-
KΥΡΙΕ DIM8 ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΕΒΟ 9 ΑΦΟΥ Η ΤΡΟΜΠΑ ΝΕΡΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΒΑΛΑΝΕ ΞΑΝΑ ΣΑΝ ΤΟΥ ΕΒΟ7 (1CM MEΑΛΥΤΕΡΗ ΦΤΕΡΟΤΗ),ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ 900 ΡΟΔΑ ΚΑΙ 2,5ΜΠΑΡ ΑΛΛΑ ΒΑΛΕ 1.5ΜΠΑΡ ΣΤΑ ΒΟΛΤΑΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΜΩΣ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΙΛΑΚ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΑΝ ΑΝΤΕΧΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΟΛΤΑΣ ΚΑΙ ΜΠΙΕΛΕΣ... ΜΑΜΑ ΕΧΟΥΝΕ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΒΑΣΙΚΟ ΑΝΤΙΛΑΚ.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Οχι, γιαυτό και η κατάληξη δεν ήταν 'επίπληξη' που λέει και ο αδιάβαστος φίλος μας παραπάνω.Απλα εκτος καταταξης. Στην συνέχεια...................
Το πειθαρχικό τού πήρε γιά πολλούς μήνες τήν licance
-
neron και τα βολτας εχουν αντιλαγκ και στα 2,5 bar
opote θες ελα για βολτα με 7αρι με αντιλαγκ και 500 ροδα στα 2.5 μπαρ
η τρομπα του ειναι η νορμαλ του 7 και εχει κανει πανω απο 25000χλμ
προβληματα θερμοκρασιας δεν ειχε ποτε!
ξερεις εσυ καποιο εβο με προβλημα θερμοκρασιας αγωνιστικο ή βολτας?για το αλλο που λες γιατι αλλαξαν την τρομπα ξεχνας οτι εχουν αλλαξει και τα καναλια νερου στο 9 στο καπακι,οχι μονο την τρομπα.πρεπει να συγκρινεις ομοια πραγματα παντα.
εαν δεν σου κανει η απαντηση μου,πηγαινε ρωτα αυτον που μονταρισε την τρομπα στο συγκεκριμενο εβοοπως τα λες στον επομενο αγωνα αφου θα εχει νορμαλ τρομπα ο κατσιμης θα εχει προβλημα θερμοκρασιας?
εμενα αυτο που μου κανει εντυπωση παντως ειναι οτι σε ολα αυτα που εχουν γραφτει αυτο που σου εκανε εντυπωση ειναι η τρομπα!!!!!!
-
Ο χρήστης neron έγραψε:
KΥΡΙΕ DIM8 ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΕΒΟ 9 ΑΦΟΥ Η ΤΡΟΜΠΑ ΝΕΡΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΒΑΛΑΝΕ ΞΑΝΑ ΣΑΝ ΤΟΥ ΕΒΟ7 (1CM MEΑΛΥΤΕΡΗ ΦΤΕΡΟΤΗ),ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ 900 ΡΟΔΑ ΚΑΙ 2,5ΜΠΑΡ ΑΛΛΑ ΒΑΛΕ 1.5ΜΠΑΡ ΣΤΑ ΒΟΛΤΑΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΜΩΣ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΙΛΑΚ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΑΝ ΑΝΤΕΧΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΟΛΤΑΣ ΚΑΙ ΜΠΙΕΛΕΣ... ΜΑΜΑ ΕΧΟΥΝΕ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΒΑΣΙΚΟ ΑΝΤΙΛΑΚ.Αντιλάκ είναι το αντίθετο της λακ για τα μαλλιά;;
Βρε που έφτασε η haute coiffures....
Εκτος αν μιλάμε για λαγκ (lag) και αντιλαγκ (anti-lag).... -
ΑΥΤΟ ΤΟ... ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ; ΤΟ ΑΓΝΟ, ΤΟ ΑΣΠΙΛΟ, ΤΟ ΑΜΟΛΥΝΤΟ...
ΤΣ, ΤΣ,ΤΣ... ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ; ΤΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ; ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΙΑΣ ΒΓΗΚΑΝ ΚΛΕΦΤΕΣ.
ΛΕΤΕ Ο ΛΩΡΗΣ ΝΑ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣΣΤΟ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ;... ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΞΩΔΙΚΟ...ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ, ΝΑ ...
