-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Στην Κρήτη είναι αλλιώς....!!!
Σπύρο, όπως αλλιώς και να ναι στην Κρήτη (που δεν είναι), όσο άσχετοι να ναι οι οργανωτές και οι αγωνιζόμενοι (που δεν είναι) Ο ΑΓΩΝΑΣ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΙΚΟΣ, ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΦΟΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΡΗ ΣΑΣ (που μάλλον είστε ανώτερη φυλή) ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΕ. ΑΝ ΈΓΙΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΠΕΎΘΥΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΡΩΝΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ...
...τεσπα, εμείς έτσι κι αλλιώς σας αγαπάμε...Φίλε CRN, φρέναααααααα!!!! Δεν ήθελα να προσβάλω κανένα...Όπως και να 'χει, προφανώς ο ΤΕ είναι υπεύθυνος... Απλά, αυτό που εννοούσα είναι ότι λίγο η καλοκαιρινή φιλοξενία, λίγο η παγωμένη ρακή, χαλαρώνουν λίγο τα πράγματα.... Εξάλλου, στην Κρήτη ΕΙΝΑΙ διαφορετικά και για τα παραπάνω, και γιατί μέχρι πρότεινως, δεν υπήρχε ΟΥΤΕ ΕΝΑ αυτοκίνητο κατηγορίας Ν, πέραν των super N4... Ούτε Ν1, ούτε Ν2, ούτε Ν3....
Σπύρο, ίσως να έχεις δίκιο εντάξει, όμως μια οφ τόπικ συμβουλή από ένα πολύ πιο έμπειρο από εσένα στο αντικείμενο,
ΠΟΤΕ μην πίνεις παγωμένη ρακί, ΠΑΝΤΑ σε θερμοκρασία περιβάλλοντος
περισσότερες πληροφορίες για το θεμα (της ρακής) μόνο από κοντά! -
Ο χρήστης CRN.gr έγραψε:
ΠΟΤΕ μην πίνεις παγωμένη ρακί, ΠΑΝΤΑ σε θερμοκρασία περιβάλλοντος
περισσότερες πληροφορίες για το θεμα (της ρακής) μόνο από κοντά!Θα προτεινα στους φιλους στην Κρητη να μην ξαναδοσουν ουτε σε θερμοκρασια περιβαλοντος ρακιες σε Τ.Ε. που προερχοντε απ'την Αθηνα , γιατι οπως φαινεται γινεται κακη μιξη με τα ληγμενα τους !
-
Οι σωστές διατομές και στο τοξύλιο και στα χιαστί , ομολογκέ -ΚΑΙ οικολογικό- σχοινί απο Canabis sativa Δεν θα έχει πρόβλημα , περνάει Τ.Ε.
-
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
Οι σωστές διατομές και στο τοξύλιο και στα χιαστί , ομολογκέ -ΚΑΙ οικολογικό- σχοινί απο Canabis sativa Δεν θα έχει πρόβλημα , περνάει Τ.Ε.Ειδικά αν ο ΤΕ έχει κάνει και λίγο σχοινάκι από το άνωθι αναφερόμενο, αέρα....!!!!
-
Μόλις διάβασα τον κανονισμό του 'Μπράλου' γαι τις 15/3 και επειδή δεν είδα κάποια εξαίρεση για τα 'Ιστορικά' , θα μπορούσε κάποιος Τ.Ε. μας να ενημερώσει υπεύθυνα , γιατί δεν βλέπω να το έχει κάνει η ΟΜΑΕ, τι θα ισχύσει στον τεχνικό έλεγχο όσον αφορά τα HANS στα ιστορικά ; Είναι ή δεν είναι υποχρεωτικά ; Kαι άν ΝΑΙ, τι θα ισχύσει με τα αυτοκίνητα πού η χρήση τους δεν είναι εφικτή λόγω της γεωμετρίας των ζωνών ;
Oχι τίποτε άλλο, μη πάω άδικα μέχρι την Λαμία και χάσω και το παράβολο......... -
Eυτυχως παραιτηθηκαν χθες οι ΟΜΑΕτζιδες μεχρι για γινουν εκλογες , μπας και βγει κανενας με μυαλο εκει μεσα να σταματισουν τα μπαλωματα και τις βλακειες στα τεχνικα θεματα , τουλαχιστον !
