο!
-
Αφού λοιπόν έχεις το μόνιμο ύφος του έξυπνου και του καθηγητή για πές μου τι σκοπό μπορεί να εξυπηρετώ???....
Κοιτα....οτι δεν αποδεικνυεται λεγεται και ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ γι αυτο και δεν υπογραφεις επωνυμα, και απλα........ψιθυριζεις!
Και γιατι αφου εχουν παρανομησει και εχουν τιμωρηθει δεν το λες δημοσια να το μαθουμε και εμεις οι υπολοιποι. Αραγε η εχεις 'κενα' σε οσα λες, η φοβασαι κατι, η εγραψες κατι γιατι 'επρεπε να ΤΟ γραψεις'....ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ?
Αν ξέρεις να διαβάζεις ελληνικά αναφέρω ότι οι 2 περιπτώσεις έχουν ήδη πιαστεί στο παρελθόν για παρανομία και τιμωρηθεί απλά δεν αναφέρω ξανά τα ονόματα τους γιατί δεν υπάρχουν αποδείξεις για την ώρα και για την συγκεκριμένη περίστασγ.Εφόσον δεν αναφέρω ονόματα εναντίον σε ποιόν συκοφαντώ ???? Εγώ ασχολούμαι με ναυτιλιακά και δεν βιντεοσκοπώ αγώνες και οργανώνω σπριντ που σημαίνει οτι δεν έχω ανάγκη κανένα και καμία συμπάθεια σε αντίθεση με σένα που ζεις βιοποριστικά απο αυτόν τον χώρο και μπορείς να έχεις τα όποια συμφέροντα σε ότι λες.
Σου είπα αν θές να σου πώ ονόματα με pm,αν ψάξεις σε προηγούμενες δημοσιεύσεις μου θα δείς οτι έχω αναφέρει τα ονόματα και δημόσια και επώνυμα.Ο λόγος που ανέφερα ξανά τις περιπτώσεις είναι για να δείξω αν όχι το όργιο παρανομίας στο χώρο τουλάχιστον την ατιμωρησία που οδηγεί σε επανάλλειψη των φαινομένων με αποτέλεσμα το κλίμα μεταξύ ορισμένων αγωνιζομένων να πηγαίνει απο το κακό στο χειρότερο
Τώρα για τα υπονοούμενα σου στο τέλος στα επιστρέφω αυτούσια αφού σου είπα οτι εγώ δεν πληρώνω λογιαριασμούς απο αυτό τον χώρο
Γιάννης Τσιώτος
Άν έχεις τόσο μεγάλη αγωνία μπορώ να σου πώ και πώς μπορείς να με βρείς αν θες...
-
Ο χρήστης JTGANG έγραψε:
Αν ξέρεις να διαβάζεις ελληνικά ...
Τωρα προβληματιστηκα. Αραγε δεν ξερω να διαβαζω Ελληνικα η δεν μπορω να κατανοησω σκουπιδια γραφομενα.....
Εγώ ασχολούμαι με ναυτιλιακά και δεν βιντεοσκοπώ αγώνες και οργανώνω σπριντ ...
Ουτε εγω ναυτιλε εχω επαγγελμα την βιντεοσκοπηση αγωνων (μαθε πρωτα σε ποιον ανηκει η επιχειρηση αυτη) , ουτε οργανωνω σπριντ (μαθε ποιος μετεχει στο Δ.Σ. της λεσχης κοιτωντας απλα το site της) .
Α...και αν θες να απαντησεις για να εχεις την τελευταια κουβεντα, καντο. Δεν προκειται να συνεχισω μαζι σου την αερολογια γιατι θα συμμετεχω εκουσια σε 'κατηφορα'. Και τοσο που ασχοληθηκα αξια πηρες. Οποτε.....
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΠΕΤΣΑΝΟΣ -
Αν ξέρεις να διαβάζεις ελληνικά ...
Τωρα προβληματιστηκα. Αραγε δεν ξερω να διαβαζω Ελληνικα η δεν μπορω να κατανοησω σκουπιδια γραφομενα.....
Εγώ ασχολούμαι με ναυτιλιακά και δεν βιντεοσκοπώ αγώνες και οργανώνω σπριντ ...
Ουτε εγω ναυτιλε εχω επαγγελμα την βιντεοσκοπηση αγωνων (μαθε πρωτα σε ποιον ανηκει η επιχειρηση αυτη) , ουτε οργανωνω σπριντ (μαθε ποιος μετεχει στο Δ.Σ. της λεσχης κοιτωντας απλα το site της) .
