-
Εγώ πάλι διαφωνώ με την κατηγοριοποίηση των Τ.Ε. ανεξαρτήτως κόστους για την οργάνωση. Ένας Τ.Ε. πρέπει να έχει σφαιρική άποψη και να μπορεί να ελέγξει όλα τα αυτοκίνητα. Λίγο διάβασμα χρειάζεται και αντίληψη και βέβαια ενασχόληση με το αντικείμενο. Τα πράγματα είναι πιο απλά από ότι φαίνονται. Κατά τον αρχικό τεχνικό/διοικητικό έλεγχο έλεγχος μέτρων ασφαλείας (κοινά για όλες τις κατηγορίες σχεδόν) και στον τελικό τεχνικό έλεγχο την ομολογκασιόν άνα χείρας και κατά νου κάποιες γενικές αρχές και εγκυκλίους και νομίζω είσαι ΟΚ. Βουνό φαίνεται άλλα δεν είναι...
(Βασίλη αγχώθηκες; )
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Εγώ πάλι διαφωνώ με την κατηγοριοποίηση των Τ.Ε. ανεξαρτήτως κόστους για την οργάνωση. Ένας Τ.Ε. πρέπει να έχει σφαιρική άποψη και να μπορεί να ελέγξει όλα τα αυτοκίνητα. Λίγο διάβασμα χρειάζεται και αντίληψη και βέβαια ενασχόληση με το αντικείμενο. Τα πράγματα είναι πιο απλά από ότι φαίνονται. Κατά τον αρχικό τεχνικό/διοικητικό έλεγχο έλεγχος μέτρων ασφαλείας (κοινά για όλες τις κατηγορίες σχεδόν) και στον τελικό τεχνικό έλεγχο την ομολογκασιόν άνα χείρας και κατά νου κάποιες γενικές αρχές και εγκυκλίους και νομίζω είσαι ΟΚ. Βουνό φαίνεται άλλα δεν είναι...(Βασίλη αγχώθηκες; )
Το λές αυτό, επειδή δεν εμεινες και στη συνέχεια για να καταλάβεις τι αλλο πρέπει να διαβάσεις...
Σχεδόν τα πάντα, εκτός απο τα τεχνικά. -
Ο χρήστης van έγραψε:
Εγώ πάλι διαφωνώ με την κατηγοριοποίηση των Τ.Ε. ανεξαρτήτως κόστους για την οργάνωση. Ένας Τ.Ε. πρέπει να έχει σφαιρική άποψη και να μπορεί να ελέγξει όλα τα αυτοκίνητα. Λίγο διάβασμα χρειάζεται και αντίληψη και βέβαια ενασχόληση με το αντικείμενο. Τα πράγματα είναι πιο απλά από ότι φαίνονται. Κατά τον αρχικό τεχνικό/διοικητικό έλεγχο έλεγχος μέτρων ασφαλείας (κοινά για όλες τις κατηγορίες σχεδόν) και στον τελικό τεχνικό έλεγχο την ομολογκασιόν άνα χείρας και κατά νου κάποιες γενικές αρχές και εγκυκλίους και νομίζω είσαι ΟΚ. Βουνό φαίνεται άλλα δεν είναι...
(Βασίλη αγχώθηκες; )
Το λές αυτό, επειδή δεν εμεινες και στη συνέχεια για να καταλάβεις τι αλλο πρέπει να διαβάσεις...
Σχεδόν τα πάντα, εκτός απο τα τεχνικά.Πίστεψέ με ξέρω....
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
(Βασίλη αγχώθηκες; )
Εξειδικευση...οπως Αμέρικα...! Το 'αρπα-κολλα' είναι ταινιά του Περάκη(οχι του οδηγού) και δυστυχώς εκφράζει απόλυτα τον ΝεοΕλληνα!
