-
ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ (1) ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Κ ΤΟΥΣ 138 ΦΙΛΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ!
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ. -
Στο web site της λέσχης ΦΙΛ.Μ.Π.Α, οπως κάθε χρόνο θα έχετε την δυνατότητα να ζήσετε απο κοντά τον αγώνα. Τα αποτελέσματα θα μπαίνουν on time περίπου 40'' μετα απο τον τερματισμό κάθε αγωνιζόμενου.
Καλύτερα αν θέλεις βάλε τη δημοσίευση αυτή στο αντίστοιχο θέμα της ανάβασης Αιγείρας http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=23628
Το παρόν κλειδώνεται
(Moderator nass)
-
κανα νεο απο τις δοκιμες?
-
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=fast-news
τελικα τι εγινε με τις ενστασεις και για ποιο λογο εγιναν???
-
Ο χρήστης stamelos έγραψε:
τελικα τι εγινε με τις ενστασεις και για ποιο λογο εγιναν???Μην βιάζεσαι. Θέλουν μαγείρεμα ακόμη.
-
Και στο τελος ζησαμε καλα και αυτη καλητερα(να δειτε οτι δεν θα ακουστει τιποτα ), εκτος αυτου παλι στην κυμη για ενστασεις ακουγαμε στον τερματισμο και τελικα ΤΙΠΟΤΑ ...
-
Κυρία ΦΙΛΜΠΑ μια απορία. Γιατί κάνατε warm up και πήγε ο αγώνας μια ώρα πίσω, ήταν αναγκαίο;
Είχατε άλλες συνθήκες το Σάββατο κι άλλες τη Κυριακή;Σχετικά με την έξοδο του Παυλογιάννη.
Πολλή γρήγορη αντίδραση και εδώ αξίζει ένα μπράβο. -
ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΩΣ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΒΑΣΗ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΟΚ.Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΥΨΗΛΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ.ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΗ ΕΞΟΔΟΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΓΙΑΝΝΗ ΟΠΟΥ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ Η ΠΥΡΟΣΒ.ΚΛΠ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΗ Κ4 ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 1 ΛΕΠΤΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΥΠΕΡΒΟΛΗ!!
ΗΜΑΡΤΟΝ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΑΛΙ!ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΕΓΙΝΕ ΧΩΜΑΤΕΡΗ! -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Κυρία ΦΙΛΜΠΑ μια απορία. Γιατί κάνατε warm up και πήγε ο αγώνας μια ώρα πίσω, ήταν αναγκαίο;
Είχατε άλλες συνθήκες το Σάββατο κι άλλες τη Κυριακή;Όσον αφορά τους αγωνιζόμενους, το warm up είναι κάτι πολύ θετικό πριν από μια ανάβαση ανεξαρτήτως συνθηκών.
Προσωπικά θα προτιμούσα να καθιερωθεί και να γίνεται προγραματισμένα πχ μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, να συμμετέχει όποιος θέλει και οι θεατές να ξέρουν τι να περιμένουν. Σίγουρα το να αποφασίζεται τελευταία στιγμή και χωρίς κάποιο προφανή λόγο, δεν είναι ότι καλύτερο για τους θεατές. -
τελικα τι εγινε με τις ενστασεις?
-
Ο χρήστης fotis-84 έγραψε:
τελικα τι εγινε με τις ενστασεις?Εχει μαγείρεμα ακόμη.
Δέν έχουν χύτρα και τά φτιάχνουν σέ κατσαρόλα
-
Καλημέρα,
Η ανάβαση Αιγείρας είναι για μένα σίγουρα η πιο άρτια οργανωμένη ανάβαση των ελληνικών αγώνων και χτές το επιβεβαίωσε για μια ακόμα φορά (αν και λόγω τοποθεσίας αγαπημένη μου είναι η Πορταριά)
Πάρα πολλοί κριτές με διάθεση να βοηθήσουν πραγματικά,ασθενοφόρα/πυροσβεστικές γενικά πολύ ωραίο κλίμα,ο κόσμος σε σωστές θέσεις.Όποια προβλήματα ξεπερνιόντουσαν πολύ γρήγορα και γενικά είναι μια ανάβαση στην οποία πάντα χαίρομαι να πηγαίνω
Για το warm up εγώ αν και συμφωνώ με την τέλεση του διαφωνώ λίγο στην ώρα (πρέπει να ξεκινάει νωρίτερα) και στον τρόπο τέλεσης (πρέπει κάπως να υπάρχει συγκράτηση των οδηγών αφού σε πάρα πολλές αναβάσεις απο τύχη πιστεύω δεν έχουν γίνει καραμπόλες όπως στην Ριτσώνα παλιά) του αν και χτές άργησε για 30' μόνο ο αγώνας όταν στην Πιτίτσα περιμέναμε καμια 1¨30' με τον κόσμο να αγανακτεί δικαιολογημένα τότε.......
