-
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Το Σιγάλας που πέταξες κολλάει με το οινοποιείο? Το επισκέφθηκα κι αυτό.send from a galaxy far far away
Το σχολιο ειναι του Σιγαλα ,του οινοποιου .
Να προτιμας του συνεταιρισμου οταν προκειται για κρασια Σαντορινης ,ειναι κ σε πολυ καλυτερη τιμη δεν υπαρχει λογος να πληρωνουμε κερατιατικαΤο οινοποιειο του Σιγαλα πουλαει λιανικη ????????κ αν αγορασες σε τι τιμες
-
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Το οινοποιειο του Σιγαλα πουλαει λιανικη ????????κ αν αγορασες σε τι τιμες
Μου πηρε μερικους μηνες αλλα το ειδα, καλλιο αργα παρα ποτε δεν λενε?
Ναι τον Αυγουστο που ειχα παει ειχα αγορασει κρασια απο τον Σιγαλα αλλα δυστυχως δεν θυμαμαι τιμες, τα καταυχαριστηθηκα παντως!
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
κ με την ευκαιρια ,ο Σκλαβενιτης εχει μοσχοφιλερο (ΣΕΡΓΙΑΝΙ)με 2,6 ,δεν ειναι κακο
Το πήρα από περιέργεια, κόστιζε σχεδόν φθηνότερα από μπύρα.
Πολύ έντονο βρήκα το άρωμα, αλλά πινόταν, δε με χάλασε. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
κ με την ευκαιρια ,ο Σκλαβενιτης εχει μοσχοφιλερο (ΣΕΡΓΙΑΝΙ)με 2,6 ,δεν ειναι κακο
Το πήρα από περιέργεια, κόστιζε σχεδόν φθηνότερα από μπύρα.
Πολύ έντονο βρήκα το άρωμα, αλλά πινόταν, δε με χάλασε.Αφου ψαχνεις για κατι καλυτερο δοκιμασε μοσχοφιλερο Τσελεπου 2010 στα 10 ευρω περιπου θα το βρεις ειναι οτι καλυτερο εχω πιει απο μοσχοφιλερο ,δεν θα μετανοιωσεις για τα χρηματα που θα δωσεις ,ειναι κατι πολυ ιδιαιτερο
-
Είχα πάρει κρασιά του Τσέλεπου, Μαντίνεια κάτι. Ωραία ήταν.
-
Εξαιρετικά τα κρασιά της περιοχής μας , Κίκονες , άπαιχτα !!
http://www.kikones.gr/winelistgr.htmlΚριμα που η ιστοσελίδα έχει καιρό να ανανεωθεί σε αντίθεση με τα κρασάκια.
-
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Είχα πάρει κρασιά του Τσέλεπου, Μαντίνεια κάτι. Ωραία ήταν.Σε τιμη προσφορας 7,6 στον Σκλαβενιτη .
-
Αξιολόγηση του Κίκονες Λημνιό με ημ. 16-1-2012. Έχω Inside information..
http://greekwineworld.net/category/tasting/thrace/
'Sister-brother team Melina and Vassilis Tassou are a breath of fresh air. Cosmopolitan, realists, conscientious stewards of the soil. They are pioneers in reviving wine and its culture in Greek Thrace'Τους έχω γνωρίσει προσωπικά και είναι πράγματι εξαίρετοι άνθρωποι , νέοι , ευγενείς , από αυτούς που στο περιοδικό μας χαρακτηρίζονται ως άλλοι Έλληνες .
-
-
Ο Κορκολύκος με την Πρωτοψάλτη ήταν πρόσφατα στα μέρη μας . Στο τραπέζι διακρίνεται ένα κόκκινο Κίκονες Ιππέας
-
Πάντως στη φωτογραφία είναι η Πρωτοψάλτη και όχι η Τσανακλίδου
-
Ωχ , έχεις δίκιο.
-
Tην πρωτοψαλτη την εβλεπα κ εψαχνα να βρω την Τσανακλιδου ,ουτε καν μου περασε απο το μυαλο οτι προκειται για λαθος
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Ωχ , έχεις δίκιο.Μεθυσμενος εισαι;
-
lol
Ήθελα να γράψω Άλκηστις Πρωτοψάλτη και μου βγήκε Τάνια Τσανακλίδου.
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
lolΉθελα να γράψω Άλκηστις Πρωτοψάλτη και μου βγήκε Τάνια Τσανακλίδου.