Απαραδεκτος ο μπροσταρης των Τεχ.Εφορων εστειλε δυο αλλα απο χημεια της ζυμης μηδεν , να πουν πως θα τρεξουν αυτοκινητα σαν την alpine , lotus , matra , cg , 904 , ginetta κ.α. βαζοντας .....xans τα πληρωματα υποχρεωτικα .
Καλα δεν σκεπτεται κανεις , οτι αν ερθουν καποιοι ξενοι με τετοια αυτοκινητα θα κλαινε απ'τα γελια και δικαιολογημενα για αλλη μια φορα θα πουν
Τι να το κανουν το χανς αυτοκινητα κατασκευασμενα απο φαιμπεργκλας που γινοντε σαν ακορτεον σε μετοπικη επαφη βρε απεριγραπτοι ? ποια g να επιβραδυνουν που απο μονα τους τα αυτοκινητα αυτα , ειναι σαν αμορτισερ κοινως αποσβεστηρες !
Ανοιξτε κανενα βιβλιο , διαβαστε τιποτε αλλο εκτος απ'τις κρανκασες τα εσκορτ να μαθετε πως ειναι κατασκευασμενα και ...καποια αυτοκινητα που μονοπωλουσαν τις νικες με οδηγους που τα πηγαιναν αερα σε μοντε καρλα σε ταργκα φλωρια σε κορσικες σε ακροπολικα σε πορτογαλικα και σε τουρ ντε κορσικες ραλλαρες , οχι παιδικες χαρες που εχουν γινει τα ραλλυ και τρεχουν σημερα τα ιστορικα , και δεν υπαρχει πουθενα στην ιστορια θυμα με σπασμενο σβερκο , τουλαχιστον των blue boys οπως τους αποκαλουσαν .
Φανταζεστε να ερθουν μια μερα μερικα απ'αυτα τα ex usine που το καθενα απ'αυτα κανει πανω απο 280k ευρωπουλα και να τους πουνε οτι πρεπει να κανει σαντουιτσ και να βαλει σωληνα εγκαρσια για να τρεξει σ'αυτην την χωρα !της απεριοριστης και ανεξελεγκτης .
Kαι το κουφοτερο .........με αυτα τα καθισματα που ειναι τα πλεον ομολογκε και απ'τα ελαχιστα που χωρανε ...
ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕΕΕΕΕΕΕ
-
Aστο Χρήστο , μη το συνεχίζεις ...... 'Φωνή βοώντος εν τή ερήμω' !!
Ελπίζω ,όπως όλοι ,να γίνει το Ιστορικό Ακρόπολις και τότε θα πέσει γέλιο (με τον Τ.Ε. της FIA ) αλλά τι ξέρουν οι κουτόφραγκοι; Aυτοί έχουν μείνει 'πίσω' , ενώ εμείς είμαστε πολύυυυυυυ 'μπροστά '( κάτι σαν τον Αλέφαντο στο τόπι....)
Φυσικά , ασχολούμαστε με οτι μας 'συμφέρει' ( σε πωλήσεις) , αλλά έλεγχο πχ κυβισμού ή ανάρτησης ή κιβωτίου σε Ιστορικό ,έχω να δώ από το Παλλάδιο που λύσαν τον κουμπάρο μου (τον Β.Β) επειδή αρνήθηκε τον έλεγχο κάποιος άλλος και αποχώρησε ....
