-
20 άτομα!
Χάρηκα που είδα πάλι τον Χρήστο που είχα πολύ καιρό να τον δω!
Το ίδιο και όλους τους υπόλοιπους εγκάθετους!Και η 'θέα'....καταπληκτική!
Α. Η Φούνις ήρθε πιο νωρίς!!!!!!
-
Ωραια ηταν σημερα.
Χαρηκα που ειδα γνωστους κ αγνωστους(Chemic,Acro),που τα ειπαμε,που κανονισαμε για ΣΕΡΡΕΣ .
Μπραβο στη κοπελα για το καταπληκτικο σερβις....
Αντε καλη χρονια να εχουμε.
-
Ο χρήστης acro έγραψε:
Το 'περιβάλλον' όπως πάντα άριστης ποιότητας, με 'θέα' κλπ...
Και τι θέα...
Ο 'πατέρας' ότι κ αν της έδινε, τα διπλά κ τριπλά, η κοπέλια σαν 'επαγγελματίας' σερβίρισε τελικά τον καφέ στον Κούκο μας.
Και η παρέα καλά κρατεί... Καλή χρονιά σε όλους, γνωστους κ άγνωστους.
Πότε πρόλαβε και τράβηξες φωτογραφία βρε αθεόφοβε;
...
Με ...τόση σκόνη που να με δεις!!! Εκλεψε την παράσταση ο ασφάλτινος tazio που καθόταν δίπλα μου. Είναι τόσο ασφάλτινος που χάθηκε μέσα στην καφετέρια. Δεν ξέραμε να φτιάξουμε κ road book!!!Βρε δε @#$$#@@ .
-
Ο Φραγκισκος οφειλουμε να πουμε οτι παραλιγο να μας μεινει καθοτι τα σκαλια που επρεπε να ανεβει του επεσαν βαρια....
-
εμένα δε με πήρε το πάπλωμα αλλά περίμενα να πάω να παραλάβω τη νέα μου οθόνη
-
-
Ο χρήστης acro έγραψε:
Το 'περιβάλλον' όπως πάντα άριστης ποιότητας, με 'θέα' κλπ...
Και τι θέα...
Ο 'πατέρας' ότι κ αν της έδινε, τα διπλά κ τριπλά, η κοπέλια σαν 'επαγγελματίας' σερβίρισε τελικά τον καφέ στον Κούκο μας.
Και η παρέα καλά κρατεί... Καλή χρονιά σε όλους, γνωστους κ άγνωστους.
- ... Που κοιταω ο αθεοφοβοS ??
- Ωραιο το πουλοβερο, αλλα μου κανει μεγαλα αυτια..
Πολυ ομορφη συναντηση, το καφεδακι σουπερ και η γκαρσονα η μεγαλη ατυχη της ημερας, αφου επρεπε (βαση νομου, δηλαδη) να μας σερβιρει..
Ενεφανισθη και ο Παναγιωτης που τον ειχαμε χασει.
Βολτες (σοβαρες, οχι αστειες) θα εχει στας Σερρας
Ατακα της ημερας: 'Δε πα να δουμε κανα αυτοκινητο' ?
επιβεβαιωνω, η Φουνις ηταν στην ωρα της (επισημως δεν εχει μεινει - πια - τιποτα ορθιο!) -
Ο χρήστης tm έγραψε:
...
επιβεβαιωνω,** η Φουνις ηταν στην ωρα της** (επισημως δεν εχει μεινει - πια - τιποτα ορθιο!)Και που το ξέρεις ρε αφού άργησες;
-
αφου και λιγα εφτασα εγω και ηταν ηδη εκει!!!
αλλα δε φταις εσυ! εγω φταιω που σε βοηθησα να βρεις το δρομο για το τραπεζι! -
καλα περασαμε δεν εχω παραπονο...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Α. Η Φούνις ήρθε πιο νωρίς!!!!!!επιβεβαιωνω, η Φουνις ηταν στην ωρα της (επισημως δεν εχει μεινει - πια - τιποτα ορθιο!)
Δεν καταλαβαίνω προς τι η έκπληξη , η συνέπεια είναι κάτι που με χαρακτηρίζει! Απλά μέχρι τωρα μου συνεβηκαν μερικά αναπάντεχα γεγονότα και δεν είχα καταφέρει να σας το αποδείξω!
Σε αντίθεση με τον Κούκο (όοοοοοοχι θα τα πωωω) που άργησε πάνω από μισή ωρα!! (φάτα τωρα)
-
Τώρα μπορώ να σας το πω: Εκτός από το θερμοκήπιο και τη γωνία με τους καναπέδες, είχα πάει νωρίς για να βάλω το reserve και στο προσωπικό...
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
... είχα πάει νωρίς για να βάλω το reserve και στο προσωπικό...Χμ, αυτό που δε σε ρωτήσαμε είναι ...από πότε μένεις τρία στενά ποιο ...κατω.
Άξια η ...επιλογή σου. -
-
-
-
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Α. Η Φούνις ήρθε πιο νωρίς!!!!!!
επιβεβαιωνω, η Φουνις ηταν στην ωρα της (επισημως δεν εχει μεινει - πια - τιποτα ορθιο!)
Δεν καταλαβαίνω προς τι η έκπληξη , η συνέπεια είναι κάτι που με χαρακτηρίζει! Απλά μέχρι τωρα μου συνεβηκαν μερικά αναπάντεχα γεγονότα και δεν είχα καταφέρει να σας το αποδείξω!
Σε αντίθεση με τον Κούκο (όοοοοοοχι θα τα πωωω) που άργησε πάνω από μισή ωρα!! (φάτα τωρα)
εγώ πάλι απορώ που κάθε φορά κάθονται κ ασχολούνται με το αν άργησες ή όχι τους έχεις γίνει έμμονη ιδέα
-
Hταν μια πανελληνια (με ολιγη Σερβια) συναντηση.
Ναι ηταν ο γιατρος απο τα Χανια ,ηταν και ο Νικολας απο το Βελιγραδι ,ηταν και οι δυο πιο μακρινοι απο ολους, ο Ευριπιδης που εμενε δυο στενα Βορειοανατολικα και ο Τακης 'να εδω απο κατω'.Με μεγαλη χαρα ειδα μετα απο πολυ καιρο φιλους αγαπητους σαν τον χωματινο,τον Βαγγελη και τον Παναγιωτη,αλλα και ολους τους αλλους (γεια σου αντιθετε!!!) που συχνα πυκνα τα λεμε και εδω μεσα.
Καλη χρονια σε ολους σας και στο επανιδειν.
Τακη την αλλη φορα εκτος απο το πως θα παμε,βαλε σε παρακαλω και τις συντεταγμενες του τραπεζιου,μερικοι χαθηκαν ΜΕΣΑ στη καφετερια.
Αχ ρε Ολυμπιε εχασες την ευκαιρια!!! -
Ο χρήστης acro έγραψε:
... είχα πάει νωρίς για να βάλω το reserve και στο προσωπικό...
Χμ, αυτό που δε σε ρωτήσαμε είναι ...από πότε μένεις τρία στενά ποιο ...κατω.
Άξια η ...επιλογή σου.Για την σερβιτορα που επελεξε ή για τα τραπεζια?
Για την Ηλεκτρα επιβεβαθωνω και εγω οτι παντα ειναι στην ωρα της........α sorry πρωτοχρονια ερχεται οχι πρωταπριλια
Καφεδακι κανενας;::Πέμπτη 6 Μαρτίου στο Poco-σελ.56::