-
οχι ρε elteo...
γυναικοκατακτητής= αυτός που θεωρείται όμορφος από τις γυναίκες
του άρεσε το ασθενές φύλο= ήταν γυναικάς...δλδ κ τον ήθελαν οι γυναίκες κ τις ήθελε κ αυτός...
-
Μεγάλο προσόν αυτό... εγώ συνήθως θέλω τις γυναίκες αλλά μου ρίχνουν χυλόπιτα. Γιατί άραγε;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μεγάλο προσόν αυτό... εγώ συνήθως θέλω τις γυναίκες αλλά μου ρίχνουν χυλόπιτα. Γιατί άραγε;Ξύνεσαι στη γκλίτσα του τσοπάνη ε?
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Μεγάλο προσόν αυτό... εγώ συνήθως θέλω τις γυναίκες αλλά μου ρίχνουν χυλόπιτα. Γιατί άραγε;
Ξύνεσαι στη γκλίτσα του τσοπάνη ε?
τι θα πει αυτό;
Είμαι και άσχετος γμτ...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ξύνεσαι στη γκλίτσα του τσοπάνη ε?
τι θα πει αυτό;
Είμαι και άσχετος γμτ...
Σημαίνει ότι είναι επικίνδυνο να είσαι πολύ κοντά στη γκλίτσα γιατί μπορεί να σε χτυπήσει. Συνώνυμο = 'τα θέλει ο κώλος σου'...
Αυτά επειδή ρώτησες 'γιατί άραγε?' χωρίς να φοβηθείς ενδεχόμενη απάντηση από κακοπροαίρετους - εγκάθετους
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
Τα βασανιστήρια της 'δημοκρατικής' αστυνομίας...ΕΛΕΟΣ.
Δεν μπορω να δω το βιντεο αλλα υποθετο οτι ειναι το ιδιο που ειδα στην ΝΕΤ που το επαιξαν και στα Τουρκικα καναλια.
Δεν μου προξενει την παραμικρη εκπληξη αφου προκειται για ενα Α.Τ. - Ομονοιας - που εχω παει πριν 10 χρονια και παλι ειχα δει με τα ιδια μου τα ματια ακριβως την ιδια σκηνη. Μιλαμε για ενα τμημα σκετη ΠΙΚΡΑ παιδια. Κυκλοφορουσα με την πλατη στον τοιχο γιατι ειχα σοκαριστει απο τις εικονες που εβλεπα και δεν ηξερα πώς να προφυλακτω.
Οι διαδρομοι ηταν γεματοι απο Αλβανους και ακουγα φωνες απο παντου. Ενω περιμενα να παρω ενα χαρτι που ηθελα εφεραν ενα Αλβανο - που πιαστηκε στον ηλεκτρικο να κλεβει πορτοφολι. Τον εδεσαν σε ενα σιδερο που υπηρχε στον τοιχο και αφου ο 'φουσκωμενος' αστυνομικος μου ζητησε με πραγματικα ευγενικη φωνη να κανω 1-2 βηματα πισω και να μην κοιταζω, τον αρχισε στις μπουνιες τη μια μετα την αλλη. -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ενω περιμενα να παρω ενα χαρτι που ηθελα εφεραν ενα Αλβανο - που πιαστηκε στον ηλεκτρικο να κλεβει πορτοφολι. Τον εδεσαν σε ενα σιδερο που υπηρχε στον τοιχο και αφου ο 'φουσκωμενος' αστυνομικος μου ζητησε με πραγματικα ευγενικη φωνη να κανω 1-2 βηματα πισω και να μην κοιταζω, τον αρχισε στις μπουνιες τη μια μετα την αλλη.
Έχει κανείς καμιά αμφιβολία ότι αν πιάνανε εμένα επ'αυτοφώρω να κλέβω πορτοφόλι δεν θα με αγγίζανε καθόλου αλλά απλά θα με βάζανε στο κρατητήριο μέχρι να περάσω αυτόφωρο?
Υπάρχει κάποιος που γνωρίζει τι γίνεται στα ΑΤ και ισχυρίζεται ότι όλοι απολαμβάνουν της ιδίας μεταχείρισης?