Βέβαια , πόσα σφραγισμένα από Τ.Ε. μοτέρ μικρού κυβισμού ,εκτός του Πλατή και των δικών μου ξέρεις ; -
Να ρωτήσω κάτι ? Διαβάζω στην εγκύκλιο τεχνικών κανονισμών τα ακόλουθα σχετικά με την υποχρέωση χρήσης συστήματος FHR (HANS):
Για όλους τους αγώνες ράλλυ , μίνι ράλλυ , ράλλυ σπρίντ , ταχυτήτων και αναβάσεων για όλα τα αυτοκίνητα
Ειδικά για τα ιστορικά αυτοκίνητα των κατηγοριών των κατηγοριών 1,2,3, εξαιρούνται τα αυτοκίνητα στα οποία αποδεδειγμένα
ύστερα από έλεγχο από την Τεχνική Επιτροπή δεν μπορεί να εφαρμοσθεί το σύστημα FHR.Αρα υπάρχει τρόπος εξαίρεσης κατόπιν ελέγχου από την Τεχνική Επιτροπή και απ΄όσο έχω ακούσει η Alpine είναι κλασσική περίπτωση εξαίρεσης.
Οπότε γιατί δεν έχει εφαρμοστεί αυτή η πρόβλεψη των κανονισμών ? -
Ο χρήστης chala13 έγραψε:
Ελπίζω ,όπως όλοι ,να γίνει το Ιστορικό Ακρόπολις και τότε θα πέσει γέλιο (με τον Τ.Ε. της FIA ) αλλά τι ξέρουν οι κουτόφραγκοι; Aυτοί έχουν μείνει 'πίσω' , ενώ εμείς είμαστε πολύυυυυυυ 'μπροστά '( κάτι σαν τον Αλέφαντο στο τόπι....)
Φυσικά , ασχολούμαστε με οτι μας 'συμφέρει' ( σε πωλήσεις) , αλλά έλεγχο πχ κυβισμού ή ανάρτησης ή κιβωτίου σε Ιστορικό ,έχω να δώ από το Παλλάδιο που λύσαν τον κουμπάρο μου (τον Β.Β) επειδή αρνήθηκε τον έλεγχο κάποιος άλλος και αποχώρησε ....
Βέβαια , πόσα σφραγισμένα από Τ.Ε. μοτέρ μικρού κυβισμού ,εκτός του Πλατή και των δικών μου ξέρεις ;Αγαπητέ 'chala 13',
Δεν είμαι Τεχνικός Έφορος και δεν ήμουν παρών στην αυτοψία που έγινε στα αυτοκίνητα σου στις αρχές της εβδομάδος. Ως εκ τούτου δεν μπορώ να γνωρίζω την σχετική απόφαση των Τεχνικών Εφόρων.
Με τον τρόπο όμως που πας να βρεις το δίκιο σου, το έχεις ήδη χαμένο, λόγω :- Η προηγούμενη ανάρτηση σου που ρωτούσες αν πρέπει να πας στον Μπράλο η αν θα σε κόψουν και θα χάσεις και το παράβολο, ήταν τελείως άστοχη, γιατί είχε μόνο στόχο να εκθέσει το σύνολο των Τεχνικών Εφόρων, μιας που είχε προηγουμένως γίνει συνεννόηση μαζί τους για έλεγχο των αυτοκινήτων σου την Τρίτη μετά τον Μπράλο !!!
- Η τωρινή σου ανάρτηση και η αναφορά σου στον Τεχνικό Έφορο της FIA στην διάρκεια του Ιστορικού (και στο 'γέλιο που θα πέσει') , πάλι σαν άστοχη μπορεί να χαρακτηριστεί. Οι απειλές, αγαπητέ 'chala 13' δεν έχουν καμμία θέση στους αγώνες. Εσύ, όπως και πολλοί άλλοι, συμμετέχεις σε κάποιον Ελληνικό θεσμό ο οποίος διέπεται από κάποιους κανονισμούς, τους οποίους έχεις δεχτεί. Εάν δεν σου αρέσουν οι κανονισμοί, είσαι ελεύθερος να πας να τρέξεις εκεί όπου εποπτεύουν οι Τεχνικοί Έφοροι που θα έρθουν για το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις.
