-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Αλήθεια, τι προβλέπει ο ΚΟΚ για όσους δεν σταματήσουν σε μπλόκο;Για μπλόκο δεν γνωρίζω αλλά σίγουρα προβλέπεται , από τον υπάρχοντα ή αυτόν που μόλις αντικαστάθηκε επίσης δε γνωρίζω, να υπάρχει κόκκινο φωτάκι στο τελευταίο πρόβατο κάθε κοπαδιού.
Δεν έχει προβλεφθεί κάτι για το τελευταίο γίδι (στην περίπτωση που το κοπάδι αποτελειται από αυτά τα ζωντανά του διαβόλου)
Πάντως εκείνο το 200άρι στους κάγκουρες που περνάνε με κατεβασμένα τα τζάμια και με την Ξανθή Περάκη να 'γαυγίζει' πολύ το γουστάρω
-
Αν υπάρχει κάποιος δικηγόρος που διαβάζει, μπορεί να ψάξει λίγο αν μπορούμε να προσφύγουμε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τις συσκευές Anti Radar??
Πωλούνται νόμιμα στην Ελλάδα αλλά παρόλα αυτά απαγορεύεται η χρήση τους.
Επίσης πάντα μα πάντα όταν σας γράφουν θα ζητάτε το ΕΝ ΙΣΧΥ πιστοποιητικό διακρίβωσης του οργάνου μέτρησης, αν δεν υπάρχει ένσταση. -
Ο χρήστης xsara16v έγραψε:
Επίσης πάντα μα πάντα όταν σας γράφουν θα ζητάτε το ΕΝ ΙΣΧΥ πιστοποιητικό διακρίβωσης του οργάνου μέτρησης, αν δεν υπάρχει ένσταση.υπαρχει δικαστικο προηγουμενο που τους απαλλασει απο την αναγκη υπαρξης αυτου του πιστοποιητικου
-
Ασχετο , με τον παλαιο ΚΟΚ , το 2000 μ, ου ειχε τυχει να με γραψουν για ζωνη και να γραψουν και τον συνοδηγο μου στα δικα του προσωπικα στοιχεια ...
Του ζητησαν ταυτοτητα και τον εγραψαν για ζωνη με ξεχωριστη κληση , στον καθενα μας ....αυτος ουδεποτε πληρωσε την κληση , δικαστηκε και πληρωσε στο δικαστηριο ενα σκασμο λεφτα για 27.500 δραχμες που δεν εδωσε ΤΟΤΕ ....
-
Έκανα αναζήτηση στο PDF του νέου ΚΟΚ για τις ποινές σχετικά με το δακτύλιο, αλλά δε λέει πουθενά τίποτα. Τι γίνεται;
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
όπως είπα και στον πεθερό μου η αξιοαγάπητη πεθερά μου δεν θα μπει στο αμάξι αν δεν έχει αποφασίσει ότι θα φορέσει τη ζώνη ασφαλείας καθώς 5 βαθμούς στο ΣΕΣΟ δεν τους ανέχομαι.....Mα πας καλά? ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι η πεθερά δεν πρέπει να φοράει ζώνη στο αμάξι... Μπας και σπάσει ο διάολος το ποδάρι του...
-
εβλεπα σημερα την μαλακο δημαρχινα μας να κανει δηλωσεις για το κυκλοφοριακο και τα προστιμα.......... ουυυυυυστ ρε αχρηστε παπαρολογε του ιστορικου σου κεντρου.
ειχες ιδεα και απο χθες για το τι σημαίνει κυκλοφοριακη αγωγη και σωστη οδηγηση. ΓΚΑΣΜΑ. που απλα κανεις τις βολτουλες σου με το lancia thesis απο εδω και απο εκει και δεν σε πειραζει κανεις....
παλιο λαμογιο.φωναζε ο καημενος ο ιαβερης στο ΑΙΣΧΡΟ τσιρακη της κυβερνησης ΓΙΩΡΓΟ ΑΥΤΙΑ αλλα φυσικα ο τελευταιος εκανε τα αδυνατα δυνατα για να τον βγαλει εκτος θεματος και να μην φανει η αληθεια
ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ
για να μην σχολιασω το αρχιγιδι κυριο πωλυδωρα που βγαινει κουστουμαρισμενος να κοψει κλεισεις το χρυσο μου και να νιωθει περηφανος και με υφος καρδιναλιου οτι : τροποποιησαμε τον νομο για να σωθουν ζωες.