Στο θέμα των ενστάσεων μετά το πρώτο σκέλος άκουσα στα pits του Κατσίμη μια έντονη διαφωνία μεταξύ κάποιων μηχανικών με ατάκες του στυλ ' Θα τα πούμε στο ΕΛΠΑ' εννοώντας προφανώς οτι εκεί δεν μπορούν να γίνουν μαιμουδιές....Δυστυχώς δεν γνώριζα τα πρόσωπα τα οποία συμμετείχαν στην διένεξη οπότε δεν μπορώ να πω ποιοί ήταν και ποιοι εκτόξευαν τις κατηγορίες.....
Μια φορά άκουσα στα pits πάλι πολλές κατηγορίες για μαιμουδιές ειδικά για αθλητή που έχει πιαστεί και τιμωρηθεί επανειλλημμένα για παρανομίες στο παρελθόν αλλά φαίνεται οτι δεν βιάζει μυαλό μιας και δεν τιμωρείται ουσιαστικά...Οι κατηγορίες αφορούσαν κιβώτια,πλύμνες και διάφορα άλλα..
'Οπως επίσης άκουσα και για αρκετά Ν2 με χαρακτηριστικά Α6......ο ένας έχει και αυτός πιαστεί στο παρελθόν μια φορά ο δεύτερος μάλλον ξεφεύγει ακόμα.......Βέβαια δεν λέω ονόματα για τις εικασίες γιατί δεν υπάρχουν αποδείξεις.....
Φιλικά
Γιάννης -
Ο χρήστης JTGANG έγραψε:
γιατί δεν υπάρχουν αποδείξεις.....Φιλικά
ΓιάννηςΜηπως οτι δεν ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ δεν πρεπει και να μνημονευεται καθολου?
-
Ο χρήστης karapetsanosj έγραψε:
γιατί δεν υπάρχουν αποδείξεις.....
Φιλικά
Αποδεικνύονται περίτρανα αλλά ο JTGANG δεν θέλει να ανακατέψει τα πράγματα και να προκαλέσει σχόλια σαν και το δικό σου που τελικά δεν απέφυγε.....
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
γιατί δεν υπάρχουν αποδείξεις.....
Φιλικά
Αποδεικνύονται περίτρανα αλλά ο JTGANG δεν θέλει να ανακατέψει τα πράγματα και να προκαλέσει σχόλια σαν και το δικό σου που τελικά δεν απέφυγε.....
Αποδειξτε τα λοιπον για να αποφευγε(ι)εται σχόλια σαν το δικο μου και πλειστων αλλων. Συμπερασματικα η τα οσα λεγονται και γραφονται αποδεικνυονται ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ (ετσι δεν γραφεις?) με στοιχεια, ονοματα και οχι με:......'ακουσα, μου ψιθυρισαν, εστησα αυτι σε πιτς......', η μεχρι να αποδειχτουν ειναι γραφομενα με αλλους πιθανον στοχους. Και δεν υπερασπιζομαι ΚΑΝΕΝΑΝ. Αλλα μιληστε αν ξερετε κατι συγκεκριμμενα και ΕΠΩΝΥΜΑ προ παντων να ξερουμε και οι υπολοιποι τι γινεται.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΠΕΤΣΑΝΟΣ -
Καλησπέρα αφορμή ήταν αυτό που είδα την Κυριακή δεν ξέρω για σας αλλά επείδη παρακολουθώ αρκετά τις αναβάσεις αύτο που παρακολούθησα ηταν επιεικός χάλια ήταν απο τις χειρότερες αναβάσεις που έχω δει ποτέ λες και πηγαινανέ βόλτα (δε το παίζω οδηγάρα και σίγουρα μπορεί να με πολύ χειρότερος) δε σας κρείβω οτί μου πέρασε απο το μυαλό να μην ξαναπατήσω σε ανάβαση.