- Σωστά (και ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ της επέτρεψαν) η Επιτροπή Ραλλύ καθιέρωσε σαν υποχρεωτική χρήση του HANS και στα Ιστορικά αυτοκίνητα, διότι ότι και να γράψετε εναντιούμενοι στην απόφαση, είμαι έτοιμος να σας απαντήσω με επιχειρήματα.
- Αυτό το 'συμφέρει' και το (σε πωλήσεις) μπορείς να μας το κάνεις λιανά γιατί μάλλον σαν πολύ προσβλητικό το διαβάζω εκ πρώτης όψεως ?
Περιμένω νέα σου.
'el-em'
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Να ρωτήσω κάτι ? Διαβάζω στην εγκύκλιο τεχνικών κανονισμών τα ακόλουθα σχετικά με την υποχρέωση χρήσης συστήματος FHR (HANS):Για όλους τους αγώνες ράλλυ , μίνι ράλλυ , ράλλυ σπρίντ , ταχυτήτων και αναβάσεων για όλα τα αυτοκίνητα
Ειδικά για τα ιστορικά αυτοκίνητα των κατηγοριών των κατηγοριών 1,2,3, εξαιρούνται τα αυτοκίνητα στα οποία αποδεδειγμένα
ύστερα από έλεγχο από την Τεχνική Επιτροπή δεν μπορεί να εφαρμοσθεί το σύστημα FHR.Αρα υπάρχει τρόπος εξαίρεσης κατόπιν ελέγχου από την Τεχνική Επιτροπή και απ΄όσο έχω ακούσει η Alpine είναι κλασσική περίπτωση εξαίρεσης.
Οπότε γιατί δεν έχει εφαρμοστεί αυτή η πρόβλεψη των κανονισμών ?Να σου πω γιατι αγαπητε nass !
Πρωτα απ'ολα γιατι σ'αυτον τον χωρο εχουν ξετρυπωσει ακομα και στα ειδικα τεχνικα θεματα διαφοροι , , ξερολες - κοκορακια τυπου ΛουΜου , που εχει κουβαλησει ο Μανωλιος γιατι απ'την αγνοια του νομιζει οτι θα κανει καλο στο σπορ βαζοντας και ακουγοντας δηθεν γνωστες να αποφασιζουν ακομα και για το ιστορικο αγωνιστικο , οταν και στην εποχη που ετρεχαν αυτα τα αυτοκινητα , αυτοι δεν ειχαν ανοιξει ουτε το j να δουν τι γραφει !
Οπως εχει διαπιστωθει ο αντικαταστατης σου ειναι , και το οτι δεν μπορει να ξεχωρισει που θα μπορουσαν να αναπληρωσουν την παρουσια του σε ειδικους ελεγχους που κρινουν , το μελλον του σπορ αλλα και την εικονα μας στο εξωτερικο , σημαινει οτι αντι να γινοντε βηματα μπροστα του σπορ τωρα με την ομοσπονδια ,(και τον δημοκρατικο διαλογο ) αντιθετα σαν μοναδικη ενεργεια της ομαε ειναι να εχει βαλει τον Αδωνη Γεωργιαδη (λουμου) να πεταει κοτσανες ανεξελεκτες παντου , και να επαναπαυοντε στο Χαλανδρι οτι το αθλημα .....προχωραει , κανονικα .
Μονον οταν θα αλλαξει η ηγεσια και οι νοοτροπια αυτη ,υπαρχει μελλον (κατι αναλογο με το κρατος μας ,με ολους αυτους τους καταστροφεις ).
Δυστυχως .
