-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πολύ έξυπνο αλλά, ως συνήθως, εκτός θέματος! edit [kouk]
......ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣ!
ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΙ Ο bravehard, ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ !!!!ΦΙΛΙΚΑ
Μ.ΤΑν μου εξηγούσες κιόλας τι εννοείς!
...ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΩΡΑ ΕΝΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ,ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΚΕ kouk ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΗΣΑΤΕ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΣΒΗΣΕΤΕ ΤΟ POST ΜΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΣΕ ΜΕΓΑ-ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΦΟΡΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ( ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ.....''ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.....''),
ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΔΕΙΑ-ΠΛΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ !!!!....ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΡΙΝ...
''ΟΙ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΙ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΟΛΑ..........................
ΟΙ ΛΙΓΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΑ..............
ΚΑΙ ΟΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ''..ΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ !!
....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΣΑ ΦΙΛΕ APR .....ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ''ΑΝΟΙΓΜΕΝΑ'' ΠΟΥ ΟΥΤΕ HELI-COIL ΠΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΣΩΝΕΙ !!!
ΦΙΛΙΚΑ
Μ.Τ -
Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ( ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ.....''ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.....''),
ΔΕΝ ΤΡΩΓΕΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΜΟΝΗ ΣΟΥ ΒΡΕ ΜΑΚΗ .........ΜΗΠΩΣ Η ΚΙΜ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ..........?
ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΠΡΩΚΤΟΥ (ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΟΥ Φ84) , ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΙΜΟΡΟΙΔΕΣ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ?
ΠΩΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΑΓΟΥΡΑ ...... ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ , ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΔΕΝ ΤΡΩΓΕΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΜΟΝΗ ΣΟΥ ΒΡΕ ΜΑΚΗ .........ΜΗΠΩΣ Η ΚΙΜ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ..........?
......ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΑΚΟΥ ΚΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ..
''ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ.....
........ΕΧΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΤΖΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ !!!!''ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΠΡΩΚΤΟΥ (ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΟΥ Φ84) , ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΙΜΟΡΟΙΔΕΣ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ?
...ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΡΙ ΠΡΩΚΤΟΥ ΚΑΙ ΑΙΜΟΡΟΙΔΩΝ Ο ΛΟΓΟΣ...ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΑΡΑ ΤΩ ΠΡΟΕΔΡΩ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ...
:ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ!!!
ΦΙΛΙΚΑ
Μ.Τ -
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ...
Oι αντιθορυβικοί σύνδεσμοι (silent block) μπορούν να αντικατασταθούν με αρθρώσεις τύπου Uniball μόνο με την προϋπόθεση ότι τα αμορτισέρ δεν λειτουργούν σαν οδηγοί. Μόνο για ράλι στην Αφρική οι αντιθορυβικοί σύνδεσμοι μπορούν να αντικατασταθούν με αρθρώσεις τύπου Uniball ακόμα και αν τα αμορτισέρ λειτουργούν σαν οδηγοί
ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΞΕΝΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ;;;;;;;
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΦΙΛΕ , ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ (ΑΝΤΙΤΡΥΒΙΚΟ ΜΕΣΟΝ , ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ Η ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ) , ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΠΙΛΙΑ ΣΤΑ ΤΟΠ ΜΑΟΥΝΤ .
Ηδη μερικοι αντιπροσωπισκοι πανηγυριζουν με σουβλες...
-
Nα κάνω εγώ τώρα μια αφελή ερώτηση.
Σε ένα ιστορικό, αν το μπάκετ είναι πάνω στην εργοστασιακή βάση και κατα συνέπεια στις εργοστασιακές τρύπες είμαστε οκ? ή χρειάζεται ομολογκέ βάση? -
ΟΠΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ........... ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ , ΦΙΛΕ ΜΟΥ , ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ , ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΕΣ ΤΡΥΠΕΣ !
-
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
Nα κάνω εγώ τώρα μια αφελή ερώτηση.