Αλβανός, Αφρικανός, Πακιστανός που πουλάει παράνομα παπούτσια και τσάντες με το σάκκο του τρώει φάπες ΠΑΝΤΑ μόλις βρεθεί στο ΑΤ...Έτσι για το καλό όπως το πάλαι ποτέ καψώνι στο στρατό...
Και αν οι μπάτσοι έχουν κέφια πέφτουν οι φιλικές που μοιάζουν με αυτές που τρώει ο Γκιωνάκης ως καρπαζοεισπράκτορας στις ελληνικές ταινίες (αυτές βέβαια δεν πονάνε και φυσικά δεν είναι κακομεταχείριση, σιγά τώρα το πράγμα που θα το κάνουμε και ζήτημα)
Αν δε οι μπάτσοι είναι κακοδιάθετοιΣε αυτούς δε τους μοβόρους που έχουν πει ότι έχουν παίξει μπουκέτα και ξύλο γερό 'έξω' και αυτά τα χαστουκάκια τα θεωρούν αλοιφές και όχι ζήτημα που χρήζει συζήτησης και έντονης καταδίκης θα τους πρότεινα να φανταστούν το παρακάτω με πρωταγωνιστές τους ιδίους :
Αντί λοιπόν για τα άγρια μπουκέτα που παίζουν και δεν μασάνε να τους συνελλάμβαναν οι μπάτσοι και να μην τους κακομεταχειρίζονταν καθόλου, αλλά απλά τους κατεβάζανε το παντελονάκι τους και το μποξεράκι τους και να τους ρίχνανε καμιά 15ρια ξυλιές με το χέρι στον κώλο :
Τι θα προτιμούσαν αλήθεια τα μπουκέτα ή το κόκκινο κωλαράκι τους μετά από ένα γερό spankingΠροσωπική εκτίμηση πάντως είναι ότι είναι ανάξιο λόγου το ανωτέρο 'φανταστικό' περιστατικό γιατί δεν πονάνε καθόλου λίγες ξυλιές στον κώλο και άλλωστε είναι μια τιμωρία που εφαρμόζουμε ακόμα και στα νήπια, γιατί να μην την εφαρμόζει και η αστυνομία ?
Περί όνου σκιάς συζητάμε άλλωστε -
To θέμα είναι ότι ο ένας εξ αυτών δήλωσε ο δικηγόρος του ότι δεν είναι αλβανός αλλά έλληνας...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
To θέμα είναι ότι ο ένας εξ αυτών δήλωσε ο δικηγόρος του ότι δεν είναι αλβανός αλλά έλληνας...εχει καμιά σημασία
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
To θέμα είναι ότι ο ένας εξ αυτών δήλωσε ο δικηγόρος του ότι δεν είναι αλβανός αλλά έλληνας...
εχει καμιά σημασία
έχει!
δεν είναι θέμα ρατσισμού...όπως έντεχνα αφήνεται να εννοηθεί.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
To θέμα είναι ότι ο ένας εξ αυτών δήλωσε ο δικηγόρος του ότι δεν είναι αλβανός αλλά έλληνας...Τρώνε και οι Έλληνες φυσικά αλλά κατόπιν οπτικής 'επεξεργασίας' + φάκελο...Η εξίσωση για την ακρίβεια έχει ως εξής : αν είσαι Αλβανός θα τις φας σίγουρα, αν είσαι Έλληνας εξαρτάται...(συζητάμε πάντα για άγνωστους μικροκακοποιούς ή παράνομους ή πρεζόνια κτλ κτλ )
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
εχει καμιά σημασία
έχει!
δεν είναι θέμα ρατσισμού...όπως έντεχνα αφήνεται να εννοηθεί.
Όχι?!!Δεν είναι θύματα ρατσισμού οι Αλβανοί από τους μπάτσους? Πες μου ειλικρινά το ισχυρίζεσαι αυτό?
Που το στηρίζεις αυτό?
Αμφισβητείς ότι όλοι οι Αλβανοί, Πακιστανοί κτλ μικροκακοποιοί τις τρώνε?
Γνωρίζεις καθόλου τι γίνεται μέσα στα ΑΤ? Πόσες φορές έχεις πάει και με πόσους που έχουν ιδία πείρα έχεις συζητήσει?