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΗΛΙΟΠΟΥΛΕ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙΣ: ΕΞΩ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΕΕΕΣ, ΕΞΩ ΟΙ ΛΩΠΟΔΥΤΕΕΕΕΕΕΕΕΣ... -
Ελληνικοι αγωνες αυτοκινητου!Ενας ομορφος κοσμος,αγγελικα πλασμενος!!!
-
Διαβάζω.... διαβάζω... διαβάζω....
Έχω κουφαθεί αλλά έχει αρχίσει να μου αρέσει. Μου παίρνει το μυαλό από τις καθημερινές σκέψεις.
Κάπου εδώ μέσα κάποτε είχα διαβάσει ότι αυτό το forum είναι κάτι σαν ένα καφενείο και είχα λίγο εκνευριστεί και λίγο απογοητευτεί... Τώρα αναρωτιέμαι μήπως και είχε δίκιο αυτός που το έγραψε ?Nass αντέχεις ακόμη ???
Φιλικά ΠΑΝΤΑ
Speedy
-
Το συμβούλιο Αγωνοδικών της Ανάβασης Αιγείρας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17/6/2007, συνεδρίασε στις 25/6 και αποφάσισε με βάση την έκθεση των Τεχνικών Εφόρων να θέσει εκτός κατάταξης τον αγωνιζόμενο με αρ. συμμετοχής Νο 89 Σταμάτη Κατσίμη, αφού η αντλία νερού που έφερε το αυτοκίνητό του (Mitsubishi Lancer Evo VIII) δεν παρουσίαζε καμία ομοιότητα με το γνήσιο ανταλλακτικό με το οποίο συγκρίθηκε.
Επίσης, αποφάσισε να κατατάξει σύμφωνα με τον χρόνο τους αγωνιζόμενους με αρ. συμμετοχής Νο 39 (Λεωνίδα Κύρκο), 88 (Αθανάσιο Ηλιάδη), 91 (Κωνσταντίνο Πατσουρέα) και 128 (Λάμπρο Κύρκο), αφού τα αυτοκίνητά τους βρέθηκαν σύννομα με τους κανονισμούς.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σταμάτης Κατσίμης στις 27/6/2007 κατέθεσε έφεση κατά της παραπάνω απόφασης των αγωνοδικών
2όμιση μήνες.........
Λέτε νά έχουν βάλει το καζάνι καί να μαγειρεύουν ακόμη
Ενώ τούς άλλους στήν Κοζάνη τούς ξεπέταξαν
Αρε πλάκα πού έχουμε.....
-
Φίλε Galiandra δίκιο έχουν τα λεγόμενά σου για την καθυστέρηση αλλά να ξεκαθαρίσουμε από πλευράς οργάνωσης ότι δεν είμαστε υπεύθυνοι για αυτό.
-
Ο χρήστης filmpa έγραψε:
Φίλε Galiandra δίκιο έχουν τα λεγόμενά σου για την καθυστέρηση αλλά να ξεκαθαρίσουμε από πλευράς οργάνωσης ότι δεν είμαστε υπεύθυνοι για αυτό.Δέν τα έβαλα με εσάς......
Μέ τούς μάγειρες τα έχω βάλει
-
Ελλάς το μεγαλείο σου και στον αθλητισμό
-
http://ethea.elpa.gr/?cat_id=21&page_id=628
*Το Εθνικό Δικαστήριο Εφέσεων, αμέσως μετά το πέρας της ακροαματικής διαδικασίας, αφού έλαβε υπ’ όψιν όλα τα έγγραφα της δικογραφίας και συγκεκριμένα την από 19/5/07 υπεύθυνη δήλωση του κ. Ελευθέριου Αλμπαντάκη ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, την επιστολή του κ. Ευάγγελου Τόμοβιτς τεχνικού διευθυντή της εταιρείας ΙΑΣΩΝ ΑΕΒΕ, την επιστολή του κ. Κωνσταντίνου Κόρακα μηχανολόγου μηχανικού, την έφεση του κ. Κατσίμη, την μαρτυρία των κ.κ. Θεόδωρου Πέππα, και Ηλία Μιχαλόπουλου ενώπιον του Δικαστηρίου και την παράσταση του κ. Σταμάτη Κατσίμη ενώπιον του Εθνικού Δικαστηρίου Εφέσεων, συσκέφθηκε με την συμμετοχή μόνο των μελών του, και κατέληξε στην ακόλουθη απόφαση:
-
Επειδή από όλη την ακροαματική διαδικασία απεδείχθη ότι ο εκκαλών δεν γνώριζε ότι το αυτοκίνητο με το οποίο συμμετείχε στον αγώνα και το οποίο δεν ήταν ιδιοκτησίας του αλλά το είχε νοικιάσει, έφερε τρόμπα νερού διαφορετική από αυτή που προβλέπει το δελτίο αναγνώρισης του MITSUBISHI EVO 8, ούτε είχε τις τεχνικές γνώσεις για να μπορεί να το ελέγξει προγενέστερα.