Σε ένα ιστορικό, αν το μπάκετ είναι πάνω στην εργοστασιακή βάση και κατα συνέπεια στις εργοστασιακές τρύπες είμαστε οκ? ή χρειάζεται ομολογκέ βάση?Οπως σου είπε ο σοφός APR, στην Ελλάδα (και στη FIA γενικώς) όπου βλέπεις 'εργοστασιακή' στήριξη καθίσματος ή ζώνης, μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις, διότι η FIA θεωρεί πως το εργοστάσιο την έχει φτιάξει σωστά και ποιοί είμαστε εμείς που θα αμφισβητήσουμε το εργοστάσιο κλπ. κλπ.
Αν εσύ δεν αισθάνεσαι πως είναι ΟΚ, υπάρχουν διάφορες εναλλακτικές λύσεις που μπορείς να εφαρμόσεις, ψάξε στο 'κίτρινο βιβλίο'.
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ....ΝΑΣΣ
ΑΥΤΟ , ΤΩΡΑ ΤΟ...Οπως σου είπε ο σοφός , ΤΙ ΤΟ ΗΘΕΛΕΣ ?ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ , ΟΤΙ ΑΠΑΝΤΑΩ ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΚΙ ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ , ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΙΧΝΟΣ ΧΙΟΥΜΟΡ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ ?
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΟΣΥΓΚΡΑΣΙΑΣ ΜΟΥ (ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟ) ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩ ΤΙΤΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΣΟΦΟΥ , ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ , ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΛΑΘΟΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗ , ΑΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ .
Χ.Α. -
Οχι, το εννοούσα APR, συγνώμη αν φάνηκε ειρωνικό Πχ. το θέμα της FIA 'όπου έχει εργοστασιακή τρύπα τη χρησιμοποιοούμε' το έχεις πιάσει σωστά. Και πολύ καλά κάνεις και απαντάς.
-
Διπλό ερώτημα
-έχω φτιάξει κάθετες τραβέρσες από λαμαρίνα για να πιάσει το μπάκετ πάνω στην εργοστασιακή βάση του εργοστασιακού καθίσματος. Δυστυχώς δεν έχω φωτο . Υπάρχει πρόβλημα με αυτή την λύση?-Στο αυτοκίνητο που φτιάχνω τώρα, (bmw 1602 ), ο προηγούμενος ιδιοκτήτης είχε προσαρμόσει άλλα καθίσματα κατακρεουργώντας τις εργοστασιακές βάσεις. Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση που ουσιαστικά δεν υπάρχει βάση, αλλά δύο άθλια λαμάκια? τα κόβω και κολλάω βάση? υπάρχει κάποια άλλη λύση?
-
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
Διπλό ερώτημα
-έχω φτιάξει κάθετες τραβέρσες από λαμαρίνα για να πιάσει το μπάκετ πάνω στην εργοστασιακή βάση του εργοστασιακού καθίσματος. Δυστυχώς δεν έχω φωτο . Υπάρχει πρόβλημα με αυτή την λύση?-Στο αυτοκίνητο που φτιάχνω τώρα, (bmw 1602 ), ο προηγούμενος ιδιοκτήτης είχε προσαρμόσει άλλα καθίσματα κατακρεουργώντας τις εργοστασιακές βάσεις. Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση που ουσιαστικά δεν υπάρχει βάση, αλλά δύο άθλια λαμάκια? τα κόβω και κολλάω βάση? υπάρχει κάποια άλλη λύση?
ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ , ΔΙΑΒΑΣΕ http://ethea.elpa.gr/common/includes/media.php?id=89 ΣΤΟ 8.5
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Διπλό ερώτημα
ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ , ΔΙΑΒΑΣΕ http://ethea.elpa.gr/common/includes/media.php?id=89 ΣΤΟ 8.5
ΒΡΕΣ ΜΟΥ ΕΣΥ ΜΙΑ ΚΟΙΛΟΔΟΚΟ ΧΩΡΙΣ ΡΑΦΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ!
ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΙΛΟΔΟΚΟ ΜΕ ΠΑΧΟΣ ΣΩΛΗΝΑ!ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΦΡΙΚΑΡΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΟ!
ΜΑΠΜΠΗΣ ΚΟΛΙΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΟΛΙΓΙΑΝΝΗΣ
-
Ο χρήστης bravehard έγραψε:
Διπλό ερώτημα
ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΙΛΟΔΟΚΟ ΜΕ ΠΑΧΟΣ ΣΩΛΗΝΑ!ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΦΡΙΚΑΡΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΟ!
ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΟΛΙΓΙΑΝΝΗΣ
Ας μη το κάνουμε τόσο δύσκολο... είναι ξεκάθαρο ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σωλήνας αντίστοιχων προδιαγραφών...
Speedy
-
Ο χρήστης bravehard έγραψε:
ΜΑΠΜΠΗΣ ΚΟΛΙΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΟΛΙΓΙΑΝΝΗΣ
ΚΑΛΑ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ?
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΗΣΚΕΣΑΙ , ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΟΔΙ (ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ) , ΕΤΣΙ ΤΑ ΕΚΤΕΛΕΙΣ .
ΤΟ ΠΑΧΟΣ ΤΟΥ ΣΩΛΗΝΑ ?
Η ΡΑΦΗ ΤΗΣ ΚΟΙΛΟΔΟΚΟΥ ?ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΠΑΡΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ , ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΠΥΘΑΓΟΡΙΟ ΘΕΩΡΗΜΑ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ...(ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ )
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΜΑΠΜΠΗΣ ΚΟΛΙΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΟΛΙΓΙΑΝΝΗΣ
ΚΑΛΑ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ?
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΗΣΚΕΣΑΙ , ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΟΔΙ (ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ) , ΕΤΣΙ ΤΑ ΕΚΤΕΛΕΙΣ .
ΤΟ ΠΑΧΟΣ ΤΟΥ ΣΩΛΗΝΑ ?
Η ΡΑΦΗ ΤΗΣ ΚΟΙΛΟΔΟΚΟΥ ?ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΠΑΡΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ , ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΠΥΘΑΓΟΡΙΟ ΘΕΩΡΗΜΑ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ...(ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ )
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ,ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΚΙ Ο SPEEDY ,ΣΥΓΧΩΡΗΣΤΕ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΘΕΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΥΠΟΥΣ ΚΟΛΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΠΟΘΕΣΗ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΕΡΙΟΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΝΘΡΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΝΟΧΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΙΛΟΔΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΧΗ?
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΜΕ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ,ΑΣΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ , ΤΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ,ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΣΕΙ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΧΩΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ!
ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΟΛΙΓΙΑΝΝΗΣ
-
Ας μη το κάνουμε τόσο δύσκολο... είναι ξεκάθαρο ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σωλήνας αντίστοιχων προδιαγραφών...
Speedy
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ Speedy ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ , ΕΣΥ ΤΙ ΠΑΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ?....
ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ... ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΟΚ ?
-
Τι να κάνουμε bravehard, δεν είναι όλοι φτασμένοι επαγγελματίες, να κονομάνε από τους αγώνες και άρα, όπως προκύπτει από το είδος της εμπλοκής τους, να έχουν τις γνώσεις αλλά και την υποχρέωση να τα κάνουν όλα τέλεια.
Υπάρχουν και ερασιτέχνες, που ποτέ δεν ισχυρίστηκαν οι ίδιοι, πως είναι (και καλά) 'διαβασμένοι', γνώστες ή τέλειοι, και που από καλή διάθεση και μόνο προσπαθούν να δώσουν κάποιες λύσεις αντί να περιορίζονται κατά πάγια τακτική τους σε αφ΄ υψηλού μηδενιστική ξερολίστικη γκρίνια ή σε επιπέδου Espresso ανώνυμη (κο-κο-κο) παπαρολογία.
Ισως απλά το άθλημα στην Ελλάδα να μην αντέχει το σούπερ-γουάου επίπεδο των πρώτων και να είναι του ΓΤΠ επιπέδου των δεύτερων.