-
Να σου πω ότι κατάλαβα, θα πω ψέμματα
Εννοείς ότι έγινε ο εν λόγω έλεγχος από κάποιον, ο οποίος διαπίστωσε ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί HANS στις Alpine ? -
Λώρη δηλαδή διαφωνείς πως η μη ενδεδειγμένη χρήση μέτρων ασφαλείας (δηλ. μη τήρηση των απαιτούμενων προδιαγραφών) μπορεί να έχει τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα;
-
Ακριβως , και μαλιστα η τους προτροπη ηταν να κολλησει μια σωληνα εγκαρσια πανω απ'το ρεζερβουαρ (που ειναι στο κεντρο οπως θυμασαι στο συγκεκριμενο εργοστασιακο αγωνιστικο alpine ) βλεπε φωτο
gifs uploadκαι να κανει σαντουιτς λεει πισω (οχι χοντ ντοκ ) για να βαλει κρικους ξεχωριστους για τις ζωνες και αλλες σχετικες αρλουμπες < μαστρομητσων> που απευθυνοντε σε ειδικες αγωνιστικες κατασκευες μιας εποχης ,που αναγνωριζοταν στο , οπως στις μεταλικες παραγκες που στην χωρα μας διαφοροι αγωνιστικα .Τελος παντων , δεν ξανασχολουμε βαρεθηκα ,σε λιγο μονοι τους .
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Λώρη δηλαδή διαφωνείς πως η μη ενδεδειγμένη χρήση μέτρων ασφαλείας (δηλ. μη τήρηση των απαιτούμενων προδιαγραφών) μπορεί να έχει τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα;Βρε Σπυρο , τι ρωτας ποιον ?
Ειναι σαν να λες του Αδωνη , !
Η απαντηση .........
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Να ρωτήσω κάτι ? Διαβάζω στην εγκύκλιο τεχνικών κανονισμών τα ακόλουθα σχετικά με την υποχρέωση χρήσης συστήματος FHR (HANS):
Για όλους τους αγώνες ράλλυ , μίνι ράλλυ , ράλλυ σπρίντ , ταχυτήτων και αναβάσεων για όλα τα αυτοκίνητα
Οπότε γιατί δεν έχει εφαρμοστεί αυτή η πρόβλεψη των κανονισμών ?Να σου πω γιατι αγαπητε nass !
Πρωτα απ'ολα γιατι σ'αυτον τον χωρο εχουν ξετρυπωσει ακομα και στα ειδικα τεχνικα θεματα διαφοροι , , ξερολες - κοκορακια τυπου ΛουΜου , που εχει κουβαλησει ο Μανωλιος γιατι απ'την αγνοια του νομιζει οτι θα κανει καλο στο σπορ βαζοντας και ακουγοντας δηθεν γνωστες να αποφασιζουν ακομα και για το ιστορικο αγωνιστικο , οταν και στην εποχη που ετρεχαν αυτα τα αυτοκινητα , αυτοι δεν ειχαν ανοιξει ουτε το j να δουν τι γραφει !
Οπως εχει διαπιστωθει ο αντικαταστατης σου ειναι , και το οτι δεν μπορει να ξεχωρισει που θα μπορουσαν να αναπληρωσουν την παρουσια του σε ειδικους ελεγχους που κρινουν , το μελλον του σπορ αλλα και την εικονα μας στο εξωτερικο , σημαινει οτι αντι να γινοντε βηματα μπροστα του σπορ τωρα με την ομοσπονδια ,(και τον δημοκρατικο διαλογο ) αντιθετα σαν μοναδικη ενεργεια της ομαε ειναι να εχει βαλει τον Αδωνη Γεωργιαδη (λουμου) να πεταει κοτσανες ανεξελεκτες παντου , και να επαναπαυοντε στο Χαλανδρι οτι το αθλημα .....προχωραει , κανονικα .