-
Ο χρήστης van έγραψε:
(Βασίλη αγχώθηκες; )
Εξειδικευση...οπως Αμέρικα...! Το 'αρπα-κολλα' είναι ταινιά του Περάκη(οχι του οδηγού) και δυστυχώς εκφράζει απόλυτα τον ΝεοΕλληνα!
Καλύτερα να μην πάρουμε τους Αμερικάνους σαν παράδειγμα κουλτούρας μοτορσπορτ...Έχουμε πολύ κοντύτερά μας καλύτερα παραδείγματα...Άλλα τόση εξειδίκευση πια; Σε τι; Σε ένα τεχνικό έλεγχο στον οποίο όλα είναι γραμμένα με κάθε λεπτομέρεια; (Άσε τις ασάφειες και τα παραθυράκια, γιατί η εξειδίκευση δεν θα σε βοηθήσει σε αυτά....). Εγώ απλά πιστεύω ότι πρέπει να βρίσκονται οι κατάλληλοι άνθρωποι στην κατάλληλη θέση....Λίγο διάβασμα, πολλή όρεξη και μεράκι και πάνω από όλα ακεραιότητα, τελειομανία και αντίληψη...Αυτά κατά την άποψη μου είναι πολύ πιο σημαντικά από το να έχω έναν τεχνικό έφορο σε κάθε κλάση.... (γιατί με την R κάθε κλάση, είναι ολόκληρη κατηγορία....)
-
«Καλύτερα να μην πάρουμε τους Αμερικάνους σαν παράδειγμα κουλτούρας μοτορσπορτ...Έχουμε πολύ κοντύτερά μας καλύτερα παραδείγματα...Άλλα τόση εξειδίκευση πια; Σε τι; Σε ένα τεχνικό έλεγχο στον οποίο όλα είναι γραμμένα με κάθε λεπτομέρεια; (Άσε τις ασάφειες και τα παραθυράκια, γιατί η εξειδίκευση δεν θα σε βοηθήσει σε αυτά....). Εγώ απλά πιστεύω ότι πρέπει να βρίσκονται οι κατάλληλοι άνθρωποι στην κατάλληλη θέση....Λίγο διάβασμα, πολλή όρεξη και μεράκι και πάνω από όλα ακεραιότητα, τελειομανία και αντίληψη...Αυτά κατά την άποψη μου είναι πολύ πιο σημαντικά από το να έχω έναν τεχνικό έφορο σε κάθε κλάση.... (γιατί με την R κάθε κλάση, είναι ολόκληρη κατηγορία....)»
Φιλέ μου, με τον ένα ΤΕ σε κάθε κλάση, φτάνουμε στο άλλο άκρο της υπερβολής. Όπως είναι γνωστό ότι ο καθένας μας ξέρει καλύτερα από κάποιον άλλο, κάποια πράγματα. Έτσι και στην περίπτωση που οι συμμετοχές υπερβαίνουν πχ της 30, τότε ο δεύτερος ΤΕ θα μπορούσε να καλύψει τον τεχνικό έλεγχο με μεγαλύτερη ακρίβεια σε κάποιες κατηγορίες.
Όλοι γνωρίζουν τους κανονισμούς, όλοι μπορούν να έχουν εμπρός τους ένα lap top κατά συνέπια το θεμα είναι απλό. Μα έθιξες πολύ ορθά το θέμα «ακεραιότητα, τελειομανία και αντίληψη…» και συμπληρώνω και ΗΘΙΚΗ….