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι αντιμετωπίζονται με τον ίδιο τρόπο? Προσωπική εμπειρία? Γνωριμία με ανθρώπους που περνούν τις ώρες τους στα ΑΤ?Δεν προσπαθώ καθόλου εντέχνως να αφήσω να εννοηθεί ότι πέφτουν θύματα ρατσισμού : το λέω ξεκάθαρα και γνωρίζοντας εκ των έσω τι γίνεται...
-
ρε νταξ τα πραγματα ειναι απλα
δεν επρεπε να τους βαρεσουν αλλα απο την αλλη μην παμε και στο αλλο ακρο, οι τυπαδες δεν ηταν αθωοι, εκλεψαν και χτυπησαν μια γυναικα..
δεν δικαιολογω το ξυλο απο τους μπατσους, πιστευω οτι πρεπει να καταδικαστει ο μπατσος οπως θα οφειλε να γινει σε οποιαδηποτε πολιτισμενη χωρα, αλλα μου τη σπαει και το να πηγαινουμε στο αλλο ακρο και να λεμε για τα κακομοιρα παιδια μπλα μπλα μπλα
εχω γνωστους αλβανους και ουδεποτε εχουν βρεθει σε τετοια θεση γιατι απλα δεν εχουν κλεψει και χτυπησει ποτε καποια γυναικα
μονο σε γραφειοκρατικα προβληματα εχουν πεσει, και πειτε μου ενας εδω μεσα που δεν εχει πεσει..Έχει κανείς καμιά αμφιβολία ότι αν πιάνανε εμένα επ'αυτοφώρω να κλέβω πορτοφόλι δεν θα με αγγίζανε καθόλου αλλά απλά θα με βάζανε στο κρατητήριο μέχρι να περάσω αυτόφωρο?
ειμαι αρκετα σιγουρος, εχοντας αρκετη πειρα απο αστυνομικα τμηματα οτι θα ετρωγες καμια φαπα σταντε
αλλο να σε πιασουν χωρις διπλωμα ή επειδη εσπασες μια τζαμαρια και εγραψες σε εναν τοιχο και αλλο να χτυπησεις μια γυναικα και να την κλεψεις -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Έχει κανείς καμιά αμφιβολία ότι αν πιάνανε εμένα επ'αυτοφώρω να κλέβω πορτοφόλι δεν θα με αγγίζανε καθόλου αλλά απλά θα με βάζανε στο κρατητήριο μέχρι να περάσω αυτόφωρο?
ειμαι αρκετα σιγουρος, εχοντας αρκετη πειρα απο αστυνομικα τμηματα οτι θα ετρωγες καμια φαπα σταντε
αλλο να σε πιασουν χωρις διπλωμα ή επειδη εσπασες μια τζαμαρια και εγραψες σε εναν τοιχο και αλλο να χτυπησεις μια γυναικα και να την κλεψειςΘα αστειεύεσαι βέβαια ε?
Αντιλαμβάνεσαι ότι ο μπάτσος που θα το έκανε αυτό σε δικηγόρο έχει εγγυημένα μπλεξίματα για πολλά χρόνια στην καριέρα του, αν δεν φύγει από το σώμα, και πολές μέρες δημοσιότητας στα κανάλια...Και το ζήτημα είναι απλό και το γνωρίζει, ούτε θα του πέρναγε από το μυαλό να τον αγγίξει...Σκέψου μόνο την κινητοποίηση του Δικηγορικου Συλλόγου με κλιμάκιο του ΔΣ να φτάνει στο τμήμα παρέα με τα κανάλια...Δεν έχει λόγο να πάρει αυτό το ρίσκο : μπορεί να κοστίσουν πανάκριβα οι 2 φάπες...Αλλά φυσικά και οι δικηγόροι έχουν ακριβώς τα ίδια δικαιώματα και υποχρεώσεις με όλους τους άλλους...Γιατί λοιπόν θα είχαν διαφορετική μεταχείριση?
Ξέρουμε όλοι γιατί... -
αλλο να σε πιασουν χωρις διπλωμα ή επειδη εσπασες μια τζαμαρια και εγραψες σε εναν τοιχο και αλλο να χτυπησεις μια γυναικα και να την κλεψειςΘα αστειεύεσαι βέβαια ε?