-
Επειδή περαιτέρω τόσο από τα προσαχθέντα έγγραφα, όσο και από τις καταθέσεις προκύπτει ότι με την αλλαγή της τρόμπας νερού δεν προκύπτει διαφοροποίηση της ιπποδύναμης του κινητήρα καθ’ οιονδήποτε τρόπο.
-
Επειδή κατόπιν των ανωτέρω το Εθνικό Δικαστήριο Εφέσεων κρίνει ότι η γενόμενη παράβαση, την ύπαρξη της οποίας παραδέχθηκε ο εκκαλών, δεν αποτελεί ουσιώδη παράβαση, δηλαδή δεν είχε σαφώς θετική επίδραση στην απόδοση του αυτοκινήτου, όπως ορίζει το άρθρο 7 της εγκυκλίου 10/2007, αλλά αποτελεί επουσιώδη παράβαση, εφ’ όσον απεδείχθει ότι αυτή δεν είχε σαφώς θετική επίδραση στην απόδοση του αυτοκινήτου.
Για τους λόγους αυτούς
Το Εθνικό Δικαστήριο Εφέσεων ομόφωναn Δέχεται εν μέρει την γενόμενη έφεση
n Αποφασίζει ότι η παράβαση για την οποία είχε αποκλεισθεί ο εκκαλών είναι επουσιώδης
n Τιμωρεί αυτόν με ποινή 10΄ σύμφωνα με το άρθρο 7 της εγκυκλίου 10/2007
n Διατάσσει την κατάταξη του στα αποτελέσματα του αγώνα
n Διατάσσει την κατάπτωση του παράβολου έφεσης
n Παραγγέλλει την δημοσίευση της απόφασηςΑγία Παρασκευή Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ
19/9/ 2007 Γ. ΚΑΘΑΡΕΙΟΣ Π.ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ
Σ. ΓΡΟΣΟΜΑΝΙΔΗΣ* -
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
http://ethea.elpa.gr/?cat_id=21&page_id=628*Το Εθνικό Δικαστήριο Εφέσεων, αμέσως μετά το πέρας της ακροαματικής διαδικασίας, αφού έλαβε υπ’ όψιν όλα τα έγγραφα της δικογραφίας και συγκεκριμένα την από 19/5/07 υπεύθυνη δήλωση του κ. Ελευθέριου Αλμπαντάκη ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, την επιστολή του κ. Ευάγγελου Τόμοβιτς τεχνικού διευθυντή της εταιρείας ΙΑΣΩΝ ΑΕΒΕ, την επιστολή του κ. Κωνσταντίνου Κόρακα μηχανολόγου μηχανικού, την έφεση του κ. Κατσίμη, την μαρτυρία των κ.κ. Θεόδωρου Πέππα, και Ηλία Μιχαλόπουλου ενώπιον του Δικαστηρίου και την παράσταση του κ. Σταμάτη Κατσίμη ενώπιον του Εθνικού Δικαστηρίου Εφέσεων, συσκέφθηκε με την συμμετοχή μόνο των μελών του, και κατέληξε στην ακόλουθη απόφαση:
-
Επειδή από όλη την ακροαματική διαδικασία απεδείχθη ότι ο εκκαλών δεν γνώριζε ότι το αυτοκίνητο με το οποίο συμμετείχε στον αγώνα και το οποίο δεν ήταν ιδιοκτησίας του αλλά το είχε νοικιάσει, έφερε τρόμπα νερού διαφορετική από αυτή που προβλέπει το δελτίο αναγνώρισης του MITSUBISHI EVO 8, ούτε είχε τις τεχνικές γνώσεις για να μπορεί να το ελέγξει προγενέστερα.
-
Επειδή περαιτέρω τόσο από τα προσαχθέντα έγγραφα, όσο και από τις καταθέσεις προκύπτει ότι με την αλλαγή της τρόμπας νερού δεν προκύπτει διαφοροποίηση της ιπποδύναμης του κινητήρα καθ’ οιονδήποτε τρόπο.