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
«Καλύτερα να μην πάρουμε τους Αμερικάνους σαν παράδειγμα κουλτούρας μοτορσπορτ...Έχουμε πολύ κοντύτερά μας καλύτερα παραδείγματα...Άλλα τόση εξειδίκευση πια; Σε τι; Σε ένα τεχνικό έλεγχο στον οποίο όλα είναι γραμμένα με κάθε λεπτομέρεια; (Άσε τις ασάφειες και τα παραθυράκια, γιατί η εξειδίκευση δεν θα σε βοηθήσει σε αυτά....). Εγώ απλά πιστεύω ότι πρέπει να βρίσκονται οι κατάλληλοι άνθρωποι στην κατάλληλη θέση....Λίγο διάβασμα, πολλή όρεξη και μεράκι και πάνω από όλα ακεραιότητα, τελειομανία και αντίληψη...Αυτά κατά την άποψη μου είναι πολύ πιο σημαντικά από το να έχω έναν τεχνικό έφορο σε κάθε κλάση.... (γιατί με την R κάθε κλάση, είναι ολόκληρη κατηγορία....)»
Φιλέ μου, με τον ένα ΤΕ σε κάθε κλάση, φτάνουμε στο άλλο άκρο της υπερβολής. Όπως είναι γνωστό ότι ο καθένας μας ξέρει καλύτερα από κάποιον άλλο, κάποια πράγματα. Έτσι και στην περίπτωση που οι συμμετοχές υπερβαίνουν πχ της 30, τότε ο δεύτερος ΤΕ θα μπορούσε να καλύψει τον τεχνικό έλεγχο με μεγαλύτερη ακρίβεια σε κάποιες κατηγορίες.
Όλοι γνωρίζουν τους κανονισμούς, όλοι μπορούν να έχουν εμπρός τους ένα lap top κατά συνέπια το θεμα είναι απλό. Μα έθιξες πολύ ορθά το θέμα «ακεραιότητα, τελειομανία και αντίληψη…» και συμπληρώνω και ΗΘΙΚΗ….
ΑΝΤΩΝΗΣ.Στην ακεραιότητα συμπεριέλαβα και την ηθική. Όσον αφορά το θέμα των Τ.Ε., δεν αναφέρθηκα στον αριθμό τους άλλα στην ποιότητά τους. Σαφώς και σε κάποιους αγώνες με πολλές συμμετοχές είναι απαραίτητη η παρουσία παραπάνω του ενός. Διαφώνησα στην 'εξειδίκευση' του στυλ εγώ ελέγχω αποκλειστικά Ν, εσύ Α και ο άλλος R. Είμαι περισσότερο οπαδός του rotation.
-
Μηπως να δουμε πρωτα ενα πιο γενικό 'διαχωρισμό' του τυπου
ασφαλτος - χωμα - 4χ4 - ιστορικα, πριν παμε σε πιο μεγαλο βαθος εξυδικευσης? -
ΙΜΗΟ η μόνη λογική εξειδίκευση είναι 'Ν-Α-Ε-R' - Ιστορικά - 4x4 (*) - Formula (αν είχαμε). Σιγά μην υπάρχει ειδικός τεχνικός έφορος για τα R1B και άλλος για τα ΕΕ/11.
Από την άλλη, τέτοια ώρα τέτοια λόγια. Εν μέσω κρίσης θέλεις όσο το δυνατόν περισσότερα 'πολυεργαλεία'.(*) Δε νομίζω ότι οι κανονισμοί των 4χ4 είναι τόσο εξειδικευμένοι που να θέλουν ειδικούς. Διάβασμα θέλουν. Από την άλλη τα ιστορικά είναι ένα κεφάλαιο από μόνα τους.
Οι μπηχτές για την ηθική των ΤΕ και τις 'γραμμές', στο βαθμό που δεν είναι αποκυήματα ζωηρής φαντασίας, καλό είναι (μια και συζητάμε για ηθική και δεοντολογία) να συζητιούνται πρώτα σε επίπεδο σεμιναρίου. Το βήμα ήταν διαθέσιμο και όποιος το ήθελε το αξιοποιούσε, τα υπόλοιπα είναι για λαϊκή κατανάλωση.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
ΙΜΗΟ η μόνη λογική εξειδίκευση είναι 'Ν-Α-Ε-R' - Ιστορικά - 4x4 (*) - Formula (αν είχαμε). Σιγά μην υπάρχει ειδικός τεχνικός έφορος για τα R1B και άλλος για τα ΕΕ/11.