Αντιλαμβάνεσαι ότι ο μπάτσος που θα το έκανε αυτό σε δικηγόρο έχει εγγυημένα μπλεξίματα για πολλά χρόνια στην καριέρα του, αν δεν φύγει από το σώμα, και πολές μέρες δημοσιότητας στα κανάλια...Και το ζήτημα είναι απλό και το γνωρίζει, ούτε θα του πέρναγε από το μυαλό να τον αγγίξει...Σκέψου μόνο την κινητοποίηση του Δικηγορικου Συλλόγου με κλιμάκιο του ΔΣ να φτάνει στο τμήμα παρέα με τα κανάλια...Δεν έχει λόγο να πάρει αυτό το ρίσκο : μπορεί να κοστίσουν πανάκριβα οι 2 φάπες...Αλλά φυσικά και οι δικηγόροι έχουν ακριβώς τα ίδια δικαιώματα και υποχρεώσεις με όλους τους άλλους...Γιατί λοιπόν θα είχαν διαφορετική μεταχείριση?
Ξέρουμε όλοι γιατί...δεν ηξερα οτι εισαι δικηγορος..
νταξ σιγουρα αλλαζει ετσι καθως εισαι σε ενα χωρο που γνωριζεις σα νομικος..
που ειναι το παραλογο;
ειναι σα να μου πεις οτι εγω που ο πατερας μου ειναι τοπ καρδιοχειρουργος στο ωνασειο (δεν ειναι, τυχαιο το παραδειγμα) θα μεινω στην λιστα για μια ιατρικη επεμβαση μαζι με ολους τους αλλους..
λογικο ειναι να μην εχουμε ολοι την ιδια αντιμετωπιση σε καποια πραγματα -
Ξέρουμε όλοι γιατί...Παντως, εχω παραδειγμα με προσωπο του στενου μου οικογενειακου περιβαλλοντος, που ο μπατσος δεν τα ελαβε και πολυ υπ' οψιν αυτα
Τοοοοοοοοοσο μυαλο
Φυσικα, μετα, ειχαμε θεμα -
Ο χρήστης skye έγραψε:
δεν ηξερα οτι εισαι δικηγορος..
νταξ σιγουρα αλλαζει ετσι καθως εισαι σε ενα χωρο που γνωριζεις σα νομικος..
που ειναι το παραλογο;
ειναι σα να μου πεις οτι εγω που ο πατερας μου ειναι τοπ καρδιοχειρουργος στο ωνασειο (δεν ειναι, τυχαιο το παραδειγμα) θα μεινω στην λιστα για μια ιατρικη επεμβαση μαζι με ολους τους αλλους..
λογικο ειναι να μην εχουμε ολοι την ιδια αντιμετωπιση σε καποια πραγματαΑν όταν λες λογικό εννοείς ότι συμβαίνει εκ των πραγμάτων : ναι είναι αλήθεια...Συμβαίνουν επίσης φοροδιαφυγή, φακελάκια, μίζες και μουρλοί που τρέχουν με 140 στα στενάκια του Παπάγου...
Το θέμα λοιπόν είναι- Διαπίστωση ότι αυτά συμβαίνουν συστηματικά και είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση
- Ότι οι Αλβανοί και λοιποί αλλοδαποί της 'συνομοταξίας' τυγχάνουν διακριτικής αρνητικής μεταχείρισης
(τα 2 παραπάνω τα γνωρίζει οποιοσδήποτε έχει πάει σε 'περίεργο' ΑΤ πάνω από 10 φορές)
3)Σκίσιμο των μπάτσων που αποδεικνύεται ότι σήκωσαν χέρι σε οποιονδήποτε μέσα στο τμήμα (το σηκώνουν αρκετά έξω άλλωστε ) ώστε να κάνουν τα κουμάντα τους οι άνθρωποι και να γνωρίζουν ότι η διασκέδαση στο χώρο εργασίας μπορεί να τους στείλει για αναζήτηση εργασίας σε οικοδομή...