ΙΣΑ ΡΕ ΜΟΡΤΗΔΕΣ, ΓΕΝΑΙΟΨΥΧΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΡΑΒΟΙ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ.....
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΖΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ......
η βρωμια και η ΔΗΘΕΝ καταστασεις εχουν κατακλησει την κοινωνια μας...
αλλα ανεχομαστε ακομη να δινεται αυτο το ροζ κωλοχαρτο με το ΑΝ θα καταφερει το παιδι μας να παρκαρι με 4 κινησεις και αν θα ειναι τοσα εκατοστα μακρια απο την γωνια του πεζοδρομου κατα την οπισθογωνια...
-
Στο MEGA το πρωί έδειχνε ένα βίντεο μιας ασημι Μ3 να κάνει κολπάκια και χρονομέτρηση στον Κηφισό...... δεν το είχαν δει οι Τροχαίοι ήταν εκεί ο διοικητής και στο τέλος δήλωσε δώστε μας το βίντεο και πλέον ο κύριος αναζητείται
-
......γιατί ο δημοσιογράφος...'ε καλά είναι εύκολο πλέον μέσω του βίντεο να τον βρείτε...' ...
ναι ο άλλος βγήκε έκανε βόλτες στην αθήνα βιντεοσκοπόντας τον εαυτό του με την ταυτότητα στο χέρι ...και τις πινακίδες επάνω...
-
Παιδιά να ρωτνήσω κάτι?
Υποχρεούνται και οι πίσω να φοράνε ζώνη?
-
Ο χρήστης submariner έγραψε:
Παιδιά να ρωτνήσω κάτι?Υποχρεούνται και οι πίσω να φοράνε ζώνη?
υποχρεουνται για να εχουν το κεφαλι τους ησυχο....
-
πολυ παλιο vcd
goodnight μπατσακια
και καλα κανουν και σας γελιοποιουν οταν
τοσα χρονια δεν εχω δει κανενα μπατσακι να κοβει κληση για κινηση σε ΛΕΑ σε ολα αυτα τα ερμαφροδιτα διποδα γλειωδει πουστροζωντανα
αντιθετως την στηνουν σε ευθειες με 3 λωριδες ανακατευθυνση και οριο τα 50-60 κμ σε σημειο μαλιστα που νωριτερα υπαρχει η πινακιδα με τις διαγωνιες ριγες (τελος περιορισμων) αλλα λιγο νωριτερα υπαρχει πινακιδα εναρξης δημου (αρα οριο ταχυτητας πολης κατοικημενης περιοχης (παυση ισχύς ταχυτητας αυτοκινητοδρομου ή λεωφορου)
μονο αν καποιος γνωριζει ολα τα παρα πανω μπορει να την γλυτωσει στην ευθεια της βαρκιζας
ΥΓ οχι δεν εχω φαει κληση εκει γιατι πολυ απλα ειμαι πιο εξυπνος απο τα μπατσακια
ΥΓ 1 (1) κληση εχω φαει για ταχυτητα στο αεροδρομιο θεσσαλονικης (οριο 90 πηγαινα με 112 μου εκοψε για 109)
-
Παιδιά να ρωτνήσω κάτι?Υποχρεούνται και οι πίσω να φοράνε ζώνη?
Δεν ειναι υποχρεωτικό απο όσο ξέρω, βέβαια ειναι σαφές ότι οι πισω σε ενα δυστύχημα μπορουν να γίνουν βλήματα θανάτου για τους μπροστά.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Παιδιά να ρωτνήσω κάτι?
Υποχρεούνται και οι πίσω να φοράνε ζώνη?
Δεν ειναι υποχρεωτικό απο όσο ξέρω, βέβαια ειναι σαφές ότι οι πισω σε ενα δυστύχημα μπορουν να γίνουν βλήματα θανάτου για τους μπροστά.
Eιναι υποχρεωτικο. Το ακουσα σημερα στην τηλεοραση.
-
Βεβαίως και είναι υποχρεωτική και για τους πίσω, εφόσον υπάρχει. Άλλο αν δεν ασχολούνται καθόλου οι τροχαίοι με αυτό. Άγνοια...