Από την άλλη, τέτοια ώρα τέτοια λόγια. Εν μέσω κρίσης θέλεις όσο το δυνατόν περισσότερα 'πολυεργαλεία'.(*) Δε νομίζω ότι οι κανονισμοί των 4χ4 είναι τόσο εξειδικευμένοι που να θέλουν ειδικούς. Διάβασμα θέλουν. Από την άλλη τα ιστορικά είναι ένα κεφάλαιο από μόνα τους.
Οι μπηχτές για την ηθική των ΤΕ και τις 'γραμμές', στο βαθμό που δεν είναι αποκυήματα ζωηρής φαντασίας, καλό είναι (μια και συζητάμε για ηθική και δεοντολογία) να συζητιούνται πρώτα σε επίπεδο σεμιναρίου. Το βήμα ήταν διαθέσιμο και όποιος το ήθελε το αξιοποιούσε, τα υπόλοιπα είναι για λαϊκή κατανάλωση.
+1
-
«Οι μπηχτές για την ηθική των ΤΕ και τις 'γραμμές', στο βαθμό που δεν είναι αποκυήματα ζωηρής φαντασίας, καλό είναι (μια και συζητάμε για ηθική και δεοντολογία) να συζητιούνται πρώτα σε επίπεδο σεμιναρίου. Το βήμα ήταν διαθέσιμο και όποιος το ήθελε το αξιοποιούσε, τα υπόλοιπα είναι για λαϊκή κατανάλωση.»
…και γνωρίζεις ότι δεν είναι «αποκυήματα»,…… εσύ περισσότερο από τον καθένα….
…όπως και καλά γνωρίζεις ότι από «βήματος», ορισμένα δεν λέγονται…. Και έκανα πρόταση και σε εσένα να τα ‘πούμε’ εν οίκο, αλλά δεν εισακούστηκα. Έπρεπε να θυσιάσεις 3 λεπτά που δεν μου τα έδωσες.
Και οπωσδήποτε όταν διαγράφεις ένα ΤΕ με τεράστια πήρα, για ποια «αξιοποίηση» μιλάς?.
Και σίγουρα η παράθεση που έβαλα εντός των εισαγωγικών, είναι λαϊκής κατανάλωσης, διότι αυτά που εσύ και εγώ γνωρίζουμε δεν τα γνωρίζει το panel.
Πάντα από ‘έξω’ η ‘μέσα’, από το δικό μου μετερίζι, με γνώμονα της όποιες γνώσεις έχω και την αμέριστη διάθεση για βοήθεια, σε λογικό όσο και ηθικό υπόβαθρο, ΘΑ ΒΟΗΘΑΩ, εάν μου το επιτρέπουν….. αυτό πρέπει να μου το αναγνωρίσεις….«Είμαι περισσότερο οπαδός του rotation.»
Και εγώ, εάν η επιμόρφωση του σόματος είναι σε επίπεδο αιχμής. Μα είναι?. Έτσι πιστεύω ότι εάν υπήρχε όχι η ειδίκευση μα απλά καταγεγραμμένη η γνώση του καθενός ΤΕ με δική του αναφορά, θα μπορούσε να βοηθήσει σε ένα τεχνικό έλεγχο.
Ευχαριστώ, πάντα ειλικρινά και φιλικά.
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Δεν νομιζω οτι μιλησε κανεις για τοσο μεγάλη εξειδικευση, δλδ σε επίπεδο κλάσεων.
Αλλα εστω διαχωρισμός απο τα ιστορικά αλλα και τα 4χ4, θα ηταν, πιστευω, οτι καλύτερο.
Πως δλδ, περιμένουμε απο εναν ΤΕ να ερθει και να ελέγξει τα φρένα μου, οταν δεν εχει δει πως ειναι τα 4πιστονα και πρωτα απόλα δεν εχει ασχοληθεί με αυτοκινητα αλλα με 4χ4.