Κατά συνέπεια το πρόβλημά μου είναι το 'Νταξ' : δεν είναι νταξ λοιπόν, όπως οι μπάτσοι έμαθαν μετά τη χούντα το ήμισυ αυτών που όφειλαν να κάνουν και έχουν κάπως ανθρωπέψει έτσι και τώρα θα μάθουν τα άλλα μισά από τα αυτονόητα : the hard way αν χρειαστεί
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Αντιλαμβάνεσαι ότι ο μπάτσος που θα το έκανε αυτό σε δικηγόρο έχει εγγυημένα μπλεξίματα για πολλά χρόνια στην καριέρα του, αν δεν φύγει από το σώμα, και πολές μέρες δημοσιότητας στα κανάλια...Και το ζήτημα είναι απλό και το γνωρίζει, ούτε θα του πέρναγε από το μυαλό να τον αγγίξει...Σκέψου μόνο την κινητοποίηση του Δικηγορικου Συλλόγου με κλιμάκιο του ΔΣ να φτάνει στο τμήμα παρέα με τα κανάλια...Δεν έχει λόγο να πάρει αυτό το ρίσκο : μπορεί να κοστίσουν πανάκριβα οι 2 φάπες...
Αλλά φυσικά και οι δικηγόροι έχουν ακριβώς τα ίδια δικαιώματα και υποχρεώσεις με όλους τους άλλους...Γιατί λοιπόν θα είχαν διαφορετική μεταχείριση?
Ξέρουμε όλοι γιατί...Παντως, εχω παραδειγμα με προσωπο του στενου μου οικογενειακου περιβαλλοντος, που ο μπατσος δεν τα ελαβε και πολυ υπ' οψιν αυτα
Τοοοοοοοοοσο μυαλο
Φυσικα, μετα, ειχαμε θεμαΚαλά σοβαρά ρίξαν φάπες? (εν γνώσει της ιδιότητας του άλλου)
Δεν το χω ξανακούσει ποτέ αυτό, ακόμα και σε περιπτώσεις δικηγόρων που τις θέλαν τις μάπες τους με τις υστερικές τους τσιρίδες -
Για την ακριβεια (καλα, εκτος του οτι παραβιασε ο μαγκας την πορτα εισοδου του σπιτιου ΧΩΡΙΣ ΕΝΤΑΛΜΑ ), ειχαμε βιαιη απωθηση (μετα απο καταγγελια 'εξυπνου' γειτονα -κολλητου του μπατσου και ρουφιανου της γειτονιας - για κατασκευες χωρις αδεια απο την πολεοδομια (η οποια, για την ιστορια, υπηρχε, αλλα ο καλος μπατσουλης δεν περιμενε να τη δει )
Φυσικα, μετα (και μετα απο πολλα...) ειχαμε επισκεψη του διοικητη που παρακαλεσε να το ξεχασουμε γιατι 'το παληκαρι ειναι καλο παιδι και εκανε ενα λαθος, μην του παρουμε και το κεφαλι'. Ξεχασα να πω οτι διπλα στο κουδουνι υπηρχε μεταλλικη πινακιδα με την ιδιοτητα, οποτε δεν παιζει να το εκανε χωρις να ξερει... (οχι οτι εχει σημασια) -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Για την ακριβεια (καλα, εκτος του οτι παραβιασε ο μαγκας την πορτα εισοδου του σπιτιου ΧΩΡΙΣ ΕΝΤΑΛΜΑ ), ειχαμε βιαιη απωθηση (μετα απο καταγγελια 'εξυπνου' γειτονα -κολλητου του μπατσου και ρουφιανου της γειτονιας - για κατασκευες χωρις αδεια απο την πολεοδομια (η οποια, για την ιστορια, υπηρχε, αλλα ο καλος μπατσουλης δεν περιμενε να τη δει )
Φυσικα, μετα (και μετα απο πολλα...) ειχαμε επισκεψη του διοικητη που παρακαλεσε να το ξεχασουμε γιατι 'το παληκαρι ειναι καλο παιδι και εκανε ενα λαθος, μην του παρουμε και το κεφαλι'. Ξεχασα να πω οτι διπλα στο κουδουνι υπηρχε μεταλλικη πινακιδα με την ιδιοτητα, οποτε δεν παιζει να το εκανε χωρις να ξερει... (οχι οτι εχει σημασια)Έχει για τη νοημοσύνη του
Πάντως απέχουν αυτά που είπες από τις φάπες
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ?... [#3]