-
ΛΟΙΠΟΝ , ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΟΠΙΟ , ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΤΙΜΩ .
α) ΝΑΣΟ , Ο bravehard ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΣ ΛΟΓΟ ( ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ), ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΤΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟΣΕΣ ΕΛΕΙΨΕΙΣ , ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΨΙΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑΜΟΥ .
β) ΜΠΑΜΠΗ , Ο NASS ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ...ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΤΗΣ ΕΘΕΑ , ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΒΟΗΘΗΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΑΤΑΚΤΟΠΟΙΗΤΑ .
ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ , ΧΩΡΙΣ ΑΘΡΩΠΟΥΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΘΕΜΑΤΑ , ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΕΚΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΤΕΛΕΙΕΣ .ΚΟΥΛΑΡΕΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
**Τι να κάνουμε bravehard, δεν είναι όλοι φτασμένοι επαγγελματίες, να κονομάνε από τους αγώνες **και άρα, όπως προκύπτει από το είδος της εμπλοκής τους, να έχουν τις γνώσεις αλλά και την υποχρέωση να τα κάνουν όλα τέλεια..
ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΡΙ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΑΣ ....ΚΑΙ ΑΙΜΟΡΟΙΔΩΝ ΕΧΩ ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΠΟΡΙΑ. ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΠΟΙΟ ΚΙΒΩΤΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΣΕ ΕΝΑ MGROVER 25 με Δ.Α. 5639 Η MGZR 105 με Δ.Α. 5644, ΚΑΘΩΣ Η ΟΜΟΛΟΓΚΑΣΙΟΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,
ΑΛΛΑ Η ΕΘΝΙΚΗ Ε.Α.Λ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΑ Π@Π@ΡΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝ Δ.Ο.Α ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ 2/11/2007 ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 18/2007
http://ethea.elpa.gr/index.php?cat_id=22&page_id=704
.....ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΤ ΟΥΣΙΑΝ ΤΗΝ ΕΝ ΙΣΧΥ ΟΜΟΛΟΓΚΑΣΙΟΝ AYTOKINHTΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΔΟΣΕΙ Η F.I.A ???
...ΩΡΑΙΟ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙ ΕΘΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ. ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΡΕΞΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΤΑΛΙΑ,ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ,ΤΟΥΡΚΙΑ.....
ΕΚΕΙ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΩ??
ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΑ Π@Π@ΡΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ FIA ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Ε ??
....Η ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥ ?????....ΠΕΡΙ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ''ΠΑΣΩΝ'' ΚΑΙ ΑΙΜΟΡΟΙΔΩΝ
ΣΥΝΕΧΕΙΑΦΙΛΙΚΑ
Μ.Τ -
Ο χρήστης nass έγραψε:
.Υπάρχουν και ερασιτέχνες, που ποτέ δεν ισχυρίστηκαν οι ίδιοι, πως είναι (και καλά) 'διαβασμένοι', γνώστες ή τέλειοι, και που από καλή διάθεση και μόνο προσπαθούν να δώσουν κάποιες λύσεις αντί να περιορίζονται κατά πάγια τακτική τους σε αφ΄ υψηλού μηδενιστική ξερολίστικη γκρίνια ή σε επιπέδου Espresso ανώνυμη (κο-κο-κο) παπαρολογία.
....ΦΙΡΙ-ΦΙΡΙ ΤΟ ΠΑΣ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟΝ ΜΑΣΤΡΟ ΡΑΠΑΤΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ nickname ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ...
ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ !!!!...ΚΙ ΕΣΥ(...ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ !!!) ΑΣΕ ΤΑ ΜΑΠΕΤ ΣΩΟΥ ΚΑΙ ΜΠΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΧΩΣΕΙΣ
ΦΙΛΙΚΑ
Μ.Τ
TEΧNΙΚΩΝ ΕΦΟΡΩΝ ΠΟΣΤ KAI OXI MONON