Και επειδή ο Σπύρος θα 'τρέξει', θα του υπενθυμίσω, οτι ενας ΤΕ θα πρέπει να γνωρίζει:
1ον την σελίδα της ομολογκασιόν με τις διαστάσης και την φωτό
2ον την εγκύκλιο (τον αριθμό και την σελίδα) που λέει οτι τα φρενα ειναι ελέυθερα σε μαρκα
3ον την εγκύκλιο (τον αριθμό και την σελίδα) που λέει οτι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο επιτρέπεται να φοράει αυτό το αντ/κο, διοτι ειναι ΕΕ ή ΕΑ ή Ν ή Α ή Ιστορικό(που εκει γινετε χαμός) ή επειδή εχει Ελληνική Ελευθερία...
4ον σφαιρική γνώση ολων των παραπάνω για καθε αυτοκινητο(δλδ αν υπάρχουν ή δεν υπάρχουν) εξτρα εγκύκλιοι - Εθνικες επεκτάσεις -Φωτογραφίες για τα Ιστορικά κλπ.
Σπύρο, rotation χρησιμοποιούσε και ο Γιαννάκης στον Ολυμπιακό και δεν πήρε ουτε ενα πρωτάθλημα του Ομπράντοβιτς...
Το λιγο απο ολα, ειναι μια ωραία σαλάτα.Η εξειδικευση ολων των ΤΕ είναι το ζητούμενο.πχ.
10 ΤΕ για αυτοκινητα συχρονα-10 για Ιστορικα - 10 για 4χ4 κλπ. Αλωστε απο οτι είδα υλικό ανθρώπων υπάρχει.Κάποιοι ομως δεν ηξεραν την λέξη Clio...Και λογικό μου ακούγεται, διοτι οι ανθρωποι εχουν εντριφύσει στα 4χ4.Γιατι να πρέπει να μπουν στην διαδικασία να σπάνε τα μπαλάκια τους να μάθουν και απο αυτοκινητα? Για να μην επιβαρυνθεί η λέσχη με 50 Ευρώ παραπάνω?Στις τόσες ασκοπες μ@λ@κιες που πετά τα χρηματα?Μετά τα σεμινάρια ήρθε το αμάξι του Πλατή να το δει ο Αλέξης. Λοιπόν για πες μου ρε Σπύρο, αν γνωρίζεις απο Starlet?Διοτι εγώ δεν τα πρόλαβα. Εκτός λοιπόν απο τα μέτρα ασφάλειας, που αλλού θα πρέπει να πέσει το ματι μου τυχαία ωστε να επισημάνω τυχόν λάθη?Απάντηση: ΠΑΝΤΟΥ!Αρα το αυτοκινητο, για να ειμαι σωστός ΤΕ, θα πρέπει να το εχω στην κατοχή μου μερικές μέρες, ωστε να το ψάξω...
Μάλλον πρέπει να αναθεωρήσεις... ! -
Ο χρήστης van έγραψε:
Και επειδή ο Σπύρος θα 'τρέξει', θα του υπενθυμίσω, οτι ενας ΤΕ θα πρέπει να γνωρίζει:
1ον την σελίδα της ομολογκασιόν με τις διαστάσης και την φωτό
2ον την εγκύκλιο (τον αριθμό και την σελίδα) που λέει οτι τα φρενα ειναι ελέυθερα σε μαρκα
3ον την εγκύκλιο (τον αριθμό και την σελίδα) που λέει οτι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο επιτρέπεται να φοράει αυτό το αντ/κο, διοτι ειναι ΕΕ ή ΕΑ ή Ν ή Α ή Ιστορικό(που εκει γινετε χαμός) ή επειδή εχει Ελληνική Ελευθερία...