Μονον οταν θα αλλαξει η ηγεσια και οι νοοτροπια αυτη ,υπαρχει μελλον (κατι αναλογο με το κρατος μας ,με ολους αυτους τους καταστροφεις ).
Δυστυχως .
Βρε Φωτεινέ Παντογνώστη,
Είδες κάπου στην δημοσίευση μου να αναφέρω ότι γνωρίζω το πόρισμα των Τεχνικών Εφόρων που έκαναν την αυτοψία, η να παίρνω θέση επ' αυτού?
Ούτε δήλωσα ότι είμαι 'κάτι' ούτε κοκοράκι κανενός έχω ανάγκη να είμαι.
Όποιος όμως στερείται επιχειρημάτων (όπως η αφεντιά σου για άλλη μια φορά) προσπαθεί να βγάλει τον άλλον άχρηστο για να επιπλεύσει.
Τι να κάνουμε ? Το επίπεδο το κουβαλάμε από το σπίτι μας, δεν το αγοράζουμε με την οκά στην Λαική Αγορά.'el-em'
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Λώρη δηλαδή διαφωνείς πως η μη ενδεδειγμένη χρήση μέτρων ασφαλείας (δηλ. μη τήρηση των απαιτούμενων προδιαγραφών) μπορεί να έχει τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα;Σπύρο,
Είδες να γράφω πουθενά κάτι τέτοιο ?
Αν το έκανα, γράψε λάθος, αλλά ακόμη ξέρω τι γράφω!!
Εσύ διαφωνείς, ότι προκειμένου να παρέχεις μια επί πλέον ασφάλεια στους 60, καλύτερα να δυσκολευτεί ο εξής ένας ?
Το ένα χέρι στην καρδιά και το άλλο στο πληκτρολόγιο παρακαλώ.
Πρέπει να καταλάβετε, (όσοι πήρατε θέση στην δημοσίευση μου) ότι δεν καυτηρίασα την Alpine και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τα νέα μέτρα, αλλά τον ίδιο τον 'chala 13' και το ύφος και ήθος των δημοσιεύσεων του.Φιλικά,
'el-em'
-
Και κατι αλλο , οπως βλεπεις ο Ζαν Τοντ εχει φαει τα αλπιν με το κουταλι απο παιδι , αλλα ειναι τοσο πισω απ'την σουπερ συνοδηγαρα και εμπειρογνωμονα επι παντως επιστητου , που δεν μπορεσε να επιβαλει υποχρεωτικα τα χανς στα ιστορικα κλασικα καποιας εποχης ........
Τι να μας πει ο Ζαν τωρα σσσσσ κατσε καλα ...... Λαυρεντης και πασης .......
-
Ο χρήστης chala13 έγραψε:
Βέβαια , πόσα σφραγισμένα από Τ.Ε. μοτέρ μικρού κυβισμού ,εκτός του Πλατή και των δικών μου ξέρεις ;και το δικο μου ηταν σφραγισμενο!!!!
...μετα βεβαια εσπασε και ανοιξε απο κατω.
Η σφραγιδα ομως στη θεση της! -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Βρε Φωτεινέ Παντογνώστη,Είδες κάπου στην δημοσίευση μου να αναφέρω ότι γνωρίζω το πόρισμα των Τεχνικών Εφόρων που έκαναν την αυτοψία, η να παίρνω θέση επ' αυτού?
Ούτε δήλωσα ότι είμαι 'κάτι' ούτε κοκοράκι κανενός έχω ανάγκη να είμαι.
Όποιος όμως στερείται επιχειρημάτων (όπως η αφεντιά σου για άλλη μια φορά) προσπαθεί να βγάλει τον άλλον άχρηστο για να επιπλεύσει.