-
Επειδή κατόπιν των ανωτέρω το Εθνικό Δικαστήριο Εφέσεων κρίνει ότι η γενόμενη παράβαση, την ύπαρξη της οποίας παραδέχθηκε ο εκκαλών, δεν αποτελεί ουσιώδη παράβαση, δηλαδή δεν είχε σαφώς θετική επίδραση στην απόδοση του αυτοκινήτου, όπως ορίζει το άρθρο 7 της εγκυκλίου 10/2007, αλλά αποτελεί επουσιώδη παράβαση, εφ’ όσον απεδείχθει ότι αυτή δεν είχε σαφώς θετική επίδραση στην απόδοση του αυτοκινήτου.
Για τους λόγους αυτούς
Το Εθνικό Δικαστήριο Εφέσεων ομόφωναn Δέχεται εν μέρει την γενόμενη έφεση
n Αποφασίζει ότι η παράβαση για την οποία είχε αποκλεισθεί ο εκκαλών είναι επουσιώδης
n Τιμωρεί αυτόν με ποινή 10΄ σύμφωνα με το άρθρο 7 της εγκυκλίου 10/2007
n Διατάσσει την κατάταξη του στα αποτελέσματα του αγώνα
n Διατάσσει την κατάπτωση του παράβολου έφεσης
n Παραγγέλλει την δημοσίευση της απόφασηςΑγία Παρασκευή Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ
19/9/ 2007 Γ. ΚΑΘΑΡΕΙΟΣ Π.ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ
Σ. ΓΡΟΣΟΜΑΝΙΔΗΣ*Χωρίς να γνωρίζω προσωπικά τον αγωνιζόμενο κ. Κατσίμη και με καμία πρόθεση δημιουργίας προβλήματος, αλλά βλέποντας το θέμα εντελώς αντικειμενικά και με μεγάλη αγωνία και ανησυχία για το «κατρακύλισμα» του μηχανοκίνητου σπορ στην χώρα μας έχω να πω τα εξής:
Η απόφαση του δικαστηρίου είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΑΘΟΣ.
Η (1) δεν στέκει, «ο εκκαλών δεν γνώριζε ότι το αυτοκίνητο με το οποίο συμμετείχε....» Αυτό αποτελεί πλέον ΠΡΟΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ το οποίο ο κάθε ένας θα επικαλείται στο άμεσο μέλλον... και άντε να βγάλεις άκρη ποιος γνώριζε περισσότερο ή λιγότερο...
Και ποιος θα είναι αυτός που θα πάρει την ευθύνη για καταδικαστικές ή μη αποφάσεις???
Η (2) είναι ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΑΘΟΣ!!!
Η «καλύτερη» αντλία νερού, γενικά και όχι μόνο για τον συγκεκριμένο τύπο κινητήρα, μπορεί και αυξάνει την μηχανική απόδοση δίνοντας έτσι την δυνατότητα, μέσω διαφορετικών ρυθμίσεων, αύξησης σε σημαντικό βαθμό της ογκομετρικής απόδοσης στους κινητήρες εσωτερικής καύσης... (Αυτό είναι γνωστό και σε μικρά παιδιά...)
Η (3) είναι ΑΣΤΙΑ, αφού για πραγματικά επουσιώδεις παρατυπίες «ο πέλεκυς» έχει πέσει κανονικά σε άλλες περιπτώσεις.Και για να μην υπάρχουν παρερμηνείες και παρεξηγήσεις, εγώ προσωπικά υποστηρίζω την κατά γράμμα τήρηση των τεχνικών κανονισμών, αλλά αυτό να ισχύει πάντα και για όλους.
Φιλικά
Speedy -
-
Να υπενθυμίσω πως για τις μεν ουσιώδεις παραβάσεις, δηλ. αυτές που έχουν σαφή θετική επίδραση στην απόδοση του αυτοκινήτου, η ποινή είναι αποκλεισμός, για τις δε επουσιώδεις παραβάσεις, δηλ. αυτές για τις οποίες δεν τεκμηριώνεται σαφής θετική επίδραση στην απόδοση του αυτοκινήτου, η ποινή είναι χρόνου ανάλογα με το είδος του αγώνα (60'' σε ράλι, 30'' σε ταχύτητες, 10'' σε αναβάσεις).
-
για το 1 που βλεπεις το λαθος?
ο βωβος(γιατι και αυτος ΔΕΝ φτιαχνει το μοτερ του) εισαι σιγουρος οτι ξερει αν η τρομπα νερου ειναι νομιμη?