4ον σφαιρική γνώση ολων των παραπάνω για καθε αυτοκινητο(δλδ αν υπάρχουν ή δεν υπάρχουν) εξτρα εγκύκλιοι - Εθνικες επεκτάσεις -Φωτογραφίες για τα Ιστορικά κλπ.Εγώ γιατί έχω την εντύπωση ότι όλα τα παραπάνω θα πρέπει να τα ξέρει και να μπορεί να τα υποδείξει σε οποιονδήποτε έλεγχο ο αγωνιζόμενος??
Όσες φορές έχω ελεγχθεί μετά από αγώνα, πάντα ο Τ.Ε. περίμενε να του δείξω στην homologation τι ακριβώς έχει το αυτοκίνητό μου.
-
Φυσικά, είναι καθήκον του αγωνιζόμενου να αποδείξει στο τεχνικό έφορο ότι το αυτοκίνητό του είναι νόμιμο
Αυτό δε σημαίνει ότι ο τεχνικός έφορος μπορεί να είναι ζαγάρ΄ και να μην ξέρει βασικά πράγματα, δηλ. τεχνικούς κανονισμούς, τεχνικές εγκυκλίους κτλ. -
Γεια σας και απο μενα!
Θεωρω σωστοτερο τα αυτοκινητα να ελεγχονται απο πριν οταν δηλαδη ειναι ετοιμα για να τρεξουν, οπως εκανε ο Πλατης με το σταρλετ, ο Λαμπρου με το αλπιν, εγω με το BMW. Απο 'κει και περα αν θες να προχωρησεις σε καποια αλλη βελτιωση, σκοπιμο ειναι να καλεσεις καποιον ΤΕ και ειτε να το ελεγξει, ειτε τελος παντων να το συζητησεις.
Ειναι πολυ δυσκολο μετα το περας ενος αγωνα να ελεγχθουν τα αγωνιστικα ουσιαστικα.
Για παραδειγμα αυτο που εγινε στο παλλαδιο. Θεωρω πως ο Ζαχος θα μπορουσε να καλεσει εναν ΤΕ και να του δειξει ο ιδιος τις επεμβασεις στο κλιο. Θα ειχαμε γλυτωσει απο πολλα σχολια, παρασκηνια, θεωριες συνομωσιας κλπ.
Παρεεπιπτοντως θα ηθελα να ευχαριστησω τον κυριο Ιωαννιδη, που αφησε τη δουλεια του για να ερθει στην αλλη ακρη της Αθηνας να κοιταξει και να σφραγισει το μοτερ. ΚΥΡΙΟΣ -
Aυτες τις επισκεψεις κατ'οικον προσωπικα τις θεωρω , καταστασεις για το σπορ .
Φανταζεστε 2500 αγωνιζομενοι να απαιτουν επισκεψη καποιου Τ.Ε. που θα κανει ΤΙ?
Θα βαλει μια σφραγιδα και υποτιθεται οτι ετσι εξασφαλιζει την γυναικα του Καισαρα να καλιπτεται στην οποιαδηποτε τρελα της (αν οι ορεξεις της ειναι αλλες ομως ), κι οταν καποια στιγμη βρεθει ο που θα ανοιξει την και βρεθει τι μπουργανα ηταν , να εκτεθει ολο το συστημα των ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΦΟΡΩΝ και το κυρος του ........
**Ανεκδοτα **κυριοι ειναι αυτα , και κακως τα ξεκινησαν οι κ.κ. Τ.Ε. απερισκεπτα !
Τα κολλητιλικια αλλωστε στην Ελλαδα στενης επαφης ,τετοιου ειδους ..... μονον καταστασεις σικε , εχουν να δειξουν ,κι αν οχι , μονον σε πολυ δυσκολη θεση ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΠOΙΑ ΣΤΙΓΜΗ τους Τ.Ε. . Αυτα εχει δειξει ο χρονος .