Τι να κάνουμε ? Το επίπεδο το κουβαλάμε από το σπίτι μας, δεν το αγοράζουμε με την οκά στην Λαική Αγορά.'el-em'
Mεχρι σ'αυτο το ποστ σου , **ειδες εσυ **να πω οτι εκανες κατι τετοιο ? εγραψα απλα ΤΥΠΟΥ ΛΟΥ ΜΟΥ ! Ε δεν εχεις μοναδικοτητα στις ................ σε μιμουντε κι αλλοι που εχουν αποθυμενα ΕΞΟΥΣΙΟΜΑΝΙΑΣ φιλακια Λαυρεντακο , κι ασε τα ....... , αυτα , των δηθεν που εχεις μαθει να συναναστρεφεσαι δεν αγγιζουν κανεναν νοημονα ανθρωπο !
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Βέβαια , πόσα σφραγισμένα από Τ.Ε. μοτέρ μικρού κυβισμού ,εκτός του Πλατή και των δικών μου ξέρεις ;Αγαπητέ 'chala 13',
Δεν είμαι Τεχνικός Έφορος και δεν ήμουν παρών στην αυτοψία που έγινε στα αυτοκίνητα σου στις αρχές της εβδομάδος. Ως εκ τούτου δεν μπορώ να γνωρίζω την σχετική απόφαση των Τεχνικών Εφόρων.
Με τον τρόπο όμως που πας να βρεις το δίκιο σου, το έχεις ήδη χαμένο, λόγω :- Η προηγούμενη ανάρτηση σου που ρωτούσες αν πρέπει να πας στον Μπράλο η αν θα σε κόψουν και θα χάσεις και το παράβολο, ήταν τελείως άστοχη, γιατί είχε μόνο στόχο να εκθέσει το σύνολο των Τεχνικών Εφόρων, μιας που είχε προηγουμένως γίνει συνεννόηση μαζί τους για έλεγχο των αυτοκινήτων σου την Τρίτη μετά τον Μπράλο !!!
- Η τωρινή σου ανάρτηση και η αναφορά σου στον Τεχνικό Έφορο της FIA στην διάρκεια του Ιστορικού (και στο 'γέλιο που θα πέσει') , πάλι σαν άστοχη μπορεί να χαρακτηριστεί. Οι απειλές, αγαπητέ 'chala 13' δεν έχουν καμμία θέση στους αγώνες. Εσύ, όπως και πολλοί άλλοι, συμμετέχεις σε κάποιον Ελληνικό θεσμό ο οποίος διέπεται από κάποιους κανονισμούς, τους οποίους έχεις δεχτεί. Εάν δεν σου αρέσουν οι κανονισμοί, είσαι ελεύθερος να πας να τρέξεις εκεί όπου εποπτεύουν οι Τεχνικοί Έφοροι που θα έρθουν για το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις.
- Σωστά (και ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ της επέτρεψαν) η Επιτροπή Ραλλύ καθιέρωσε σαν υποχρεωτική χρήση του HANS και στα Ιστορικά αυτοκίνητα, διότι ότι και να γράψετε εναντιούμενοι στην απόφαση, είμαι έτοιμος να σας απαντήσω με επιχειρήματα.
- Αυτό το 'συμφέρει' και το (σε πωλήσεις) μπορείς να μας το κάνεις λιανά γιατί μάλλον σαν πολύ προσβλητικό το διαβάζω εκ πρώτης όψεως ?
Περιμένω νέα σου.
'el-em'
Aγαπητέ Λώρη , (και το εννοώ)
Καταρχήν να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα . Λόγω και της επαγγελματικής μου δραστηριότητας , είμαι ιδιαίτερα ευαίσθητος σε ότι έχει να κάνει με θέματα ασφάλειας. Ήμουν αυτός πού πίεσε από την πρώτη στιγμή τον κουμπάρο μου τον Β.Β. να φορέσει HANS οταν στην Ελλάδα δεν τα φόραγαν ούτε στα σύγχρονα.
Οπότε είναι ξεκάθαρο ότι ούτε στη χρήση του HANS εναντιώνομαι αλλά και ούτε μπορώ να μήν απαντήσω 'επί προσωπικού' στην επιθετικότητα που διακρίνω στα γραφόμενα σου .