Α...και αν θες να απαντησεις για να εχεις την τελευταια κουβεντα, καντο. Δεν προκειται να συνεχισω μαζι σου την αερολογια γιατι θα συμμετεχω εκουσια σε 'κατηφορα'. Και τοσο που ασχοληθηκα αξια πηρες. Οποτε.....
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΠΕΤΣΑΝΟΣΤώρα ποιος πηρε τον κατήφορο, μην παίρνεις όρκο.....
Όποιος ασχολείται με ναυτιλιακά, ναυτίλος εεε;
Για να δώσεις αξία σε κάποιον πρέπει κάπου να την βρεις....
Σε κάθε σου δημοσίευση παρουσιάζεσαι σαν φωτεινός παντογνώστης προσώπων και πραγμάτων (να σου θυμίσω για ειδικές διαδρομές κλπ..) κι όμως να σε πληροφορήρω ότι υπάρχουν και κάποιοι που πραγματικά ξέρουν χωρίς να το βρωντοφωνάζουν σε κάθε ευκαιρία....
Και δεν με ενδιαφέρει ποιός μετέχει σε ΔΣ και άλλα τέτοια...
Αν θέλεις πάντως να μάθεις την αλήθεια, ψάξε, και όταν κάποιος προσφέρεται να σου ανοιξει τα μάτια, δέξου το και άρπαξε την ευκαιρία..
-
Ο χρήστης tsap1 έγραψε:
...και κάποιες φωτο από το Fiesta ST του Παυλογιαννη μετά την τρομερή του έξοδο.
http://img403.imageshack.us/img403/5485/dsc00082nq7.jpg
http://img152.imageshack.us/img152/7391/dsc00084mm5.jpg -
Από μεριά της οργάνωσης θα ήθελα να ευχαριστίσω όλο των κόσμο για τα καλά του λόγια. Πιστεύουμε ότι η οργάνωση ήταν αρκετά καλή και δεσμευόμαστε για ακόμα καλύτερη του χρόνου.
Θα προσπαθήσουμε για ακόμα περισσότερη μπαριέρα και σε μερικά σημεία ακόμα και διπλή και καινούργια άσφαλτο.
Επίσης θα ήθελα να επισυμάνω για τις τυχόν διενέξεις που δημιουργούνται μεταξύ συναθλητών. Ας τισ κρατήσουμε σε αθλητικά επίπεδα.
ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΧΟΜΠΙ ΜΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΣ ΣΤΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΤΟ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ
-
Δεν εγιναν και κατι ενστασεις???
-
Ο χρήστης filmpa έγραψε:
Από μεριά της οργάνωσης θα ήθελα να ευχαριστίσω όλο των κόσμο για τα καλά του λόγια. Πιστεύουμε ότι η οργάνωση ήταν αρκετά καλή και δεσμευόμαστε για ακόμα καλύτερη του χρόνου.Θα προσπαθήσουμε για ακόμα περισσότερη μπαριέρα και σε μερικά σημεία ακόμα και διπλή και καινούργια άσφαλτο.
Επίσης θα ήθελα να επισυμάνω για τις τυχόν διενέξεις που δημιουργούνται μεταξύ συναθλητών. Ας τισ κρατήσουμε σε αθλητικά επίπεδα.
ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΧΟΜΠΙ ΜΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΣ ΣΤΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΤΟ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ
Αυτό είναι άφεση αμαρτιών στους παρανομούντες και δει στους μόνιμα παρανομούντες;; Δεν σας κατάλαβα καλά......
-
ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ??ΚΑΠΟΙΟ ΝΕΟ??
-
ΑΜΑΝ ΠΙΑ.. ΦΑΓΩΘΗΚΑΤΕ !!!!
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ??ΚΑΠΟΙΟ ΝΕΟ?? -
Ο χρήστης nass έγραψε:
ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ??ΚΑΠΟΙΟ ΝΕΟ??
Μου κάνει εντύπωση που κανείς δεν συζητάει για την ακύρωση του Κατσίμη.... Άς περιμένουμε και τα αποτελέσματα της εφέσεως βέβαια αλλά άν επιβεβαιωθεί η παρανομία θα ήθελα να πω ότι δεν το περίμενα από τον συγκεκριμένο αγωνιζόμενο.....
Φιλικά
Γιάννης -
ΕΙΣΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ , ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΒΑΡΥΤΗΤΑ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ , ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΑΝΕ ΜΗΠΩΣ , ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ?
7η Ανάβαση Αρχαίας Αιγείρας 16 - 17 Ιουνίου 2007