-
Το μεγάλο χρυσό βραβείο διεθνή διαγωνισμού οίνου σε κρασί της Αρκαδίας
Το μεγάλο χρυσό βραβείο στον 12ο Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου πήρε το κρασί με την επωνυμία 'Κτήμα Τσέλεπου Κοκκινόμυλος' από την Τεγέα. Συνολικά στο διαγωνισμό η Περιφέρεια Πελοποννήσου απέσπασε 33 βραβεία και συγκεκριμένα 2 μεγάλα χρυσά, 17 χρυσά και 15 ασημένια. Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από την «Ένωση Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Βορείου Ελλάδος» σε συνεργασία με τη HELEXPO και πραγματοποιήθηκε από τις 12 έως τις 14 Μαρτίου.Στο φετινό διαγωνισμό συμμετείχαν κρασιά από την Ελλάδα και από 8 άλλες χώρες: Βουλγαρία, Βραζιλία, Γερμανία, Ιταλία, Κύπρο, Ρουμανία, Σλοβακία, Τουρκία.
Τα βραβεία που κατέκτησαν κρασιά της Πελοποννήσου είναι:
ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΥΣΟ: Ονομασία κρασιού «Κτήμα Τσέλεπου Κοκκινόμυλος», έτος 2007, Ερυθρός, Τσέλεπος Οινοποιητική Α.Ε. Π.Γ.Ε. Τεγέα.
ΧΡΥΣΟ: «Merlot», 2008, Ερυθρός, Σ. Δ. Παναγιωτόπουλος Ο.Ε. Π.Γ.Ε. Τριφυλία
ΧΡΥΣΟ: «Terra Leone Merlot», 2008, Ερυθρός, Παλυβού-Ζάβου Αγγελική Π.Γ.Ε. Πελοπόννησος (Νεμέα).
ΧΡΥΣΟ: «Αγιωργίτικο Νεμέα», 2009, Ερυθρός, Γ. Π. Bασιλείου Π.Ο.Π. Νεμέα
ΧΡΥΣΟ: «Cabernet Sauvignon», 2007, Ερυθρός, Σ. Δ. Παναγιωτόπουλος Ο.Ε. Π.Γ.Ε. Τριφυλία.
ΧΡΥΣΟ: «Μαλεάτης» 2006, Ερυθρός, Γ. Τσιμπίδης & Σία Οινοποιητική Μονεμβασιάς
Ο.Ε. Π.Γ.Ε. Μονεμβασιά
ΧΡΥΣΟ: «Terra Leone Syrah», Ερυθρός, 2008, Παλυβού-Ζάβου Αγγελική Π.Γ.Ε. Πελοπόννησος
ΧΡΥΣΟ: «Πέτρινες Πλαγιές», 2011, Λευκός, Παλυβού-Ζάβου Αγγελική Π.Γ.Ε. Κόρινθος.
ΧΡΥΣΟ: «Κτήμα Τσέλεπου Αυλοτόπι», 2007, Ερυθρός, Τσέλεπος Οινοποιητική Α.Ε. Π.Γ.Ε. Τεγέα
ΧΡΥΣΟ: «Λαλούδι», 2007, Ερυθρός, Γ. Τσιμπίδης & Σία Οινοποιητική Μονεμβασιάς Ο.Ε. Π.Γ.Ε. Πελοπόννησος
ΧΡΥΣΟ: «Καλντερίμι» 2010, Ερυθρός, Σ. Δ. Παναγιωτόπουλος Ο.Ε. Π.Γ.Ε. Τριφυλία.
ΧΡΥΣΟ: «Merlot», 2009, Ερυθρός, Αγρ. Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Μεσσηνίας
«Νέστωρ» Π.Γ.Ε. Τριφυλία
ΧΡΥΣΟ: «Μέγας Οίνος», 2006, Ερυθρός, Σκούρας Ο.Α.Α.Ε. Π.Γ.Ε. Πελοπόννησος (Νεμέα)
ΧΡΥΣΟ: «Σύνορο», 2007, Ερυθρός, Σκούρας Ο.Α.Α.Ε. Π.Γ.Ε. Πελοπόννησος
ΧΡΥΣΟ: «Πέτρα και Φως», 2009, Ερυθρός, Γ. Λαφαζάνης Α.Ε. Π.Ο.Π. Νεμέα .