Λοιπόν ας τα πάρουμε ενα-ένα- Η ανάρτηση μου εγινε στους 4ΤΡ το βράδυ στις 05/03/14 απολύτως καλοπροαίρετα γιατί δεν είχα μπορέσει να εντοπίσω κάτι στο site της ΟΜΑΕ . Επειδή δεν πήρα καμμία απάντηση από κάποιον γνώστη του θέματος , ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ μέρα το μεσημέρι σκέφθηκα και επικοινώνησα με το Τ.Ε. κο Αλ.Μαραντζίδη ο οποίος με ενημέρωσε για την εγκύκλιο 2 (νομίζω) και την διαδικασία που επρεπε να ακολουθηθεί. Θα συνιστούσα λοιπόν πολυ φιλικά να ανακαλέσεις το :
'...ήταν τελείως άστοχη, γιατί είχε μόνο στόχο να εκθέσει το σύνολο των Τεχνικών Εφόρων, μιας που είχε προηγουμένως γίνει συνεννόηση μαζί τους για έλεγχο των αυτοκινήτων σου την Τρίτη μετά τον Μπράλο !!! '
2.Πάλι διακρίνω αδικαιολόγητη βιασύνη να παρερμηνευθούν τα γραφόμενα μου είτε σαν απειλή είτε σαν άστοχη : Αναφέρομαι στα γέλια πού θα κάνει ο Τ.Ε. όταν δεί ένα πχ αυτοκίνητο των 1100cc με ΗΑΝS ,όταν ο γερμανός με το θηρίο των 300HP δεν θα φοράει ,αν δεν το επιθυμεί.
3.Νομίζω η εισαγωγή μου σου απαντάει επ' αυτού.
4.Αν σε πείραξε αυτό το 'συμφέρει', ΣΙΓΟΥΡΑ δεν εννοούσα εσένα αλλά και δεν φταίω εγώ αν 'μυγιάζεσαι' .Και για να το κλείσουμε : Eμεινα έκπληκτος από την έκθεση των μελών της Τεχνικής Επιτροπής ,που ΔΕΝ είναι Τεχνικοί Εφοροι, αλλά ιδιώτες μηχανικοί και μάλιστα κατά αποκλειστικότητα σε αγωνιζόμενους. Με λίγα λόγια μου επιβάλλουν διάφορες μετατροπές σε δύο αυτοκίνητα 45 χρονών με αμφισβητούμενη απολεσματικότητα στην τελική χρήση του HANS . Μού κάνει δε εντύπωση ότι ενώ θα έπρεπε να υπάρξει εισηγηική έκθεση του επικεφαλής Τεχνικού Εφόρου προς την ΟΜΑΕ ,και η ΟΜΑΕ να αποφασίσει, το 'φιρμάνι' υπογράφεται από τους δύο ιδιώτες μηχανικούς ,έξω από κάθε κανονισμό.
Eίσαι ευπρόσδεκτος να έρθης και να διαπιστώσεις 'ιδίοις όμμασι' τα παραπάνω.Φιλικά, Κάρολος
ΥΓ Αφου εκανα την ανάρτηση ,είδα τα γραφόμενα σου:
Πρέπει να καταλάβετε, (όσοι πήρατε θέση στην δημοσίευση μου) ότι δεν καυτηρίασα την Alpine και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τα νέα μέτρα, αλλά τον ίδιο τον 'chala 13' και το ύφος και ήθος των δημοσιεύσεων του.
Φιλικά,
'el-em'
Δεν νομίζω ότι αξίζει κάν να ασχοληθώ περαιτέρω με τα γραφόμενα σου.
Φιλικά και πάλι, Κ
TEΧNΙΚΩΝ ΕΦΟΡΩΝ ΠΟΣΤ KAI OXI MONON