φιλακια στην εξουσια
-
Είπαμε, συμφωνώ με την κατηγοριοποίηση, διαφωνώ με την εξειδίκευση.
Στον Τ.Ε. ζητήται να ελέγξει τετράτροχα. Δεν έχουμε να κάνουμε στη μία περίπτωση με πατίνι και στην άλλη με το Τσαλεντζερ...
Βασίλη αρχικά είπες άλλο και διαφώνησα. Είπες άλλος για Ν, άλλος για Α, άλλος για R κ.ο.κ. Ε, αυτό για μένα είναι λάθος...Σου απάντησε και ο nass σε αυτό και συμφώνησα μαζί του.Σε ότι αφορά τα Στάρλετ τα πρόλαβα για λίγο (Μακρής) άλλα δεν θα μπορούσα να έχω άποψη. Άνα χείρας το λαπτοπ και βουρ....Εξ' άλλου είπαμε ότι τα παραθυράκια του στυλ 'μπορει κατι να χρησιμοποιηθεί εαν από κάποια στοιχεία ή φωτογραφίες αποδεικνύεται ότι κάποιος, κάπου, κάποτε στην εποχή που έτρεχε, το είχε κάνει' δεν αντιμετωπίζονται με εξειδίκευση...
Παρόλα αυτά, πιστεύω ότι ΣΥΓΧΡΟΝΑ(Ν-Α-Ε-R) - ΙΣΤΟΡΙΚΑ - 4Χ4, μπορούν να αποτελέσουν μια ρεαλιστική κατηγοριοποίηση για Τ.Ε., χωρίς όμως αυτό να αποκλείει και rotation.
***Υ.Γ. Ο Γιαννάκης τα πρωταθλήματα δεν τα έχασε εξ' αιτίας του rotation...Είχε άλλα εναντίον του.....
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Aυτες τις επισκεψεις κατ'οικον προσωπικα τις θεωρω , καταστασεις για το σπορ .Φανταζεστε 2500 αγωνιζομενοι να απαιτουν επισκεψη καποιου Τ.Ε. που θα κανει ΤΙ?
Θα βαλει μια σφραγιδα και υποτιθεται οτι ετσι εξασφαλιζει την γυναικα του Καισαρα να καλιπτεται στην οποιαδηποτε τρελα της (αν οι ορεξεις της ειναι αλλες ομως ), κι οταν καποια στιγμη βρεθει ο που θα ανοιξει την και βρεθει τι μπουργανα ηταν , να εκτεθει ολο το συστημα των ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΦΟΡΩΝ και το κυρος του ........
**Ανεκδοτα **κυριοι ειναι αυτα , και κακως τα ξεκινησαν οι κ.κ. Τ.Ε. απερισκεπτα !
Τα κολλητιλικια αλλωστε στην Ελλαδα στενης επαφης ,τετοιου ειδους ..... μονον καταστασεις σικε , εχουν να δειξουν ,κι αν οχι , μονον σε πολυ δυσκολη θεση ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΠOΙΑ ΣΤΙΓΜΗ τους Τ.Ε. . Αυτα εχει δειξει ο χρονος .
φιλακια στην εξουσια
ΠΟΛΥ ΣΟΣΤΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ, και ας με βρίζεις κατά καιρούς….
Στην περίπτωση είσαι απόλυτα εύστοχος!.
Και ερωτάω, ο ΚΥΡΙΟΣ Αντώνης, από πού πήρε τέτοια εξουσιοδότηση?.
Και οι σφραγίδες δεν έχουν πρωτόκολλο?. Της μοιραστήκαμε 5 της βαλίτσες και της περνούμε στο σπίτι μας?. Άρα δεν υπάρχει άλλη θέση!!!....
Νέος άνεμος με τον Αλέξη, μα άνοιξε και τους ασκούς του αίολου….