ΧΡΥΣΟ: «Ερυθρός» 2010, Ερυθρός, Σ. Δ. Παναγιωτόπουλος Ο.Ε. Π.Γ.Ε. Τριφυλία
ΧΡΥΣΟ: «Terra Leone Ηλίου Τέχνη», 2003, Ερυθρός, Παλυβού-Ζάβου Αγγελική Π.Ο.Π. Νεμέα
ΧΡΥΣΟ: «Πέτρα και Φως», 2010, Ερυθρός, Γ. Λαφαζάνης Α.Ε. Π.Ο.Π. ΝεμέαΑΣΗΜΕΝΙΟ: «Δρυόπη Reserve», 2007, Ερυθρός, Τσέλεπος Οινοποιητική Α.Ε. Π.Ο.Π. Νεμέα
ΑΣΗΜΕΝΙΟ: «Αγιωργίτικο Νεμέα», 2010, Ερυθρός, Σκούρας Ο.Α.Α.Ε. Π.Ο.Π. Νεμέα
ΑΣΗΜΕΝΙΟ: «Μαλαγουζιά» 2011, Λευκός, Κωνσταντίνος Π. Πυργάκης Π.Γ.Ε. Κόρινθος ΑΣΗΜΕΝΙΟ: «Μοσχοφίλερο» 2011, Λευκός Σκούρας Ο.Α.Α.Ε. Π.Γ.Ε. Πελοπόννησος
ΑΣΗΜΕΝΙΟ: «Μοσχοφίλερο», 2011, Λευκός, Οινωδός - Π. Μπαχταλιάς Μ.Ε.Π.Ε. Π.Γ.Ε. Πελοπόννησος (Κόρινθος)
ΑΣΗΜΕΝΙΟ: «Ροδίτης», 2011, Λευκός, Λαφαζάνης Ο.Α.Ε. Π.Γ.Ε. Πελοπόννησος (Νεμέα)
ΑΣΗΜΕΝΙΟ: «Viognier», 2010, Λευκός, Σκούρας Ο.Α.Α.Ε. Π.Γ.Ε. Πελοπόννησος
ΑΣΗΜΕΝΙΟ: «Φιλέρι», 2011, Λευκός, Σ. Δ. Παναγιωτόπουλος Ο.Ε. Π.Γ.Ε. Τριφυλία
ΑΣΗΜΕΝΙΟ: «Συλλογή», 2010, Ερυθρός, Λαφαζάνης Ο.Α.Ε. Π.Γ.Ε. Πελοπόννησος
ΑΣΗΜΕΝΙΟ: «Μέγας Οίνος», 2008, Ερυθρός, Σκούρας Ο.Α.Α.Ε. Π.Γ.Ε. Πελοπόννησος ΑΣΗΜΕΝΙΟ: «Καλντερίμι», 2011, Λευκός, Σ. Δ. Παναγιωτόπουλος Ο.Ε. Π.Γ.Ε. Τριφυλία ΑΣΗΜΕΝΙΟ: «Κτήμα Τσέλεπου Blanc de Gris», 2010, Λευκός, Τσέλεπος Οινοποιητική Α.Ε. Π.Γ.Ε. Αρκαδία
ΑΣΗΜΕΝΙΟ: «Νεμέα», 2008, Ερυθρός, Λαφαζάνης Ο.Α.Ε. Π.Ο.Π. Νεμέα
ΑΣΗΜΕΝΙΟ: «Moschato» 2011, Λευκός, Οινωδός - Π. Μπαχταλιάς Μ.Ε.Π.Ε. Π.Γ.Ε. Πελοπόννησος
ΑΣΗΜΕΝΙΟ: «Kratistos Nemea», 2007, Ερυθρός, Οινοποιία Λύκος Π.Ο.Π. ΝεμέαΤέλος, πήραν και τις εξής ειδικές διακρίσεις:
-
Ειδική διάκριση σε έναν λευκό οίνο από συνδυασμό ελληνικών και διεθνών ποικιλιών με την υψηλότερη βαθμολογία: «Πέτρινες Πλαγιές» 2011, Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Κόρινθος από τις ποικιλίες Chardonnay και Μαλαγουζιά της οινοποιίας Παλυβού-Ζάβου Αγγελική.
-
Ειδική διάκριση στον οίνο με την υψηλότερη βαθμολογία που παράγεται από αμπελώνες Βιολογικής Καλλιέργειας Merlot 2008, Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Τριφυλία της οινοποιίας Σ. Δ. Παναγιωτόπουλος Ο.Ε.
http://www.arcadiaportal.gr/news/megalo ... s-arkadias
-
-
Tα ειχα βραβευσει εγω πολυ πριν απο αυτους .
Εντυπωση μου κανει που δεν βραβευτηκε το Μοσχοφιλερο -Τσελεπου ,το Viognier Eclectique -Σκουρα κ το Syrah -Παλυβου
Κρασιά