και βεβαια μπορει να φοραει ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ του παρανομη τρομπαγια το 2 εισαι σιγουρος οτι ειναι ετσι??
μην κοιτατε το δενδρο κοιταχτε το δασος!!
και καμια φορα και πισω απο το δασος
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
για το 1 που βλεπεις το λαθος?
ο βωβος(γιατι και αυτος ΔΕΝ φτιαχνει το μοτερ του) εισαι σιγουρος οτι ξερει αν η τρομπα νερου ειναι νομιμη?
και βεβαια μπορει να φοραει ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ του παρανομη τρομπαΚαι βέβαια μπορεί να φοράει ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ του οτιδήποτε και βέβαια πραγματικά δεν φταίει αυτός... αλλά οι κανονισμοί είναι για να τηρούνται... Ο «πελάτης» αγωνιζόμενος που πληρώνει για να τρέχει, αυτό για το οποίο πληρώνει αυτό πρέπει να παίρνει... αλλά οι κανονισμοί είναι για να τηρούνται... είναι στο χέρι του κάθε «πελάτη» με την σειρά του να αποδώσει ευθύνες όπου χρειάζεται αν άλλο παρήγγειλε και άλλο πήρε... γιατί και σε αυτή την συναλλαγή υπάρχουν κανόνες και πρέπει να τηρούνται...
για το 2 εισαι σιγουρος οτι ειναι ετσι??
Ναι απόλυτα σίγουρος. Αυτή είναι η δουλειά μου.
μην κοιτατε το δενδρο κοιταχτε το δασος!!
και καμια φορα και πισω απο το δασοςΌπως θα καταλάβεις αν προσέξεις την εισαγωγή μου στο προηγούμενο post μου ακριβώς αυτή είναι και η δική μου ανησυχία. Το «δάσος» που έχει πάρει φωτιά και καίγεται...
Φιλικά
Speedy -
Ο χρήστης SPEEDY έγραψε:
για το 2 εισαι σιγουρος οτι ειναι ετσι??
Ναι απόλυτα σίγουρος. Αυτή είναι η δουλειά μου.
...
Θυμηθήτε ότι και ο Gronholm αποκλείστηκε στην Κύπρο το 2004 σε αγώνα του WRC ,για τον ίδιο ακριβώς λόγο και δεν τόλμησαν ούτε έφεση να κάνουν !!
http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/motorsp ... 750589.stm
Αλλά είπαμε , οι αγωνοδίκες μας είναι αλλού
-
Ο χρήστης GF έγραψε:
Θυμηθήτε ότι και ο Gronholm αποκλείστηκε στην Κύπρο το 2004 σε αγώνα του WRC ,για τον ίδιο ακριβώς λόγο και δεν τόλμησαν ούτε έφεση να κάνουν !!http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/motorsp ... 750589.stm
Αλλά είπαμε , οι αγωνοδίκες μας είναι αλλού
Κύριε Παπακώστα τί λέτε εσείς
-
Tι να πει, εκείνος την αναφορά κάνει.
Αλλοι κρίνουν ...... ( οι ειδικοί ) !!
-
@ speedy
δεν νομιζω να συμφωνω στο νουμερο 2
σαν θεωρια υπαρχει περιπτωση να συμβαινει αυτο που λες
στα εβο ομως δεν ισχυει γιατι δεν εχουν προβλημα με την ψυξη του μοτερ
στο ακροπολις τα 7αρια με 35 βαθμους και 3 ημερες παλι δεν ειχαν
ποσο μαλλον σε αναβασεις των 2 και κατι λεπτωνστα 8-8μρ-9 ειναι διαφορετικα τα καναλια ψυξης στο καπακι εξου και η διαφορετικη τρομπα
εκτος αν θελεις να σου φερω το δικο μου να μου αλλαξεις τρομπα και να μου βγαλεις μερικα αλογα παραπανω μαζι με λιγη ροπη
στο νουμερο 1 εχεις δικιο αλλα για μενα παντα θα παιζει ρολο και το προσωπο
δεν θα εξαντλουσα την αυστηροτητα μου σε καποιον που δεν εχει ξαναενοχλησει τους αγωνοδικες και για κατι που ειναι σιγουρα εν αγνοια του και ΔΕΝ του εδωσε τιποτα παραπανωγια το δασος δεν με καταλαβες,ισως δικαιολογημενα γιατι δεν ξερεις τι εχει παιχτει στο παρασκηνιο
φιλικα dim8
7η Ανάβαση Αρχαίας Αιγείρας 16 - 17 Ιουνίου 2007