Και καλά, θα μπορούσε να πάει ο συνάδελφος Αντώνης, στο πνεύμα της επαγγελματικής του ιδιότητας, και να συμβούλευε ελέγχοντας τα αυτοκίνητα, δωρεάν η επί χρήμασι (αφού θα είχε χασούρα από το μαγαζί του, εάν είχε…) μα χωρίς την βαλίτσα του ΤΕ, εκτός εάν ο φίλος Αλέξης, βοηθά στην ανέχεια του κλάδου!!....
Αλέξη μου τα πειθαρχικά δουλεύουν?.
Και καλά, όταν γίνονται οι ΤΕ πριν τον αγώνα, υπάρχει η αμοιβή, μικρή μεν των ΤΕ, ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΙΟ Η ΤΟ ΣΠΙΤΙ του αγωνιζόμενου, έχουμε παροχές με αλτρουιστικό χαρακτήρα?.....
Κατάλαβες με ποιους συναγωνίζεστε η πραμάτεια σου, συνάδελφε ΧΡΗΣΤΟ?.
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Ο χρήστης bericocker έγραψε:
Γεια σας και απο μενα!
Θεωρω σωστοτερο τα αυτοκινητα να ελεγχονται απο πριν οταν δηλαδη ειναι ετοιμα για να τρεξουν, οπως εκανε ο Πλατης με το σταρλετ, ο Λαμπρου με το αλπιν, εγω με το BMW. Απο 'κει και περα αν θες να προχωρησεις σε καποια αλλη βελτιωση, σκοπιμο ειναι να καλεσεις καποιον ΤΕ και ειτε να το ελεγξει, ειτε τελος παντων να το συζητησεις.
Ειναι πολυ δυσκολο μετα το περας ενος αγωνα να ελεγχθουν τα αγωνιστικα ουσιαστικα.
Για παραδειγμα αυτο που εγινε στο παλλαδιο. Θεωρω πως ο Ζαχος θα μπορουσε να καλεσει εναν ΤΕ και να του δειξει ο ιδιος τις επεμβασεις στο κλιο. Θα ειχαμε γλυτωσει απο πολλα σχολια, παρασκηνια, θεωριες συνομωσιας κλπ.
Παρεεπιπτοντως θα ηθελα να ευχαριστησω τον κυριο Ιωαννιδη, που αφησε τη δουλεια του για να ερθει στην αλλη ακρη της Αθηνας να κοιταξει και να σφραγισει το μοτερ. ΚΥΡΙΟΣ
Γεια σου και σε εσένα.
Τελικά κατάλαβες τι έκανες?
Αυτοκαρφώθηκες μανιασμένα, μα τι σου έφταιγε ο Λάμπρου?. Σε εξουσιοδότησε?. Βεβαίως σε ευχαριστώ για την αναφορά σου στον έτερο καπαδόκι, γιατί πήραμε και άλλη μια διαβεβαίωση…… σίγουρα ο πλάτης και Ζάχος, έχουν κάρες γεμάτες……
ΣΥΜΒΟΥΛΗ
Ξεσχίστε της σφραγίδες και στον υπόνομο, ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΜΙΑ ΣΦΡΑΓΙΣΗ….. Ο ΑΣΚΟΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ άνοιξε και για εσένα. Δεν ήξερες δεν ρωτούσες?.
Antonis-team. -
Μαστρο Αντωνη, καπου σε εχω χασει...
ΓΙΑΤΙ 'ζοριζεσαι'??????
στο κατω κατω ΔΤΤ βγαζουν, δεν παιρνανε 'σφεντονα' τους επομενους 100 τεχνικους ελεγχους...............
κι εξ οσων γνωριζω η 'διαδικασια προβλεπεται'...
Και στο σταρλετακι του Κου Πλατή ημουν εκει...εκτός κι αν εννοεις κατι που δεν αντιλαμβανομαι...
TEΧNΙΚΩΝ ΕΦΟΡΩΝ ΠΟΣΤ KAI OXI MONON