-
Ο χρήστης diamantomotorsport έγραψε:
Καλησπέρα αφορμή ήταν αυτό που είδα την Κυριακή δεν ξέρω για σας αλλά επείδη παρακολουθώ αρκετά τις αναβάσεις αύτο που παρακολούθησα ηταν επιεικός χάλια ήταν απο τις χειρότερες αναβάσεις που έχω δει ποτέ λες και πηγαινανέ βόλτα (δε το παίζω οδηγάρα και σίγουρα μπορεί να με πολύ χειρότερος) δε σας κρείβω οτί μου πέρασε απο το μυαλό να μην ξαναπατήσω σε ανάβαση.1.δηλαδη τι διαφορα ειχε απο τις προηγουμενες αναβασεις και απο οσες εχεις παρακολουθησει αυτη εδω
2.ποια κατα τη γνωμη σου ειναι η καλυτερη απο ολες τις πλευρες....?
παντα φιλικα.
-
Δεν ξέρω εμένα αυτό μου εβγαλέ η συγκεκριμένη δεν είχε καθόλου ένταση ούτε θέαμα ούτε πάθος, ο κάθε άνθρωπος ζήταει διαφορετικά πράγματα να δει πιστεύω πως αν ρωτήσω 100 ανθρώπους θα πάρω 100 διαφορετικές απόψεις (η αποψη μου είναι αυτή)
-
σεβαστη η αποψη σου αλλα να σου πω και το αλλο,ο καθε ανθρωπος που παει να δει μια αναβαση ξερει (σε μεγαλο αριθμο)τι θελει να δει οποτε και γι αυτο παει οπως επισης πιστευω πως η ενταση και το παθος υπαρχει παντα σε ολες τις αναβασεις και οι οδηγοι κοιτανε μεσα σε 2 σκελοι των
3χλμ να δωσουν το καλυτερο δυνατον.σιγουρα απο απ εξω δεν το ζεις τοσο αλλα αν μπεις λιγο στη θεση τους και τη ψυχολογια τους πιστευω θα
καταλαβεις....παντα φιλικα...
-
Ο χρήστης diamantomotorsport έγραψε:
Καλησπέρα αφορμή ήταν αυτό που είδα την Κυριακή δεν ξέρω για σας αλλά επείδη παρακολουθώ αρκετά τις αναβάσεις αύτο που παρακολούθησα ηταν επιεικός χάλια ήταν απο τις χειρότερες αναβάσεις που έχω δει ποτέ λες και πηγαινανέ βόλτα (δε το παίζω οδηγάρα και σίγουρα μπορεί να με πολύ χειρότερος) δε σας κρείβω οτί μου πέρασε απο το μυαλό να μην ξαναπατήσω σε ανάβαση.ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΤΡΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΑΝ ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΤΟ 99% ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ . ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΚΥΝΗΘΟΥΜΑΙ ΕΞΑΡΤΑΤΕ ΑΠΟ ΠΟΛΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤ/ΤΟΥ ΟΔΩΣΤΡΟΜΑΤΟΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΤ/ΤΟ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΡΟΟΠΤΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΕΡΟΥΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ 3 ΧΛΜ. ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΚΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΝ ΑΝΕΒΗΚΑ ΠΗΓΑ ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΠΛΗΘΩΡΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΘΛΗΤΩΝ ΜΟΥ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΛΑΣΗΣ ΠΗΓΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ .ΤΕΛΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΗ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΣΤΟΝ ΣΑΚΗ ΤΟΝ ΗΛΙΑΔΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΝΑ ΣΒΗΣΩ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΘΛΗΤΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ FIESTA ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΞΕΚΗΝΙΣΑ . ΦΙΛΙΚΑ.....
7η Ανάβαση Αρχαίας Αιγείρας 16 - 17 Ιουνίου 2007