-
Αν είχες φάει την Πάτρα στη μάπα τις μέρες του καρναβαλιού και εσύ θα ήθελες να φύγεις.
Για το καφεδάκι παίζεται. Προς το 'ναι' πάντως.
-
μα για το καρναβάλι θέλω να πάω στην Πάτρα
-
Ανακεφαλαίωση:
Καφεδάκι την Πέμπτη 6 Μαρτίου στο Poco (στην Αργυρούπολη δεν είναι αυτό; )
Συμμετοχές:
- kotetsi
- Wagner
- ratanplan
- Nikos120d (?)
- aserf (?)
- dmitspan (?)
- taurus (δεν μπαίνει ερωτηματικό, σιγά μη δεν έρθει)
-
Για τι ώρα λέτε;
Ξέρει κανένας αν υπάρχει κανένας εύκολος τρόπος να έρθω από Ασπρόπυργο χωρίς αμάξι; -
Nα έρθω με τη μηχανή;
-
Αν δε βρέχει και εγώ με τη μηχανή θα έρθω.
Ή μήπως να έρθω ακόμα και αν βρέχει? Όσο και αν σας φαίνεται περίεργο, με τις νιτσεράδες και τις γκέτες φτάνω πιο στεγνός στον προορισμό μου απ' οτι πεζός ή με αυτοκίνητο (προϋποθέτει περπάτημα και αυτό από και προς το πάρκιν)
-
Ωραια... Ελατε με τα παπαια σας, να χω να κραζω
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Για τι ώρα λέτε;
Ξέρει κανένας αν υπάρχει κανένας εύκολος τρόπος να έρθω από Ασπρόπυργο χωρίς αμάξι;Μονο αν σε μαζεψει καποιος που ερχεται απο Πατρα....
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Για τι ώρα λέτε;
Ξέρει κανένας αν υπάρχει κανένας εύκολος τρόπος να έρθω από Ασπρόπυργο χωρίς αμάξι;Μονο αν σε μαζεψει καποιος που ερχεται απο Πατρα....
Υπονοείς κάτι;
Πέρα από την πλάκα εγώ μάλλον δε θα είμαι καν στην Αθήνα καθώς την Πέμπτη παρουσιάζουν διπλωματική δύο πολλοί καλοί μου φίλοι
-
Τι ώρα περίπου;
-
Εκτός από ώρα δώστε και διεύθυνση.
-
Για δώστε πληροφορίες μήπως και τα καταφέρω κι εγώ!
-
Μ. Γερουλανου...αριθμο δεν θυμαμαι.
Πειτε απο που θα ερθετεαι να σας πουμε πως θα το βρειτε.
-
Τι ώρα περίπου?
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Ωραια... Ελατε με τα παπαια σας, να χω να κραζωΘες να σε πάω μια βόλτα με το παπάκι μου, να αλλάξει χρώμα το σώβρακό σου?
Δεν είναι πολύ δυνατό, ίσως λίγα αλογάκια πάνω από το Άστρα σου...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ωραια... Ελατε με τα παπαια σας, να χω να κραζω
Θες να σε πάω μια βόλτα με το παπάκι μου, να αλλάξει χρώμα το σώβρακό σου?
Δεν είναι πολύ δυνατό, ίσως λίγα αλογάκια πάνω από το Άστρα σου...
Ασε ρε.... Εχω παει βολτα μ ενα παπι που λεγοταν μπι-ποστο, ενα R1 GSXR1300... και δεν αλλαξε χρωμα, θα με τρομαξεις εσυ;;;
-
Άστα αυτά, κάπως έτσι-->:mrgreen: θα έγινες!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Μ. Γερουλανου...αριθμο δεν θυμαμαι.Πειτε απο που θα ερθετεαι να σας πουμε πως θα το βρειτε.
για όσους έρχονται από Παραλιακή από Πειραιά προς Γλυφάδα στρίβουν δεξιά στην Αλίμου (είναι η έξοδος μετά αυτής για Αγ. Δημήτριο/ Καλαμακίου) και αφού περάσουν κάτω απ'τη γέφυρα και την παίρνουν όοοοολο ευθεία, περνάμε και κάθετα τη Βουλιαγμένης και πέφτουμε στο Πλαίσιο. Ο δρόμος αυτός ο κεντρικός είναι η Γερουλάνου, και λίγο πιο πέρα στην πρώτη πλατεία είναι το μαγαζί.
Ερχόμενοι από Γλυφάδα μέσω Παραλιακής στρίβουμε πάλι δεξιά στην Αλίμου και κάνουμε το ίδιο με παραπάνω.
Ερχόμενοι από Λ. Βουλιαγμένης στρίβουμε (εξαρτάται τη φορά κατεύθυνσης) στην Αλίμου (χαρακτηριστικό είναι ένα μεγάλο στρογγυλό σήμα της Ολυμπιακής δίπλα στο Πλαίσιο)
Ελπίζω να σας κάλυψα
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Άστα αυτά, κάπως έτσι-->:mrgreen: θα έγινες!Θες να σε παω εγω με το Γλαστρα μια Κατεχακη;;;;
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Μ. Γερουλανου...αριθμο δεν θυμαμαι.Πειτε απο που θα ερθετεαι να σας πουμε πως θα το βρειτε.
Αυτό είναι;
Music Cafes poco a poco, Γερουλάνου 75-77, Αργυρούπολη, 210 9957161
Καφεδακι κανενας;::Πέμπτη 6 Μαρτίου στο Poco-σελ.56::