-
Σορρυ που ξαναρωτνάω αλλά εννοώ εάν τρως πρόστημο από τον τροχονόμο εάν οι πίσω δε φοράνε ζώνες. Προβλέπει δηλαδή ο νέος ΚΟΚ πρόστημο για τους πίσω? Από νομικής πλευράς ρωτνάω.. Γνωρίζει κανείς στα σίγουρα που ίσως να έχει διαβάσει και τον νέο ΚΟΚ?
-
Eγώ πάντως αν πετύχαινα κανα Λιάπη ή κανα Πολύδωρα να μου μοιράζει ενημερωτικά για τον ΚΟΚ θα τον έβριζα από πάνω μέχρι κάτω για την ηλιθια και αντιεπιστημονική προσέγγιση του νέου τους πολυδιαφημισμένου ΚΟΚ. Και φυσικά θα ζητούσα από τον τροχαίο να τους κόψει κλήση επειδή δεν φοράνε ποτέ τους ζώνη και κράνος στα υπουργικά αμάξια και μηχανάκια τους.Αλήθεια ο δημαρχούκος μας έφαγε κλήση από την Δημοληστρική αστυνομία επειδή πάρκαρε ακριβώς μπροστά σε στάση λεωφορείο?
@ submariner...
Πιστεύεις οτι έχει σημασία αν υπάρχει πρόστιμο ή όχι. Οι ζώνες πρέπει να φοριούνται από όλους. Τα παιδιά σε παιδικό καθισματάκι κτλ. Δεν είναι ζήτημα χρημάτων αλλά ζήτημα ζωής. Ψάχνω ένα βιντεάκι από μια ισπανική καμπάνια ασφάλειας για να σου δείξω τι εννοώ αλλά δεν το βρίσκω... -
Ρε παιδιά τώρα για να μιλήσουμε πραγμαιτκά, πιστεύει κανείς οτι μετά από 2 βδομάδες θα συνεχίσουν οι τροχό να ασχολούνται? Πόσες φορές δεν τα έχουμε ακούσει και ξανακούσει τα νέα αυστηρά μέτρα κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ
Ζώνες κράνη πρόστημα σε πεζούς κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ. Τις 2 πρώτες βδομάδες προσπαθούν να πείσουν οτι τα πράγματα γίναν ζόρικα και μετά .... βαριούνται να βγουν στο δρόμο ...... Εδώ είμαστε θα τα ξαναπούμε.... Εντώ Ελλάντα και Ελλάντα ντεν αλλάζει... -
Το θέμα όμως είναι οτι όοοταν ξεβαρεθούν, δε θα τη βγάζεις πια με 67 Ε αν έχεις περάσει το όριο κατά 25 χαω σε μια τεράστια άδεια ευθεία...
-
Ρε παιδιά τώρα για να μιλήσουμε πραγμαιτκά, πιστεύει κανείς οτι μετά από 2 βδομάδες θα συνεχίσουν οι τροχό να ασχολούνται? Πόσες φορές δεν τα έχουμε ακούσει και ξανακούσει τα νέα αυστηρά μέτρα κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ
Ζώνες κράνη πρόστημα σε πεζούς κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ. Τις 2 πρώτες βδομάδες προσπαθούν να πείσουν οτι τα πράγματα γίναν ζόρικα και μετά .... βαριούνται να βγουν στο δρόμο ...... Εδώ είμαστε θα τα ξαναπούμε.... Εντώ Ελλάντα και Ελλάντα ντεν αλλάζει...Μυαλό ΜΗΔΕΝ.
Ρε γαμώτο, έχει βουήξει το σύμπαν για το νέο ΚΟΚ. ΟΛΟΙ ξέρουν ότι οι τροχαίοι θα έχουν βγει παγανιά για τα μάτια του κόσμου.
Στ' @@ μας όμως. Εμείς είμαστε ελληνάρες, τριχωτοί, τσαμπουκαλήδες, ξερόλες, αλλά πάνω από όλα ΜΑΛΑΚΕΣ. Σε μία διαδρομή 200 μέτρων από το σπίτι μου ως την Α.Ο. συνάντησα το πρωί τέσσερα αυτοκίνητα. Στα τρία ο/η οδηγός μιλούσε στο κινητό!!! Ξεκληριστείτε ρε ζώα, δεν αξίζετε να επιβιώνετε! Ούτε ο ΚΟΚ σας σώζει, ούτε τα δικαστήρια, ούτε ο Θεός ο ίδιος!
Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.